Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, ez most akkor tényleg azt jelenti?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Tudjátok hogy lehet forgásra ösztönözni a lurkókat? Én ugye fekve szoptatok, leteszem hanyatt Pankát, mellé fekszem oldalt, és látni kéne, milyen gyorsan perdül az oldalára és már kapja is be a cicit :lol: Ezt 1x észrevettem, azóta igy csináljuk, imádom a kis éhenkórászomat :lol: Más miatt persze nem forog, de ez azt jelenti, ha akar, akkor tud!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

:-D
Zsu ez jó!!!

Jutta

KépKép
jutta

igeniegn!
Ádámnak boldog haramdévfordulót és névnapot! Ciripkééknek meg a harmadik hónapra megy a gratula!

:evil: :evil: nem találok egy normális képet magunkról
nem érdekel, rakok párat... a többi meg megy a picasara
Kép
Huba bealudt Kép
Petra a motollakezű rózsaszín párduc Kép
karácsony előtti összevetés

Kép
an°°di

Kép

Na ez meg rólunk egy kép. Nekkem meg karikás még mindig a szemem, pedig alszok is...

Jutta

KépKép
jutta

:evil: nem megy ez mégsem :evil:
még a feliratok is elcsúsztak
mindegy

Zsu, mit is? :wink: ja

no, léptem veresi csajok. menjetek ti is aludni (Huba mostanában kel hajnalban ismét enni :evil: :evil: :evil: fél 3 felé :evil: :evil: készülök lelkiekben)
holnap talán
jóccaka
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi, cukik az ikrek, jó kis husik :lol: És most már azért jól meg lehet őket különböztetni! Te meg jól lefogytál, tök vékony vagy a képen!
A gyűrűhöz meg akkor gratula! Mikor lesz az esküvő? (Meg leszünk hivva mindannyian? :wink: )

Jutta, végre kép! Te teszel a legkevesebbet! Szépek vagytok, tegyél Dorkáról még!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na így hogy mindenki elment aludni, jövök én és teleírom az oldalt!
Zsu! Nagyon helyesek vagytok és még a blöki is besettenkedett a képbe! (Szép a fa!) És szép nagy Panka baba! Remélem már több bajotok nem lesz! Szegények! (És mi az hogy nem szereted a halat? :roll: Olyan fini! Már mondtam, a hal nem egyenlő a zsíros ponttyal!)
Jutta! Nem is láccik a karikás szem! Cuki Dorka baba! A kiscsajok hogy őrzik Dorkát. :lol:
Andi! Hát mi van, mégiscsak lesz Zubolyos lagzi?! :lol: Király! És még lé is? Akkor legalább meglesz minden! Mikor is költöztök? Nagyok az ikrek és annyira helyes, h ennyire hasonlítanak egy másra! (Na meg Gyulára!)
Csajok, mondtam már, h valamelyik nap mértem Jankát és 6.40 kg? :shock: Pedig nem tömöm az tuti! (És a nagyobbik fele még mindig cici a kajának!) Viszont 5 napja nem kakált! Ilyen még nem volt! Hát?! Intézkedni kell. :roll:
És megnyitom a leghülyébb ajándék témakört! Én szoktam olyan ajándékokat kapni, h csak lesek! (Az idén eddig még nem volt! Bár most jön még a barátokkal a "karácsonyozás", még lehet bármi!) A q ronda színes pálinkás :shock: :? készleten át ( egy-két repedt darab stb.), a műbőr gyíkbőr pénztárca, amiben 2 tampon fér el kb. szal sorolhatnám még! :lol:
Mondjuk én adni jobban is szeretek! Na eldugulok! Aludjatok, fejjetek, szoptassatok!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Gyűrű! Ej ha! Gratula!

Nagyon szépek a csalási fotók! Nálunk még nem jött össze. De ha lesz nem ússzátok meg. addig is... Kép kértetek fotót a boltról, ime: Kép Kép Kép Szentlászlón (anyuáknál) a tónál Kép Kép sok jó gyerekecske kis helyen is... (emeleteságyon nyomjuk már) Kép egyenharisnya Kép mire mindenki felöltözik addigra én kidőlök...

