Új privát üzeneted érkezett!

Marci úgy tűnik ekcémás lesz.. vannak a testén (lábaszára, lábfej) picike kb max 1 cm nagyságú helyeken nagyon száraz bőr, kenem patikai zsírozó testápolóval, mint állat, de csak nagyon kicsit javul. Én is ekcémás voltam babának.. lehet nem ússzuk meg a bőrgyogyót.. egyik gyerekemmel sem volt bőrprobléma soha, tök tapasztalatlan vagyok e téren.. mivel lehet segíteni ilyenkor a krémezésen kívül? Már 3-4 hónapja Gabival esti fürdetővel fürdünk, vissza kéne állni a krémes verzióra gondolom, de az nincs is itthon.. :(

egyéb ötletek?

ma brutál fejfájásom volt.. Algoflex forte be, mostanra lett jobb...
Vendég

Sziasztok Lányok,

Gyorsan jövök amíg apa fürdik, mert kivételesen itthon van :D .

Lorcikám, bénabrigád társam, most mondjam azt, hogy én is szoktam így bénázni :lol: Nekem már volt olyan többször, hogy lehajoltam nadrágot húzni, aztán úgy maradtam. Nálam izomhúzódás szokott lenni, ami nyomja az idegeket a hátamban és az nagyon tud fájni :( Olyan mint egy kis csomó egy helyen, pont arra elég, hogy iszonyatosan kellemetlen legyen. :(
Próbálok mindig felöltözni, nehogy megfázzon, mert az könnyít az előjövetelben és a torna is segít sokat.... Jobbulást neked.

Gabi, hogy vagytok?

Bogi látom nem sokáig bírtad :D elvonási tünetek? :wink:

Dóri :cry: Én is csak a gyógyszertári fürdetőt javasolnám. Meg esetleg azt, hogy ha mindennap fürdeted a babót, akkor próbáld meg egy napig nem, csak a fontos területeken áttörölgetni. Úgy talán a védőréteg is jobban megmarad és nem szárad neki annyira.
Ilyenkor úgy küldenék egy kis fürdetőt, nekem pont van egy fölös dobozzal, de én sajna messze vagyok....

Doo, majd alakul ez a hozzátápi, amíg van tejci annál jobb nem is kell. Mi is nagyon nehezen indultunk Áronnal, aztán most simán megeszik egy üveg gyümis papit, délután meg 1,5 adag tejpépet. Tejpépet próbáltál? Mi a hipoalergén verziót esszük, de Áron nagyon szereti.

Kép
melcsi6

Csilla, gratuláció Milánnak :wink:

Ági, Zitának is :wink: Tőlem mindig azt kérdezi a védőnő, hogy hintázunk-e már :shock: , de még nem, akkor ez olyan pelusemelgetéses hinta :lol:

Holnap még jövök, de lehet, hogy holnap már nem mindenki lesz, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.

Puszi
melcsi

Kép
melcsi6

Gabi, sokat gondolok rátok!! remélem, minden a legjobban alakul!

ja, asszem nem értitek teljesen: nem csak a bőre a gáz, hanem h kb 3hetente vér van a székletében :cry: :cry: persze ettől még lehet h ez az ekcémás bőrnyavalyó egy külön dolog. viszont az is tény h a hozzátápival kezdődött.

én bőrgyógyihoz tuti nem viszem, amíg nem muszáj - de mivel nem szenved tőle, annyira sztem nem is csúnya, úgyh most elvagyunk a gyerekdokis krémekkel (testápolónak vmi glicerines - nagyon jó. meg vmi arcra, de azt nem tudom pontosan). a bőrdokik kapásból szteroidot nyomatnak, azt meg nem szeretném. ráadásul feleslegesnek is tartom. sztem ez tipikusan a verébre ágyuval lőni esete. :evil:

melcsi, nálunk tejpép szóba sem jöhet. minden doki azt mondja h isteni szerencse h szoptatok, mert különben nem tudnának nagyon mit enni adni bébinek. van vmi aminosavakra bontott táp, de az állítólag bűnrossz. uis a tej nekünk tilos. úgyh én ezért sem merek egy-két komponensű kajánál többet adni neki. állítólag különben az allergiás babák ösztönösen tiltakoznak az új kaják bevezetése ellen.

