Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap végighurcoltuk szegény Gergőt a Póluson, de végre megvan minden a Karácsonyhoz. :D Elosztottuk a feladatokat, úh amíg Ádám Tesco-zott, addig Gergővel elintéztük az ajándékvásárlást. "Kicsit" gyorsabbak voltunk, úh 1.5 órát tologattam a Hervis sífelszerelés részlegén, mert ott csak egy-két ember lézengett, így viszonylag nyugi volt. Ha esetleg vkinek van kérdése a kínálattal (árak, árukészlet) kapcsolatban, állok rendelkezésére. :wink: :lol:

Kérdések és válaszok:

fültisztítás: csak sk, amíg befér a mutató ujjam. :lol:

fityma: még nem nyúltunk hozzá, de sztem esélytelen a felhúzás. :shock: :(

Kedvenc kaja: (nem szívrohamot kapni!!!) karácsonyi mézes. :oops: :oops: :oops: :oops: Ilyet még nem láttam, szabályosan remeg érte. :lol: :lol:

Alvás: ma is kb 9-ig! IGENNN, IGENN, IGENN! :D :D :D Persze 6-kor volt egy szopi, de ez bőven belefér! :wink:

Hangulatingadozás: mélypont a napokban: én felmosok, ő üvölt a járókában. Csak kintről fenyegetőztem, h "Ne akard, h bemenjek!", mert éreztem, ha bemegyek annak nem lesz jó vége. :oops: :oops: :oops: :( :(

De-i alvás: most alszik. :roll:

Pelenkázás, nálunk még szerencsére működik a lekenyerezés, de ha túl hisztis, akkor megy a harc. :x

Kép BOLDOG KARÁCSONYT! Kép
Vendég

Natival folytattuk az önálló alvás projectet. Második nap: Kijövök, mert Szabi sír. Mondom, majd jövök. Visszamegyek, alszik. 8)

Timocska,
Én nagyon szeretem a libamájat. Ilyen gasztronómiai élménytől szerintem bűn lenne megfosztani. :D

Kditke,
Ha a panírt le is szeded róla, az adalékanyagok már benne vannak a halban. Olvasd el, mi van benne, és sztm neked kell eldönteni, hogy akarod-e adni. Hal simán is kapható, azt is ki lehet sütni, és megspórolod az utóhámozást. Egy szelet halat mindkét oldalán pár perc alat meg lehet sütni, utána fedő alatt kicsit párolni és kész is. Én sajtot szoktam rászórni az utolsó pár perces művelethez. Még fagyasztva megcsorgatom egy kis citromlével és sózom picit.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Ditke!
Emili is sokat eszik általában, most ebédre pl. 2 üveges, meg egy Frutapura csúszott le :? De általában a másfél 2 üveg elég neki. :D

Nanica!
Emili jóformán mindent megeszik amit a szájába teszek :? :D
De a sütőtök és a paradicsomos kaják a legmenőbbek, és a banános gyümik.Most tápiból is banános van :wink:

Ágiboldi!
Boldinak boldog 10. hónapot!!!:)
Én ugyan nem szoptattam sokáig, de úgy maradt abba, hogy amikor volt türelme akkor szopizott, ha meg nem, akkor kapta a tápit üvegből. :( És így szép lassan abbamaradt.Tejcsi is rohamosan csökkent, pár nap alatt.
Hú, pelusozást nem irígylem!Emili szerencsére akkor nyugton marad, főleg ha vmit adok a kezébe.Azzal elvan addig.De ez csak a pelenkázón van így!Szerintem tudja, hogy ott mi fog történni, mert anyáéknál az ágyon, földön, sehol nem akar megmaradni, ott ő is felkel, forgolódik, nem marad nyugton :twisted:

Dana!
Már megvettük, igen, és kaptam egy új parfűmöt :wink:
Ma vettük meg a fát is.
Emili alszik teggel 9-10ig, ebéd után is, és du.is.Ő ilyen alvós.

Ria!
Mi is 6 hetesen szoktattuk be a szobájába.(én is olvastama suttogót,most olvasom a 2. részét :wink: )
Taníts engem-et én is meg akarom venni.
Halsat nem adok 1 éves koráig, és én sem vagyok oda érte.Büdi a szája tőle?Akkor ne tudd meg milyen Emilié a fokhagymás spenya után! :lol:
Még a szobájában is bűz van.De csak fokival eszi meg. :D

Timi!
Emili már evett saját sütésű májat, így legalább nem kell bele külön a zsíradék a kajába :wink:

Pann!
Gergő jófiú lett 8) Nagyon rendes tőle, hogy lyen sokáig szunyál!
Emili is már 2 napja 8 felé kel :shock:
Jó lenne, ha ez maradna!

Mi mégiscsak vettünk ma egy mini fenyőt, vágottat.Talpat majd holnap. 8) Még az is lehet, hogy főzök is vmit. :lol:
Ma normális volt a férjem, volt türelme a vásárolgatáshoz!Kaptam is egy parfümöt karira. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Timi

Megtaláltam és rájöttem az altatásra, már rémlik, ezt azért felejtettem el, mert Tomi 8 hónapig, míg nem jött a foga önállóan aludt, csak utána kezdődtek az éjszakai és nappali sírások kiszoktatások.

Szerintem májat ehet, de zsírt nem adnék neki én.

Ágiboldi

Én is féltem Tomit a hízástól ezért is nem rakok neki rántást a főzelékeibe, inkább krumplival sűrítek.(az csak nem olyan CH bomba mint a zsiradék és a liszt szerintem)

Lorca

Azt hiszem nem eröltetem én ezt a halas témát Tominak elvan ő nélküle is. Milyen sót használsz, írtad a hal sózását ?

Fenyőfa ügyben nálunk kinnt lesz a terasz közepén így az erkélyajtóból látható, de fel nem dönthető.