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jól elcsúsztak a feliratok, rem. azért érthetö

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

6400??? Jézusom, jól nyomjátok. Gratula. ja az ötödike részemről ok! hánytól? mi kilenctől fogadóképesek vagyunk.
na megyek, egyébként nem tudok aludni fél öt óta

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jó reggelt!
Ciripke, egyenvonalzó is jutott, látom ;)

nahát, reggelire utolsó pocis kép (augusztus 28-i, a gyerekek meg ugye szept. 3-án születtek)
utána meg már szept. 3. van/ volt...
Kép Kép Kép

na, lépek is, mert Petra unatkozik és sikítozik (Huba az ölemben, így ő okés)

Kép
an°°di

ja, az egyiptomi kéztartású Petra 8)
mindenkinek szép napot!
(megyünk nagymamáékhoz, így nem nagyon leszek ma sem)
:arrow:

Kép
an°°di

nahát, mindenki alszik
sztem később indulunk :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!

karácsony jól sikerült nálunk is. Végre a tesóm is látta Ádit (amióta megszületett először. Elfoglaltabb, komolyan mondom, mint a miniszter elnök).
Ajándékok tetszettek mindenkinek, már aki megkapta. Mert ugye, mi a hülye hó miatt nem indultunk útnak! :evil:
Lányok! Én minden túlzás nélkül mondhatom, hogy életem legszebb ajándékát kaptam. Bizonyítvány, a világ legjobb anyukájának. Apa bűvészkedte és beletette egy képkeretbe.
Hát, megkönnyeztem :oops: Majd lefotózom.
A tegnapi nap, nekünk irtó nyűgösre sikerült. Ádi, egész nap letehetetlen (így leírva micsoda szó :lol: )volt és ölben is sírt, meg naggyából mindig. Biztosan a foga...
A Dentinox-Nt használom neki. Hát, nem tudom mennyit ér.
És tegnap, megmértem a hosszát, mert nagyon nagynak tűnik és ,mint egy sózsák olyan nehéz és "csak" 6,5 kiló. 69cm a gyerek! :shock: :shock:
Egy hónapja a védőnő 62cm-nek mérte :shock:
Dobtam egy hátast,na...
Andi: Gratulálok! :D Meglepett vele Gyula, vagy készültetek rá?
Nagyon szépek az ikrek. Kis husigolyók abban a Huggies pelusban.
Sztem meg pont irtóra hasonlítanak egymásra.
Te meg olyan vékony vagy ( én meg irigy kutya :P )
Móni: Janka jól össze szedte magát. Van ám pofika! :) Szépek a családi fotóitok!
Zsu: Panka sem soványka hallod. Jól mutat az egyen pihiszékben.
A családi fotótok, kutyástól nektek is szép.
Jutta: édesek az unokatesók, hogy elvannak Dorkával. Ti is szépek vagytok együtt. Te meg, akár egy tinilány úgy festessz. Megfiatalít az anyaság :wink: (na nem, mintha öreg lennél ugye...)
Ciripke: mondom én, hogy micsoda idill sugárzik a képeitekről.
Nagyon tetszik, hogy ílyen jó testvérek a gyerekeid. legalábbis, nekem ez jön le. Egymáshoz bújás, együtt alvás stb...
Timi: meg is lepődtem volna, ha nem teszel ki magadért!
Hogy sikerült a keresztelő? Szüleid el tuttak jönni?
Jolka: köszi a táblát, rendes tőled, hogy most megcsináltad.
Olyan jó végig nézni.
Képek: pont mint Jolka, melegítőben és nem épp szalonképes fejjel töltöttem. Na, majd ma fotózkodunk, így utólag.
Baba tali: ha ilyen szar útviszonyok maradnak akkor mi nem indulunk útnak. Nagyon szeretnék talizni veletek és Apát is rá tudtam beszélni, és nem csak a szám jár higgyjétek el, de nem szeretnénk elakadni.
Kat: gyere gyakrabban, és írj magatokról!
Köszi ,mindenkinek az Ádi névnapi köszöntést, de szeptember 9.-én tartjuk. Nem akartam kiszúrni a gyerekkel.

Kép
Kép
gabcii

sziasztok

ezt már szeretem soksok kép :-)

Jutta
nagyon édesek vagytok,Dorka nagyon cuki kis csaj,képet még még még :-)

Zsu
gyönyörű kis család kutyussal :-)

Andi
gratula és jobbulást
édes kis hurkásak az ikrecskék

Petrának szerintem calcium c vitamin

Gabci
mizu??????????

Boldog névnapot utólag Ádikának

Macsek
még Bibike sincs 5 kiló il kaja után néha van ,de nettó 4.95 körül van

Jolka
mindjárt leírom milyen jó kis napjaim voltak és én is úgy gondolom,hogy nem éri meg ez a ssok talpalás inkább játszottam volna a csajszikkal.Igen a cicás volt a fényképezés erejéig Bibi ruhája aztán a akticásba nyomta.elvileg 74es ezért eddig elő sem vettem aztán éppen betudom patentolni :shock:

