Halihóóó! Sziasztok lányok!
már csak 1 nap a munkás időszakból, és kezdődik a szabadság Nekem... Jó ide jönni...
Az eseményelet követem, csak olyan szép hosszúkat nem tudtam hozzászólni...
Vikimi, a lábikód elképesztő változáson ment keresztül..... Naggyon durva... ilyen az élet
A lényeg, hogy már szép formásak! Babuci képet teszel még fel? jó lenne látni megint a picurt!
Pandácska, szorítottam Neked, örülök, hogy minden rendben van! pocit gyönyörű! Kened valamivel? De jó lenne ilywn bombázó kismamának lenni
Heni!
én még nem is gratuláltam Neked a babásodáshoz! A mostani hírhez, hát, a természet uralokdik, tudod... így a kockázat is kevesebb sokkal... szívből kívánom a szépm zökkenőmentes gömbölyödést!
Lanyané,
Jól elhúztál mellettem
A kinez is biztos segített a babásodásban
Rókakoma szeritnem még nem költözött el, kitartáááááás!
Kiscsillag!
Ezt nevezem! Ennyi rugdosást
Hogy rohan az idő! mindjárt ott a kis pucur a kezetekben!
....
Nyulasz!
Most mi következünk? Meglásd, ha ügyes vagy, nemsokára már nem csak az avatarNyulasznak lesz pocakja!
Az újakat én is üdvözlöm! Szuper, hogy ránk találtatok!
Lassan megyek, még ezt a napot kell végiggürcölni, aztán remélem januártól másképp lesz.... Sajnos nem tudtuk összehozni férjemnél az újabb andrológiai vizsit és spermatogrammot, 30 napból 28-at dolgozott, és egyszerzűen nem tudtuk összeegyeztetni a BMC-vel (János kórház meddőségi) Ők is tele voltak így év végén....
Janurá 2-án megyünk mindketten..... Én is nőgyógyi vizsgálatra..
Katica!
Örülök, hogy visszatértél!
légyszi írd be nekem apa andrológiai vizsgálatát... nekem pedig ciklus 6. napot, ha még írod azt...
Egy nagy cyberölelés mindenkinek4
hamarosan gyakrabban!
Brumi