Új privát üzeneted érkezett!

:) köszi! egyébként én nem Magyarországon élek . Puszi!
Vendég

Katica köszi a táblát amúgy 2008.08.02 re vagyok kiírva.
Képzeljétek 2 napja nem hányok,de most meg azért paramamizok,hogy minden rendben :oops:
Olyan rosszat álmodtam,elöntött a vér :cry: olyn jó volt felkelni,remélem csak jó történhet az életben :D
Készülődtök a karira :?: megvannak az ajándékok :?: mi most kiskarácsonyt csainálunk szóltunk mindenkinek ne szálljanak el ajándékok terén,hisz nem az a lényeg,úgy várom,sajna megláttam Apa kocsijában egy médiamerktos szatyit és szerintem sejtem,hogy morzsaporszívó,szegény nem tud titkolózni,de Imádom :oops:

lanyané

Lányok van egy cuki mozgó rajzocska és az istenért sem tudom sehogy bemásolni,először az aláíráshoz akartam mert egy ikerpárt ábrázol,oda sem tudtam és ide sem tudom a beíráshoz,nem engedi se behúzni,sem bemásolni,nincs ötletetek :?: :?: :?:

lanyané

Szisztok Lányok!

Mielőtt még megdorgáltok, Nyulasznak tett intéseim miatt, el kell mondanom, hogy Nyulasz biztos értette, amikor a halvány csíkjait megtiltottam! Nyulasznak ugyanis kis biokémiás terhességére céloztam, amikor is nagyon-nagyon halványan ott volt a csík, de halványodott... :cry: Természetesen Nyulasz halvány csíkjának nagyon fogok örülni, amikor is kibaba lesz a pocakjába! :lol: Most a lombik után :lol: :lol: :lol:

Bella!
Igazán lehangoló a hír :( Tudom milyen ennyit várakozni! borzasztó! :evil: De nyugtasson, hogy Katicával együtt indultok neki és bátorításban nem lesz hiány! :wink:
dezsina

Persze, Dezsi, ertettuk.... :wink:

Lanyane, remalmokat hesegsd el :?:

G79, ha kulfoldon elsz, gyere hozzank is a Kulfoldon tul elo kismamk topikba.

Mi van Henivel :?:
katavirag

Sziasztok!

Lanyané: nyugi, biztos minden rendben :wink:
Nekem az a gyanúm később másfajta álmok is lesznek :wink:
Én már egyszer álmodtam valami "szülésformát" :twisted:

Dezsi: értettem én is, megértem teljesen :roll: :D

Hanna, Szalai Heni, Brumm, többiek?
Ki merre van? :roll:

Háát... Nem tudom Panda és Katavirág hogy vagytok vele, de nekem a tegnap estém egyrészt csodás volt másrészt aggasztó is :lol: :lol: Zsombi baby behozza a lemaradását :twisted: :twisted: Este 10-től kb. éjfélig tiszta aktív volt a baby, de nem is akármennyire, forgolódott, nyújtozott, kézzel tapintható volt, szinte lerúgta a kezem többször is, meg köll zabálnom, de ha ezt sokáig így csinálja, karikásak lesznek a szemeim ideje korán.. :twisted: :twisted:
//Mellesleg büszke vagyok rá, mert tegnap este lehetett először érezni kézzel, addig csak az érzések voltak - remélem este apucit is megrugdossa :twisted: :twisted: //

UUtáálok takarítani, pedig mivel apuci elment Jászberénybe, gondoltam meglepem, de most már szikrája sincs a kedvnek :lol: :lol: Pedig holnaptól itthon lesz jan. 2-ig és nem úgy akarom kitölteni ezt a kevés "szabadidőt" hogy nyalom a lakást :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
Jobb túlesni a takarításon mielőtt apa hazaér! A kedvedet pedig szedd elő, mert más úgysem csinálja meg, viszont most legalább egyedül vagy! :wink: De csak óvatosan! :!: :!: :!:
Nagyon klassz lehet, ahogy forgolódik Zsomborka! Már én is úúúúgy szeretném érzeni a sajátomat :(
dezsina

Lányok,
Nem tudom, holnap ki mennyire lesz, ezért
Kellemes karácsonyi ünnepeket és békés boldog, babákkal teli új évet kívánok Mindenkinek!
http://www.indygo.hu/Kepeslapok/Xmas/13.html
Vendég