Nem tudom nálatok mi a helyzet, de bennünket ill. a nagyszobát simán katasztrófavédelmi övezetté lehetne nyilvánítani, most örülök igazán, hogy nem lesz vendég nálunk karácsonykor, el sem merem képzelni, hogy valaha vissza kapom a régi rendezett, szép nappalimat, fügönnyel és asztallal.(függönyt minden nap vissza csiptetni, terítők a földön habtapi mindenütt kockajáték mindenhol, porcelán elefánt virágtartók könyörögnek az életükért, asztalt kimenekítettük, TV most van átvonulóba a hálóba), hozzánk képest az Irak-Irán háború semmi. Anyukám előre felkészítettem, hogy ha hazamegyünk mire számítson pakolás terén.( Kép Tomi ahogy huncutkodik, vicsorít és egyben az öklét mutogatja.

Kép
kditke

Most, hogy bejött a fütyitéma, Szabi is ráizgult a dologra. Fürdés utáni bamba vigyor közben észrevette, hogy valami lóg... Aztán precízen két ujj közé csippent és huzigál. Az arckifejezése volt a legjobb, Robival ketten nevettünk rajta. :oops:

Kditke,
A halhoz sima asztali sót használok. Meg minden máshoz is. Szezonban vékony paradicsomszeletkéket is rakok a sajt alá, az utolsó 5 perces fedős párolási szakaszhoz. Irtó fini és gyors. A sajtban van só, az kb elég nekem, csak épp a családnak vannak sókedvelőbb (Robi) tagjai is. Ezzel az összes halas receptemet megosztottam a közzel. :)

Nálunk a pakolás pont fordítva van. Nati előtt még bejárónő is volt, ennek ellenére szana-szét minden, kijavítatlan dolgozatok hegyekben random módon mindenfelé. Azóta a veszélesnek titulált bútoroktól is megszabadultam, úgyhogy még hely is több van. :wink: Nem vagyok egy háziasszonyok gyöngye. :oops: :lol:

Ágiboldi,
Ha az éneklést is megpróbálod, tudom ajánlani a Hullaszilvát 8)

Kép KépKép
lorca

http://www.mtv.hu/videotar/?id=14537
Itt van, kb a 7. percnél, hogy kell kendőben hátra tenni a gyereket igencsak csecsemőként. Hát nem fogom kipróbálni. :shock: De nagyobb gyerekben jól nézett ki. Aki gyakorlott kendős, annak nem sok új, de érdekes volt.
dec 15-i Babatv adás.

Kép KépKép
lorca

Hát a pampers felhúzós pelenka nem jött be, az éneklés az valamelyest, de így is kétembere a feladat, Boldiapu pelenkáz én meg mint akit felhúztak éneklem megállás nélkül a kiskarácsony-nagykarácsonyt (mégiscsak karácsony van, legyünk stílusosak pelenkázás közben!)
De kari után feltétlen jön a Hullaszilva!

Pankaa, köszi a köszöntést, egész elsikkad itt a karácsony árnyékában :D
Mi is vettünk végül fenyőt, múlt héten azt gondoltuk, h nem veszünk mert úgyis elutazunk (és nagyszülőknél lesz), nem lesz süti mert nem tudok, és nem veszünk egymásnak ajándékot, mert majd januárban egy tévét.. Ehhez képest vettünk fát, Boldiapu sütött irtó jó sütit (más a második adag, h legyen holnap este is), és mégis vettünk ajándékot is :D

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
Boldog Boldinapot! :D
(Ááá, nem ment ki a fejemből, teljesen spontán jutott eszembe. :lol: )
Jól betartjátok az elhatározásaitokat. :lol: Karácsony ajándék nélkül?! Akkor hová lenne a jó kis fogyasztói társadalom? :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Na jöhet a Jézuska.Megsütöttem,kitakarítottam,csak főznöm kell és díszíteni a fát.

Ágiboldi
Boldog hófordulót Boldinak.

Mazsi

Még múltkor kérdezted:igen megmaradt a hó köszönhetően a -8 foknak.Hóember egyedül árválkodik az udvaron.Most olyan szépek a fák.Még nappal se olvad el rajtuk a dér.

Kditke

Mi nagyon le vagyunk maradva.Laura 140-160 főziket eszik.
Hallal ha nem akarsz foglalkozni,lehet üvegesbe is kapni. :)

Lorca

"bajszom" alatt jót mosolyogtam a lóhúson.
Dani is ebbe a korba fedezte fel a Fütyijét.De még ennél lesznek cifrább dolgok is. :lol:

Ria

Engem nagyon érdekelne mit írnak a könyvbe.Mondjuk minden nap írhatnál egy kicsit belőle.
Hal:Én még nem adtam,de állítólag nagyon jó az agy fejlődésének.

Timi

Adtál Lilusnak a libamájból?

Pann

Nagyon jó a kis képed.Jó nagynak néz ki Gergő.

Panka

És a leányzó mit kap?

Laura elkezdett köhögni. :( Remélem nem lesz még más is.Holnap veszek lándzsás útifüvet,hátha jó lesz.
Mindent meg akar enni!!!Ma alig teszem ki a nappaliból a lábam látom a kandallónál kostólgatja a fadarabot. :shock:
Kiváncsi leszek mit pródukál a karácsonyfával.Ma az Apja ölébe ültette kezébe volt nápolyi,pillanatok alatt kivette és elkezdte enni.
Dani alig akart elaludni,mivel tudja holnap jön a Jézuska.Bizti délutáni alvás nem lesz.Csak tudnám,hogy díszítem fel a fát.
Holnap este jövök.Írjátok ám mit produkáltak a gyerköcök!

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok,
Holnap elutazunk, és idén már nem is leszek netközelben, úgy hogy:
BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN GYERKŐCNEK, ANYUKÁNAK ÉS APUKÁNAK!

KépKép
bozotka

Köszi a köszöntéseket!

