Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen Vikikém nevében a névnapi köszöntőket.Aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rá.

Viki!
Neked is boldog névnapot!!Bizony nem kéne még szülni!!!! :roll: :roll: Nem mondták,hogy mitől lehettek fájásaid?

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Eloszor is minden Vikinek Boldog Nevnapot Kivanok!

Illetve mindenkinek Boldog Karacsonyt Kivanok!

Most nem irok nev szerint senkinek, mert hulla vagyok.
Kesz vagyok mindennel.

Megfoztem, sutottem, all a fa, ajandekok alatta.
Szoval holnap semmi dolgom, a hal kirantasa kivetelevel. De mar az is be van panirozva.

Meg a vacsira is megteritettem, meert reggelizni, majd agyban fogunk, ebed meg a 92 eves papanal lesz.

Dobok fel egy kepet:

Az idei fank:
Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

MIndenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Mi jól vagyunk szerencsére azóta nem volt semmi sem! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Mi sajna tegnap este ügyeleten voltunk.Délután már Viki bevolt rekedve,de estére a hangja is elment.Ugató,száraz köhögés,sípoló légzés.Fél 9-kor hányás az betette a kaput tűz a dokihoz.
vírusos gége gyulladása van,kapott gyogyszert.Most reggelre már valamivel jobb neki,hálistennek.Délután jönnek a hugomék érte viszik moziba amíg én akciózok itthon.Úgy sajnáltam amikor elment a hangja,képzeljétek azt mondta halkan,hogy anya segíts.Azt hittem a szívem megszakad.
Azért remélem majd a sok-sok ajándéktól meg gyógyul :wink: :wink:

Magi!
Szép a fátok,majd én is teszek föl képet.Nem csoda,hogy el vagy fáradva.Szerintem mostanra már mindenki ki van.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Gabi!
Kitartast, probalj a gyerekekre es a ferjedre koncentralni ezekben a napokban :) :wink:

Magi!
Nagyon edi a karacsonyfa, de te mindig remekelsz ebben a mufajban! :wink:

Betti!
Orulok, h jol telt, tovabbi bekes egyuttletet az unnepekre! :) Lesz mostanaban nagyobb bejelentes?

Ibici!
Fel a fejjel, mi a varolistasok majd tamogatjuk egymast :) 8) Jo, h Viki jobban van :o

Kata!
te tenyleg eltuntel, remelem a Karacsony rabolt csak el :o

Vera!
Most mikor tudsz meg ujabb eredmenyt? :roll:

Viki!
Ne ijesztegess! :o :shock:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lego!

Isten eltesse Dorkat! :) Kulonben meg te is raersz! :wink:

Dodo!
Orulok, h ilyen jol erzitek magatokat! :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Legó!
Isten éltesse Dorka babát!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lányok!

Itt reggel óta esik a hó! Ma tényleg fehér karácsonyunk lesz! :D

Lego!

Isten éltesse Dorkát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Megy az irirgy a hó miatt.

Bangham
Már ma megtudtam az eredményt mert megcsináltam az utsó itthoni tesztemet és ott a csííík. Mind a kettő. De tutit és remélem fotót az ultrahangról majd 27-én. Akkor megyek a dokihoz.
Kép
Peti Bazsi ajándékai
Kép
Andris és Csaba ajándékai
Kép
Így várták Kép Kép Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!

Vikinek és Ibici Vikikéjének boldog névnapot!

Lego Dorkáját isten éltesse!

edoci

Sziasztok

CSak egy gyors bejelentkezés.

Nálunk is megvolt a vacsi, este anyunál voltunk, ilyenkor ott szoktunk halászlét enni, ebédre meg én sütöttem halat. Krumpli pürével.
Gyerekek nagyon örültek az ajándéknak. Réka kapott egy konyhát hát egésznap azzal játszott jobbat ki sem tudtunk volna találni neki.

Hát hogy én hogy vagyok, fizikailag már tök jól, lelkileg pedig nagyon nehezn tudom feldolgozni, főleg gondolom a karácsony miatt, folyton sírhatnékom van mikor eszembe jut.

