Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!!!
Elinának nagy gratula a fogacskához.
Nagyon szépek a képek.
Gabi, örülök hogy a kis ördögfióka jobban van
Ilda, nagyon szuper színes járókátok van! Hol vettétek?
Elina egy igazi kis tündérbogár, hogy még a fogjövetlekor is átalussza az éjszakát... nem semmi!
Dóri, pont kiszúrtam Viki ruháját, aztán láttam hogy írtad milyen speckó darab, tényleg nagyon szép!
Golfmono, ilyen képünk nekünk is van, hogy Zsófi óvatosan taperolja a fát, hamar rájöttek, hogy szúr
Rena, bár te nem írtad, úgy nézem ti is nyithatnátok egy játékboltot
Hát mi is így jártunk ,nem is adtunk oda mindent Zsófinak, majd apránként. Kapott egy zenélő méhecskét, amire hason fekve kinyomja magát és illegeti, riszálja a vállát mintha táncolna, hát zabálnivaló. Aztán már annyira rázta magát, hogy hanyattfordult, aztán visszafektettem és megint
kezd belejönni a forgásba. Sőt egyszer kinyomta magát négykézlábra is tegnap este, de hamar kicsúsztak a lábai
mégis annyira cuki kis ügyes volt
Nagyon szép volt a kari, és olyan más így gyerekkel, nagy boldogság
Mivel idén kihagyjuk a síelést, a szezonra járó eséseken is túlvagyunk... tegnap dédiéknél Tolna megyében marha sok hó volt, este pedig minden jeges volt, és ahogy a párom vitte ki nyuszit a kocsiba megcsúszott és dobott egy hátast... szerencsére a hátán lévő zsák megfogta a puffanást, és Zsófi a hasára esett, csak megijedt de így is visított mint a malac vágáskor
amikor ezt anyós meglátta ő is dobott egy hátast...én meg nem tudtam hova szaladjak először... Na de mindenki megúszta szerencsére...
további jó pihit mindnekinek
Remélem még a mindig elfoglalt apukák is több időt töltenek most otthon
Körkérdés: ki hol tölti a szilvesztert?
Mi megyünk barátainkhoz, átszaunázunk az új évbe
nyuszi itthon marad anyummal.