Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera!
Borzasztó ez a bizonytalanság, de az ultrahangon még nem is láthatott semmit...
Még olyan picike.
Amikor én először mentem, nekem sem látott semmit.
Nagyon kétségbe estem, de bízz a csöppödben! Ne aggódj!
Egy hét múlva már látszik, köv. héten pedig már a dobogó szívecskéjét is megmutatja!
Nem történhet máshogy!

Többiek?
Nekem ma semmihez sincs kedvem. Csupán egyetlen dologhoz.
Ahhoz, hogy apácska végre itthon legyen, és legyünk végre együtt.
Szegénykém dolgozik. :cry:

Megbeszéltem a nagylányommal, hogy este ajándékcsomagolás!!!!

Addíg meg pakolok... :(
Mosok... :cry:
Vasalok... :cry: :cry: :cry: (ezt nem nekem találták ki!!! :twisted: )
Vendég

Sziasztok!

Reggel, amikor még az ágyban pihiztünk, éreztem ahogy mocorog a baba. Ez már úgy gondolom, tuti az volt, de azért még nem mondom a védőnőnek a dátumot.

Ma végre mindennel végeztem. Mindent becsomagoltam. Holnaptól kezdődik a rokonlátogatás.

Kép
szly27

Sziasztok!

Tegnap végre láttuk 4D-n!!!! Fantasztikus élmény volt!!! Az a hely (4D Genesis) egy álom!!! Nagyon kedvesek és figyelmesek! A kis gyerkőcünk pedig egy örökmozgó. Még bukfencezni is akart. :lol:
Nem is értem, hogy nem érzem még a mozgását... :oops:
Viszont azt nem tudtuk meg, hogy fiú vagy lány, mert a lába közé kapta a köldökzsinórt a kis szégyenlős. :D
Kb 14 cm, 135 g és a lábfeje 1,73 cm.
Hamarosan rakok fel képet is!

Ibm, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy! :(

Kike, gratula a gyönyörű fotókhoz! Örülök, hogy Kristi meggyógyult! :)

Sipiné, én is így vagyok ezzel a munka dologgal.

Orsitigris, nagyon aranyos a kisfiad. :)

Wera, nagyon szép a fa és a pocakod is szépen alakul. :)

Ma én is elmentem vásárolni, de őrület, hogy mi volt. Van amit nem is tudtam megvenni, mert elfogyott. :evil:

Üdv mindenkinek!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!Találtam egy tök ari verset,ha nem bánjátok leírom nektek!

"Amikor mostanában kinézek az ablakon,
Megtámasztom Anyát héthónapos vállamon.
És azt kívánom hogy a sok kis fehér csoda,
Ami az égből lehullik,ne múljon el soha.

Mert eddig az ablakon csak azt láttam,
Hogy az emberek járkálnak egy furcsa sárban.
És dübörgő fémes izék köpik össze a levegőt,
Most meg olyan jó itt mint soha az előtt.

Mert mindent betakar ,és ellep ,és tiszta a világ,
És az emberek mosolyogva nézik egymást.
És jó illatú szúrós dolgokkat visznek haza,
És most apa ráér,ránk ér,RÁM ÉR,és ez mindennél nagyobb csoda!!!"

Na mit szóltok hozzá?Szerintem nagyon aranyos.
:lol: Ma feldíszítettem a fát,segített Domika is kb 10 percig.
A képek már megvannak csak fel kéne tetetnem valakivel.
Wera:nagyon aranyos pocakod van!!

Teó:akkor karácsonyra nagyobb adad masnit készítsél!Ja és ne akard széthajtogatni a tésztát!! :lol: Ügyi vagy hogy megcsináltad!

KépKép
henka76

Sziasztok!

Mi is voltunk ma vásárolni,de már befejeztük!
Borzasztó volt!
A hányingerem jelentem köszönjük szépen kitartó! :lol:
Kicsit fájdogál a hasam néha,de csak ahogy szokott!
Nektek szokott még szúrkálni?

Henka! Nagyon cuki a vers! Várjuk a fotókat,nagyon kíváncsi vagyok a hatalmas fátokra!
Mi ha minden igaz holnap beállítjuk,meg kell csinálni a helyét,de csak hétfőn lesz díszités!
Holnap főzök és még lenne mit takarítani is!