Vera drukkolok hogy minden rendben legyen, de én azt hiszem már nem bízok a tesztekben, majd ha csak a saját szememmel látom a pici szívdobogását. Tudod mivel nem voltak tüneteim ezért csináltam egy jó pár tesztet akkor is amikor már tudtam, az utolsót kb az uh előtt 5 nappal, és sötétebb volt a kontroll csíknál, még meg is jegyeztem apának hoy most már kezdek megnyugodni, talán ezért is olyan nehéz megemésztenem. Nem hittem hogy velem ilyen megtörténhet.

Ezt még leírom nektek, mert állandóan morfondírozok, és bár karácsony van még is úgy érzem ki kell írnom magamból, maximum ne olvassátok el.
Szóval nekem volt egy bátyám akit 9 hónaposan meghalt Zoltán volt a neve, Apukám szintén Zoltán és 43 évesen ment el december 18-án, és ezt a csöppséget Simon Zoltánnak szerettük volna elnevezni (mert hogy én tökéletesen azt éreztem hogy fiú lesz) és az uh pont apukám halálának évfordulóján mutatta hogy sajna ő is elment közülünk. Nem tudom hogy ez jelent e valamit, de én azt hiszem igen. .......

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok
gabi1

Gabi
Én hiszek a nevek jelentésében. Ez egy kicsit morbid lesz az összehasonlítás de majdnem ugyan az. Nekem sok snacim volt és abból 3-at én csokinak neveztem el és mindegyik elveszett vagy az anyám elvesztette.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek további kellemes ünneplést!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Nem vesztem el, itt vagyok ám én is! :) Ma töltöttem a 12. hetet!!! :lol:
Készült pocakfotó is reggel, de itt nincs lekicsinyítő progi, majd minden képet csak otthonról fogok feltenni a gépre! Itt sajna nem volt hó, azaz ami csak multkor esett, az maradt meg.
De igy is nagyon szép volt a Szenteste, főleg hogy a családdal együtt ünnepelhettünk! Szép a fa is (én díszítettem a párommal), majd készítek fényképet róla.
Karácsonyra sok jó, leginkább praktikus dolgot kaptunk, meg olyanokat amit repülőn is haza tudunk vinni! Pl téli (vastag) ágyneműhuzatot, könyvet (én könyvem címe: Született szülők), fincsi teákat, vágódeszkát, DVD-ket, testápolót, keverőtálat, társasjátékot, házipapucsot....meg sok szép dolgot.

Jaj, ma délután babáztam.....olyan jó volt. Barátnőmék kislányával, aki holnap lesz 7 hetes. Tündéri baba.
Még sok program vár ránk, míg itt vagyunk.....de amjd még próbálok bejelentkezni!!!

Bocs, hogy hosszú lettem! :oops:

d.dodó

Sziasztok

Hogy teltek az ünnepek eddig?

Nálunk minden rendben volt, gyerekek élvezték a sok ajándékot. Rékának a quellétől rendeltünk egy konyhát ami először úgy volt hogy nem érkezik meg, de aztán utolsó pillanatban pénteken még is megjött, és annyira ttszik neki hogy egésznap azzal játszik. Tesóméktól meg babakocsit kapott.
Anyutól meg egy fésülködős babát.

Betti telefont, mp3 lejátszót, nyakláncot, üvegfestéket, lovas ágyneműt, karórát, meg ilyen minta vetítőt kapott.
Norbi meg legókat, jó sok félét, egy lakóbuszt, egy Mr.Been figurát (imádja) Meg olyan készletet ami téglából lehet házat építeni, van hozzá olyan por amit ha vízzel összekeverünk akkor olyan mint a cemetn, és összeragasztja a téglákat, aztán ha szét akarja szedni akkor csak vízzel el kell mosni.

Szóval jó sok mindent kaptak, persze ezt nem csak tőlünk hanem hanem anyuéktól, meg tesóméktól.

Ma még anyósomékhoz megyünk, meg nagymamához, nem sok kedvem van hozzá, azt hiszem nem sokáig leszünk.

Én tegnap egész türhetően voltam, azt hiszem a legjobban az elmult napokhoz képest.
gabi1

Sziasztok!