Dana, milyen cifrább dolgok?? Hagy készüljünk fel rá! :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és ha nem jönnék :oops: Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
bendegúz30

Jóreggelt! :evil: :evil: :evil:

215-ször ébredős és szopizós éjszakán vagyunk túl! :evil: :evil: :evil: Eléggé megviselt, mert nem vagyok hozzászokva, de talán megbocsátható, ugyanis tegnap észrevettem egy puklit Lillus bal felső 1-es foga helyén. Remélem ez okozza a "vesztét". :roll: :)

Ágiboldi!
Micsoda elhatározások és micsoda be nem tartások! :lol: :lol: És mit vettetek? Vagy meglepi?
Tényleg, boldog hófordulót Boldinak utólag! :oops: :oops:

Dana!
Remélem semmi komoly és betegség nélkül átvészelitek az ünnepeket.
Ja, adtam tegnap Lillának a libamájból, krumplival összetörve és csúszott is rendesen! :) Van ízlése már most! :lol: :lol:

Kditke!
A mi nappalink is hasonló képet mutat. :) Csak hozzánk vendégek is jönnek! :lol: :lol: És mivel nincs ebédlőnk, a konyhában pedig nem férnénk el, a nappaliban is fogunk ebédelni! Meg még a fa is ott lesz. Remélem azért mi is beférünk majd! :lol: :lol: :lol:

Lorca!
Fütyi: :lol: :lol: :lol: Elképzeltem Szabi kis ártatlan ábrázatát fütyihúzogatás közben! :)

Még vár rám a főzés, némi takarítás is. Mi olyan 4 körül Szentestézünk hármasban, aztán fél 6 körül jön anyósom. (Bali nem szerette volna, ha egyedül karácsonyozik - végül is érthető, én sem szeretném, ha anyukám lenne egyedülálló). Holnap apósékhoz megyünk, 26-án a szüleim jönnek. Jó kis progi!

Timi
Kép Kép
timocska

Karácsony van emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,csillogtasátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek,hogy emberek lehessetek!
(Vass Albert)

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk: Lillus, Timi és Bali
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Gyerköcöknek sok ajándékot!
Kép Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Karácsonyunk remekül indult. Egy nyügis éjszaka után alig, hogy kivettem Szabit az ágyból, kitaccsolt. Persze a ruhám felfogta a nagyját, így megmenekült a parketta. Ezt összesen 5x produkálta. Robi már javasolta, hogy nyugodtan járkáljak lehá.t ruhában, mert nem fog felférni a szárítóra a sok cucc. De ahogy jött, ment a rosszullét. Majd meglátjuk, milyen lesz az este. Persze az is lehet, hogy csak túlzabálta magát este (meg éjjel :evil: ), mert még este 8.30kor megevett egy üveg Univert és ezután nyomta be a megszokott szopiadagját.

Fütyihuzigálás:
Azért a legjobb az, amikor húzza és eléri (gondolom) a fájdalomküszöbét. Azért vannak előnyei annak, ha valakinek fia van. :lol:

Kép

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Timi

Ha jól látom te sem fogsz unatkozni az ünnepekben !!
Örömmel hallom, hogy nálatok is divat a csatatér, megnyugodtam.

Most érkeztünk haza a kerimamiéktól ebéden voltunk, isteni dolgom volt csak asztalhoz kellett ülnünk. Tomi nagyon jól érezte magát, beleraktuk a holdkompba amit a fotelhoz kikötöttünk így nem tudott kárt tenni a berendezésben , de mégis volt egy két méteres övezet ahol ment mint a meszes, Gyönyörű arany karácsonyfa volt, de az én fiam még nem értékelte, sem az ajándékokat, még picike nagyon.

Dana

Jobbulást Laurának !!!
Rájöttem Tomiapu miért ilyen butuska, mert nem szereti a halat!!
Ténylég mi van a halban ami jó az agynak ?? (pedig én szeretem a halat és mégis milyen butus vagyok !!!) Melyik üveges halas jó ??
A cifra dolgokra én is kiváncsi vagyok vagy az már 18-as karika ?????(HE-HE-HE) Ma nagyon kipihent vagyok !!!

Mától ismét egyedül alszik, no jó van még 1-2 simi de utána alszik !!! 5 átordított altatós nap után .

Fütyihuzigálás nálunk is van, de úgy meghúzza néha, hogy azt hiszem leszakad. Végül is ha fájna csak nem csinálná NEM ?????

Ágiboldi

Nagyon ügyi Boldiapu a sütés miatt, Tomiapu is szokott, csak az a baj, hogy akkor én két napig csak pakolok utána, és mosogatok !!!
Boldiapu mosogat és el is pakol ???? Ha igen akkor szentté kellene avatni !!!!!! Komoly !!

Felhúzós pelenkát elképzelem lehúzóban tele kakival, a gyerek lába szára nem tiszta kaki ??? Tomi kakijaiból kiindulva gondolom csak, mert nálunk kaki is van bőven nem csak befele sok a főzelék !

Lorca

Jobbulást Szabinak !!!Látom neki is jó az étvágya !!! Kép Tomi és a karácsonyi kisautó, NEM ehető kivitelben.

A gyerek alszik apa pakolászik, kész a teraszon a fa, béke nyugalom, vendég sehol ennél jobb nem is lehet !!!!

Kép
kditke

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, SZERETETBEN, BÉKESSÉGBEN!

MÓNIKA ÉS A FIÚK

mmónika

Jó Reggelt!

Gyönyörűen telt a Szent este.

Sajnos Laura Beteg lett.Igaz Láza nincs,de jobb lenne,mert magamról tudom előbb kimenne belőle.De azért a "rosszaságot" nem felejtette el.Leraktuk játszani a virágföldet evett,mire minden kijött belőle.Majd rá 1 óra után már a kandallónál járt fadarabot kóstólni.
Azért ő is adoot ajándékot.Próbálgat 4 kézlább állni.
Karácsonyfának nagyon örült Danival egyetembe.Szoptatni csak több rábeszélés után tudtam,mivel a fények és a gömbök nagyon tetszettek neki.Kapott egy babát aminek ha kezeit lábát nyomkodjuk sír,nevet,mondja baba.Hát a síros hang a leghangosabb.Dani kapott egy szintetizátort mire Laura ülve egyfogytába rázta magát. :D

Ágiboldi

Nem annyira különös,de első gyereknél és mivel én csak lányokkal találkoztam akkor meglepődtem.Mikor előszőr fedezte igazán tudatosan reggeli keléseknél csak csodálkoztam.És ő ártatlan képpel kérdezte Anya mi ez?Hát mikor természetes volt neki öltözéskor fitogtatta is.Igazi férfi.Igaz bement oviba teljesen megváltozott,azóta meg szégyenlős.