bogy, sóbarlangnak majd utána nézek - köszi az ötletet! eddig csak asztmatikus dolgokkal kapcsolatban hallottam ezt.

melcsi, nálatok is ilyen ritka természeti jelenség apa? :? :wink: mi most (is) kettesben vagyunk Vikóval. most már eljutottam oda h így is jó, meg úgy is...

vajon gypsszel mi történt? remélem, nem esett fogságba komáromban :shock:
Vendég

Melcsi Neked is olyan sokat dolgozik a párod? Nehéz lehet :(

Ment ma is a négykézlábazás, annyira vicces! :lol: még csak úgy sikerül ha megtámasztj a lábait, de legalább az egyiket, felemelkedik, s egyből "riszálom úgyis úgyis" ..még koordinálatlanul rázza magát :lol:
Me extra nyűgös napja volt, ketten nem bírtunk Vele :shock: . Már este itt dilemmáztam hogy lehetett volna jobban csinálni a mai napot, fúú. Végre alszik, napközben 2X fél órát aludt. Viszont azt le sem merem írni mikor keltünk reggel. 9:40-kor mi későn fél egykor feküdtünk le, így addig aludtunk amíg Zita húzta a lóbőrt, s ez addig tartott :oops: :oops: persze szopizni szopizott!!

Jó éjt!

Kép
ági_bp

Sziasztok!

GABI! MI A HELYZET????? Otthon vagytok már?

Szedjük az antibiotikumot már 4. napja, de ma reggel brutál köhögése lett. Délelőtt a férjem szerint is lázas volt, de nem voltunk otthon, meg nem volt nálunk a mérő sem. Délután haza, de nem volt akkor már lázas. A doki szabadságon van, de mondta, hogy hivjam ha gáz van. Hivtam, majd mentünk az esti rendelésre.
Bálintnak asztmás tünetei vannak, melyeket az antibiotikum hozott ki. Azt mondták, hogy a hörgői igy tiltakoznak a gyulladáscsökkentő ellen. Azt is mondták, hogy ez előfordulhat, nem ritka eset. Mondjuk a férjem asztmás igy legalább 50 % az esély, hogy a kicsi is ilyen lesz.
Én nem nagyon szoktam, de majdnem elsirtam magam a rendelőben.

Ja, és még azt is mondta a dokinő, hogy szerinte a Bálint kancsal és vigyük el szemorvoshoz, bár nem hiszem, hogy kancsal. Szerintem még csak fejlődik, de nyilván nem én vagyok az orvos.

Ja, és mivel állandóan-90%- nyitva van a szája, valószinű, hogy nagyobb az orrmandulája, és ezért nem tud normálisan lélegezni.

JA, és olyan gyogyit irt fel az asztmára, ami FELPÖRGETHETI a szivét! :shock:
Még jó, hogy van orvos a családban és tudtunk segitséget kérni, de basszus mi van azokkal, akiknek nincs ilyen lehetőségük? Azok beadnak egy gyogyit, aminek-nem mondom, hogy többet árt, mint használ-ilyen komoly mellékhatása van???

Egy héten belül 3x voltam orvosnál a kicsivel, ELEGEM VAN!!!!!!!!!!! :evil:

(na, nem szoktam panaszkodni sem, de most megirtam, hogy tanuljatok a dolgokból).