Ma a párom segített,de csak a fürdőt súroltuk ki,vagyos ő!
Én csak olyan light-osan!
Kipakolta a szekrényeket,kitörölte,visszapakolt,csempét törölt!
Nagyon büszke voltam rá,hogy így segít Anyának! :lol:
Aztán kérdeztem segít-e még? Azt mondta igen,de majd holnap! :lol:
Hát az már nem biztos,hogy összejön!
Nem szokott ilyeneket csinálni,dehát most APÁNAK és ANYÁNAK össze kell fognia! :wink:

És nagyon nagyon hideg van kinnt!
Ki ne menjetek ha nem muszály!
Fürdés és spuri Apával az ágyba!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Tegnap több mint rohanás volt az életünk, takarítás, vásárlás, közben még volt egy karácsonyi koncertünk egy bazi hideg templomban. De tényleg, annyira hideg volt, hogy két pulcsiban meg két vastag poncsóban is megfagytam, szerintem meg is fáztam :(

Képzeljétek, megérkezett családunk legkisebb tagja, tegnap 4550 grammal és 59 centivel megszületett az unokatesóm kislánya! döbbenetes méretei vannak, és a képekből úgy láttam, természetesen szült! :shock:

Vera, remélem, minden rendben lesz a kicsi babával. Még tényleg nagyon kicsi, nekem 6 hetesen is csak a petezsákot mutatták meg, hasi uh-n. Meg ha a ciklusod hosszabb, lehet, hogy fiatalabb a babád, mint papír szerint lennie kellene.

Sziszka, gratulálok a babátokhoz! Ha ilyen szemérmes, lehet, hogy kislány?
Tényleg, nektek nincs megérzésetek, hogy milyen nemű lesz a babátok? Én az első perctől lánynak érzem, de azért megmondtam neki, hogy ha fiú, akkor se sértődjön meg, ugyanúgy szeretem :)

Orsi, édes fiacskád van :)

Kike, Isten éltesse Kristit!

Henka, köszönöm a gyönyörű verseket!

Wera, édes a pocakod! És nem is vagy zsiráf!

Ibm, remélem, a hányingered meg lep azzal a karácsonyi ajándékkal, hogy elmúlik...

Tényleg, most jut eszembe, kérdezgettetek ruhakészítőkről. Nos, kettőt is tudok ajánlani, az egyikről személyes tapasztalatom van, a másiktól meg a kórustársaim vásároltak.

Akinél én voltam: www.tothgyorgyne.hu
ő a Szent Imréhez közel lakik, és a honlapján nem a legjobb ruhái vannak fönt, az ne rettentsen el senkit. Szokott varrni Brendonnak és más mamaboltoknak is. A barátnőm tőle szokott alkalmi kismamás göncöket venni. Mindent méretre igazít vagy megvarr. Telefonon kell vele isőpontot egyeztetni.

A másik:
XVII. kerületben Suzanne, Bélavár u. 125. Tel: 256-2443, 257-5294
Őt is fel kell hívni, mielőtt mennétek. Szép holmikat varr.
Nála még nem voltam, az ünnepek után készülök menni. Majd mesélek!

Most megyek hétrétűt sütni, ez a férjem kedvenc süteménye. Ismeritek? Hét papírvékony tésztaréteg, közöttük vastagon csokikrém.... ideális esetben, nekem pont fordítva szokott sikerülni, de mindenhogyan isteni!

Majd még próbálok jönni. Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Összevissza írok: mármint az unokatesóm szült, nem a kislánya... :D

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Bondi!

Gratula az új jövevényhez,nem semmi méretei vannak!
Remélem nekem nem lesz óriásbébim,én 4 kg-val és 52 cm-el születtem, a párom 4700 és 59 cm!
De a tesója a nem semmi 5100gramm és 63 cm!!!!!!
Az a kemény mi?
Ja és az Anyukájuk kb. 165 magas!
Persze császáros volt mind a kettő!
Szóval lehet,hogy van esélyem! :lol:
Én is rendezkedek a lakásban,csomó dolgom van még,de most lekellett ülnöm megint hammolni,de most csak sütit túrok!
Mióta ide leültem 2X éreztem valami furát a hasamban,olyan mint az izomremegés vagy mi!
Szerintetek?
Hasmenés vagy pirinnyó??????? :lol:

Kép

Kép
ibm

Jégvirág költözött mindegyik ablakba,
gőzölgő kalácsból jusson az asztalra!
Legyen sok ajándék, szívemből kívánom,
gazdagon, örömben teljen a KARÁCSONY!