Dezsi! Hát tény hogy klassz :lol: De annyira szokatlan :o :o Nehéz megmagyarázni!
A kedvem még nem bújt ki a sarokból, de még szerencsére van időm! :roll:
Óvatosnak az vagyok, bár már nagyon ügyes vagyok, kicsi munka kicsi pihenés, beszélgetés Zsombival, slágerrádió bömbölés, így még az ablakot is meg merem puccentolni, na persze csak finoman :lol:

Kívánom Neked is és Mindenkinek hogy 2008-as év sikeresebb legyen :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Ma tudtam meg, hogy még két gyönyörűen fejlett blasztocisztánkat fagyasztottak le :lol: Azt mondta a biológus, h nehezen lehet eljuttatni őket ilyen állapotig, a kettő az n. jó eredmény.

Tiszta karácsonyi hangulatba kerültem ma, most csomagoltam be az ajikat:-) Ti már mindent beszereztetetk??

A napjaim egyébként édes várakozással és pihenésel telnek. Ezért meg is ragadnám az alkalmat, ha esetleg kariig nem jönnék: MINDENKINEK boldog (babavárós) karácsonyt kívánok!! :D
dorcsi73

Csajok 37.2 hőemelkedésem van az orrom be van durranva,mgfáztam,mit csinálhatok teán mézen fekvésen kívül?
Ugye nincs veszély ne parázzak :oops:

lanyané

Szia Dorcsi:

Grat a fagyibabókhoz!

Ajcsik?? ÁÁÁ :lol: :lol:
Apuciét megvettem, becsomiztam.. Nem tud róla :lol: :lol:
Nammamámét is megvettük..
De még vannak páran hátra...
Elvileg holnap megyünk körútra apuskával :wink:

Ti mit süttök karira?? :oops:
Teljesen meg vagyok lőve.. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané: drága, ezeket mindet, plusz úgy tudom jó a hagymatea, a kamillás gőzölés, homeós bogyikák?? :lol: , soksok folyadék :)
Hogy sikerült megfáznod? :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de annyi elintézni valóm volt, meg igazából gépközelben sem nagyon voltam

Ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek, remélem mindenki jól van, készül a karácsonyra

A legfrissebb információim, ma voltam ultrahangon, és az egyik babával minden renben, szépen fejlődik, a másiknak sajnos leállt a szívverése.
Azt mondta a doki fel fog szívódni, és szépen fog fejlődni a babám, amúgy minden rendben van vele.
Nagyon sajnálom szegénykémet, de így talán a méhem miatt proglémamentesebb lesz a kihordás.

Szóval most egyenlőre ennyi.

Köszönöm a hiánylást.
Igérem sűrűbben fogok jelentkezni.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kis megy Apa homeosért,de ugye nem kell megilyedni mert olvastam,hogy a láz okozhat vetélést is :cry:
tiszta ideg vagyok mert tegnap a vendégem nem tudta hova rakni az ovodás gyerekét és sebes volt az orra úgyhogy tuti beteg volt de letagadta :twisted: :twisted: :twisted: fel tudnék robbanni.

lanyané

Heni!! Őszintén sajnálom!! :oops: :cry:
Azt hiszem tudom min mész most keresztül! :roll:
Vigyázz magatokra!! :roll:

Lanyané: 38 felett van láz :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Heni, de jo hallani feloled. 2-es szamu babocadat sajnalom, de megis a termeszet dontott. A te mehednek talan valoban jobb lesz most igy. En is 2db-ot kaptam vissza, de az UH-on mar csak egy latszott, a 2-es szamu babocank meg nagyon idejekoran eltunt, talan meg sem tapadt. A lenyeg, hogy aki ott bent marad a Joisten akaratara, egeszsegben fejlodjon es szulessen meg. Kivanom ezt neked, es maximalis pozitiv hozzaallast :!:

Kiscsillag, a magzatmozgasnak tessek orulni. Tiszta energia az a gyerek, latod :!: :wink:

Lanyane, a kismamak rendre az 5-7 het korul bekapnak valami fertozest. En is igy jartam es tobb ismerosom. Ha nem vagy tul krepa, csak teazgass es fekudj. Az elso 12 het kritikus. Bar en bevettem egy Algopyrint, de nem volt olyan szukseges. Utana olvastam, hogy azt sem nagyon javasoljak. Tudod, sosem lehet tudni. Azert magas lazzal, szenvedessel menj el dokihoz :!:
katavirag

Heni nagyon sajnálom,de lehet így biztonságosabb lesz mindkettőtöknek,szeretgesd a babódat!
Fexek tea,homeopátiás ,és nyugtatgatom magam.

lanyané

Lanyané,
Nálad még egyáltalán nem beszélhetünk lázról szóval ne sokkoljad magad. Homeos, tea, méz, citrom és pihi.