Timi

Jó az avatar és a kiskép.

Lorca

Látom nálatok se telik betegség nélkül a karácsony.Szabi hogy van?MI a gond?

Kditke

Omega-3 van a halba ami nagyon jó a koleszterin koncetrációjának.Nem mintha én is sokat ennék. :D
Látom feldobtam a napodat. :D
Lehet én is jövöre vendég nélküli karácsonyt kérek. :wink:

Május

Hogy van Kele?

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Remélem mindenkinek szép volt a szenteste!
Nekünk is jól telt, Emili elemében volt, de. még vásárlgattunk, majd feldíszítettük a fát, amit persze egyből megrohamozott Emili. :D
Tetszett neki az ajándéka is, fa építőkocka, egymásba rakható, oldalán képekkel, számokkal.Próbálgatta is egymásba rakni! :shock:
És a mégneses talpó babáknak is örült, főleg hogy ezeket feltettem a hűtőre, és onnan szabad volt levennie!Mert eddig a mágneseket szerette volna, de azt nem volt szabad. :twisted: :D
És még főztem is! :lol: Vagyis sütöttem, nagyon fini lazacot kuszkusszal!Most sült ki a meggyes rétes, és anyáék is mindjárt itt lesznek, ők hozzák a többi elemózsiát. :wink:
Emili ajándéka a puszi osztogatás volt!!!Tegnap felszólításra, hogy puszi-puszi, adta sorban a puszikat!Jó kis nyálas, de nagyon fini puszikat!Mindegyik után megdícsértük, így persze egyre buzgóbban osztotta a csókokat. :lol: Szerencsére mára sem felejtette el, mostmár adja, persze ha éppen osztogatós kedvében van. :wink:
A cumi adogatást is tökélyre fejlesztette, már finomodtak a mozgásai, és óvatosan, a cumi részével adja a számba!Az utóbbi héten nagyon sokat fejlődött szellemileg!A beszéde is, ami inkább angolos,mint magyar(mama, dedi=apát jelenti angolul). :? De néha befigyel az ANYA is,Ana formájában 8)

Na befejeztem, itt vannak anyáék.

Kép
pankaa

Timi

Most vettem csak észre, de nagyon jók az új képek !!!

Dana

Jobbulást kivánunk Laurának !
A négykézlábra állás miatt egészséges sárga szinünk lett, no de majd sietünk és utolérünk benneteket !!!!!!!!

A faevése pedig a természet iránti szeretetét jelzi, hogy lehettek ilyen fölhöz ragadtak ?? ( Leendő greenpace aktivista, lehet, hogy nem így kell írni !)

Amikor olyanokat olvasok, hogy mit rosszalkodnak a manók, akkor megnyugszom, hogy másnak is van ilyen eleven csemetéje!!!!
Elképzelem Laura virágföldevését nem lehetett semmi !!!HE-HE-HE !!!!

A mai napom már nem volt olyan pihentetős, főzés, sütés, pakolás, holnap utazunk a nagyszülőkhöz és ma délután még megyünk usziba is. Most telefonált a keri, hogy ha van kedvünk menjünk be , mert ők bennt lesznek.(zárva vannak, de mi bemehetünk)
Úgyhogy természetesen élünk a lehetőséggel 1 óra csak a mién a kismedence.

Pankaa

Beleolvastam a blogszobádba, valami fantasztikus !!! A képek is jók és a szöveg is alatta ! Elismerésem (ha számít valamit) !

Kevésbé vagyunk már irigyek a puszitokra, mivel tegnap nekünk is hozott a jézuska ilyan finom puszit Tomitól, igaz ő még csak a száját tátja és azt nyomja oda az arcunkhoz, pontosabban az én arcomhoz, mert apának még nem AD. (He-He a főisten hátrébb csúszott a rangsorban )Kép Tomival az üres medencében

Kép
kditke

Ditke!
Köszönöm! :D
De jó nektek, csaka tiétek volt a medence!Jó a protekció!
Puszi nálunk is nyálas, nyitott szájas. :wink:

Elmentek anyáék, jó volt a mai nap.Hoztak fini kajákat, dédi is jól érezte magát, Emili is mintakisasszony volt, még aludt is másfél órát szó nélkül!
Viszont mostmár nem csak a zokniját tudja levenni, hanem a nadrágját is! :twisted:

Kép
pankaa

Kditke

Tomikának boldog hófordulót.
Még nekem is furcsa Laura rosszaságai,mivel Dani pont a fordítottja.Na azért idősebben megnézném mind a kettőt. :?

KépKép
KépKép
dana 1

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

Hirtelen rám szakadt egy kis szabadidő. Ma utaztunk volna, de Sebi belázasodott (39), már megjártuk az ügyeletet is hajnalban, mert a Germicid nem vitte le, és most itt ülök a csomagok tetején, a többiek pedig visszaaludtak (ezt még reggel írtam).

A mi karácsonyi meglepetésünk az volt, hogy a mama tüdőgyulladást kapott, és nem léphetett ki a lakásból, így mi vásároltunk be karácsonyra. Két nap is lepasszoltuk nála Sebit és kettesben mászkáltunk apával, mint a régi szép időkben (száz éve nem ültem elöl az autóban, kicsit szédültem is). Éééééééés tök véletlenül felpróbáltam egy kabátot, és azuram megvette nekem, ez volt a hab a tortán!
Amúgy nem sikerült befejeznem a takarítást, nem sütöttem mézeskalácsot, stb. El sem tudom képzelni, hogy hogy lesz ez később, én képtelen vagyok a normál tennivalók mellett nagytakarítani, ajándékot venni, bevásárolni, sütni, főzni, fátdíszíteni, rendbeszedni magam, és még örülni is a végén.

Sikerült viszont majdnem gyerekbiztos karifát csinálni: először is egy asztalon van, másodszor 1db gömb van rajta, minden más mézeskalács, háncs, fa, toboz.
Sebi kapott egy kisbicót, igazi-állatos könyveket, egy targoncát (az apja raktárvezető), szerszámpad-dühöngőt, Edét (nagy plüss maci), jól gurulós gumiautót (mint Petié, csak zöld), és mindezeknek örült is, de az előrejelzésekkel ellentétben a csomagolópapírok nem érdekelték.
Tegnap a nagycsaládin szóba állt férfiakkal (nem pedig sírt), és volt olyan időszak, amikor alig láttam!