A mi karácsonyunk is szupi volt.
Viki is sokmindent kapott.Tőlünk:furulyát,Póni kastélyt,ruhaneműt:Kardigánt,sapit,trikót+bugyit.A két nagyszülőtől:Hercegnőt,Hófehérkét,kacagó babát,pulcsit,
keriktől:varrógépet,társast,babaházat,kabátot,sapkát+sálat.
Szóval sok-sok mindent.Most a bőség zavara van.Azt se tudja éppen mivel játszon :lol:

Apával mi is sok mindent kaptunk,de most a legnagyobb ajándék ez az 1 hét ameddig még itthon lesz aztán 3.-án megy Bukarestbe.Úgy,hogy most próbálunk egy mással nem betelni,mert 1 hónap szünet sok lesz :cry: :cry:
Számítok rátok míg nem lesz itthon,hogy öntitek belém a lelket :( :(
Este teszek majd képeket a kariról.Mindenkinek további kellemes ünnepet kívánok!!Puszi.

Gabi!
Örülök,hogy jobban vagy!!! :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Teszek Nektek nagy havas képeket, itt még éjjel is esett, szánkózni nem lehet, mert ahhoz már nagy a hó, de Petinek így is tetszik!
Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
1-2 ígért képetet teszekfel. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
Szuper,milyen nagy hó van nálatok.Nem semmi!!

Vera!
Várjuk az Uh-os képeket holnap.Szorítok,hogy minden rendben legyen :wink:

Kata!
Ha olvasod,gyere írogatni hozzánk légyszi.Hiányzol ám!!! :wink: :wink: Tessék jönni,majd támogatjuk egymást és különben is ősz a miénk!!!! :lol: :lol:

Többiek????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

most csak egy képet rakok fel.... tegnapi (12 hetes) pocikép!

Kép 12 hetes pocikép

d.dodó

Sziasztok!
Boldog karácsonyt mindenkinek igy utólag is :oops: Minden Vikinek boldog névnapot és Dorkának boldog születés napot :lol: :lol:

Ibica!nagyon klasszak a képek :wink: :wink: És nagyon aranyos vagy,hogy hiányoltál :lol: Sajnálom,hogy a férjed elmegy 1hónapra de meglátod gyorsan elrepül majd teszünk róla :wink: :wink: Te miket kaptál?

Dodó!Ez már tényleg baba poci :wink: :wink:

Viki!Nagyon jók a képek :wink: Peti szerintem nagyon hasónlít rád :lol: Eszter baba,hogy viselkedik mond meg neki ne ilyezgesse itt at ársaságot és még legalább 7hétig pociban maradjon :!:

Gabi!Örülök,hogy jobban vagy testileg és bár én nem veszítettem el babát de tesék elöre nézni és nem azon rágodni milet volna ha.A következö babával nem lesz semmi baj.Tudod miénk az ösz :wink: Én elég babonás vagyok és hiszek abban a mit írtál.

Vera!Én is szorítok!!!

Nekem holnap kéne megjönnie most kiváncsi vagyok idöben jönn-e meg mert úgye múltkor volt az a kis késés.Apával megbeszéltük januárba veszünk Lh tetsztet és azzal próbálkozunk ha márciusig nem jönn össze kérek valamit a dokitól.(remélem arra nem kerül sor)A krácsonyunk nagyon jó volt Zsófi édes volt mert nagyon élvezte az ajándék bontást és annak is nagyon örült ha én vagy Gabi kapott :lol: Majd rakok fel képeket.Ja és imád szánkozni pontosabban ő huzna engem egyfolytába nagyon édes :) Ma behányt a kocsiba nem tudom miért szerintem annyit eszik és megterheli a gyomrát :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Jó,hogy itt vagy!!Nagyon szorítok,hogy kerüljönel piroska. :wink: :wink: Mit kaptam...?:tea főzőt,szép fölsőt,szövet kabátot,apátol 1 gyönyörű nyakéket amit éppen a Vikike bontogat a képen helyettem abba a piros kisdobozkában,mert szerintem az egész kariban a Viki is a legjobban a bontogatást élvezte. :wink: :wink: Nagyszülőktől:evőeszköz készletet,viszky-s pohár készletet,pulcsit,köntöst.Hugomtól:parfümöt,pulcsit.Nagyon örültem mindennek.Tényleg nagyon jól sikerült a karácsony.Isteni volt a menü is.Szóval már most várom a jövő karácsonyt. :lol: :lol:
Te mit kaptál?

dodó!
Szép a pocid.Már mekkora!Meddig maradtok?