23-a: Maja köhög mint az állat,féltem hogy befullad délbe irány az ügyelet,6an voltak elöttünk,röpke 2 óra alatt be is jutottunk a dokihoz,ahol miután elmondtam,hogy miket kap azt mondja a doki:szóval asztmás??? mondom mi van?aeddig ezt senki se mondta,mindegy azt mondja ő azokba a gyógyszerekbe nem szól bele ,de kell antibiotikum,mert csúnya tüszös a torka :-( eddigre Maja éhes volt,szomjas és iszonyat nyügös.Elballagtunk az ügyeletes gyógyótárba ott van a nagy karácsonyfa és a minifánk,ami még nem sült erre megint kegyetlen hiszti,miközben vagdalóznak a mínuszok és Bibikét tartogatom.Végül gofrival is beérte,majd belaudt.Nagyon köhögött ezért úgy döntöttünk fedíszítjük a fát egybe ,mert éjjel is ez lesz akkor nem tudjuk.SEfgített ős i,vagy 100szor elmondta:jajj de szép a kajácsonyfa :-)Éjjel 1től 3ig köhögött ,majd aludt szerencsére

24-e egész nap ömlött az orrából a vízszerű cuccos szaladgáltam akonyha és a gyerekek közt,mindeközbe végig fohászkodtam,hogy Bibi ne kapja el.Halsütés,krumplipüré hopp egy szopi hopp egy kakilni kell de szigorúan anyával.Ebéd után megjött a Jézuska.Volt nagy öröm.Bibikének is tetszik az ajándék.Szívem mélyén viszont szomorú voltam,hogy anyuék nem lehetnek itt vagy mi ott.
Egész délután,este játszottunk

Kép
Bibike karácsonykor
Kép
Kép
én is itthoniba nyomtam nyugi
Kép
a zsákmány
Kép

25-e:terveimbe annyi szerepelt mindössze ,hogy este bepanírozom a husit a keresztelőre,jah de elfogyott ahal,hm akkor mit együnk?hát anyós felrakott pörköltet oksi,összeszedem a ruhákat,persze lis vasalom.Közbe kifől a tészta vendégek jönnek,ők is esznek,mosogatás.Csináljak forraltbort oké,persze mindenki egyesével-kettesével evett úgyhogy sose fogyott ki a tennivaló.jé délután van hát akkor neki állok a húsnak,3 csirke két kiló karaj.Anyó azt mondta csinál bárránytortát,mert az milyen szép,oksi csináljon.A "bárány" 6kor még seholsem volt,na mondom megcsináljam a krémet?igen,megcsinálom kikeverem a vajat is tetjér,anyós neki áll én végzek a hússal.A bárány 6kor még sehol ill a tetse kész de csupasz angyalom,neki áll a cifrázásnak,na itt vettem akezembe az írányítást ugyani 5 perc egy pötty.A kinézete még hagyján szerencsétlen jószágnak mert hogy inkább hajaz egy pulikutyára,de ráadásul a feje előre néz ,lábából 3 van és az mind egy oldalra áll.a vaj csupán a fejére elég meg alábaira így verek fel még kétszer tejszínt mire kész lesz.erre hozott egy masnit,nem kommentálom a továbbiakat megmutatom a művet :-)
ez egy bárány giccs nélkül
Kép
estére kicsit se voltam fáradt csak alig bírtam mozogni és majdnem sírtam

26-reggel kinézek esik ez a rohadt hó,anyuék tudnak jönni vagy sem??? elindultak ,gyomorgörcs amíg ide nem értek,gyerekeket felkeltettem, kaja készül.hamar ideértek így indultunk pap bácsi gyorsan lezavarta hála az égnek én nagyon nem bírom az ilyen álszentséget,de meg van aztán kész.itthon aztán ajándékozás anyuékkal.11kor megkajáltunk,mert senki se reggelizett.nagyon finom volt minden:tyúkhúslveses,rántott husok,sült liba,fűszeres krumpli,a bárány meg soksok süti.A gyerekek egész nap játszottak,Majának besűrűsödött a cucc az orrába,de mindenki göthös.így Bibust kapkodtam ki az emberek ekzéből :evil: és azóta is fohászkodom hogy ne jöjjön ki rajta semmi nyavaja.A pörgést kicsit nehezen viselte,nem nagyon tudott aludni így este már hagytuk magunkon aludni.kicsit felborult a napirendje így este alig tudtuk elaltatni
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Vendég

Gabci
hát megjöttél :)

szupi ajándék én kaptam gofrisütőt oh mily meglepő

és most megyek összeszedem a ruhákat

keresek én is képet ,de nekem nincs fejes pocakos,mert iszonyatos volt a fejem,nem mintha most nem lenne az,de akkor nagyon.... szóval szülőszobás

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hű mindenkinek volt valami gondja baja.Hát ilyenkor ez van általában4
Hát én is most parázok egy kicsit mert kari 1 napján anyóséknál voltunk és keresztlányom beteg lett mikor jöttünk el akkor lázasodott be és tegnap mentek vele ügyeletre influenzás!Hát ne mondjam ,hogy most figyelem Ágikát nehogy elkapja mert akkor mérges leszek mert anyós így utólag belegondolva beszélgettünk mert vett 24-én nurofen lázcsillapitót a gyereknek tehát már akkoris lázas lehetett gondolom nem magától találta el ,hogy vegyen lázcsillapitót!
Így lehet ,hogy nem vittem volna be na mindegy most csak rimánkodok ,hogy ne legyen bajunk!