Lorca,
Sebinél nem válik be a kifárasztás, mert hullámzik az energia szintje, tehát, ha jó ütemben kapom el, akkor rendes időben is gyorsan elalszik, ha nem, akkor órák múltán is újra és újra felpattan. (De jó tudni, hogy ez a műsor még évekig tarthat!)
Amúgy pár napja volt egy negyed 11-ig alvása!!! Furcsa is volt, hogy már nem vagyok álmos, csak harmadikra fogadta be az agyam az óra számlapján látottakat.

Dana,
Az ilyen későig alvások után az egész nap felborul, marad 1 alvás valamikor délután. Az ünnepek miatt, hagytam így, de most, hogy nem utazunk, szépen visszarázogatom a régi kerékvágásba a dolgokat.

Panka,
Nem-nem, könyököt mondott, hogy jól érzékeltesse, hogy semmit nem szabad beledugni! De látom itt mindenki hasonlóan jár el fültisztítás ügyben.

Köszi a fütyis hsz-eket! Mi minden fürdésnél a kádban visszahúzzuk annyira amennyire engedi, tehát semennyire.

Ágiboldi,
Ez a pelenkázós dolog horror, megértem elkeseredettségedet. Nálunk most a pelenkázóról a karifára látni, ma éjszaka is minden lázmérésnél bekapcsoltam az égősort, hogy menjen a műsor, úgyhogy még a 10 perces higanyossal is meg tudtam egyszer mérni!

Timo,
Fél 6-kor tömeg a Tescoban???

Nanica,
Sebi a kenyeret imádja, a cékla-alma még mindig megy, gesztenyés-alma, körte, a husit is szereti, akár magában is.
Kicsit fáj, hogy Linus kacagva vette tudomásul látogatásunk elmaradtát

Ditke,
Én, be kell valljam, néha örülök a pakolásnak, mert végre van elfogadható indokunk a kuplerájra. A férjem meg is jegyezte, hogy olyan jó otthonos a lakás…

Tomi,
Boldog 10-et!

Orsi
Kép Kép
sno

Nanica,
Kicsit fáj, hogy Linus kacagva vette tudomásul látogatásunk elmaradtát :lol: (természetesen nem kérdőjel)

Orsi
Kép Kép
sno

Sno!
Jobulást Sebinek!Betegség Manók elhúzhatnának már melegebb tájakra is! :twisted:
Nem lázas már ugye?És nem is tüdőgyuszi??!
Gratula az új kabáthoz!
Egy jelszót tudnál küldeni a picasahoz??

Mi nem csináltunk ma semmit. 8) Emili mostanság fél 8kor kel, és 7kor fexik este :roll: No nem baj, kibírjuk :lol: Most is durmol. 8) És még én is tudtam aludni egy keveset du.

Kép
pankaa

Panka,
Köszönjük!
Azóta nincs láza és más tünete sem, nem tudom mi ez.
A tüdőgyulladás fertőző? A dokinő meghallgatta, és azt mondta, hogy tiszta

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Sno! Jobbulást Sebikének, mennek a gyógypuszik!

Timi! Nagyon jók az új képek!

Május! Jól vagytok?

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nekünk jó volt. Szenteste is többen voltak nálunk és ma is anyósomék voltak itt.

Akkor most én leszek az első és dobok pár karácsonyi képet bár nem tünik kimondottan karácsonyinak. :roll:

KépKép
csongria

Kép Kép
Ez a kedvencem téphetem apa haját! :P

KépKép
csongria

Kép
Persze tépem a mama /anyós :twisted: / haját is!

Kép
A nagy bernáthegyin ülök amit kaptam. :D

KépKép
csongria

Kép
Pótmamával akit nagyon, nagyon szeretek! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Orsi!
Jobbulást Sebőnek! :) Remélem már jobban vagytok! :) Nálunk a bababiztos karifa csak annyiból áll, hogy ki van kötve 3 helyen. De meglepő módon annyira nem érdekelte Lillust, mint amennyire gondoltuk.

Ria!
Hogy Beni is mennyit változott, mióta nem láttam! Nagyon helyesek vagytok a képeken! És miket kapott a nagylegény?

Pankaa!
Emili kis kópé lehet, ha már a naciját is le tudja venni! :)

Az elutazóknak jó utazást és pihenést!

Nekünk nagyon szupi volt mindhárom nap. 24-én együtt voltunk hármasban, 25-én apósomékhoz mentünk, ma meg anyukámék voltak itt. Ettünk-ittunk bőven! :lol: :lol: (diéta felfüggesztve :oops: )

Én is teszek képet egy-kettőt! :)

Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Köszönjük a gyógypuszikat! Ma 3-szor aludt, mint régen, és már most is alszik. Szerencsére nem lett újra lázas eddig, remélem éjszaka sem lesz.

képes lányok :D ,
Nagyon szép, elegáns karácsonyfákat csináltatok, és mindenki nagyon csini! Lassan apa is haza ér a fényképezőgéppel, és akkor én is csatlakozom.

Ria,
Beni nagyon helyes fiú lett pedig eddig sem volt csúnya :lol: Megy még az evés?

Timo,
írj egy-két szót erről a komplexumról, amiben Lillus trónol. Nem akármi szerkezetnek tűnik! :shock: :D

Panka,
a húgomnak volt egy időszka, amikor kizárólag meztelenül volt hajlandó létezni (télen is), és a fordítva ráadott, a hátán végiggombolt inget is le tudta venni. Ha Emilinek is ilyen hajlamai vannak, akkor kemény időszaknak néztek elébe :twisted:

Orsi
Kép Kép
sno

Timi!
Tényleg szuper a járgány!Úgy látom ugyanaz a márka,mint a mi lovunk, Berchet.
Nagyon szép a fátok is!

Orsi!
sikerült! :D Meg is néztem az összes albumot 8)

Kép
pankaa

Jó reggelt!

Na minden visszatért a régi kerékvágásba, apa elment dolgozni. :?