Puszi Ági :D :D :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma van életem első beiglisütésének napja! (Ha valakit érdekel a recept, szóljon!) Azért remélem jó lesz, mert anya mindent szórol-szóra lediktált hogy mit hogy kell csinálni vele/bele! Neki már vagy 10 éve mindig istenien sikerül! :wink:

Bondi - egy régi kollégám ragasztotta rám ezt a zsiri-dolgot, de már meg is szerettem azóta. Persze vannak nálam nagyobb zsiráfok is, pl a barátnőm a maga 186 centijével! :lol:
Sajnálom hogy olyan hideg volt tegnap abban a teplomban! Egyél sok narancsot + paradicsomot, mindent amiben van C vitamin, hátha mégis megúszod! :?
Én is félek tőle hogy márciusban hideg lesz nekünk a templomban az esküvőn. Akkor pedig még be se tudok öltözni. :(

Heni - nagyon jó a vers!! A legjobb, hogy megtámasztom anyát vállamon! :D :D Annyira édi!

Szép napot, jó készülődést mindenkinek!! :wink:
Vendég

Kike - tökjó a Kristi vonalzója! Még azt is kiírta, hogy Boldog szülinapot! Látod, Te meg le akartad cserélni! :lol: :wink:
Vendég

Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép
szly27

sziasztok,
új vagyok még, csak gondoltam beköszönök... június 5-re várjuk a babát, csütörtökön voltunk AFP-n, és jan 7-én kell hívnom a dokim, hogy mi újság. remélem akkor megyünk uh-ra is, és megtudjuk a nemét - bár abból kiindulva, hogy nem kívánom az édességeket, csak a savanyú és a sós dolgokat (eddig ez naagggyon nem így volt), azt jósolják, hogy fiú lakik a pocakomban. :)

kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek!

mia_snow

Hát, úgylátom mindenki sürög-forog otthon és nemigen ér rá írkálni. Én is már összegyúrtam a beiglit, aztán szundiztam egyet, most megyek kinyújtani.
Azért ha lesz egy percetek, jelentkezzetek be!

Puszi mindenkinek! Estefelé még benézek, aztán 2 napig nem jövök!
Vendég

Mia! üdv köztünk! A kajákkal én is így vagyok + folyton csípőset eszem, amit eddig soha! Nekem is azt rebesgetik biztos fiú lesz, örülnék is neki! :D De hiszem ha látom! :wink: Nekem január 3-án lesz AFP és 17-én 4D UH. Már nagoyn várom!
Ha van kedved írj még magadról! :)
Vendég

Sziasztok!

Sajna ritkán tudok írni, de azért mindent elolvasok.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még mindig rettenetesen fáradékony vagyok. Mire hazaérek délután a suliból, már olyan fáradt vagyok, hogy nincs kedvem semmihez.
Lehet, hogy csak a memóriám csal, de szerintem hét éve a lányommal nem voltam ilyen fáradt. Bár nem is volt itthon még egy örökmozgó gyerekem.

Én 28-án megyek dokihoz, akkor csinálja a 12 hetes ultrahangot!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Patrícia
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.04 16:38-kor.

Kép
Kép
patr

Sziasztok :D
Wera:tényleg, ha nem szólsz,észre se veszem hogy kiírta a Kristinek a vonalzója :D Köszi mindenkinek.

Lépek is ,Apa jön ide-ma én is sütöttem,aztán phi volt.
Mondenkinek további szép estét :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hát, nem volt ma nagy élet, de nem is csoda, ebben az őrült készülődésben!

Most búcsúzom, 2 napig nem leszek! Legyetek jók! Növekedjetek szépen! Én azt kívánom, mindenkinek pontosan olyan karácsonya legyen, amilyet szeretne!!!
Puszi! Viszlát 2 nap múlva! :wink:
Vendég

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!!!!!
Legyetek jók, egyetek sokat :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok Kismamik!

Én még majd néha azért bekukkantok,de elég sok dolog van még hátra!
Holnap jön a jézuska! Éljen! :lol:

Henka! Fotó?

Többiek?

Nekem a hányinger változatlan és ma elfogyott a Duphaston is!
Remélem minden oké lesz!

Ezzel a kis képeslappal szeretnék MINDENKINEK NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

SZIASZTOK!

Kép

Kép
ibm

BOCSI!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

A képeslap lemaradt,de most mennem kell,holnap jövök! :oops:

Kép

Kép
ibm

Nagyon boldog békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek! :D
Mi már hazajöttünk a szüleimhez, már itt is zajlik a fadíszítés, készülődés, stb :lol:
Mindenkinek gyönyörű, szeretetteljes ünnepet kívánok!
sipiné

Sziasztok!