Heni,
Sajnálom de nagyon jól fogod fel így tényleg nagyobb esélyed van egy biztonságos terhességre! Vigyi magatokra!
Vendég

Halihóóó! Sziasztok lányok!
már csak 1 nap a munkás időszakból, és kezdődik a szabadság Nekem... Jó ide jönni...
Az eseményelet követem, csak olyan szép hosszúkat nem tudtam hozzászólni...

Vikimi, a lábikód elképesztő változáson ment keresztül..... Naggyon durva... ilyen az élet :) A lényeg, hogy már szép formásak! Babuci képet teszel még fel? jó lenne látni megint a picurt!

Pandácska, szorítottam Neked, örülök, hogy minden rendben van! pocit gyönyörű! Kened valamivel? De jó lenne ilywn bombázó kismamának lenni :)

Heni!
én még nem is gratuláltam Neked a babásodáshoz! A mostani hírhez, hát, a természet uralokdik, tudod... így a kockázat is kevesebb sokkal... szívből kívánom a szépm zökkenőmentes gömbölyödést! :)

Lanyané,
Jól elhúztál mellettem :) A kinez is biztos segített a babásodásban :) Rókakoma szeritnem még nem költözött el, kitartáááááás!

Kiscsillag!
Ezt nevezem! Ennyi rugdosást :) Hogy rohan az idő! mindjárt ott a kis pucur a kezetekben! :)....

Nyulasz!
Most mi következünk? Meglásd, ha ügyes vagy, nemsokára már nem csak az avatarNyulasznak lesz pocakja!

Az újakat én is üdvözlöm! Szuper, hogy ránk találtatok!

Lassan megyek, még ezt a napot kell végiggürcölni, aztán remélem januártól másképp lesz.... Sajnos nem tudtuk összehozni férjemnél az újabb andrológiai vizsit és spermatogrammot, 30 napból 28-at dolgozott, és egyszerzűen nem tudtuk összeegyeztetni a BMC-vel (János kórház meddőségi) Ők is tele voltak így év végén....

Janurá 2-án megyünk mindketten..... Én is nőgyógyi vizsgálatra..

Katica!
Örülök, hogy visszatértél!
légyszi írd be nekem apa andrológiai vizsgálatát... nekem pedig ciklus 6. napot, ha még írod azt...

Egy nagy cyberölelés mindenkinek4
hamarosan gyakrabban!

Brumi
Vendég

Sziasztok!

Heni,
Sajnálom, de fel a fejjel a másik babócát egy pár hónap múlva már a kezeidben fogod tartani!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Heni!
Együtt érzek!

Dorcsi!
Mennek a drukkok! Mikor kell menj vérvételre?

Brumi!
Hajrá januárban! látom, nem sokára kezded a stimut mint Nyulasz! Azért ott leszek mögöttetek! :lol:

Bella!
Remélem már nem vagy elkenődve egy kicsit sem, hogy csak tavasszal idulhatsz! az ünnepek azért elveszik az ember gondolatait erről a témáról. Legalább is az enyémet...

Pandácska!
Drukkolok Nektek, hogy meglegyen a január 8.! Azért lehetenek meglepetések!
dezsina

Kedves fórumos lányok!

Bocsi, hogy nem szólítalak meg benneteket külön-külön, sajna most nem áll módomban. Meg vannak számlálva a perceim, de mindenképp szerettem volna Békés, Örömteli Ünnepeket kívánni nektek. Az anygyalok teljesíték kívánságaitokat. Ezemkívül legyen örömökben gazdag, boldog új esztendőtök!

Örülök, hogy az év egy kis részét a társaságotokban tölthettem!

Puszi Hajni
estike66

Brumm,
Igen kenem Vichy terhességi krémmel. Minden krémem Vichy termék nekem nagyon beváltak.

Dezsi,
Köszi :D

Olyan fura én vagyok a kövi akinek itt kisbabát kell produkálnia :lol: Most már Hajnoca meg Viki is anyuka tehát én jövök :lol: Remélem 2008-ban annyi zebra lesz ezen a topicon hogy másik nevet kell majd választanunk. Pl. Itt mindenki babás lesz topic :wink:
Vendég

Pandus,
Pontosan, így hát készülj is, már nemsokára itt lesz Dóri baba! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem volt időm visszaolvasni. Sok minden összejött.