Én még biztosan jövök, ennek ellenére KELLEMES KARÁCSONYT kivánok minden topiklakó barátomnak!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

vanda, szegénykék :cry: :cry: és akkor mit javasolt a rokon orvos? én is úgy hallottam h ilyen pörgetős szerek vannak az asztmára :roll: bakker, én is úgy félek ettől a krupptól, asztmától... mondjuk, én mindig azzal nyugtatom magam h jobb ezek közül a nyavalyák közül bmelyik, mint egy csomó más, tök súlyos betegség. ha már vmi muszáj... egy volt tanárom fia pl autista. hát az brrrrr :? :cry: persze a legjobb lenne, ha mindenki egészséges lenne és betegség nem is létezne. (ez egy kicsit infantilisre sikeredett, de néha tényleg így gondolom...)

viszont a recepted tuti jó!! már kettőt benyomtam belőle - egyet azért h teszteljem, a másodikat meg most, azért mert nagyon éhes vagyok :roll: :oops: kicsit karamellizálódott benne a cukor a forralástól. tök jó! asszem sütök majd még egy adaggal - magamnak :lol: ha már bejglit úgysem ehetek :roll: :evil:

dóri, nekem védőnő azt mondta annak idején h a gabi cuccokra naggggyon sokan allergiásak és h azt egyáltalán nem ajánlja! azóta bőrdokitól is hallottam uezt - igaz, ő a mosóporra mondta, de sztem uaz a cég, biztos van vmi nem annyira bőrbarát a termékeikben. :shock: :evil:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnálattal olvasom a rossz híreket:(

Doo, hát nagyon nem lehet nektek akkor könnyű. (ezt szépen fogalmaztam, gratulálok)
Allergia és talán ekcéma is? Hát tényleg jó, hogy szoptatsz komolyan. És tényleg, mi van azzal, aki egy ilyen helyzetben mondjuk még szoptatni sem tud? Van olyan tápszer, ami adható? Csak van.

Vanda, szegény Bálint! Jajj.
Micsoda? Hogy azok a gyönyörűséges szemecskéi kancsalok? Csak nem. Azért nézesd meg, h. megnyugodjatok.
Aztán jöjjön nekem rendben a kis vejem:)
Elhiszem, h. majdnem elsírtad magad. Én tuti elsírtam volna.

Gabi! Jól vagytok már? Mi van veletek?

Mindjárt jövök, sztorizok. Most mennem kell.

Kép
niki30

Na Csajok, félelmetes éjszakánk volt.

Nem akarok überelni senkit, mert a betegséget nem lehet.

Az volt, h. tegnap vendégeskedtünka szomszédban, mondtam este apának, nyugodtan maradjál, majd én lefektetem Emmát (fürdetés miegymás).
Na ennek az lett a vége, h. jól leitatták. De úgy gyerekek....
Hazajött, még lement cicizni, kicsit halandzsázott, addig még okés volt, de amikor lefeküdt. Gyerekek. Először az ágyra hányt, aztán felkelt, h. kimegy a mosdóba (közben én szoptattam), de elesett az ajtónál. Úgyhogy a továbbiak a parkettán kötöttek ki, felemelni nem bírta a fejét. Na jó nem részletezem. Állhattam neki, felmosni, lemosni őt (úgy fekve), aztán ráhúztam a szőnyegre, de kértem, oda ne hányjon. Aztán elaludt. Persze én még sokáig fennt dekkoltam. Hol őt figyeltem, hol Emmát. Úgyhogy apa a földön aludt. De az az alkohol szag, ami terjengett. Még most is az orromban van.
Úgy volt, h. ma lemegyünk anyósomhoz Szegedre, hát maradunk.
Alszik, fáj mindene. Fasza.
Nem haragszom rá meg minden, csak egyszer már volt egy ilyen eset horvátországban, ami nagyon szar élmény volt.
Még szerencse, h. nem egy ivós fajta.
Szal, az volt a szar, h. most már itt van Emma, és maga a tudat, h. ő meg a földön fekszik. Kurva szar volt.
Most két gyerekem van.

De ne képzeljétek rólunk, h. egy rosszfajta, ivós család vagyunk vagy bármi :oops: Teljesen rendben vagyunk, csak most történt egy kis baleset.
:?