Zsu. hát remélem semmi gond nem lesz már veletek!
Én is adom az espumisant de csak 10 cseppet a 25 helyett!
És csak reggel van kakink!

A fényképek egyszerüen csodásak!
Nagyon sok szép fénykép!

Timi: gratula a keresztelőhöz!
Remélem már nállatokm is lezajlik ez a betegség sorozat!

Moni: gratula a három hónaphoz isten életesse Jankát a mini szülinaphoz!

Andi: nagyon jól néztek ki az ikrek milyen formásak és jó husiban vannak!
Gyűrű?
Gratula!

Nyügi. nállunk is volt mert úgye mindenki fogni akarta és már annyira sirt ,hogy csak az apja tudta megvigasztalni! :shock:

Makd én is rakok fényképeket ha lesz egy kis időm !

ciripke: jók a fotok és ez az együtt alvás nagyon jó!

:lol:

Kép
mogyoland

Hahó!!!

Nagyon szép képeket tettetek fel!!! :D
Én is hoztam jópárat... :oops:
Ha valakinek sok,ugorja át.... :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Timi: nagyon szépek voltatok a keresztelőn!
Na asszem, Maja közelébe sem fogom engedni Ádit, ha nagyobbacska lesz. Jajj a fiúknak, már most sajnálom őket! :lol:
Irtó csajos! Bibus is szépséges, és nekem is feltűnt,hogy Apára hasonlít :wink:
Nekem tetszik a bárány torta, bár kicsit kutyára hasonlít inkább.
Sztem még utólagos karácsonyi ajándékba kérjél egy házvezetőnőt a gofrisütő mellé, hogy legyen aki mindenzt megcsinálja helyetted! :wink:
A képek alapján, Majci nem is tűnik betegnek! Drukk,hogy Bibus ne kapja el +++++++++++
Mogyo: nektek is drukk,hogy Ágika ne legyen beteg. Ja, én is ezt bírom legjobban, ha a rokonok végre látják a gyereket, kézről kézre jár, és le van tojva, hogy esetleg aludnia kéne és nyugalomban lennie :evil:
Mi is megjártuk ezt a legutóbbi anyós látogatáson, famíliástól.
Estére üvöltött a gyerek annyira fáradt és nyűgös volt.
És beteg gyerek mellé bevitetni egy csecsemőt?! Feketepont anyósodnak! :evil:
Ancsi: édesek a csajok az egyen szoknyácskában. Milyen nagy már Molli. Te is és Apa is szépek vagytok!
Nem akarom elszólni magam, de mintha a mai napunk nem lenne olyan sírós,mint az elözőek. Remélem békén hagyja Ádit kicsit most az a fránya fog.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok Lányok!

Jaj de szép itt Mindenki!! Gyönyörűek a babák és az anyukák is!!
Én is csatolok párat: Kép Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!
Na én is dobok 1 képet!
Majd még jövök ha tudok, de most még vendégvárás van.
Azért gyorsan annyit: Zsúéknak jobbulást, Andinak gratula, időpontot is tudjátok már?

Kép

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak gép közelébe sem kerültem.

Visszaolvastam, izééé átfutotta az elmúlt hetet...

Képek szupik, majd rakok én is, de még a gépen vannak.
Jut eszembe, nekünk nincs is családi :roll: :roll:

Andi:
gratula. :)

Zsu:
szegénykém. :(

Nálunk meggyógyutak a kölkök karira, apa keze ugye gipszben, holnp megyünk vissza, cserélik...
És, h semmi jóból ne maradjunk ki, ma reggelre nem volt fűtés...
Hívtam gázszerelőt, de mindnekinek büdös a munka így karácsonykor, így nagynehezen vettem csak rá 1-t, h jöjjön ki, mert it a két gyerek. :evil: :evil:
Most már van fűtés, de még 17 fok van . :(

Karácsony jól telt, gyerekek, inkább csak Marci nagyon várta már. :)
Segített fát díszíteni, élvezte.
Ajándékoknak örült:)
Én gész 24-én sütöttem-főztem. életem első egész töltött pulykája is elkészült. :)
Most pihi van, alszik mindenki, utána még rokonlátogatás....
Majd jövök ám. :)

Kép
Kép
h@jni

Gabcii:
Ádának boldog névnapot!

Móni:
Lilla is 6200 g. :shock:
Nem baj, ráér fogyózni. :wink:

Timi:
gratula a keresztelőhöz.

Kép
Kép
h@jni

Na jövők egy pár fotóval !

Kép

Mi ez a csomag!

Kép

Hű egy csörgő!

Kép

Kismikulás beájult!

Kép

első vízbe rakás a nagykádba!

Kép

Apunak milyen nagy a lába!