Nálam minden rendben, remélem, nálatok is!
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!Nagyon szép,jó reggelt mindenkinek :D
És persze:Nagyon,nagyon boldog karácsonyt mindenkinek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenkinek BOLDOG, CSALÁDMELEG KARÁCSONYT!

http://www.elfyourself.com/?id=1745665628

Szeretettel:
Csilla és családja

Kép
Kép
bondi

[color=indigo]Kedves Lányok!

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK ÉS SZERETTEITEKNEK!!!

Millió puszi és ölelés Mindenkinek.[/
color]

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kedves Mindenki!!!

Nagyon bolgog és szeretetteljes karácsonyt kívánok nektek!!!

:D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!Látom mindenki sürgölődik valahol.Még az utolsó símításokat végzi a karácsonyi ajándékokon.

Ibm:A fotók meglesznek ne aggódj,ami késik nem múlik.

Én is szeretnék mindenkinek kívánni:Kegyelemben gazdag,Áldásos Karácsonyt!Sok -sok ajándékot a fa alá,na és nagyon nagyon sok szeretetet ,nem csak az ünnepek alatt hanem egész évben!!!

Sok puszi:Henka és családja!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
henka76

Sziasztok! :D
Hazértünk, végre! Nagyon jó volt, de végig azt vártam, hogy miérünk haza a mi kis fészkünkbe! :wink:

Mit hozott a Jézuska?
Mi kaptunk egy kék babanaplót! :shock: Kicsit beleélte magát a család hogy fiú lesz! Nemtom miért! :) Lehet hogy nagy koppanás lesz a dologból. De Norbi azt mondta ha mégis lány, akkor ezt eltesszük a következő babának! Ezt az optimizmust! :lol: :lol:

Sógornőm kihúzta egyben az ünnepet, szerintem csak jövőre szül, szerinte még idén. Hát, majd meglátjuk! Olyan gyönyörű babaszobát csináltak, már minden készen várja Emmát. Hihetetlen, hogy még nincs meg a gyerek, de már babaillat lengi be a kis szobát! :D

További jó fenyőfázást minenkinek! Pihenjetek és egyetek sokat! Én is azt csinálom! :wink: :P
Puszi
Vendég

miérünk = mikor érünk (nem tudom hogy csináltam, biztos a hajdani gyorsírás miatt...) :lol:
Vendég

hát sziasztok csajok. AKik később csatlakoztak (a kezdéshez képest) azoknak most új vagyok, akik régiek, azok már ismernek. Az történt, hogy én az első babát várom és az első időben én is tiszta ideg voltam, hogy minden rendben van-e meg ilyenek, és mivel itt is mindig az aggódás ment (amit meg is értek) úgy döntöttem, hogy akkor nem jövök. Előre eldöntöttem, hogy majd csak akkor írok újra, amikor túl leszek az első 12 héten, és már nem fogok izgulni hogy megmarad-e a bébi. Azért bevallom, csaltam mert végigolvastam mindent, úgyhogy én azóta is tudok rólatok mindent, csak én nem írtam. Szóval a héten mi is voltunk uh-n ez volt az utolsó hüvelyi és nagyon cuki képeket csináltak róla. És mi szombaton megyünk 4D-re, mert amit én kaptam papírt, azon a 13. 18-22 és a 28-37 hétre javasolja, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Már valaki írta, hogy a Genesis-ben voltak, mi is oda megyünk.
Amúgy nekem az első 12 hét mindenféle "tünet" nélkül zajlott. Se rosszullét, se kívánósság se semmi. Úgyhogy nagyon szerencsés vagyok, mert olvasom, hogy páran még mindig hogy álltok...
SZóval nagyjából most ennyi, azt hiszem most majd jövök én is többet. :)
Mindenkinek áldott karácsonyt kívánok én is, a boldog új év pedig szerintem adott nekünk. :)
További szép estét mindenkinek.