Mindenkinek drukkolok nagyon Csajok!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lanyok, 2 hetig tavol leszek.
Kellemes Unnepeket Mindnyajatoknak, boldog babavarast a mar terheseknek es az elotte alloknak is. Es megboldogabb 2008-at mindenkinek
:!: :!:
Kép
katavirag

Sziasztok!

Akikkel nem találkozunk már karácsonyig, nagyon boldog karácsonyt kívánok én is!

Estike, de ugye ez most nem egy olyan feladtam típusú elköszönés? Látunk még, ugye?

Mai UH-n minden rendben volt, január 5-én indulnak a szurik, 11-én UH.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Boldog karácsonyt mindenkinek!!

Kép

Azért én még jövök addig :wink:
Vendég

Jajj de szép,én nem tudok ilyet betenni sajna,de mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT aki nem jön :D
Én még jövök csak mézeskalácsot sütök nagyon komoly lett,holnap feldíszítem majd rakok képet :D

lanyané

Csajok ez a hányinger hányás ilyen,hogy eggyik pillanatban még volt aztán három napja semmi,de semmi :oops: remélem minden rendben odabent.

lanyané

Kép Boldog Karácsonyt!

allegrobarbaro

Kép

Remélem, most a felirat is rajta lesz

allegrobarbaro

Lanyané - én is voltam lázas is, hőemelkedésem is volt - tessék sokat pihenni, feküdni jó melegen, pocakot melegen tartani, és rengeteg folyadékot inni!!!!!! Nekem azt mondta az orvosom, ha lázas vagyok, mindenképp vegyek be valamit, mert még az is jobb, mint a lázas szervezet a babának!!! De ez csak a lázra vonatkozott, a hőemelkedéssel szimplán ágyba parancsolt!

Mindannyiótoknak nagyon békés, áldott ünnepet kívánunk!!! Vigyázzatok egymásra!!!!

Kép

Kép
julika79

sziasztok!

mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

katica
katica30

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt szeretnénk kívánni!

Kép

Kata és Peti

Kép
kata05

Áldott, bákés, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Vendég

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép
Vendég

És még egy tündéri kép :lol:

Kép
Vendég

Eddig sajna nem volt netem :oops:

Mindenkinek ezúton kívánok békés, boldog karácsonyt és gyermekáldásban, sikerekben gazdag új évet!
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!!
Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt továbbra is!!! :lol:

Nekünk jól telnek az ünnepek.Én semmit sem sütöttem -főztem Karácsonyra.Másokon "élősködtünk" .
Voltunk viszont Lillafüreden.Be volt fagyva a Hámori tó és a vízesés is félig-meddig.Tök jó spontán kiruccanás volt.
Tegnap jógáztam...hát nem olyan egyszerű mint látszik.A diéta ma nem jött be...sok cukrosat ettem. Na majd ünnepek utántól.Meg vettünk apával striptíz aerobic dvd-t...azt fogom nyomni. :wink: :oops: :lol:

Kép Kép
vizkriszisback

Én is Kellemes Ünnepeket és Boldog Babás új évet kívánok Mindenkinek! :) Kép
Vendég