Kép
niki30

Ja, és a haba a tortán, h. délelőtt míg ő aludt, én hajatmostam, Emmát az ágyon hagytam és azt hallom csak, h. durrrrr. Hát leesett az ágyról.
Na mondom....egyébként éreztem, hajmosás közben gondoltam rá, h. én itt vagyok, apa alszik, Emma az ágyon, csak nehogy leboruljon. Erre tessék.
Jó, hát egyszer ez is eljön minden gyereknél. Nem?
Volt sírás, hüppögés, de szerencsére semmi baja nem lett.
Hát hiába, a macskák a talpukra esnek:)

Kép
niki30

apa nem cicizni ment le, hanem cigizni:) höhh:) Még az lett volna jó.

Kép
niki30

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok ám, csak most kicsit ritkábban. Máté jól van, a fogacska még mindig nem bújt ki, de már elmúltak az extra nyűgős napok. Kicsit több foglalkozást igényel, de legalább nem sír már állandóan. A láz valószínűleg a fogtól volt, vagy nem tudom mitől, mert semmi más tünet nem volt.

Gabi, Brendonnak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Vanda Nektek is gyors gyógyulást!

Niki, nem lehetett semmi az éjszaka. Egyébként sosem értettem, hogy lehet annyit inni, hogy az ember ne tudjon magáról... (még szerencse, hogy nem sűrűn fordul elő) Meg is érdemlik ilyenkor, hogy fájjon... Csak az a baj, hogy most Neked nehezebb!
Kitartást a mai naphoz, holnapra csak jobban lesz....

Ja, kérdezted Doo-tól, hogy naplót vezet-e.... Képzeld én még mindig írom a gyerekfigyelő füzetemet... Még a Brendonban vettem, amikor terhes voltam. Szerintem tök jó, mostmár csak úgy megszokásból írom. Ez Máté szervizkönyve :)
Benne vannak az orvoslátogatások, hogy hányszor, mikor volt evés, pisi, kaki, gyógyszerbeadás, súly, stb.
Ha betelik, akkor nem fogok újat kezdeni, de így félbe meg nem akarom hagyni....

Most megyek, ha lesz még időm akkor benézek.

Ha mégsem jönnék:

Minden topiklakó mamának, babának, családnak nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!

Móni

golfmono

Sziasztok,

Lorci sajnálom hogy a párnával körberakós nem jött be... hát igen ahány baba annyi féle megoldás kell ...remélem megtalálod a nektek legjobbat...

Hát illat ide vagy oda, én csak gyógyszertárit használok mindenből, és ahogy olvasom Johnson van hogy allergizál, most hallom hogy a Gabi is néha... asszem maradok is ennél. Api úgyis a természetes illatát csípi, lehet hogy agyon is ütne ha bekenném valamivel.

Dóri, fürdetőkrémet nem adnak a patikában recept nélkül? Egy szúrós pillantást az ügyeleti patikában megér :wink:

Minden babának (plussz Emma-apának :wink: ) jobbulást kívánok, remélem a Szenteste mindenhol tünetmentesen fog lezajlani.

Nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

Enikő és Zsófi
pici76

Móni, köszi az együttérzést:)
Azért tudott ám magáról, csak már nem úgy pörgött a nyelve.
Aztán meg totál kidőlt.

Jah, jó ez a szervízkönyv megfogalmazás:)
Persze, ne is hagyd félbe. Majd tök jó lesz ezeket is visszaolvasgatni.
Meg majd mutogatod neki, h. nézd csak ennyit kakiltál:)

Kép
niki30

Dóri, most jut eszembe, hát mi közel lakunk. Ha nem tudsz jobbat kitalálni, ugorj át, én adok fürdetőkrémet!!!

Pici, köszi:) Apát borogatom:)

Kép
niki30

Pici=Enikő:) Basszus én ezt nem is tudtam. Nah, jó tudni.

Kép
niki30

Niki, ez nem lehetett semmi. Két gyerek :lol:

Nem biztos, hogy jövök még, szóbal mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánok

Csilla
Vendég

minden kisebb-nagyobb Viktóriának és Vikinek boldog névnapot! :D :D

Dóri, tényleg lehet recipe nélkül is fürdetőt venni - én azzal kentem magam terhesen, úgyh tuti.
Vendég

Viktóriáknak boldog névnapot kívánok én is!!!!