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt!

Ibica!Nálunk is Zsófi a bontogatást élvezte de annak is örült amit mi kaptunk olyan édes volt látom Viki is nagyon örült annak amit te kaptál :lol: .Én kaptam az egyik mamámtól szönyeget(mi választottuk meg vittük el)a másiknak nem volt ideje elhozni a pénzt az majd bepotoljuk 8) Anyuméktól Tefal edény készletet mert mi már kaptunk az esküvönre de 2méret van ami tetszik és én mindig sajnáltam annyi pénzt adni érte :oops: Tesómtól egy vaniliás meggyes fürdöszetet kaptam,Gabitól meg egy pulcsit és a kedvenc parfümömet nagyban :lol: Kezdesz már készülödni a férjed utazására?Ki tudtok majd menni meglátogatni vagy ő haza jöhet néha?

Dodoó!Biztos egy babád van? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Kata!
Azt beszéltük meg apával,hogy a karácsonyunkat nem rontjukel a készülődéssel és csak ma kezdjükel.Javasoltam neki,hogy írjon egy listát,hogy mit szeretne vinni ami mindíg szemelőtt lesz és,ha valami még az eszébe jut hozzáírja a napokban.Így szoktam nyaralás előtt is.Így tuti,hogy minden meg lesz amit szeretne vinni.
Nem tervezzük a találkozót se így se úgy.Félek a repülőtől,az autó utak viszont iszonyúak Romániába én úgy hallottam.Rossz lesz,de a szálloda fullextrás,internett van a szobájában így tudjuk majd tartani a kapcsolatot.

Vara!!
NAGY,NAGY GRATULA!!Remélem arról tudsz,hogy ez a topik a lánybabák oldala :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vége sajnos a karácsonynak :( Remélem ma már mindenki előkeveredik!!! :lol: :lol: :lol: Tessék jönni ki,hogy van??????????

Kép
Kép
a.ibici

Vera!
Ma mész dokihoz ugye?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

ibici!
Január 9-én megy vissza a gépünk.

Kata!
Hát UH alapján csak egy baba van! :) Vagy nagyon takarták volna egymást? :lol: Bár azt nem hiszem.... de mondjuk mondták, hogy aki vékony alkat azon hamarabb meglátszik :D Na de ennyire!!!!!

d.dodó

ibici!
Honnan tudod, hogy nekem lánybabaám lesz???

Vera!
Várjuk a doki utáni híreket!

d.dodó

Dodó!

Azt még nem tudjuk, hogy Neked is lány, de aki már tudja a nemét, annak,mind lánya lesz ebben a topikban! :wink: Ha Neked fiad, akkor legalább lesz egy kivétel :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki!
Jaaaaa, így már értem.... bár párom azt mondta hogy profiljából látta, hogy fiú (11. héten, mikor még a neme sem látszik :) )!!! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

na lányok megjöttem.
tippeket kérek mert egy kicsit tanácstalan vagyok.
A menoteszt erős pozitív lett. Szóval nézzük úgy mint ha csak tegnap kellett volna megjönnie így a mai tesztem az első. A doki nem látott még semmit csak azt hogy a nyálkahártya erősödött mert az utsó mérésnél 22-én 11 mn volt ma meg 13mn. Szerintem nagyon fiatalka báár a doki hajtogatja hogy elment és az anti d-t de azt már eleve felesleges mert 48 órán belül meg kellett volna kapjam ha tényleg az. De szerintem nem az mert a HCG nem erősödik csak úgy heccből. Szerintem nagyon korai. Ti mikor mentetek dokihoz az első pozitív teszt után? Mert én azon gondolkodok hogy majd jövőhét pénteken megyek a saját dokimhoz. Akkor már tényleg kellene látni valamit.
Szóval kérek válaszokat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

6.héten,tehát kb.1,5 héttel a pozitív teszt után.Akkor már látszódott a petezsák,egy kis pontocska.

