Sziasztok!
Tényleg kár, hogy véget ért a Karácsony, de nagyon jól éreztük mi is magunkat.
Most apóséknál kezdtünk, a változatosság kedvéért, Gyulán. Sok "nagy" ajándékot vittünk, és tudom, hogy ez náluk nem szokás, így kicsit aggódom is, nem-e hoztuk őket zavarba, mert ők inkább királyi kajával készültek, nem tárggyal
Asszem jövőre inkább én készítgetek majd valamit nekik. (babás képeket, remélem
)
Aztán meg BP, Anyukám először látta vendégül az új tagokkal bővült teljes családot, aggódott sokat előre, de nagyon jól sikerült.
Most itthon, már be vagyok sózva az új lakásra, még legalább két hónap mire költözünk, de a nyári ruhákat (meg a nadrágjaimat) már elkezdtem bedobozolni, itt már úgyse veszem elő őket és már alig férünk el ebben a kis lakásban!
Férjem balatonon, fejtik át a bort az öreggel, én nem mentem, mert itthon is befagy a f...kem...
Bár jó lehet ott a csöndben, nagy hóban, tiszta levegőben...
Betti, Vera
én amint egy napot kesett a piroska megcsinaltam a tesztet, mert mindig is orat igazithattam volna hozza, aztan masnap elmentem a dokihoz..
Aztan az elso uh-n kiderult, hogy nem is 6hetes hanem 9, szoval en ezt mar nem nagyon ertem...
De mindenki azt mondja, hogy ezek a tesztek pontosak, szóval Vera, nem értem a dokid miért mondja ezt.. Persze ő ért hozzá.
De tényleg ez egy lányos topic, szóval én feltétlen bízom a dologban és megy a drukk!!
Puszi mindenkinek!!!
asszem lassan elérem a félidőt, húúúú, félek....