Kép
niki30

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Viktóriáknak boldog névnapot!
Emma, Zsófi boldog hófordulót!

Mindenkinek szeretettel teli, békés, boldog karácsonyt kívánok!

Kép
anido

Emma, Zsófi boldog hófordulót!
Viktóriáknak boldog névnapot!

Niki, ne hagyd Emmát az ágyon, jajaj, nem szabad már egy ekkora babát egy percre sem! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj. Apa miatt együttérzek, mert tudod múltkor nálunk is hasonló volt, csak enyém reggelről bulizott :roll: és eljutott a WC-ig :wink: viszont a nappali ivás jó oldala Lányok :arrow: másnap semmi baja nem volt! Nem volt másnap csak aznap :D

Puszi mindenkinek!

Kép
ági_bp

Emma, Zsombor, Zsófi isten éltessen mindhármatokat!! :D :D

niki, egyszer enyém is legurult - ráadásul mellőlem :shock: :oops: :?
Vendég

Sziasztok Lányok,

két napja nem bírok Áronnal, ua a szitu,mint Ágiéknál, persze nem panaszkodom.

Viktóriáknak boldog névnapot, Emmának, Zsófinak és persze az anyukáknak is Niki,Pici boldog hófordulót :wink: .

Móni, én nem kivántam tegnap Máténak, de boldog hófordulót nektek is. Irtó aranyos a kép a vonalzódnál :) .

Doo, Ági, igen apa rengeteget dolgozik, mindig csak a pénz... :? Minden együtt töltött perc ajándék.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, Enikő, Dóri köszi a hsz-ket bőr ügyben. :)

Köszönjük a névnapi köszöntéseket Vikivel! :)
Dóri, Te Viktóriádnak is boldog névnapot kívánunk! :)

Vanda, ez nagyon rosszul hangzik :(, jobbulást. :)

Niki, sztem senki nem gondolja, hogy alkesz femili lennétek. :lol: Baleset :( sajna mindenhol előfordul ilyesmi, nálunk onkrétan nem volt ilyen,. hanem a radiátoros sztori ugyebár. gyerekhorror.. :(

Ajik becsomizva, pulykám sül, minden más kész, mézeskalit kell díszítsem még este, azt a kb 150 db-ot :twisted:

Holnap elmegyünk a Bazilikába Betlehemet nézni a nagyokkal. :)
Vendég

Tök jó, Áron a kiságyban forgolódik....Apa lent csomagolja a kari ajándékomat......Én meg netezek....Tiszta családi idill. :wink:

Kép
melcsi6

Gabi, jelentkezz!!!!

Kép
melcsi6

vazze.... Peti ajándéka nincs becsomagolva és el is felejtettem hova raktam! :shock: :shock: :oops: :evil:
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!

Zsófinak és Zsombornak én is kívánok boldog 7 hónapot!

Dóri, hát csak meglesz az ajándék. Vagy akkor a lakás? :D

Én az előbb csomiztam be páromét. Már csak a nagymamáméké van hátra.
Egyébként én sok ajándéknál úgy oldottam meg, h. vettem egy ajándéktáskát. Persze ez nem annyira szép, mint egy díszcsomagolás, amit még kreatívan fel is lehet dobni.
Emmának becsomagolom, majd úgyis széttépi és majd néz, h. lááám mit rejt a papíír:)

Ági, igazad van. De tudtam ám, h. előbb utóbb ez nálunk is be fog következni. Szerintetek van olyan baba, aki egyszer sem fordult le az ágyról?

Kép
niki30

Jaj tényleg, Zsombinak is boldog hófordulót! És Máténak is!

Melcsi, remélem nem úgy érted azt hogy uaz a szitu mint nálunk, hogy nyűgös a babód, de nem panaszkodsz...hogy én panaszkodom. Mert nem! Egyszerűen jól esik leírni mikor nehezebb napunk van. Remélem ezt senki nem úgy értelmezi, hogy én panaszkodom a gyermekemre! :roll:
Mert én sosem úgy értelmezem, mikor valaki leírja, hogy ma ez meg az volt, nyűgi, stb.