Timi! A ti képeitek is nagyon szépek. Klassz a járgányotok!!! :D Engem is érdekel hogy mit tud! :wink:

Beni kapott egy felfúrható hintát, zenélő kisvonatot, fa vonatot, fa montesszorit, egy nyuszis szundikendőt, egy nagy plüss bernáthegyit /felültetem rá és azon lovagol, imádja/ :lol: , plüss pacit, egy olyan mesekönyvet ami keménylapos és az oldalába zongora van, tanuló szerszámpadot /én imádok vele játszani :oops: / kék gumi autót, pár bodyt és két kantárosnacit. Pedig nem is nagy a család! :lol:

Ma elmegyek a kikába mert mától 50%-os leértékelés van és láttam egy gyönyörű ágytakarót remélem le van árazva!!! :roll:

Sno! Várjuk a képeket! Persze mindenkiét szívesen megnézném!!! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Timi!
Köszi, írtam is neki. :D

Ria!
Hű, de sokmindent kapott Beni! :D

Képeket én is várom :wink: Bár még én sem raktam fel :oops: :lol: Na majd.
Emili ma nagyot hisztizett,reggel fél8kor kelt, evett, de nem aludt vissza.De. vásárolni voltunk, és ebéd után fél órát aludt, majd örjöngött, bömbizett, nem aludt el. :( Csak 4kor, másfél órára!

Ja, ismeri vki a Müller drogériát?Itt most nyilt a Stop Shop, ott van, és nagyon tetszik, olyan babakaják vannak, hogy csak ámultam, a németektől hozzák be.Itthon nem is látni, ráadásul sokkal olcsóbban!Hippes paradicsomleves, 250 ml-es nagyüveges gyümik, 250 ft. körül.Szóval meg voltam elégedve vele, ezentúl odajárunk babakajáért 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Lillusnak egész nap hőemelkedése van. Reggel 37,5, délben 38 (ekkor kapott Nurofent), most megint. Úgy látom, kirepedt a felső bal első fogánál az ínye, de nem biztos, mert annyira nem szereti, ha a szájában turkálok! :lol: :lol: Jó lenne, ha kibújna a foga, mert már kezd uncsi lenni a 10-szer kelős éjszaka! :evil: :evil:

Bocs a panaszáradatért! :oops: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

A karácsony nálunk is jól telt, majd Húsvét körül el is jutok a képekig. :wink: Szabi nem ok, alig eszik, egy üvegnyit sem eszik meg egy nap, pedig eddig napi 4-5x kapott már szilárd kaját. Most meglehetősen anyatejes jelleget öltött a pelustartalom is.
A szepában új fejezetet nyitott ezzel párhuzamosan. Most ismét csak kézben bír létezni és éjjel is többször leellenőrzi, hogy hol vagyok. Nem mondok meglepő dolgot azzal, hogy én nem szoktam 8kor lefeküdni. :evil: Szerencsére onnan, hogy mellette alszok, már nincs ricsaj.
Natival változatlanul járunk dokihoz, ma voltunk, szerda a következő időpont. :? Már egy egész készlet spatulánk és fecskendőnk van, mert mindig kap valamit.

Timocska,
Hasonló cipőben járunk, csak nálunk fog nincs. Így mégiscsak jól álltok, legalább lesz valami haszna az éjszakai műszaknak.

Orsi,
Nemrég kérdeztél a tüdőgyusziról. A hörgőkben folyadék gyűlik fel, ennek indoka egy enyhe kis tbc fertőzéstől, más bacikon át egy "ártatlan" kis megfázásig sokféle lehet, (ami egy rakás lehetséges vírust jelent). Ekkor zörög odabent, ez még az okés szakasz, de már nem az igazi. Egy hörgő elég mini, és egy idő után túltelítődik. Amikor a falán átlép a benne lévő trutyi, a védelmi rendszer berobban. Ez a tüdőgyulladás. Hogy fertőző-e, attól függ, mi okozta, de a tüdőgyulladás inkább "csak" szövődmény, nem az alapbetegség. Legalábbis így tudom...

Csongria,
Felfúrtátok már a hintát? Nati nagy kedvence, de nekünk sajna csak egy kicsi álló van. De a játszin rengeteg munkaórát töltött benne.
Nagyon hízelgő az anyóskép. :lol:

Meztelenség:
Nati is akart ilyesmit. Kinyitottam az ablakot. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

bocsi a betolakodásért, közbe-közbe beszoktam kukkantani hozzátok, nagyon jók a hozzászólásaitok.

Most igazából Csongria tőled szeretnék egy picit érdeklődni. Olvastam, hogy neked is szülés utáni depressziód volt, sajnos engem is utolért és gyógyszert adtak rá. Igazából félek beszedni őket. Te is szedtél gyógyszert vagy csak pszichológushoz jártál?

Előre is köszönöm a válaszod.
Réka
pillangó_lepke

Pillangó! Írtam privit!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Újra itt.Igaz még nem garantálom a napi többszöri jelentkezést mivel Laura még betegebb lett.

Sno

Látom nálatok is felborult a tervezett program.Biztos belejössz majd a gyerek melletti házimunkába,csak minden dupla időt vesz fel.Nálunk már Dani segít.Hát azt látnád a konyhába olyankor mi van.Ha mosogat szék mosogatónál,medence víz a földön és a ruhája teljesen átázik.Ha meg segít gyúrni tésztát a liszből alig mászok ki. :wink: De egy idő után az ember rájön mikor mit csináljon.
Sebi hogy van?Meg gyógyult?

Ria

Nagyon jók a képek.MIlyen huncut Beni.
Nekünk is van hintánk és nagyon jó hasznát veszem.Laura is imádja és ha ücsörög rájött hogy előre-hátra dölöngél olyan mintha hintázza.Eljutottunk addig,hogy ilyenkor mondja a hi és a pa szótagokat.
Ágytakarót kaptál?

Panka

Jól hagzik ez a patika.Nálunk ilyen miért nem nyílik? :?
Ha jól emlékszem te mondtad Emili berakja a szádba a cumit.Laura is elkezdte.Elöször teljesen meglepődtem,mert mi nem is mutattuk neki.