Szurkolok nektek!

Kép
orsitigris

sziasztok!
nekem is ez a kérdésem megtudtam ma rendel a dokim és nem tudom elmenjek-e
korai szerintetek?
sos mert 4 re mennem kellene ha szerintetek is menjek!
segítsetek!
köszi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Harivera!

Én is nagyon korán mentem, mert véreztem, aznap, mikor kb meg kellett volna jönnie, előtte 2 nappal már + volt a teszt. Doki nem lát semmit, nyh 14 mm, szóval kb ua,mint nálad! Ne hagyd magad, ha semmi nem utal méhen kívülire, akkor csinlgasd a teszteket, ahogy a pénztárcád engedi, én is vagy 8-at csináltam 2 naponta, ahogy dokihoz kellett mennem.Mindenki mondta, hogy elment, meg méhen kívüli, stb... mr műteni akartak, de a tesztem egyre csak erősebb lett. az első orvoslátogatástól (vagyis onnan, hogy kb meg kellett volna jönnie) 1,5 hét múlva látszott csak a 2 petezsák! Akkor voltak kb 5,5 hetesek, 5 és 7 mm-esek. Szóval nyugi, ha nincs emmi bajod, görcsök, vérzés, stb... akkor nyugodtan várjál még egy hetet legalább a következő orvoshozomenetelig! Druk, hogy minden okés legyen! :D

Betti!

6+1-nél petezsáknak már látszódnia kell, de asszem szívhang még nem lesz! Én elmennék a helyedben, csak hogy megnyugtassak, hogy jó helyen van a kis petezsák! Szívhangkukucsra meg úgyis elküld 1-2 héten belül újra! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

köszi lányok
akkor készülődöm!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Én aznap mentem dokihoz mikor + lett a tesztem,kb. 4 hetes voltam!
Elég rossz volt mikor azt mondta nem lát semmit,de feltételezzük azt,hogy terhes vagyok! :cry:
Hetente kellett mennem innentől fogva mert sajna voltak előzményeim!
5 ás 6 hetesen már kaptam fotót,amin ugyan én semmit sem láttam csak a doki,petezsák ott volt.
Az is elég rossz volt mikor azt mondta,hogy a petezsákot látjuk,de nem tudhatjuk mi van benne? Vagy van-e benne valami? :cry:
De ilyenre nem is gondoltam!
Én nagyon parás vagyok,de úgy gondoltam végig,hogy pozitív tesz után bizony terhes vagyok és van egy baba a petezsákban!
És így is volt csak ki kellett várni amíg megmutatja magát!
8 hetesen mentem legközelebb,akkor már volt látható szívműködés!
Szóval lányok,szerintem hajrá!!!!!!!!!
Vera! Szerintem a jövő hét neked bőven jó,most még valószínű nem látna semmit!
Szorítok nektek!

Betti! Ha rám hallgatsz spuri a dokihoz!!!!!!!!! :lol:
Megéri!
Várom az eredményeket!

Remélem tudtam egy picit segíteni!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Tényleg kár, hogy véget ért a Karácsony, de nagyon jól éreztük mi is magunkat.
Most apóséknál kezdtünk, a változatosság kedvéért, Gyulán. Sok "nagy" ajándékot vittünk, és tudom, hogy ez náluk nem szokás, így kicsit aggódom is, nem-e hoztuk őket zavarba, mert ők inkább királyi kajával készültek, nem tárggyal :) Asszem jövőre inkább én készítgetek majd valamit nekik. (babás képeket, remélem :wink: )

Aztán meg BP, Anyukám először látta vendégül az új tagokkal bővült teljes családot, aggódott sokat előre, de nagyon jól sikerült.

Most itthon, már be vagyok sózva az új lakásra, még legalább két hónap mire költözünk, de a nyári ruhákat (meg a nadrágjaimat) már elkezdtem bedobozolni, itt már úgyse veszem elő őket és már alig férünk el ebben a kis lakásban!
Férjem balatonon, fejtik át a bort az öreggel, én nem mentem, mert itthon is befagy a f...kem... :D Bár jó lehet ott a csöndben, nagy hóban, tiszta levegőben...