Kép
ági_bp

Máté is ma 7 hós?? Isten éltesse! :D
Vendég

Mátét is isten éltesse tényleg! (elnézést)

Ági, nyugi nem értjük félre:)

Kép
niki30

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :D :D
Vendég

Sziasztok,

Ági, úgy értettem, hogy nyügössek a babóink, de nem panaszkodom, mert pl. van akié beteg, stb....
Persze, hogy vannak rosszabb napok. :wink:

Karácsonyozás folyt köv. :wink:

Pusziiiiiii
Melcsi

Kép
melcsi6

SZIASZTOK!!!

Hát,én sirok,apa kinevet,de olyan jól esett,amit irtatok,a sok jókivánság,ami meghozta hatását:Brendus jobban van,az érték növekszik,már 11,1% azt hiszem a 30-40 a jó érték.Tehát itthon vagyunk,legutoljára már vissza sem vittem,mert bementunk,ültünk a kórterembe 4 órát,és mondták,hogy mehetünk haza,majd holnap jöjjünk.nem mentünk,a háziorvosban megbizom,ő legalább tesz is valamit.
Azt fogják most megnézni,mármint majd,hogy a következő virusfertőzésnél lesz-e ilyen.Remélem nem,akkor ennyi volt.huhhh.És hogy lássátok,milyen okés a kicsi,küldünk nektek egy képet karácsonyra!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT és KÖSZÖNÖM mindenkinek!!!!Tényleg sokat számit!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198610008.9518.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziiiia Gabi,

Ennél jobb hírekkel nem is jöhettél volna. Örülök, hogy jól vagytok. Csináld úgy, ahogy jónak gondolod, érzed.Millió puszi ennek a kis gyönyörűségnek. :D

Csajok, az hogy lehet, hogy gyermekem ennyi ajándékot kapott? :shock: Asszem egy laza játék és gyermekruházati boltot simán nyithatnék. De hát még csak fél éves :shock: Na mindegy, örülök helyette is, ő csak kapkodja a fejét :lol:

Millió puszi mindenkinek, további jó karácsonyozást.

Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi, kicsit megkésve, de ismét boldog névnapot! :wink: :D
Vendég

gabi, örülök h jobban vagytok! a fotón Brendus nem beteg gyereknek néz ki, hanem egy eleven, rosszcsont kölöknek :lol: :lol: bár a rosszcsontot biztos csak a szarvacska teszi :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog Karacsonyt kivanok a kis csaladom neveben!

Elina ajandeka nekunk, az volt hogy kibujt az elso fogacskaja, tegnap vettuk eszre. Ket napig volt kicsit nyugosebb, a hoje 37,2 tehat meg hoemelkedesnek sem mondhato, bar nemtom mennyi nekik amugy...az ejszakakat igy is mindig vegig alussza, nagyon buszkek vagyunk ra.

Ime egy kep, nekunk O a legnagyobb ajandek!!!!!!!! :D
Mint ahogy gondolom itt Mindenki igy van ezzel... Kép Kép

KépKép
horilda

Boldog Karácsonyt továbbra is :wink: :D
nálunk lecsengett az őrület, ki kell pihennünk a karácsony fáradalmait. :lol:
Bejött a Thomas őrület, folytatódott a Karib tenger kalózai őrület, ill. beszélő, síró, nevető baba, immáron KETTŐ db babakocsival. :shock: :lol: komolyan mondom megnyitom az Újpesti Plázát :D

Tegnap szűk család anyuéknál, 5 gyerek , 6 felnőtt, ma anyósék. Marci kidőlt...

na, mivel úgyis a képeket meg vidiket buherálom, nyomok fel párat ide is, ha nem bánjátok. Meg amúgyis pangás van. :)