Kép

És így pancsoltam!

Kép
mogyoland

Hú Nadinról tuti ez a kép!

Így utólag nem tudták ,hogy beteg a keresztlányom csak akkor jött ki rajta na mindegy!

Lány jó kedvű sikongat az apjának!
Eszik is rendesen!
Remélem semmi nem lesz!

Kép
mogyoland

vicuska:látom Rami is érdeklődve figyel mindent!
Aranyos nagyon!

Kép
mogyoland

Rami nagyon szép :-)

Nadin is tündéri:-)

Kis mikulás is nagyon nagyon cukor :-)

Hajni
képek??????????

Még rakok malackás Bibust aztán mostanában nem bombázlak benneteket megírgérem :-)

Kép
Kép
Vendég

timi: jöhet -jöhet a kép !
Szerintem nem lehet betelmi velük! :D

Kép
mogyoland

Nállatok van-e olyan ,hogy ugy ébred fel a bab ,hogy sírva?
Most is ugy ébedt a lányom de amikor rámnézett akkor is sírvafakadt!

Kép
mogyoland

bab=baba

Kép
mogyoland

Mogyó
köszi :-)

holnap ha nem lesz nagyon hideg elgurulok a postára a lemezekkel :-)
Vendég

Bibi nyekeg kicsit aztán sír,sőt éjjel addig ordt újabban amíg benem tömöm a száját
Vendég

Oké köszi szépen !

Kép
mogyoland

Csajok, főleg Jutta (?), segítség! Petra már két este üvölt! mint a sakál. remegnek az ablakok. szopizni nem akar, míg le nem nyomta a fél rás műsort. ma este pl Hubának volt vmi baja, sírt, gondoltuk éhes, melegítettünk neki tejet (megevett 10 millit belőle, nabumm), de Petra ettől kedvet kapott a síráshoz, és hiába, h addig békésen szopizott, elkezdett sikítani. oké, susogás, nyugtatás, újra szopi. gondoltam, minden okés lesz. ja. Petrus megijedt vmitől, és komolyan fél órán át ezerrel. (nem kapott vki házi decibelmérőt karácsonyra? nem is lenne hülye ajándék :? 8) ) semmivel nem lehetett lenyugtatni. végül (ki tudja, miért? elfáradt talán) nagyon hüppögve, lassan megnyugodott, szopizott, és most asszem alszik.

szóval: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ?????????????????????????????????????????
mi az istent csináljak/-junk? ez a sírás vmi új 'szerzemény'. (közben még kicsit beteg vagyok, fáj a fejem... tök jót tett neki, gondolhatjátok. na, mindegy. ez a része le van ...va)

Kép
an°°di

vki mondta, h 3 hónaposan nyűgösek? vagy amiatt lehet, h 5 napot nem itthon aludtunk? és most a régi a szokatlan? :roll: :shock: lehet, h nem kellene ennyit húzgálni mindenfelé őket? mondjam le a szilveszetri programot is? :shock: :roll: :?

Kép
an°°di

Móni, hal, nemtom, a szagát se, egyiknek se!
Janka szép súlyban van, láttam én a pofiján :lol: 5 napja nem kakilt??? Panka se 2 napja, de én már most stresszelek :roll: Mert nem kapja ugye az Espumisant.
Boldog hófordulót a kiscsajnak!

Ciripke, klasz a bót! Jaj és az a nagy mackó kutty de szép! És az emeletes ágyas kicsi a rakás a legjobb :D

Gabci, a párod nagyon figyelmes :wink:

Timi, ezt még olvasni is sok volt :roll: Miért pont Karácsonyra tettétek a keresztelőt? Ez igy dupla strapa! Bibike meg milyen kis husigolyó, hihetetlen, hogy nincs még 5 kg! Lehet, hogy hosszra kicsi? A párod nagyon büszke apuka, látszik a képeken :D Melyik a te mamád?

Mogyo, reméljük Ágika nem lesz beteg, puszi neki! Ez a mikulásjelmez nagyon aranyos! És hogy szeret fürdeni! Már betettétek a nagykádba? Ezt lehet,hogy mi is kipróbáljuk.
Szerintetek nem kap el a gyerek semmit, ha velünk együtt fürdik? Mert azt ugye irják a könyvek, hogy a gyerek ruháit ne mossuk együtt a fehérneműkkel, de ha együtt fürdünk vele, akkor mi a különbség? Én még nem mertem.

Ancsi, nagyon szépek a lyánykák! Jól látom, műfenyőtök van???

Vicuska, Rami baba nagyon kis mosolygós! Ezt a kockás szőnyeget a Diegoban vettétek? Mi is ilyesmit nézegettünk Panka szobájába, de még nem vettük meg, ez szinben passzolna a falhoz.

Nadin is édi baba!

