Heni: mikor küldtél privit? amit a múltkor kaptam arra válaszoltam is, de ma a postafiókomba érkezett egy üzim, hogy privát üzenetem van, de itt a babaneten nem találtam meg a postafiókban. Nagyon érdekes.
Nagyon aranyosak vagytok!!! Szép lett a fa és a díszítés!!! Nekem is tetszenek a színes falak!!!
Angel: Úgye már jól vagy? Mesélj mi van veled! (akár priviben is!)
Hogy telt a karácsony? Nem volt honvágyatok? Úgy szeretném, ha jobban lennél és minden rendben lenne!!!!
Vigyázz magadra és légyszi üzenj, hogy mi újság!!!
kis biztatás!!!!
Wera: Örülök, hogy jól sikerült a kari! A sógornődnek azt üzenem, hogy Olivérrel én jan. 11-re voltam kiírva és már karácsony elött olyan kényelmetlenül éreztem magam, hogy azt hittem nem érjük meg az új évet és megszülök még karácsonykor. Aztán megértük még a jan. 10-et is, de mivel 11-re voltam kiírva és faros volt Olivér ezért a programozott császárt kiírás elött 1 nappal megcsinálják. ( sajna ezért semmi szülésélményem és vajúdás élményem nincsen. Még azt sem tudom, milyen a nyákdúgó, meg a magzatvízcsorgás.)
Úgyhogy biztos túl is hordtam volna, ha hagyják!
A lényeg, hogy egészséges!!!!!!
Kitartás a sógornődnek, még nem hiszem, hogy szülni fog! Mikorra van kiírva?
Ibm: Hogy sikerült a mai ebéd? Örülök, hogy a ti karitók is jól sikerült. Nem kérdeznéd meg nekem, hogy hol lehet olyan 3 az 1-ben babanaplót kapni? Nagyon megtetszett ahogy leírtad.
Sajnos még én is küzdök a hányingerrel. Ma megint nagyon rossz volt, nem sok hiányzott, hogy kitegyem azt a vörös dögöt! Azt hiszem holnap mégiscsak veszek b6-ot. Kipróbálom, hátha bejön.
Muffin: Örülök, hogy újra csatlakoztál hozzánk, bár mi még nem találkoztunk! Örülök, hogy minden rendben veletek!!! Most már egyre kevesebb lesz az aggódás és próbléma!
Bondi: Hogy sikerült a karácsony?
Kike: Nálatok milyen sikere volt a Jézuskának? Jól vagytok?
Szly: Olivér is össze-vissza aludt és ráadásúl alig evett valamit, mindig volt valami dolga. Holnaptól minden visszaáll a régi kerékvágásba ne aggodj!
Az uh urán üzenj, hogy mi volt és tegyél fel képet!!!
Ja és pihizz is!
Mi most jöttünk haza az utolsó "állomásról". Nagyon elfáradtunk, de nagyon jó volt látni, hogy Olivér mennyire örül az ajándékoknak. Csak azt nem tudom, hogyan fogom neki megmagyarázni holnap, hogy vége az ajándékoknak és nem kap többet. Ha csak a boltba megyünk akkor is azt mondja, hogy neki veszünk ajándékot.
Amúgy én jól vagyok, csak még mindig küzködöm ezzel a hülye érzéssel amit a hányinger és a fáradság okoz. Néha olyan kedvetlen vagyok mindenhez.
Most éreztem, hogy mocorog a picurkám. Ez nektek szólt!!! Csak üdvözölni kart titeket!
Na megyek fürödni, mert mindjárt összeesek.
Jó éjt mindenkinek és ahogy Ibm mondaná - " babás álmokat"!