KépKép
muffin

[quote="muffin"]. írta:muffin..
Amúgy nekem az első 12 hét mindenféle "tünet" nélkül zajlott. Se rosszullét, se kívánósság se semmi. Úgyhogy nagyon szerencsés vagyok, mert olvasom, hogy páran még mindig hogy álltok...

hello. kapzeld, nekem sem volt semmi tunetem, kivanossag is csak annyi, hogy nagyon jolesett a hidEg tej es a jo savanyu, hideg limonade. az edesseget pedig egyaltalan nem kivanom, most is csak epp 1-1 falatot ettem a suti
bol, hogy jol sikerultek-e. na es persze epp a "tunetmentesseg" miatt aggodtam nagyon, hogy normalis-e, hogy Nem erzek semmit... a dokim meg csak jot mosolygott rajtam. :)

mia_snow

Sziasztok!

Mia, Muffin, üdv nektek! Valóban, ezen a fórumon aggódás is van, de együtt örülés és egymás iránt érdeklődés is :D
Én is a tünetmentesek táborát erősítem, egyedül a mellfeszülés és -növekedés (meg most már a pocakméret) emlékeztet arra, hogy babát várok.
Az édességet én sem kívánom.

Tényleg, emiatt is ugrottam be: Henka, a baconos-sajtos masnid nagy sikert aratott mindenütt. Köszi a receptet! Ha legközelebb sütök, már kinyomtatott recepttel viszem el vendégségbe :D

Kép
Kép
bondi

kis rokonsagom es az ismerosok szerint a tunetmentesseg es az edesseg nemkivanasa fiut jelent. :)
kivancsi leszek, jan 7-en kell hivnom a dokit hogy milyen lett az afp eredmenye, gondolom akkortajt be is hiv uh-ra. remelem belatunk a labak koze. :)

mia_snow

Sziasztok Kismamik!

Wera! Örülök,hogy jól sikerült a karácsonyozás!
Nem fogod elhinni,de mi is kaptunk egy babanaplót a sógoroméktól! :lol:
Nem mertek még olyat venni ami fiú vagy lány,így 3 in 1-et kaptunk!
Az 1. része egy fényképkeret, a 2. babanapló 5 éves korig, 3. egy kis doboz különböző nagyságú fakokkal amibe az emlékeket lehet tenni!
Kiscipő,hajtincs,fog stb.......
Úgy örültem neki,nagyon édes!
De persze sok minden mást is kaptunk aminek ugyanúgy örültünk!
Ja, egy könyvet is: Terhesség félelmek nélkül! :lol:
Már 3 napja nem szedem Duphastont és mintha kicsit csillapodott volna a hányinger!
Le is kopogom!
Ma jönnek Anyósék ebédre úgyhogy lassan készítjük az ebédet!
Amúgy jól teltek az ünnepek nekünk is,talán még soha sem sikerült ennyire megszervezni mindent!
Pótfiam tünemény volt!

Muffin! örülök,hogy benéztél és minden ok. veletek!
Te kis csaló! :lol:
1X,1X azért én is olvastam ám rólad,de már elég régen!
Irigyellek,hogy "tünet" nélkül megúsztad a 12 hetet,úgylátszik a neked szánt is hozzám jött,meg még sok mindenkié! :lol:
Én néha szenvedtem rendessen!
De talán mostmár könnyebb lesz!

Ja! Azt mondta a sógornőm,hogy amit érzek a hasamban szerinte már ő!
Hát remélem,de nem merem még elhinni!
Wera! te mit érzel?
Nekem olyan kb. 4-5 X naponta mintha egy ponton ,ált. bal oldalt megremegne az izmom!
Hát nemtudom mi lehet,de furcsa,hogy eddig nem volt!

Mia! Neked is szerencséd volt!
Nekem is azt mondják fiú lesz,mert rosszul vagyok állandóan! :lol:
Kíváncsi vagyok!
Küldtem neked privit!

Később még benézek!
További kellemes ünnepeket mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hát csajok,korai volt az örömöm!
Rókakoma úgy döntött olyan jó nálam,hogy még marad!
Szuper! :lol:
Most még a lekváros kenyér sem volt jó!
Kész a hamm,remélem fincsi lesz,mindjárt jönnek a vendégek úgyhogy megyek is!
Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok![/color][/b]

Itt egy pár kép amit már ígértem nektek.

Kép Én és a kisfiam [b][color=red]

Kép Dominik

Kép Ablakdíszek

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.7802.jpg[/img] Karácsonyfa

A karácsonyfa egy kicsit ferdén áll, de falura jó ez is...

KépKép
henka76

A fa lemaradt:

Kép

KépKép
henka76

Sziasztok!