Timi

Nagyon jó ez a járgány.Látom már nyárra gondolsz.Tényleg írjál róla.Engem is érdekelne mit tud.
Lilla hogy van?Éjszaka gondolj ránk is mert veletek vagyunk fenn. :(

Lorca

Nálunk is elkezdődött ez a szepa,de lehet mivel beteg azért akar mindig velem lenni.
Natinak jobbulást.

Nem tudom mi van a levegőbe de remélem ez az újfajta infulenzát nem kapjuk el.Sajnos Laura annyira beteg lett,hogy ma az első dolgunk az orvoshoz menés volt.Pedig a 3 nap alatt csak 1-szer volt 38,2 a láza,akkor adtam neki nurofent.Igaz éjszakánként 1-2 órát fenn volt,és nagyon sírt.Orrából is alig tudtunk szívni,pedig steri mar azt hittük elindítja neki.
Ma éjjel fél1-től fél 2-ig fenn volt és reggel fél tízig aludt.Már többször ránéztem jól van-e.Az orvosnál kiderült vírusos,kruppos légcsőgyulladása van hozzá még a füle is gyulladt.Annyi válladékot szívott le az orrából és a torkából hogy csak néztünk.Állítólag ez nem mindig jár lázzal.Én írtam hogy az ember mennyire belejön a gyerekbetegségekbe és könnyen kezeli,de most nagyon beijjedtem,mikor az orvos azzal engedett haza,hogy Ma és holnap este Rectodelt kúpot adja és ha kapkodja a levegőt hívjak rohammentőt és be a kórházba.Ezek után kiváncsi vagyok mennyit fogok aludni.
Na azért ez mellett hála a nappaljaink jobbak,csak fáradtabb és a huncutsága is megmaradt.És az ajándékoknak is nagyon tud örülni.

Rakok fel képet igaz itt azért látszik,hogy milyen beteg.

Kép Kép itt sütjük a pogácsát

KépKép
KépKép
dana 1

Jóreggelt!

Nem tudom, hogy az esti Nurofennek vagy minek köszönhetően, ma csak 4-kor ébredt először a kisbéka. :) Viszont, egyre macerásabbak az esti elalvások. Nem tudom miért, tegnap is majd egy óra nyűglődés, cumi kidobálás, játszás után aludt el 8-kor. Pedig fél 4-től már sosem hagyom tovább aludni délután! :roll:

Dana!
ÓÓÓÓ szegény Laura! Gyors gyógyulást neki és remélem nem kell rohammentőt hívni!!! És neki is nagyon cuki ruhácskája van! :)

Lorca!
Hogy vagytok?
A szepa még nálunk is tombol, de mintha kicsit jobb lenne. Talán 2 percig egyedül tudom hagyni, míg kiszaladok wc-re. :lol: Apró örömök! :)

Pankaa!
Én még nem hallottam a M.drogériáról. Vajon mindig Stop Shop-ban van? És tessék képeket feltenni! :)

Na, szóval a járgányunk: a zöld kereten lehet hintáztatni, tologathatom én is, de a nyele levehető, így a bébi is tudja majd tolni. Lábbal hajtható, ha nagyobb lesz. Van szupi tárolója az ülés alatt, dudál, meg mittudomén még mit. És nagyon sok helyet foglal! :D :D :D ITT van a leírása pontosan.

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timi! Nagyon klassz a járgány! :D Hát igen a nurofen jó tud lenni! :)

Dana! Nagyon szép a ruhácskátok és cuki ahogy ül a székben! Nem kaptam ágytakarót! Egy nagy humbuk az egész nincs is olyan nagy leértékelés!

Babakocsi! 23.-án hoztam el a szervízből. Tegnap használtuk elöszőr és eltört!!! :evil: :evil: :evil: Nem lehet már ki nyitni se! Szombaton vissza visszük és Beniapu kiveri a palávert!!! Nem tudom mi lenne ha a barátnőmnek nem lenne 2 bbkocsija?! Mert a minimanót nem érdekli, hogy 1 hónapig amíg szervízbe volt mit használtunk!!! :evil: :evil: :evil:

Többiek hol vannak? Sági, Május, Ágiboldi, Pann, Sno, Lora??? Bocs akit ki hagytam!!!!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek! Nálunk már megint apa beteg, de már megszoktuk! Egyfolytában!

Boldi boldog hófordulót!

Nekünk is jól telt a karacsányony. 24-én délben anyóséknál voltunk, este otthon. 25-én is itthon voltunk, 26-án meg keresztanyukáméknál, ahol ott volt a dédi papa és anyu összes testvére, családjai.
Gréta kapot gyerekülést autót, amiben tud hintázni, zenél minden gombnyomásra, késöbb meg le lehet venni az alját és lehet tolni, kormányozni, ruhákat babákat, mesélő disney figurát.

Pelenkázás nálunk is rémálom, már nehéz bármivel is lefoglalni, meg egyfolytábana nunijához nyulkál.

Kaja: Mi nagy (220 g) bébiétel mennyiséget szoktunk megenni.

Dobok fel én is néhány képet.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Dédmamával:
Kép
Apósommal:
Kép

Kép
Mennyi mindent kaptam?!:
Kép

Kép
Karácsonyfánk:
Kép
Kereszttel:
Kép

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok
én is itt vagyok, tegnap jöttünk meg szolnokról. irtó nyüzsgős karácsonyunk lett, én n élveztem. mondjuk iszonyú fáradt vagyok (legalábbis annak érzem magam), a lakás romokban, blablabla, blablabla. pont mondtam tegnap keleapunak, h még rekonstruálnunk kell a szentestét, mert egy db képet se csináltunk. úgyh ha megszárad kele mikulásrucija, akkor pótlunk :lol:
szerencsére kele meggyógyult. lorca kapja a pontot, háromnapos láza lett végül. igaz, csak két napig tartott, viszont utána kiütéses lett két napra, úgyh dr. május ezt diagnosztizálta :lol:

snorsi
lázra nem próbáltátok vlmelyik másik kétfajtát, v hűtőfürdőt? jobban van már sebi?

n jók a karácsonyi képek, és hát a lányoktól külön el vagyok ájulva!

kaja
még mindig fél üveg az adagja ebédre, délelőtt egy frutapura, este köles gyümivel + sinlac. és mindezek mellé ugye az igény szerinti szopi :twisted:

tegnap mérföldkőhöz értünk, kb fél métert kúszott előre anyósom slusszkulcsáért :wink:

ja és megjött a korai fejlesztőből az időpont, 4-én mehetünk! hurrrá!!

rem, lassan visszatér mindenki a régi kerékvágásba és tud írni!

körkérdés
lesz vlkinél otthon buli szilveszterkor? hozzánk úgy néz ki, átjön pár barátunk. kicsit felemásak az érzéseim. n várom is, de tartok tőle, h kelének nagy lesz a nyüzsgés...

babáknak jobbulást!!!!! ugyan nálunk csak pár napig tartott és "csak" láz volt, de kemény menet volt

majus3

Sziasztok!

