Sziasztok!
Ditke!
Emili is sokat eszik általában, most ebédre pl. 2 üveges, meg egy Frutapura csúszott le
De általában a másfél 2 üveg elég neki.
Nanica!
Emili jóformán mindent megeszik amit a szájába teszek
De a sütőtök és a paradicsomos kaják a legmenőbbek, és a banános gyümik.Most tápiból is banános van
Ágiboldi!
Boldinak boldog 10. hónapot!!!:)
Én ugyan nem szoptattam sokáig, de úgy maradt abba, hogy amikor volt türelme akkor szopizott, ha meg nem, akkor kapta a tápit üvegből.
És így szép lassan abbamaradt.Tejcsi is rohamosan csökkent, pár nap alatt.
Hú, pelusozást nem irígylem!Emili szerencsére akkor nyugton marad, főleg ha vmit adok a kezébe.Azzal elvan addig.De ez csak a pelenkázón van így!Szerintem tudja, hogy ott mi fog történni, mert anyáéknál az ágyon, földön, sehol nem akar megmaradni, ott ő is felkel, forgolódik, nem marad nyugton
Dana!
Már megvettük, igen, és kaptam egy új parfűmöt
Ma vettük meg a fát is.
Emili alszik teggel 9-10ig, ebéd után is, és du.is.Ő ilyen alvós.
Ria!
Mi is 6 hetesen szoktattuk be a szobájába.(én is olvastama suttogót,most olvasom a 2. részét
)
Taníts engem-et én is meg akarom venni.
Halsat nem adok 1 éves koráig, és én sem vagyok oda érte.Büdi a szája tőle?Akkor ne tudd meg milyen Emilié a fokhagymás spenya után!
Még a szobájában is bűz van.De csak fokival eszi meg.
Timi!
Emili már evett saját sütésű májat, így legalább nem kell bele külön a zsíradék a kajába
Pann!
Gergő jófiú lett
Nagyon rendes tőle, hogy lyen sokáig szunyál!
Emili is már 2 napja 8 felé kel
Jó lenne, ha ez maradna!
Mi mégiscsak vettünk ma egy mini fenyőt, vágottat.Talpat majd holnap.
Még az is lehet, hogy főzök is vmit.
Ma normális volt a férjem, volt türelme a vásárolgatáshoz!Kaptam is egy parfümöt karira.