Ibm - mit érzek? Hát, olyan apró rugdosást, mocorgást. Mintha buborékok csapódnának neki a hasfalamnak a köldököm alatt pár centivel. Én is naponta általában olyan 4x-5x szoktam érezni pár percig folyamatosan. Tegnap kicsit jobb oldalon volt, máskor meg a középtől balra érzem. :D Ma még nem nagyon figyeltem, lefoglal a fájós derekam. Már majdem el is felejtettem hogy van egy sérv a gerincemen... de tegnap rosszul mozdultam, pedig csak keltem ki az ágyból, és azóta olyan mintha kést forgatnának a derekamban. Azt kívánom sose tudjátok meg milyen!! :cry: Az hátamban az összes izom be van feszülve, valami iszonyat. Vannak rá speckó gyógyszereim + krémeim, ami nagyon jó, csak terhesek nem szedhetik/használhatják. Szóval most várom hogy magától elmúljon. :roll:
Na, ennyit a panaszkodásról!

Henka - nagyon örülök a képeknek, végre láthatunk titeket is! Puszi Dominó kis csibész pofijára! :D Nagyon tetszenek a színes falaitok! Nekünk is hasonló narancs a háló és imádom! :)

Muffin - üdv újra! Szerintem ennyi aggódás még belefér! :D Igazán szerencsés vagy hogy megúsztad rosszullétek nélkül! Remélem akkor most már olvasó üzemmódból átváltasz aktívba! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Wera: Nekem is volt egyszer derékfájásom. De gondolom másabb volt mint neked. Becsípődött egy idegszál. Két napig meg sem tudtam mozdulni. A Wcre kb fél óra alatt értem ki. Mindig féltem tőle, hogy ez terhesen megismétlődik. Nagy pocakkal tuti nem lenne kellemes. Remélem hamarosan rendbe jössz!

Most jöttünk haza az x-edik ebédről. Jól sikerült a karácsony, Roli nagyon örült az összes ajándékának. Olyan jó volt látni. CSak az ebédek miatt három napja borul a napirendje. Szegény össze-vissza alszik. Most is éppen alszik, de nemsoká fel kéne kelteni, csak akkor nyűgös lesz.

Holnap megyek dokihoz, lesz UH is. Kíváncsi vagyok. Azután még megyünk sógornőmékhez. Vasárnap meg nálunk lesz egy ebéd. Még ennyi van hátra az ünneplésből.

Kép
szly27

Titanilla

Meg kaptad az üzenetemet?Nem reagáltál rá.Jól telt a karácsony?
Dobok egy képet Domiról és rólam ,ha tudok. Kép

Angel:megkaptad a privit?
M i újság veletek?Holnap már remélem beindul az oldal így az ünnepek után.

KépKép
henka76

Bocsesz ezt egy másik topicba szerettem volna,csak későn kapcsoltam. :oops: :lol:

KépKép
henka76

Szia Henka

Nem kaptam privit :( ...de meg jo hogy ide is benezek neha :)
Nagyon aranyosak vagytok Domival! Hogy vagy, hogy birod?
Nekem volna mit meselnem :(
Vendég

Heni: mikor küldtél privit? amit a múltkor kaptam arra válaszoltam is, de ma a postafiókomba érkezett egy üzim, hogy privát üzenetem van, de itt a babaneten nem találtam meg a postafiókban. Nagyon érdekes.
Nagyon aranyosak vagytok!!! Szép lett a fa és a díszítés!!! Nekem is tetszenek a színes falak!!!

Angel: Úgye már jól vagy? Mesélj mi van veled! (akár priviben is!)
Hogy telt a karácsony? Nem volt honvágyatok? Úgy szeretném, ha jobban lennél és minden rendben lenne!!!! :? :D Vigyázz magadra és légyszi üzenj, hogy mi újság!!!
:D kis biztatás!!!!

Wera: Örülök, hogy jól sikerült a kari! A sógornődnek azt üzenem, hogy Olivérrel én jan. 11-re voltam kiírva és már karácsony elött olyan kényelmetlenül éreztem magam, hogy azt hittem nem érjük meg az új évet és megszülök még karácsonykor. Aztán megértük még a jan. 10-et is, de mivel 11-re voltam kiírva és faros volt Olivér ezért a programozott császárt kiírás elött 1 nappal megcsinálják. ( sajna ezért semmi szülésélményem és vajúdás élményem nincsen. Még azt sem tudom, milyen a nyákdúgó, meg a magzatvízcsorgás.)
Úgyhogy biztos túl is hordtam volna, ha hagyják! :?
A lényeg, hogy egészséges!!!!!! :D Kitartás a sógornődnek, még nem hiszem, hogy szülni fog! Mikorra van kiírva?