jujjj Krisz de jó éehetett,mi még nem voltunk ott de annyira szeretnék mikolc-tapolcára a barlangfürdőbe meg a gyönyörű lilafüredre elmenni olyan romantikus hely szerintem főleg tavasszal,
Velem annyi,hogy több mint egy hete beteg vagyok gennyes torokgyulladás,az orrom már sebes,és most meg a fülem fáj baromira,nagyon vigyázzon mindenki mert a tv-ben is volt hogy járványszerű,hál Isten vigyázott rám a lázamat nem engedte 37.5fölé,de a Makikáim a sok köhögéstől csak úgy pattoghattak odabent,Tegnap volt a tv.den egy 2órás film az ikrekről elég érdekes volt,meg az is hogy hogy néznek ki a kis magzatok a hetekben :D :lol: elég érdekes formályuk van :lol: Apa rám is szólt,hogy ne csúfoljam ki őket :lol:
a karácsonyi zabálás nálam kimaradt annyir öklendezek mindentől,a szagoktól meg kivagyok,enni alíg bírok,fogytam is félíkilót(mondjuk van miből,kár hogy nem tavasz van úgy enném a fini gyümiket,persze mit epret meg görögdinnyét :lol: na mindegy
Pandus jól vagytok :?: Dórácska bírja még :?:
Kis :!: Zsombika mocorog :?: főzőcskéztél krira :?:
Gina jól vagytok a lakóval :?: :wink:
Zsani olyan jó,hogy újra köztünk :!: gyere dumálni :!: Máté élvezte a karit :?:
NYULASZ :!: 4 nap juhéjjj :wink:
Kata05,hogy tetszik lenni :?:
Drága Julika és kedves Családja :D hogy telt a kari :?: jól érzitek magatokat :?: puszi
Alle neked is ilyen kistélapód lesz :D :wink:
Bella drága,Magácska :?:
Dezsi mizu :?: Remélem most jó kis pozitív vagy,közelednek a jó dolgok :wink: 5nap!
Katavirág vigyázzatok magatokra!
Hanna,2008.ban csak jó történhet már veled!Ölelés!
Estike :D
Dorcsi MIZU :?: hogy vagy-tok :wink:
Jó hosszú lettem :D hiányzott már :oops:

lanyané

Krisz,
Nekem jobban tetszik a barna hajad bár lehet ezt már mondtam :wink:

Lanyané,
Bírjuk, bírjuk bár már az alvás és nehezen megy. Kitartást ha szerencséd van a 12. hétben elmúlik.

Apacsék merre vagytok????
Vendég

Üdv. Mindenkinek!

Krisz: jaj de szép lehetett! És milyen romantikus :wink:

Brumm: jó látni téged is, mindjárt kezdtek Ti is :)

Lanyané: azért csak vigyázzatok a Makikákra :) :wink: És mielőbbi gyógyulást :!:
Zsombi mocorog, bár egy-két nap sztrájkolt, de 25én este nagy rugipartit mutatott az aptyának :lol:
Főzőcskéztem, de túlzásba nem tudtam vinni, mert egész kari alatt és most is /és gyanítom szülésig/ rettenetesen zsibbad a kezem.. Az éjjelekre már félve készülök, akkor a legrosszabb, ma vettem meg a Bovistát, kivi vagyok mit eredményez :wink: :oops: mivel nappalra is megmarad olyan szinten, hogy olyan mintha az ujjaim elfagytak volna.. Majd ma kell taliznom dokimmal is, azért elújságolom neki :D

Pandus: istenkém, már 36 hetes vagy :!: 4 nap és január :wink:
Hogy viseltétek az ünnepeket? :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Helló Lányok!
Köszönöm a drukkokat, nagyon-nagyon!

TERHES VAGYOK!!!! :D :lol: :D

Ma reggel voltam vérvételen és azt mondta a doki, h "Ön terhes." :D
Viszont a hcg szintem nagyon alacsony, ha jól emlékszem 21 körüli. Igaz, h az ET + 9. napon vagyok, de ha a punkciót nézzük, akkor 14. nap. (5 napos embriókat kaptam vissza)
Szval azt mondta a helyettes dokibá, h bízzunk benne, h emelkedni fog és 2 hét múlva menjek UH-ra. :D
Addiig is 3x3 utrogestant kell dugdosnom, 2x1 magne b6-ot és gravidát szednem.

Egyébként tegnap estefelé csináltam egy tesztet, ami éppenhogy halvány csíkocskát mutatott, de ott volt a második.:-)

Hogy telt a karácsonyotok??

Lanyané gyógyulj meg gyorsan!!
dorcsi73

Dorcsi,
Még nem gratulálok de nagyon drukkolok hogy emelkedjen a hcg-d szép magasra :wink:

Kis*,
Jól viseltük kicsit csendesen és unalmasan, most olyan nehézkes minden. Dorka sokat mocorog nagyon beindult, pedig elvileg már ilyenkor alig mozognak na ő ezt biztos nem olvasta :lol:
Vendég

Dorcsi:
Szívből kívánom a legjobbakat :!:
Drukkolok a hcg emelkedéshez :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Lanyané,
köszi jól vagyok a szüleimnél és anyósoméknál voltunk.
Te jól vagy, leszámítva a szokásos tüneteket? :wink:

Dorcsi,
Drukkolok, hogy emelkedjen a hcg szinted.

Pandus
Ezek szerint még egyben vagytok! Gondoltam ám rád! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?