Sziasztok!
Én is vagyok csak kissé hulla, megyek is nemsokára aludni, csak gyorsan néhány kép és szó.
Gombóc,
próbáld ki, hogy bejön-e Zsombimak a póz(félig ülős), Bence pl. utálja, pedig ülni már egész ügyesen tud, igaz támaszkodva, de a babakocsiban inkább hasalva kandikál ki. Így:
Zsurló,
boldog szülinapot!
Norka,
gratula a 2.fogacskához! Láboson lehetett még segíteni?
Franyó,
Anna nagyon édes és ügyes is egyben gratula!
Mikor teszitek lejjebb az ágyrácsot? Bence is kúszik és tornázik ezerrel, úgyhogy nagyon azon vagyok, hogy a hétvégén egy szinttel lejjebb kerül a srác, mielőtt kifejel a kiságyból.
Párodnak jobbulást!
Talisok, jók a fotók, kár, hogy nem mentünk(Beu volt kedves invitálni, nagyon meggyőzően
), de a hosszú hétvége elég gáz volt, Bence teljesen összezavarodott, éjfélig nem lehetett lerakni, így nem mertem megkockáztatni +1 kusza napot. Azóta szerencsére minden a régi kerékvágásban halad, kivéve, hogy nem igen tudom lerakni
, ha meg mégis, akkor nem lehet őrizetlenül hagyni.
Ezt a pózt és még ilyenebbeket gyakorol szorgalmasan
Momo,
Timi és az apai gének
Zsizsa,
fejő: Avent Isis van, az elején jó volt, de aztán én nem igen fejtem, így mikor újra próbáltam már nem jött le vele semmi, maradt a kézimunka.
Szivacs: nekünk sima van, semmi baj vele, gyerek él, klima van, így nem melegszik bele, lepedő: gumis frottír
orrszívó: kézi NUK orszívó végén lyuk, ráhúz porszívóra és kész - teljesen jól műxik
cumisüveg: nekünk van, 2-3alkalommal kapott a ded tápit +az elején a lefejt tejet hajnalban megkapta pótlásnak(nekem nem jött be a pohár+kanál), azóta sétához viszek benne forralt vizet, mostanában(6hónapos múlt) gyümilevet kap belőle vagy teát a nagy melegben. Nem kell, ha minden ok simán meg lehet lenni nélküle, de talán jobb, ha van otthon, esetleg kérj kölcsön, aztán majd eldöntöd, hogy kell-e saját. Esete és babája válogatja.
Kangi,
de jó, hogy bejön Julcsinak a répalé és pláne pohárból, nagyon ügyi.
Én holnap próbálok adni répapürét, remélem jobban bejön majd mint a gyümik. Gyümilevek nagy elánnal tünnek el a gyerekben, gyümipépek be sem jutnak-talán a répa áttörést hoz.
Kicsit(nem nagyon) parázom, valahogy nincs annyi tejem, mint eddig. ezért is örülnék, ha elfogadna végre valamit ez a fiú, mert egyre többet mozog és gondolom ezzel arányosan nő a kalória igénye is, viszont a tejtermelésem szerintem már a csúcsokat döngeti és félek nem elég már.
Mikor a nagy Babanetes tali után este megjött, azt hittem gond lesz, de semmi nem volt, simán evett végig(4nap), elfogadta a cicim és elég is volt a tej. Pedig többen írtátok, hogy akkor elképzelhető némi sztrájk na meg mennyiségi visszaesés. Akkor semmi ilyen nem volt, de most....( szerintem kevés(mármint már nem elég az eddigi mennyiség), igaz, hogy többször eszik, de szerintem nem lakik igazán jól.
Vadul elkezdtem Urticat szedni és iszom a Birs levet is, help me please, mi a tredi mostanában még tejszaporítás ügyben!!! SOS
Bocs, hogy most csak ennyi vagyok, péntektől elmentve az archivok, igyekszem holnap képbe hozni magamat, addig is teszek ide 2 képet.
Gyerek mostanában így néz ki:
Szép jó éjszakát Mindenkinek, pusza
Timici