Ibm: Hogy sikerült a mai ebéd? Örülök, hogy a ti karitók is jól sikerült. Nem kérdeznéd meg nekem, hogy hol lehet olyan 3 az 1-ben babanaplót kapni? Nagyon megtetszett ahogy leírtad.
Sajnos még én is küzdök a hányingerrel. Ma megint nagyon rossz volt, nem sok hiányzott, hogy kitegyem azt a vörös dögöt! Azt hiszem holnap mégiscsak veszek b6-ot. Kipróbálom, hátha bejön.

Muffin: Örülök, hogy újra csatlakoztál hozzánk, bár mi még nem találkoztunk! Örülök, hogy minden rendben veletek!!! Most már egyre kevesebb lesz az aggódás és próbléma! :D

Bondi: Hogy sikerült a karácsony?

Kike: Nálatok milyen sikere volt a Jézuskának? Jól vagytok?

Szly: Olivér is össze-vissza aludt és ráadásúl alig evett valamit, mindig volt valami dolga. Holnaptól minden visszaáll a régi kerékvágásba ne aggodj! :D
Az uh urán üzenj, hogy mi volt és tegyél fel képet!!! :shock: :D
Ja és pihizz is!

Mi most jöttünk haza az utolsó "állomásról". Nagyon elfáradtunk, de nagyon jó volt látni, hogy Olivér mennyire örül az ajándékoknak. Csak azt nem tudom, hogyan fogom neki megmagyarázni holnap, hogy vége az ajándékoknak és nem kap többet. Ha csak a boltba megyünk akkor is azt mondja, hogy neki veszünk ajándékot. :D :?
Amúgy én jól vagyok, csak még mindig küzködöm ezzel a hülye érzéssel amit a hányinger és a fáradság okoz. Néha olyan kedvetlen vagyok mindenhez.
Most éreztem, hogy mocorog a picurkám. Ez nektek szólt!!! Csak üdvözölni kart titeket! :D :lol: 8)
Na megyek fürödni, mert mindjárt összeesek.
Jó éjt mindenkinek és ahogy Ibm mondaná - " babás álmokat"!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Ó,igen mindenki nagyon örült,lekaptam a fát is,meg a tortát is,nagyon jó lett,ügyes a Nővérem.És nagyon fincsi karácsonyi vacsit is csinált :D Odafele tiszták voltak az utak,visszafele viszon csúszott nagyon,óriási pelyhakban hullott a hó.De hazaértünk,szerencsésen. :)
Majd még jövök,csak most készülünk lassan,megyünk,Kristi oltásra,meg munkaügyre,meg vásárolni.
További szép napot mindenkinek.Ígérem,tortát,és fa képet felrakok,amint lessz időm. :wink:

Szly:Uh-ra megy a drukk :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Apa elment dolgozni. Sajna be kellett mennie, mert a múlt héten táppénzen volt, így nem volt képe szabit kivenni a két ünnep közé. Szerintem egyedül lesz, mert mindenki szabira megy.

Ma 17:30-ra megyünk UH-ra+orvoshoz, utána még sógornőmékhez, úgyhogy nem biztos hogy ma be tudok számolni az eredményről, de ha ma nem, holnap mindenképpen megírom.

Ma végre lesz friss kenyér :D Olyan rossz szeletelt kenyeret kaptunk karácsony előtt, hogy már frissen sem volt jó. Hát még most!

Kike: Nálunk nem esett a hó :cry: Olyan jó nektek, hogy fehér karácsonyotok volt. Itt az idén még csak éppen megmutatta magát, de el is olvadt rögtön.