Képzeljétek, Panka ma nem volt hajlandó este szopizni, a tápszert viszont benyomta. Hiába raktam cicire, kiköpte és sirt. Na ez mi a sz@r lehet???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és ma megvolt az első almaevésünk, nemkakilás ellen bevetettük, hátha :roll: Nem izlett Pankának, tolta ki a nyelvével :D
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, jó, ha senki nem szól semmit, akkor alszom

Zsu, nagyon belendültetek... espumisan ugrott, tejcsi ugrott, alma befigyel, nem gyors a tempó? :roll: :roll: :roll: de persze mindenki azt csinál, amit akar!!!!!... gondolkodtam, h lehet, h én meg olyan bioszopiguru leszek, akiket nagyon lehet utálni... á, nem hinném. ők nem tudják, h utálhatók. vagy igen? :?
2 nap kaki nélkül, az sok? fogalmam sincs, nekünk még nem volt ilyesmire példa.

na, tényleg el
jóccakát! (remélem, csak reggel kelek. meg Huba is)

Kép
an°°di

Andi, szerintem Petrát túl sok inger érte, ők nehezebben dolgozzák fel gondolom, meg az is tuti furcsa volt neki, hogy 5 napig nem aludt otthon. Majd megnyugszik 1-2 napon belül, ne aggódj.
Az alma meg már 2 hete tervben van, csak jött a kórház meg a betegség, azért napoltuk el, szóval az nem újkeletű.

Na én is lefekszem, nagyon fáradt vagyok, mindenkinek átalvós joccakát!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Andi: semmit nem tudsz csinálni... ha nem fáj a hasa, és nem jön a foga (nyáladzik is? mert akkor azért esetleg az is lehet?) akkor csak tűrni tudod, valószínűleg "túlpörög" ez van... (mármint ha semmilye se fáj szerinted)

Zsu: ha tolja ki a nyelvével, de nyitja a száját akkor csak ügyetlen még... lehet hogy holnap már cuppogja... (ha nem ízlik neki vagy nem akarja éppen akkor fordul el és hadakozik szerintem)
Ja és ez az Espumisan elvonás mennyi idő alatt hatott, mi tegnap este nem adjuk neki, helyzet nem változott még (mondjuk nem is romlott, tehát szerintem mostmár nem kap Dorka se Espumisant)

És ki is használt Normaflort? Mennyit? Hogyan? (lehet, most kellene kipróbálni, hogy nem szedjük az Espumisant? mert ha ez okozta a hasmenést, akkor feleslegesen adtuk mellette a Normaflort, hogy helyrehozza... vagy nem így van?? Na jó most pár napig semmit sem kap... hátha így lesz jó)

Képek újfent jók mindenkitől!

Ja és dicsekedni jöttem:
Ma voltam az egyesület (aminek jövőre már nem vagyok elnöke :wink: ) évzáróján. Apa fürdetett, etetett és altatott! :lol: :lol:
(mondjuk végig az órát bámultam - most van fürcsi / etetés / altatás)
De jó volt kimozdulni, meg imádom a párom, hogy ezt (is) bevállalata! ÉS külön jót tett a lelkemnek, hogy mindenki ámuldozott, hogy már nem is látszik rajtam semmi és hogy milyen laza / jófej anyuka vagyok, meg a párom milyen rendi!
(páran akik nem ismertek előtte konkrétan nem hitték el elsőre, hogy még nincs 3 hónapja, hogy szültem) :lol: :lol: :lol:

Holnap majd visszaolvasok!! És reagálok!!

Jutta

KépKép
jutta

Jaaa, hívtak szilveszterezni... mondtam, hogy azért azt nem vállaljuk még be mert a párommal együtt estére még tuti nem hagyjuk valakire a csajt...

DE egyik ismerősöm a karácsony előtt pár nappal született gyerek mellől elugrik egy házibuliba pár órára! :shock: :shock: :shock:
Na jó, elárulom: második gyerek! :wink:

Ugyenezen csaj első gyereknél 3 hónapig telefonálni nem tudott, mert annyira lefoglata a gyerek és hónapokig ki se mozdult! 8)