Itt vagyunk, ragyogunk! De tényleg, szerencsére nem vagyunk betegek se, és mindenkivel nagyon együttérzek aki igen, és gyógypuszik!!

Még Debrecenben vagyunk, majd 30-án megyünk vissza. 24-én otthon voltunk Pesten, tök jó karácsony volt hármasban, aztán vonatra fel (hát elég fárasztó, de másfél óra ugrabugrálás és vonatablaktapogatás után, ez utóbbitól én teljesen rosszul voltam, én magam részéről ha lehet hozzá se érek semmihez... szóval végül a babakocsijában elaludt. ) Debrecenből volt másnap egy autóút vidékre az anyósomékhoz, majd vissza, úgyhogy Boldi beutazta kelet-Mo-t.. :D

Nagyon jól bírja, rengeteg ember, én is nagyon élvezem, h valaki folyton szórakoztatja, aki nem n vagyok :wink:
És alszik is jól, hajnaltól köztünk, de addig mindennemű utazóágyakban.

Gyönyörűek a képek, fák, ruhák! :D

Május, na ugye, én is mondtam ám a 3 naposat, de jó, h túlvagytok rajta!

Szilveszterkor mi a sógoroméknál leszünk délután, ott még nincs baba, (de februártól lesz :D ), és ikres barátok is jönnek, ereszd el a hajam buli lesz kb este 8-ig, majd mindenki hazasomfordál fürdetni... :shock:

Juj, ki is kérdezte, Boldiapu sütés után elpakol, de nem ösztönösen, hanem nem akar engem hallgatni :)
És a felhúzós pelus nem jött be (amúgy levételkor oldalt széttépendő!)

Na megyek, mert a húgom rám akarja sózni a saját gyerekemet... :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Szilveszter: Én itthon leszek anyuékkal és uncsitesómmal, mert apa bulit csinál. Én nem szeretek vele elmenni, mert úgy se tud velem foglalkozni. Mi 5-én itthon hagyjuk a mamáékra Grétát és akkor megyünk egy kis házibuliba.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

vagyunk mi is...
egyenlőre helyzetjelentek azután olvasok :lol: :wink:
mi 22-től 26-a estig kocsiból ki be pakoltunk, cuccoltunk közben persze több 100 km-t tettünk meg buliztunk, ünepeltünk stb úh klasszul elfáradtam :lol:

a lagzit jól bírta Lea ahogy szetemberben most is durmolt nyugisan a zene mellett míg anyáék kitombolták magukat :oops: :wink:

24-én itthon voltunk beiglit, pogit sütöttem apa pedig a halászlé ill a rántott hal felelős volt :lol: kicsit megcsúsztunk úh csak este vmikor 7körül "Jézuskáztunk".Lea már kicsit nyűgi volt de ettől eltekintve nagyon klassz volt.

a fát végül a földre tettük Leát nem nagyon izgatja nem piszkálja...először 1-2 gömböt próbált elérni róla amint sikerült továbbállt :lol: és a csomagolópapírokkal játszott :lol:
Kép anyával :lol: Kép apával :lol: közös nincs :cry:

Kép Kép nagyiéknál...anyaaa! most akkor ez az enyém? :lol: :lol: :lol:

25-én anyáéknál 26-án anyósoméknál voltunk

Lea ajándéka az volt h 23án végigaludta az éjszakát!!!!persze ez azóta nem így van :twisted: :cry: na de ne elgyünk telhetetlenek :lol:

újabb tudományunk:
-oldalazás felállva
-fogcsikorgatás :shock: :twisted: :twisted: (ma megfigyeltem h képes erre...az alsó két középső fogával a jobb felső kettest eléri és rázendít :twisted: borsózik a hátam)

most megyek olvasgatok

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Jaj de jó már többen vagyunk.
Laura az éjszakát átaludta,szerintem a kupnak köszönhetően és nappal is jobban van kivéve a reggeli hányását/bocsi/,csak hamarabb fárad el.
Ma Dani is elment nagyszülőzni és beleéreztem 3 hét után milyen 1 gyerekesnek lenni. :lol:

Timi

Lehet a sok érdekesség miatt nem alszik. :wink:
Dani is tegnap reggel fél hétkor felkelt és kérdem miért nem mész vissza még aludni.Erre mondja azért mert hátha visszaviszi a Jézuska a karácsonyfát./mikor tudnák aludni akkor se tudok/ :?

Ria

Sajnállak a babakocsi miatt.Azt hittem kaptál pót babakocsit míg megjavítják.Pénzt nem adnak vissza?

Blin

Aranyos a lányod ahogy ül a játékok között.Laurát is a csomagba érdekelte a baba.Nálatok azért játszik vele?

Május

De jó hírt hoztál Keléről.Hogy megtáltosodott Kele.Gratula.

Ágiboldi

Pihenj sokat ,mert sajna kevés ideig tart.Én is örülnék 1 napos gyerekmentes napnak. :wink:

Körkérdés

Még nem gondolkodtunk mi lesz szilveszterkor,de szerintem itthon leszünk és átjönnek a sógóromék és Zsolti haverja.Picit a zsibongástól én is félek,de ők hamar feltalálják magukat.Vagyis Laura addig nem alszik míg vendég van nálunk.

KépKép
KépKép
dana 1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?