Kaptam apuéktól egy (merevlemezes) kamerát. :) ez valami szuper... :D :D :D
Kép Kép Kép
Vendég

Elinának gratula az első kucuhoz! :) Mekkora nagy kislány lett! :shock: :D

FP csiga áááááá de utálom a hangját, több, mint 1 éve hallgatom :roll: :roll: :roll: :evil:
Vendég

Ja, a ruha, ami Vikin van még az enyém volt, Japánból kaptuk, és valami álomszép, gyönyörű hímzéssel, pihe-puha bársony. :) Dezsavú volt anyuéknak, hogy a lányom rohangászott benne......

ajjaj... nincs itthon kenyér... :!: na mentem intézkedni, ennyi volt a frítájm for mí... :?
Vendég

Sziasztok!

Gabi nagyon örülök hogy jobban vagytok!!!
Mi jól vagyunk hoztam pár képet. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok!

Eltelt az első karácsony!
Szenteste anyósoméknál voltunk, 25-én anyuékhoz mentünk át anyósommal együtt, 26-án pedig hármasban itthon ünnepeltünk.
Fantasztikus volt látni Máté arcát, ahogyan nézte a fát, és örült az ajándékainak.

Gabi örülök, hogy jobban vagytok!!! Nagyon sokat gondoltam rátok!

Elinának gratula a fogacskához!

Hoztam pár képet.

Kép Kép

golfmono

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!!!

Elinának nagy gratula a fogacskához.

Nagyon szépek a képek.

Gabi, örülök hogy a kis ördögfióka jobban van :)

Ilda, nagyon szuper színes járókátok van! Hol vettétek?
Elina egy igazi kis tündérbogár, hogy még a fogjövetlekor is átalussza az éjszakát... nem semmi! :roll:

Dóri, pont kiszúrtam Viki ruháját, aztán láttam hogy írtad milyen speckó darab, tényleg nagyon szép!

Golfmono, ilyen képünk nekünk is van, hogy Zsófi óvatosan taperolja a fát, hamar rájöttek, hogy szúr :D

Rena, bár te nem írtad, úgy nézem ti is nyithatnátok egy játékboltot :wink: :lol:

Hát mi is így jártunk ,nem is adtunk oda mindent Zsófinak, majd apránként. Kapott egy zenélő méhecskét, amire hason fekve kinyomja magát és illegeti, riszálja a vállát mintha táncolna, hát zabálnivaló. Aztán már annyira rázta magát, hogy hanyattfordult, aztán visszafektettem és megint :) kezd belejönni a forgásba. Sőt egyszer kinyomta magát négykézlábra is tegnap este, de hamar kicsúsztak a lábai :lol: mégis annyira cuki kis ügyes volt :D

Nagyon szép volt a kari, és olyan más így gyerekkel, nagy boldogság :)

Mivel idén kihagyjuk a síelést, a szezonra járó eséseken is túlvagyunk... tegnap dédiéknél Tolna megyében marha sok hó volt, este pedig minden jeges volt, és ahogy a párom vitte ki nyuszit a kocsiba megcsúszott és dobott egy hátast... szerencsére a hátán lévő zsák megfogta a puffanást, és Zsófi a hasára esett, csak megijedt de így is visított mint a malac vágáskor :( amikor ezt anyós meglátta ő is dobott egy hátast...én meg nem tudtam hova szaladjak először... Na de mindenki megúszta szerencsére...

további jó pihit mindnekinek

Remélem még a mindig elfoglalt apukák is több időt töltenek most otthon :)

Körkérdés: ki hol tölti a szilvesztert?
Mi megyünk barátainkhoz, átszaunázunk az új évbe :) nyuszi itthon marad anyummal.
pici76

Koszi a gratulaciokat a foghoz! :D

Jaroka sajna nem tudom honnan van, mert sogornom szerezte ismerosetol, 5000-ert vettuk toluk, nagyon megerte.

Szilveszter itthon a kanapen telik, majd talan jovore, igazabol nem is lett volna otletunk, se kivel...stb.jo lenne ha lenne egy tarsasag, regen volt, de mar lemorzsolodtak.