Jutta

KépKép
jutta

Andi! :roll: Mi van? :shock: Van olyan pl. h nincs kaki! És Te éhen hagynád? (Ma nekünk is volt egy hisztis félóránk, de szerencsére elmúlt!) Hát, lehet, h egy kicsit kevesebbet kéne menni az ikrekkel! De azt csinálsz, amit akarsz! (Ti mentek szilveszterezni? Ejha! :wink: Jó mulatságot!)
Zsu! Volt ma kaki! Én kitartó vagyok, nem kapkodom el a dolgokat! :oops: Én az utóbbi időben kamillateát adtam Jankának! (Szopi és tápi között és tápi után beosztva!) Volt eredmény! Ázik a cucc! :lol: És nálunk is előfordul, h nem akar az egyik mellemből szopizni! De én erőszakos vagyok! (Gondolom észrevettétek! :lol: ) Jó sokáig nyugtatom és kitartóan próbálkozom! És nem minden hal büdös! :lol:
Mogyo! Ez a minimikis szerkó! Látszik, h nagyon élvezi a pancsit apával a kiscsaj! És még mindig milyen helyes mosolygós!
Hát csajok, vessetek meg, de nekem ez az együtt pancsi valahogy nem nyerő! (Igaz, mondtam már, h fürödni sem szoktam, mert utálok!) Mondjuk ezzel nem annyira passzol, h viszont babaúszásra fogunk járni! Na mindegy! Ez van! :lol:
Kriszti! Micsoda kiscsillag Nadin! Huncut nagyon!
Timi! Néha olyan érzésem van, mintha Te is keresnéd magadnak a bajt! Ugye nem baj, h leírtam! Mire gondolok? Tudod, h egyedül vagy, nincs segítség, akkor mi a fenének kell ekkora felhajtás azért, h a sógorék lejöjjenek enni? Vagy, Anyós béna, akkor én tuti nem bíznék rá egy ilyen süti elkészítését (bár, bevallom jót röhögtem a háromlábú pulin!), sz*rnék rá! Legfeljebb kevesebb süti lenne! Így sem éheztetek! Az viszont szupi, h a szüleid végülis el tudtak menni, és semmi baj nem volt az úton! Gondolom ők is nagyon örültek! (Mi van a kocsival?)
Gabcii! El nem hiszed, h mennyire irígy vagyok ezért az oklevélért! (Én sajna nem kaptam ilyet, de hát attól tartok, nem is vagyok a világ legjobb anyukája!)
Ancsi! Csinik a csajok és Te is jól nézel ki! És ez a rengeteg játék! Örültek a lányok?
Vicuska! Cuki Rami az egyenpolóban! (Tudod, nekünk is van! :wink:) És ahogy vigyorog a fa alatt! Szupi!
Ciripke! Nagyon gusztusos a boltotok! És hát a legjobb cégér Marci a pulton! :lol: (A gödöllői barátnőm anyukája is szentlászlói! :lol: ) Teccik a kicsi a rakás kép!
Mi még mindig karácsonyozunk! Ti is! Most jönnek a barátok! Vagyis mi is megyünk! Próbálgatjuk Janka tűréshatárait... (Andi! Lehet, h nekünk sem kéne ennyit mászkálni! :wink: Én igyekszem úgy alakítani, h a rohangálások között mindig legyen pihenőnap! :oops: Eddig működött!) Ma a barátnőméknél voltunk holnap barátnő jön!
Jolka, azért nem jössz mert állandóan varsz?
Macsek, Kat, Tündi, Moncsi, Dettyk, Mogyi! Hol vagytok?
Mire én ideérek addigra mindenki alszik!
Mondtam már, h kinőtte Janka a bölcsőt? Ma voltunk a kiságyba matracot venni, holnap állítjuk be az ágyat!
És képzeljétek! Még este is megvan a fele a szopinak ciciből! Jó, mi? Így most több mint fele (60-70%) anyatej! Szupi! (Mondtam már, h kitartó vagyok! :wink: ) Kíváncsi vagyok, meddig lesz ez így!

Kép
ermoni

Hát igen, már 3 hónapos a kisasszony! Nagyon rohan az idő, nem?
Ti kaptatok könyvet karira (én többet is), nagggyoooon kíváncsi vagyok mikor lesz időm elolvasni! :shock:
Na, jóccaka! Nem írom tele az oldalt! Holnap is megússzátok, h mindenbe beleszóljak! :lol:

Kép
ermoni

[quote="ermoni"]A írta:ermonindi! :roll: Mi van? :shock: Van olyan pl. h nincs kaki! És Te éhen hagynád? (Ma nekünk is volt egy hisztis félóránk, de szerencsére elmúlt!)

:shock: :shock: :shock:
nem értem. éhen hagynám? miiiii?

Kép
an°°di

ja, most olvasom: azért írtad, Móni, mert Huba 10 millit evett? szopi után!
na, megyek kelteni Petrát. 10 óta nyomja! :shock: :shock: és Huba is csak 4kor kelt :wink:

Kép
an°°di

Andi: szerintem nem izgulj ,szerintem is sok volt neki az elmény nállunk is kari 1 napján anyóséknál üvöltött a lány és csak az apja tudta megvigasztalni!Sok volt neki az élmény!De lesz még ilyen szerintem mindenkinél!(majdnem)Ja volt olyan is ,hogy sírt azt hittem éhes megmelegitettem neki a kaját és csak 20-30 evett meg és aludt utánna mint a bunda komfort evés volt!

Ja almát én is akarok adni a csajszimnak!Kíváncsi leszek mit csinál vele !Az is egy kis vitamin!