Betti, Vera
én amint egy napot kesett a piroska megcsinaltam a tesztet, mert mindig is orat igazithattam volna hozza, aztan masnap elmentem a dokihoz.. :) Aztan az elso uh-n kiderult, hogy nem is 6hetes hanem 9, szoval en ezt mar nem nagyon ertem... :D

De mindenki azt mondja, hogy ezek a tesztek pontosak, szóval Vera, nem értem a dokid miért mondja ezt.. Persze ő ért hozzá.

De tényleg ez egy lányos topic, szóval én feltétlen bízom a dologban és megy a drukk!! :D

Puszi mindenkinek!!!

asszem lassan elérem a félidőt, húúúú, félek.... :shock:
Vendég

Ja, babáról nem írtam...

Mostanában határozott rúgásokat érzek, még ha nincs ott a kezem akkor is. Főleg, ha a Lost-ot nézzük és parázom... :D
Péter megtiltotta, hogy ijesztő dolgokat nézzek, ha egyedül vagyok itthon... De szerintem csak hiperaktív a drága, mint az apja... :D

(napközben viszont szinte soha nem jut eszembe, hogy ő is van... szerintetek ez baj? Néha aggódom, hogy elég felelősségteljes és gondos anyuka lesz e belőlem... :? )
Vendég

Borsika!

Gratula a félidőhöz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi Viki a gratulát, gondolom Te meg nemsokára elkezdesz összepakolni :D Vesztek Neki holmikat vagy babonából előre nem?
Én szerintem az utolsó hetekig meg fogom állni, de akkor meg majd jön az idegroham és azt se szeretném... de babonás vagyok, meg hát félek is eléggé...

Azt még elmesélem, hogy Gyulán volt szerncsém összefutni a nagy természet- és jógabarát távoli családtagokkal (otthon született gyerekek, vidéki kis faluban élnek, víz, villany nuku, stb), akiket eddig bírtam (főleg a sok háziállat közelsége miatt, ami szerintem jót tesz a gyerekeknek), de most kicsit berágtam rájuk.
Persze nem kellett volna felhoznom, hogy a doki diétára fogott.. amire ők egyből ugrottak, hogy a doki honnan tudja, hogy én "milyen testtípus vagyok" meg hogy "vajon hány gyereket szült"... (gonoszul gondoltam, hogy akkor ezek szerint a mama a testtípusára fogja, hogy 180 kiló...)
Na mindegy, igazából magamon lepődtem meg, hogy mennyire megsértődtem és védem a dokimat, valahogy úgy vagyok vele, hogy amint mond, az szentírás. Remélem nem fogok csalódni benne. Csak (biztos mondtam már) én is nála születtem, és nem problémamentesen, biztos innen a kötődés... Fura...
Vendég

Hú, remélem, ezt nem olvassák...
Á, az internet biztos bűnös dolog...
:twisted:
Vendég

na megjöttem a körzetitől de ott se jutottam semmire sem. Nem írhat ki még meg nem is írhat gyógyit se fel így holnap irány a saját dokim.
Szerintetek ő kiír így hogy még látni se látszik esetleg de véreztem és pozitív vagyok nagyon meg hogy vegyszerekkel is dolgozom és nehezet is emelek?
ÉS NAGYON AKAROM EZT A BABÁÁÁÁT!!!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera!

Ha nem ír ki erre, akkor irasd ki magad valamelyik gyerekkel 1-2 hétre a gyerekorvossal! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Borsika!

Eszti babának márminden megvan, sőt kimosva, vasalva áll a szekrényben! Nagyrészt ugye Petiről maradt darabok, de kapott egy-két újat is! Szóval már csak a hordozót kell felhoznom, meg kimosnom, és totál kész minden! Én meg január közepén összepakolom a kis pakkomat, biztos ami tuti alapon! Bár most mondta a dokim, hogy ha lehet január 26-tól két hétig ne szüljünk, mert olaszországban lesz! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?