Pussz Mindenkinek!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Mi is itthon, éljen:) Bár nem sokáig, mert holnap anyósomhoz ugrunk le Szegedre, csak megyünk, jövünk.

Először is Gabi! Örülök, h. jobban vagytok, jó ezt hallani a sok izgalom után. Így másként telnek az ünnepek gondolom.

Nekünk is szépen telt a karácsony. Elég gyorsan. Emma nem kapott olyan rengeteg játékot, de nem is bánom. Így remélem értékeli, azt, amit kap. Ruhát viszont elég sokat, főleg nagyobbakat.
Ja, kutya, igen! Az megvan:) Anya lehet egy hét múlva hülyét kap a sok "fej, vállak, térd és talp...."-tól:)

Amiről muszáj beszámolnom Nektek és lemaradt, az az, hogy Emma elkezdett mászni, körbejárja a szobát (egyelőre csak azt), aztán átfordult a kis drága végre hátról hasra, és hát kúszásból felül. Úgyhogy már bátrabban merem ültetni.
Szóval most úgy néz ki, behozta az eddigi lemaradását. (ha volt egyáltalán).
Fog egy sem. Már alig várom, h. kijöjjön, mert elég szenvedősek az éjszakáink. Főleg a tegnapi. Annyira készek voltunk már párommal, szinte óránként fennt volt, mi is alig aludtunk. Egyszerűen már fingom sincs mit kéne csinálni. Totál tanácstalanok vagyunk.
Cicire ugye nem tehetem mindig, próbálom tartani magam az elhatározáshoz (hellyel közzel sikerül).
És nagy bánatomra az esti egyedüli elalvások is megszűntek. Épp most is sírás van. Elmúlt a régi szép idő, mikor csak betettük és szépen elaludt egyedül.

Most megyek, majd jövök még. Remélem.

Csók, jó éjt!

Kép
niki30

Dóri, Vikinek tényleg nagyon helyes ez a kis ruhája. Vagyis a Te ruhád:)

Ja, tényleg, Rena, játékboltot nyithatnátok. :lol:

Máté meg milyen szuper kis járgányt kapott! Örült neki Móni?

Ilda, látom ott a fa alatt a közös fotótok, de jó:)
(ez a csíkos szerelés Next-es Elinán? nagyon szép!)

Kép
niki30

Niki, nagy gratula a mászó Emmának!!! Milyen lemaradást hozott be??? :shock: Szerintem a májusi babák közül még tök kevesen tudnak felülni maguktól... és még mi sem kúszunk egy picit sem.. csak próbálkozik húzkodja a lábát...szóval Emma nagyon ügyi!!!

Éjszakákat sajnálom... :cry: biztos a csúnya fog miatt.... nálunk legalábbis az a második fog kijövetlekor volt ilyen... és azt is olvastam valahol, hogy ha új mozgásformát tanulnak meg, azt időbe telik mire feldolgozzák magukba, és amiatt is nyügibb.. szal asszem ez az élet rendje... kitartást nektek!!!
pici76

Sziasztok,

Örülök, hogy mindnekinek jól telt a karácsony! :) Nálunk....csak szokásos családi viszályokkal telt...de hát ez már mindig így van!!! :? :roll: :oops: :) Azért jó volt.

Gratulálok Emmának, nagyon ügyes! :)
Elina fogacskájának is gratula! :)
Huu Pici jó, hogy nem lett baj, amikor apjuk elesett Zsófival!!! :shock:

Ricskó kék-zöld, kúszik és már egy két "lépést" négykézláb mászva is tesz!!! :) Nagyon stabilan ügyesen ül, de van amikor nagyon nyúl egy játékért és eldől, aztán akkor van sírás ha koppan a kobak!!!!! :? :)

Mi valószínűleg barátokkal szilveszterezünk, még meglátjuk mihez lesz kedvünk!

Küldök pár képet kariról.
Puszi.

Kép Egy idilli kép!

Kép És egy KÓPÉ KÉP!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?