Fürcsi: ugy szoktuk ,hogy apa megfürcsizik előtt és újra enged vízet és akkor fürcsiznek együtt!Ezt olvastam valahol és azért csinázzuk így tehát már apa is tiszta nem hiszem hogy baja lenne!És már várja is múltkor a kiskádba fürcsizet mert apa nem volt itthon hát mereszgette a szemeit!
És sokkal jobban pancsol mint a kiskádban !

de egyébként tényleg mindenki azt csinál amit akar és jonak látja a dolgokat!

Megyünk disznóvágásba 2 is vágtak anyuék bár most beájult a lány !
Utánna indulás majd jövők!

Kép
mogyoland

Zsu! csak emlékeztetöül marci múltkor 2 hétig nem kakilt, bár ö ugye csak tejet kap, meg azóta néha kamillát. azóta heti egy kaki van mindig szömbaton, de a héten már 3 !!!!!!!! :shock:
egy hónap és mi is kezdjük az almát!

nagyon édesek a fürcsis képek
a külön mosást meg el sem tudnám képzelni, igy is 5 adagot mosok hetente.

marci ma 9kor kelt! apa már elvitte a nagyokat, szóval egyedül vagyunk, de van is meló, nagy rendezkedésbe vagyok, 7re már kitakaritottam a spejzot (nem tudtam aludni), tortát sütök, szabinak lesz szülinapja.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszönjük szépen mindenkinek a dicséreteket a lényok nevében!!! :D :D

Ma is rohanás van,mert délután vendégek...főzni kell,lakás szalad... :evil: :evil:

Zsuzsa.
Nem mű fenyő!!!!Ezüst!! :D

ancsi26

Sziasztok!

Ciripke: ha ketten vagytok Marcival, te pörögsz, mindenre van időd. Eszembe szoktál jutni, mikor még a mosogatást sem tudom befejezni, mert ordít a gyerek. Hiába, a rutin...
Móni: én meg a "vissza hozott" tejci miatt irigyellek. Ügyesek vagytok Jankával, hogy így sikerült a szoptatás.
És én is távol állok a világ legjobb anyukájától, de nagyon nagyon jól esett, hogy Apa így gondolja.
Andi: csatlakoznék az elöttem szólókhoz. Sok volt a gyerekeknek az elmúlt pár nap. És a megfázás ellen, adhatnál nekik Cebion cseppet pl. Ádi már kb 1 hónapja kapja és rajta 2 nap alatt átfutott a nátha, én meg taknyoltam rendesen.
Jutta: ügyi a te párod is! Kell néha szabadnap az anyukáknak is.
Ugye, hogy belejönnek ezek az Apukák is. Észre sem veszik és már majdnem olyan jól csinálják, mint mi :D
Hajni: de jó,hogy megjöttél te is. Örülök, hogy meggyógyultak a gyerkőcök.
Zsu: nem lehet,hogy ilyenkor kéne menstruálnod? Vagy ki emlékszik már arra, mikor is mi?! :D
Mert akkor lehetséges,hogy a babák nem fogadják el az anyatejet, lefejve sem.
Vicus: édes nagyon Ramika. Kis mosolygós.
Kertikiri: Nadinnak meg olyan csibészes nézése van, pedig nem is fiú. Tudja ő mit akar! :wink:
Mogyo: Ágika még mindig milyen jókedvű. Tündérke a Mikulás cuccban és fürcsi közben Apával.
Timi: most akkor katica bogár, vagy malacka Bibus? Édes mindkettőben, de inkább katica.

Tegnap adtam Ádinak sütőtök pürét. Hát, nem volt tőle elragadtatva így elsőre...
Bár, lehet, hogy ahogy Jutta mondta, szokatlan volt neki a kanál és az íze. Ette is meg nem is és közben olyan meglepett pofit vágott.
Ahány ház, annyi szokás, ez a hozzátápinál is látszik.
Én azért nem kezdek almával, mert az mégis nyers gyümölcs.
Majd ha már eszegeti a bébi kaját, kap almát is.
Bár a védőnő is az almát javasolta. Először csak a levét.
Én a főzött dolgokat jobbnak gondolom. Könnyebben emészthető.
Aztán ugye mindenki úgy csinálja,ahogy...
(kezd szálló igévé válni :D )
Tegnap úgy megsajnáltam Ádit. Ebédeltem és hallottam közben,hogy nyöszörög, de nem úgy ahogy szokott, sokkal halkabban. Gondoltam, kibírja még megeszem. Bementem kaja után hozzá és szegénykém félig hasra volt fordulva, az egyik keze alatta és nem tudott visza fordulni. Küzdött ezerrel, rúgkapált a lábaival, de nem ment.
Úgy nézett ki, mint egy kisbogár, aki a hátára fordult és onnan aztán vége a dalnak.
Annyira megsajnáltam. Pláne,hogy keservesen sírt, mikor fölvettem.
Na, jó anya vagyok mi?

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?