sziasztok
ezt már szeretem soksok kép
Jutta
nagyon édesek vagytok,Dorka nagyon cuki kis csaj,képet még még még
Zsu
gyönyörű kis család kutyussal
Andi
gratula és jobbulást
édes kis hurkásak az ikrecskék
Petrának szerintem calcium c vitamin
Gabci
mizu??????????
Boldog névnapot utólag Ádikának
Macsek
még Bibike sincs 5 kiló il kaja után néha van ,de nettó 4.95 körül van
Jolka
mindjárt leírom milyen jó kis napjaim voltak és én is úgy gondolom,hogy nem éri meg ez a ssok talpalás inkább játszottam volna a csajszikkal.Igen a cicás volt a fényképezés erejéig Bibi ruhája aztán a akticásba nyomta.elvileg 74es ezért eddig elő sem vettem aztán éppen betudom patentolni
23-a: Maja köhög mint az állat,féltem hogy befullad délbe irány az ügyelet,6an voltak elöttünk,röpke 2 óra alatt be is jutottunk a dokihoz,ahol miután elmondtam,hogy miket kap azt mondja a doki:szóval asztmás??? mondom mi van?aeddig ezt senki se mondta,mindegy azt mondja ő azokba a gyógyszerekbe nem szól bele ,de kell antibiotikum,mert csúnya tüszös a torka
eddigre Maja éhes volt,szomjas és iszonyat nyügös.Elballagtunk az ügyeletes gyógyótárba ott van a nagy karácsonyfa és a minifánk,ami még nem sült erre megint kegyetlen hiszti,miközben vagdalóznak a mínuszok és Bibikét tartogatom.Végül gofrival is beérte,majd belaudt.Nagyon köhögött ezért úgy döntöttünk fedíszítjük a fát egybe ,mert éjjel is ez lesz akkor nem tudjuk.SEfgített ős i,vagy 100szor elmondta:jajj de szép a kajácsonyfa
Éjjel 1től 3ig köhögött ,majd aludt szerencsére
24-e egész nap ömlött az orrából a vízszerű cuccos szaladgáltam akonyha és a gyerekek közt,mindeközbe végig fohászkodtam,hogy Bibi ne kapja el.Halsütés,krumplipüré hopp egy szopi hopp egy kakilni kell de szigorúan anyával.Ebéd után megjött a Jézuska.Volt nagy öröm.Bibikének is tetszik az ajándék.Szívem mélyén viszont szomorú voltam,hogy anyuék nem lehetnek itt vagy mi ott.
Egész délután,este játszottunk
Bibike karácsonykor
én is itthoniba nyomtam nyugi
a zsákmány
25-e:terveimbe annyi szerepelt mindössze ,hogy este bepanírozom a husit a keresztelőre,jah de elfogyott ahal,hm akkor mit együnk?hát anyós felrakott pörköltet oksi,összeszedem a ruhákat,persze lis vasalom.Közbe kifől a tészta vendégek jönnek,ők is esznek,mosogatás.Csináljak forraltbort oké,persze mindenki egyesével-kettesével evett úgyhogy sose fogyott ki a tennivaló.jé délután van hát akkor neki állok a húsnak,3 csirke két kiló karaj.Anyó azt mondta csinál bárránytortát,mert az milyen szép,oksi csináljon.A "bárány" 6kor még seholsem volt,na mondom megcsináljam a krémet?igen,megcsinálom kikeverem a vajat is tetjér,anyós neki áll én végzek a hússal.A bárány 6kor még sehol ill a tetse kész de csupasz angyalom,neki áll a cifrázásnak,na itt vettem akezembe az írányítást ugyani 5 perc egy pötty.A kinézete még hagyján szerencsétlen jószágnak mert hogy inkább hajaz egy pulikutyára,de ráadásul a feje előre néz ,lábából 3 van és az mind egy oldalra áll.a vaj csupán a fejére elég meg alábaira így verek fel még kétszer tejszínt mire kész lesz.erre hozott egy masnit,nem kommentálom a továbbiakat megmutatom a művet
ez egy bárány giccs nélkül
estére kicsit se voltam fáradt csak alig bírtam mozogni és majdnem sírtam
26-reggel kinézek esik ez a rohadt hó,anyuék tudnak jönni vagy sem??? elindultak ,gyomorgörcs amíg ide nem értek,gyerekeket felkeltettem, kaja készül.hamar ideértek így indultunk pap bácsi gyorsan lezavarta hála az égnek én nagyon nem bírom az ilyen álszentséget,de meg van aztán kész.itthon aztán ajándékozás anyuékkal.11kor megkajáltunk,mert senki se reggelizett.nagyon finom volt minden:tyúkhúslveses,rántott husok,sült liba,fűszeres krumpli,a bárány meg soksok süti.A gyerekek egész nap játszottak,Majának besűrűsödött a cucc az orrába,de mindenki göthös.így Bibust kapkodtam ki az emberek ekzéből
és azóta is fohászkodom hogy ne jöjjön ki rajta semmi nyavaja.A pörgést kicsit nehezen viselte,nem nagyon tudott aludni így este már hagytuk magunkon aludni.kicsit felborult a napirendje így este alig tudtuk elaltatni