Kép
szly27

sziasztok csajok! Hát vége a karácsonyi őrületnek. Nálunk hatalmas a család, úgyhogy minden nap legalább három helyre kellett mennünk, úgyhogy eldöntöttem, hogy ma csak döglök az ágyban és semmit nem csináloK! Nagyon jól esik. De hogy az ember boldogsága ne legyen felhőtlen elmesélem mi történt.
Képzeljétek, az előbb felhívtam a védőnőt, mert nekem még nincs kiskönyvem. A történet a következő: decemberben kellett mennem a 12. heti vizsgálatra a dokihoz és felhívtam előtte lévő héten a védőnőt hogy mikor mehetek. Erre mondta, hogy szerdánként 9 és 11 között. Ez eleve furcsa volt, de gondoltam nem olyan gáz, mert a dokihoz is úgyis szerdán kell menni. El is intéztem a munkahelyemen, hogy akkor szerdán csak 9-ig legyek benn. De a dokimnak hirtelen műtőbe kellett mennie úgyhogy csúsztunk és nem értem ki 11-ig a védőnőhöz. Most karácsony beleesett egy szerdába, jövő hét szerdán meg már dolgozunk. De van egy nagyon kedves ismerősöm, aki védőnő asszisztens és ő mondta, hogy nem hajthatnak így el, kell hogy adjanak időpontot délutánra is, ha én délelőtt dolgozom. Ezután amikor a dokinál voltam, ott is rákérdeztem és ők is azt mondták, hogy kötelesek adni délutánra is időpontot. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma megint felhívtam őket. MOndtam, hogy terhesgondozásra szeretnék jelentkezni, erre megint előadta nekem a szerdát. MOndom csak annyi a bajom, hogy én délelőtt dolgozom. Erre mondja ő, hogy akkor vegyek ki szabit. Mondom a szünet előtt is kivettem egyet csak a doki miatt nem értem oda időben és nem tudok most megint egy szerdát kivenni. ERre azt mondja, akkor írassam ki magam táppénzre! Kész voltam. LEgszívesebben üvöltve elküldtem volna az anyjába, de persze nem jó rögtön összeveszni velük... Úgyhogy próbáltam neki türelmesen elmagyarázni, hogy ha úgyis dolgoznak, meddig tartana adni egy délutáni időpontot. Erre azt mondta, hogy ő 18 éve dolgozik védőnőként de ilyen problémával még nem találkozott. Szerintetek én vagyok a hülye??????????????? Vagy a környékünkön senki nem dolgozik? Nem hiszem el, hogy ezt megtehetik. De most tényleg mit tud csinálni az ember, mikor évekig ide fog tartozni a gyereke? Totál ki vagyok akadva.
Mondtam neki, hogy már mindenhol kérik a kiskönyvet és nagyon kellene erre ő tovább hajtotta, hogy igen, fontos is, úgyhogy intézzem el a szabadságot.
Na mindegy, addig addig kötöttem az ebet a karóhoz, amíg azt mondta, hogy akkor szombaton negyed kilenc és fél kilenc között menjek mert akkor dolgoznak. De fel vagyok háborodva és legszívesebben első alkalommal megmondanám a véleményemet.
Na most ennyi. Megyek egy kicsit lenyugodni... Majd jövök...
Nektek is ennyire macerás? Vagy tényleg én fogom fel hülyén?

KépKép
muffin

Muffin: Nálunk elég rugalmasak a védőnők. Az első babánál én is dolgoztam. Akkor mindig délután mentem és még a védőnő hívott fel, hogy ráérek-e. Most mindegy, mert itthon vagyok. Nálunk szinte mindegyik fiatal, szerintem ezért rugalmasabbak. Nálad inkább a 18 éves tapasztalat a bibi szerintem. VAnnak ilyen begyöpösödött agyúak. Mivel ő már ilyen régen dolgozik, nehogy már te mondd meg mikor fogadjon. Nálunk is van egy idősebb, szurkoltam, nehogy hozzá kerüljek. Szerencsém volt.

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Helyzet?
Mindenki piheni az ünnepi fáradalmakat?

Muffin! Nagyon kíváncsi vagyok az uh-otokra!
Remélem kapunk fotót!

Henka! Nagyon édesek a képek! A fa is szép lett!
Ki tette rá a csúcsot?????????? :lol:

Titanilla! Fincsi volt a tegnapi ebéd,jól sikerült minden!
A hányinger ma egész elviselhető,bár nemrég ettem egy csokit,de bennt maradt!
Nem mondom,hogy jól éreztem magam utánna de nem volt olyan vészes!
Szerintem a könyvet a Libriben vagy valamelyik nagy könyvesboltban vették.
Csináltam neked képeket róla.
Ez az eleje és ez a fotótartó része is:

Kép

2. Babanapló 5 éves korg:

Kép

3. Emlékek

Kép

WERA???????????

Többiek?

Megyek hammolni,hányinger jelzi,hogy mennem kell!
Este még benézek!
Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

KISLÁNY?????????

Nagyon várom a fejleményeket,hogy mit szólt a család? :lol:
Gondoltam rátok!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság