Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Már egy hete megvettük a routert a nethez, de ma végre-valahára sikerült is beüzemelnem, miután a harmadik ember is elmagyarázta, hogy kell. Ugyanis a használati utasítás angolul van hozzá, ami nem is lenne baj, de a net beállításaihoz tök hülye vagyok... De most nagyon büszke vagyok ám magamra, hogy hosszas kínlódás után sikerült. Úgyhogy most a csecse új gépünkről írhatok, a laptopért meg továbbra is megy a harc az ősök között.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kaptam egy jó receptet, majd karikor kipróbálom:

Fehércsoki leves

3 dl tej, 3 dl tejszín, 15dkg fehércsoki, 1 evőkanál liszt, 1 kiskanál mézeskalácsfűszer, 1 csg vaníliáscukor. A tejszínt és a tej egy részét fölforraljuk, a többi tejjel elkeverjük a lisztet és behabarjuk a levest, kicsit sűrítjük, beletessszük a vaníliáscukrot is. A tűzről levéve a darabokra tördelt csokit beletesszük, és addig kevergetjük, míg el nem olvad. lefedve hűlni hagyjuk. Tálalásnál csészékbe szedve mézeskalácsfűszerrel megszórjuk, és feldarabolt gyümölcsöket ( banán, kivi, mandarin, ananász) kínálunk mellé.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hello mindenkinek!
Még most látom, hogy ma vagyok a 100. napnál!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj! Egy kicsit félek! Már mindjárt itt van március!!!!!!!!!!!!!!!
Írok egy pár kari verset ennek tiszteletére!

,,Csillagszóró szórja fényét,
kíván melegséget, békét,
angyalka száll házad felett
Boldog Karácsonyi ünnepeket!"

,,Távolság már nincsen, új idők járnak,
huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek,sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így Kívánok Nektek!"

"Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot,szeretetet, mindent,ami fontos neked.
Időt most is meseszépet, ablakodba téli képet,
ajtód elé fehér bársonyt, így kívánok szép Karácsonyt."

Mindenkinek Nagyon Szép, Békés és Boldog Karcsonyi ünnepeket Kívánunk! :D :D :D

Kép
enikoe182

Köszönöm a jókívánságokat, az Apu nevében.

Botond is köszöni szépen a sok dícséretet! Boldogságában épp a gyomromat készül szétrúgni. :D :shock: Baromi kellemes. :roll: :roll: :roll:

FONTOS INFÓ!!!
PATI MEGKÉRT, HOGY ÍRJAK IDE A HOLNAPI AQUANATALOSOKNAK NÉHÁNY INFÓT. CÍM: BUDAKESZI, FŐ U. 8. AQUA HOTEL (VAGY PANZIÓ), ÚSZÓSAPIT VINNI KELL ÉS AZ ELSŐ ALKALOM INGYENES!

Nagyon kellemes mozgást kívánok Mindenkinek, aki tud menni!

Ne már, hogy ennyien nem kerültök elő az ünnepek alatt! :( :(

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Ma voltam kötelező uh-n a kórházban, és eléggé kiakasztottak.. A körülményeket már inkább nem is részletezem, a lényeg, hogy Babócával minden okés!! Egy dolog viszont aggaszt: azt mondta a nagyon okos szonográfus, hogy túl érett a méhlepény, vmi G/I-II. Ez mit jelent?????? Azt mondták, hogy ez bonyolult, és én úgysem érteném..ja és hogy biztos dohányzom, mert a dohányosoknak szokott ilyen lenni :evil: és lehet, h fejlődési rendellenességhez vezet!!! HÁT KÖSZ! :evil: És hogy menjek sűrűbben uhra hozzájuk.
Ezután felhívtam a dokimat, aki azt mondta, h nyugodjak meg, valszeg nálam ez alkati kérdés, nincs semmi gond, jövő7en megyek hozzá és majd nagyon figyelünk..hmmm. nem vagyok túl nyugodt..
Ja, a szegény "lehet, hogy fejletlen" gyermek 29hetesen 1640grammot nyom, 78mm a BPD, és minden paramétere normális!

találkoztatok már ilyennel? ne pánikoljak, ugye?

Manna

KépKép
kmanna

Manna, nyugi, ez okés, a lepény érettségét jelöli, ilyenkor a 0-1 lenne a szebb, de elég szubjektív a megítélése, és nem az a lényeg, hogy néz ki (a tied kicsit meszes, az enyém is ilyenke :? ), de a Hajdú Krisztina drnő azt mondta, hogy az a lényeg, hogy hogyan látja el a feladatát és nem az, hogy néz ki. Nézesd sűrűbben, de ha a gyerek ekkora :shock: hát nem hinném, hogy nem üzembiztos az a lepényke... :lol: Szóval ettől még (főleg ha nem érik tovább és imígyen üzemelni is fog mint eddig!), akár túl is hordhatod a csemetét. :P Azért kell jobban figyelni, mert ha csemetke mégsem fejlődik (vagyis az én vele közel egyidős, bő egykilós gyermekem behozza a lemaradását majd el is hagyja ebben.... :roll: ) és a magzatvíz is megcsappan, akkor, ha nagyon gázossá válik a szitu, előferdülhet, hogy korábban kikanyarintják őbabaságát a pocakodból. :shock: :shock: :shock: Minhogy azonban nekem is már 27 hetesen 1-es volt az érettség, szerintem karöltve szurkolhatunk a dolgon. De paráznod tényleg nem kell!!!!!!!!!!

HOLNAPI ÚSZÁS 12 ÓRA BUDAKESZI AQUA PANZIÓ. GYERTEK!!!
LÉCCI AKI JÖN, HÍVJON MÁN FÖL ELŐTTE, MEG AKI ÚGYVOLTHOGYJÖNDEMÉGSE AZ IS... NEM BÍÍÍROM KÖVETNI ÉS AZ EDZŐ PI.... :oops: POPSIN FOG BILLENTENI, HA EGYEDÜL MEGYEK, MERT BEHARANGOZTAM, HOGY TÖBBEN. A SZÁMOM MÁR UNÁSIG: 06 70 221 9565. KÖSZIKE!!!

Bocsesz, de csak holnap kaptok gátkrémes meg dm-es meg kozmetikai listás hozzászólást tőlem, mert mára kipurcantam, megyek tentikézni a kisebbik nagyfiammal. A nagyobbik nagyfiam már régen alszik, kifárasztották egymást ma a nagyapjával, pedig előre nagyon majréztam, mi lesz, ha apám vigyáz rá egész nap... nekem meg volt mára köcsög földmérő, vásárcsarnok, meló, fürdőruha-beszerzés.
Ja, még annyit, hogy az olcsóbbik Decathlonos fürdőruci FEKETE!!!! Szerintem vagy én vagyok hülye, vagy ők :shock: :shock: :lol: :lol: a párom szerint azért mert az slankít :shock: :shock: :shock: de bassszus, könyörgöm, egy kismami fürdőruci az ne slankítson, hanem ordítsa világgá a gömbölyű pocikámat!!!! és főleg ne úgy nézzek ki benne, mint egy uszodába tévedt vetési varjú, vagy mint aki temetésre indul, csak eltévesztette az évszakot :roll: :evil: :shock: 8) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Tyűha, de kikapnék most az Ügynöknőtől, hogy má megin éjszaka irogatok :oops: :oops: de mióta szedem a vasat, tiszta bagolyka lettem.

Tényleg, nekem egyre többször előfordul (konkrétan 3 napja, mindig) hogy hajnalban felébredek és kb. másfél órát nem tudok visszaaludni csak forgolódom. Norton is fenn van ebből egy darabig, de nem ő ébreszt.
NEKTEK NINCS ILYEN???
Lehet, hogy ez már egy ösztönös felkészülés a strapás időszakra???

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
nagyon köszi, megnyugtattál!!! A doki is azt mondta, hogy majd odafigyelünk rá és nem lesz gond..
alvás: detto ugyanezt csinálom, csak lassan már 2 hónapja. Hajnali 3-4 körül ébreszető, utána meg nem tudok visszaaludni, agyalok ezerrel mindenen. Jó esetben fél6-6kor kelek, de volt olyan VASÁRNAP, hogy 4kor. DURVA!!! Én is azzal nyugtatom magam, hogy szorgos kiscserkész módjára márciusra hozzáedződök így frankón az éjszakai műszakhoz!
Jó uszikálást Nektek!! Aztán maradjon ám víz a medencében!!! :D :D

KépKép
kmanna

Csatlakozom az éjszakai baglyok klubbjához, 1.40-kor keltem pisilni, és ötkor aludtam vissza és még 2x kellett csordogálni menni... :( :cry: Most meg indulunk még egy utolsó bevásárlásra, mert üres a hűtő és apuci 2-án megy legközelebb dolgozni, addig falni fog. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Bosek,
ügyi vagy, hogy így összeraktad a netet! :)
Tetszik ez a recept, el is mentettem.

Kmanna,
de gáz ez a paráztatás, nyugi, szerintem is az a mérvadó, amit a dokid mond. Így, hogy többször rá fognak nézni, nem lesz semmi gond!!!

Pati,
jó fürdőzést! :)
Nálam pont az ellentettje van éjszaka. Végig alszom, sőt már pisilni se kell felkelnem. Ja, és este 9-10 körül már kókadozom a fáradtságtól. Ugyanazt kezdem érezni, mint az 1. harmadban, amikor álomkóros voltam.

Reggel voltam az Intersparban (2 percre van tőlünk, azért nem mezei boltba járok) bevásárolni ebédhezvalót (paradicsomos káposzta+bélszínroló), de már most rengetegen voltak. Mi lesz itt délutántól 24-ig? :shock: Pedig délutánra terveztünk nagybevásárlást kaja ügyileg meg még 1-2 ajándék hátra van.

Melinda

Kép
melinda80

Szisztok csajkák!!!

Kavicska, Ódry, Kikó! Köszönöjük szépen, és Nektek is hasonló szépeket kívánok! Békés és boldog legyen a karácsonyotok!

Pati! A fekete slankít!!!! :) Széjjel röhögtem magam! Ja, de nem fürdőruciban, ez tény!! Ennek ellenére mondjuk nekemnek is csak fekete fürdőrucikám van ám............. Bár kismami fürdőrucit a világ összes kincséért sem vennék fel. Ez a test erre már nem való........ Mármint az enyém! Várjuk a gátkrémes leírást! Pihenj is néha okés???

Bosek! Gratula, gratula! Én is ilyen vagyok, nem hagyom, hogy a dolgokat mások csinálják meg, minidg úgy ám, hogy nekem már vagy késő, vagy nem megfelelő............... Elég rossz természetű vagyok na. Egyik költözésem alkalmával zsákba kellett raknom a szennyest, és az új kecóban még nem volt bekötve a mosógép! No, több se kellett, mire párom megérkezett, már két adagot ki is mostam. 3 hétig volt vérig sértve............. Az első közös lakásunk volt, összeköltözésünk hajnalán, azt hitte, hogy ennyire lebecsülöm őt, vagy tudom én.......... Ákos fiamnak azt mondtam, hogy csak olyan lányt hozhat a házhoz, aki tud tiplit fúrni és rakni a falba és én fogok vizsgáztatni! Ha nem tud, mehet világnak............ :shock: :D :lol:

Manna! A lepényt kell figyelni, ez tény! De ez a szonográfus egy buzi paraszt, ezt meg én modnom........... Egy kismamának ilyeneket mondani! Nagyon felmérgelt! Tutira minden rendben lesz!!!! Éreznéd, ha gond van!

Melinda! Én is így vagyok! Este 9 körül hajcsizás, reggel meg ha 8 előtt kell kelni, végem van, tiszta álomkóros vagyok!

Most megyek, és BEIGLIT fogok sütni! Ha jó kislányok lesztek, kaptok róla fotót is majd! Na?????
Sok puszka!
Vendég

Kisded várás...

Közeledik karácsony szent ünnepe,
sütés, főzés, s pocaknövesztgetés;
Hamarosan mindenkinek világrajön kis gyermeke,
lesz itt öröm, sóhaj, de főleg sok nevetgélés.

Az angyalkák szorgosan dolgoznak,
hogy minden fa alá jusson ajándék;
A férjek közben gyakran pocakot tapogatnak,
hát van ennél nemesebb szándék?

Kigyúlnak sorban mind a gyertyafények,
a kandallóban lobog, s ropog a meleg tűz,
A pocakokban gyorsan fejlődnek a kis jövevények,
kikhez aztán márciustól egy életre szeretet fűz.

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok ezzel a kis egyedi versecskével az összes pocakos kismamának, parányi pocaklakónak és pocakos kispapának!!! :) ;)
feri (mni)

Mona,
jó beigli sütést! Mi mindig jó kislányok vagyunk! 8) Jöhet majd a kép róla! :)

Feri,
tényleg elég egyedi ez a versike, köszi! :)

Melinda

Kép
melinda80

Feljöttem már kicsit lenyugodni................

Hajjj gyerekek, ne is tudjátok meg, hogy milyen egy kamasz fiú anyjának lenni.......... A végére azért csak sikerült közös nevezőre jutni a gyerekkel, de addig asszem egy politikus és egy ügyvéd vénáját kölcsönöztem magamnak hirtelen, egy fakír nyugodtságával.

A beiglik alakulnak, kb. egy óra múlva készen vannak.
Vendég

Sziasztok!

Feri, nagyon köszi a versikét, egészen elérzékenyültem. :oops: :oops: :oops:

Így karácsony környékén amúgy is ilyen hangulatomban vagyok. A Ferenc körúti metrómegállóban majdnem elsírtam magam: egy nő ott ült lenn egy karonülő gyerekkel és egy 4 éves forma kislánnyal, aki olyan gyönyörű hangon énekelte a karácsonyi dalokat!
Milyen anya az ilyen????? Erre használni fel azt a szegény kisgyereket! Úgy megsajnáltam! Ezt a nőt a legnagyobb jóindulattal sem nevezném ANYA-nak! :evil:

Álomkór: én csak azért ébredek éjjel (egyelőre), mert Alexa menetrendszerűen kivonul hozzánk. Reggel szintén ébreszt, de én vagyok az utolsó, aki ki tud bújni az ágyból. :oops: Most úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzá a délutáni alvásban. :lol: :lol: :lol:
Vendég

hello csajok,

Feri, köszi a jókívánságokat! Nektek is viszont!

Pati, kamanna, és álmatlanok, én már kb. 3 hónapja ebben a metódusban alszom. hajnali ébredés, 2 óra forgolódás majd amikor már fel kellene kelni akkor már remekül visszaaludnék.

na én is ma dolgozom utoljára juhhééé!! de már otthon megvan a csatlakozás, szóval nem fogok elveszni

Pati, majd meséljetek az úszásról. ha tetszett tényleg megyek már januárban.

tegnap volt karácsonyi partink - angyal-ördögnek kellett öltözni, szerencsére én az angyalt húztam egész helyes kis szárnyam volt. nade nagy partizás nem lett persze. felzabáltam a vacsorát, begyűjtöttem az ajándékomat aztán húzás haza éjfélkor. hajaj, amikor még hajnalig tudtam táncolni....
viszont tök jó céges búcsúajándékot kaptam (legalábbis remélem, hogy hasznos lesz). fisher price babaszék amiben eméletileg már egész pici kortól le lehet tenni, vibrál a szék meg zenél, meg vannak rajta játékok ami leköti. meg egy érdekes párnát aminek az egyik fele párna a másikon egy plüssállat és a kettő össze van alul kötve, a kettő közé kell rakni a babát, hogy ne guruljon le az ágyról. jópofa. szóval nagyon aranyosak voltak.

Mona, jó is ha valaki tud bejglit sütni! én örülök ha még eljutok egy cukrászdába venni, bár az sosem ugyanolyan ...

KépKép
judit18

Nya!

Ímé a beiglik! A mákosok sajna jól kidurrantak, de az ízük nagyon finom!

Most készül a zserbó, és mindjárt megcsinálom a piskóta alapot a narancstorátnak is!

Judit! A partyzást asszem én is félre teszem egy ksiidőre. PEdig alig várom minden éveben a szilvesztert, olyankor szoktam egy cipőkét széttáncolni. Na, az idén alszom helyette! :)

Szóval a képek:

Kép Diós

Kép Mákos
Vendég

Judit18,
kiváncsi vagyok erre a babaszékre, majd ha megszületik a pici, lefényképezhetnéd benne. Jó ötlet ez a párna is! :)

Mona,
szépek lettek a beiglik! :) Anyukám tegnap sütött, hoztam el tőle, de nem bírtam ki, hogy csak karácsonykor kezdjem meg. :oops: Hú, vissza kéne fognom magam, alig bírok ellenállni az édességeknek. :roll:
Mennyi mindent sütsz! :) Én kókuszos kockát, mézeskalácsot meg madártejet csinálok. Ez van tervbe véve, aztán majd meglátjuk, variálok-e még.

Melinda

Kép
melinda80

Na, már variáltam is. Madártej helyett narancsos túrótortát sütök. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok,

gyors beköszönés.
két napja megjöttünk párizsból, nagyon klassz volt, csak arra nem számítottam, hogy hidegebb lesz, mint pesten. úh elég fázósra sikeredtek a városnézések, de szerencsére nem fáztam meg.

kisfiúnk rengetget és nagyon erőteljesen mozog a hasamban, nem is tudom elképzelni mit csinálhat ilyen szűk helyen?!
vasárnap mi is utazunk vidékre a szüleimhez és már nagyon várom a pihenéses semmittevést.
üdv mindenkinek és szép készülődést a karácsonyra!

norco

Szép, nyugodt, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Zsuzsi, Vili, Alexa, Vikó-Pocak

Kép
Vendég

Sziasztok,

ez úton szeretnénk mindenkinek

Békés, Boldog Karácsonyt

kívánni.

Bius anya, Bius apa, Bius pocaklakó

Kép

KépKép
bnesz.eva

Évi,Márti,Norco!

27.hét!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Mamócák!

Már fél5 óta fent vagyok, szóval lassan lehetnék a "hajnali-kelők-nem-alvók" őrsvezetője :) Pankalini állandóan mozog, csuklik, helyezkedik, azért még bizakodom, hátha jó alvó lesz a drága idekint..

Tegnap sütöttem zserbót - életemben először - meg gyümölcskenyeret. A mézeskalács csodák már megvannak, de vmi sósat, mondjuk túróspogit össze kellene még rittyenteni...hmmm...

Ha addig nem jönnék, csatlakozom az előttem szólókhoz, és kívánok én is
mindenkinek csodaszép, meghitt, sok finomsággal, leginkább szeretettel és nyugalommal teli karácsonyt!!!!

KépKép
kmanna

Karácsonyi bálban voltunk...

Kép
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Kép
Vendég

Kép

Mi is mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Mi is meghitt, boldog karácsonyt kívánunk!

Kép

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Én is túl vagyok 8 tepsi mézes sütésén, no meg egy nagyon finom túrós sütit is összedobtam, ami holnapra fog összeérni-megpuhulni. Még lehet, hogy valami sósat is sütök holnap délelőtt. Szerencsére a karácsonyi vacsit anyós hozza, úgyhogy az én részem a sütögetés :).

Az öcsémék most költöznek, takarítanak, konyhabútort szerelnek, így állandó készenlétben vagyunk, mert össze-vissza felhívnak minket, hogy segítsünk. Sajnos előre sosem találják ki, hogy mit akarnak, így mindig az utolsó pillanatban szólnak. Ez megy már másfél hete. :) Nem hiszem, hogy kész lesznek holnapra, úgyhogy sajnos nem tudnak majd az új lakásban karácsonyozni :( .

Kedden kezdődik a 30. hetem!!! Most kezdek megijedni egy picit, mert félek, hogy mit csinálok Erikkel, ha napközben egyedül leszek vele és úgy kezdődik a szülés, illetve ha az éjszaka kellős közepén nagyon gyorsan kell majd indulni. Anyós legjobb esteben is 20 perc alatt ér ide. Most mennem kell, mert verik a fejem, hogy enni akarnak... :roll:

Boldog Karácsonyt mindenkinek! Egyetek finomakat és pihenjetek sokat!

Kép

Kép
mzx

Mzx,
én meg január első hetében töltöm a 30. hetet, és engem is nagyon foglalkoztat, hogy onnan már nem sok van vissza. Hú, idáig olyan távolinak tűnt a március... :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok kismamik!

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll,
mindkettő jót akar, mégis mást ajánl,
azt súgja az egyik: mindig jó legyél,
a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél!
Békés boldog ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!!!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Áldott,Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!

Kép
Panni és családja

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!

Kép

Sajna most nem nagyon tudok visszaolvasni! Csak gyorsan
bekukkantottam!
Most tartok a 65. töltikapi készítésénél! Össz kb 70 lesz!
Jaj meg csináltam egy kis édi sündisznót! :lol:
Mindjárt lefényképezem, és felrakom!

Puszi nektek!
Vendég

Kép

Na itt a sünike!
Vendég

Márti,
nagyon kreatív vagy! :) A mézeskalács házikó után újabb ötletes dologgal rukkolsz elő! Fasírtok vannak összetűzve?

Én majd a két ünnep között csinálok töltött kápit, ez lesz az első.
Mára sült kacsát készítek, Kikó féle amerikai salival. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Ezzel a saját készítésű képeslappal kívánunk mindenkinek Boldog karácsonyt!
A mézeskalácsot közösen sütöttük és Feri készítette a képeslapot. :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Márti! A süni nagyon tuti!!
Niki! Ferinek is ügyes keze van, köszönöjük a képeslapot!

Én ezt teszem fel nektek, és kívánok egyúttal nagyon boldog és békés karácsonyt!!!
Mona

Kép
Vendég

A mi karácsonyfánk:

Kép

:)

KépKép
KépKép
mni

NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!
( ÉS + 3 KILÓT) :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

sajnos nincs időm visszaolvasni.

De szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés áldott karácsonyt kivánni!!!!

:)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok Mamik!

Remélem mindenkinek kellemesen meghitten telnek az Ünnepek!

Meli!
Igen ezek mind mind picike fasírtok, úgy Kb 160 db!
Másfél óráig gyúrtam őket!
És hogy sikerült a kacsátok??? És hozzá a sali?

Mni!
Nagyon ügyesek vagytok!
És gyönyörű a karácsonyfátok!!!!

Monácska!
Nagyon nagyon szupi képet készítettél! :lol:
Tetszett nekem! :lol: :lol: :lol:

Ez volt a mai reggelink!

Kép
Vendég

Kép

(ilyen díszeink vannak a karifán) :)
feri (mni)

Remélem Ti is ennyire jóllaktatok!!!!
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Halihó!
Gondolom mindenki karácsonyozik, ezért ez a nagy pangás... :(
Már olyan rég írtam, hogy jó nagy a lemaradásom válaszolgatás terén :)
Lányok, milyen volt az Auqanatal? Kik voltak?
Judit, egyszer mi is voltunk ilyen ördög-angyal partin, mi ördögnek öltöztünk... baromi jó volt! Majd keresek képet! :)
Céges karácsonyról nem is írtam... a mi bankfiókunk idén a Mongól étterembe ment, de a dohányzós helyre foglaltak asztalt... hát pont ezért vaciláltam, hogy menjek-e, de a főnökasszony írt egy üzit aznap reggel, hogy megtelt a létszám, már nem kell tovább gondolkodnom a dolgon. Hát így lecsúsztam róla... :( :cry:
Márti, nem semmi milyen sütést-főzést rendezel! Hány főre kell kajákat készítened? Nagyon jól néznek ki a képeken! A következő talit nem lehetne Nálad tartani? :wink:
Mona, jópofa ez az ezüst girlandos fotó!
Bosek, Neked hatalmas a pocakod! :) Feri egyből el is kezdett aggódni, hogy a mi gyerekünk milyen pici, hol van, miért nem eszem eleget... :)
Ja, most amúgy elkezdtünk DVD-t nézni, romi módon, összebújva... de valami olyan félelmetes volt a film (pedig előtte elolvastuk a tartalmát és csak krimit írt) , hogy inkább otthagytam Ferit és jöttem ide írkálni. :)
További kellemes ünnepet Mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
mni

Talán még belefér... :oops:
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Évi

KépKép
kvaszeva

Tényleg pangunk :? , már hatodik napja ezen az oldalon irkálunk! :lol: Gondoltam, írok egy kis olvasnivalót! :wink:

Szép volt a karácsony! Az első, amit meg kell említenem, hogy a karácsonyfa kb. fél órával a felállítása után borult, mert Alexa le akart szüretelni egy szaloncukrot, de helyette az egész fa dőlt! :) Az ijedségen kívül semmi baja nem történt. Még jó, hogy műfenyőt vettünk (már tavaly, elsősorban őmiatta)!

A keresztapjáéktól kapott hajasbabának a haját szereti leginkább huzigálni, az éneklő-táncoló kutyustól pedig annyira megijedt, hogy a szoba közepére hajította. :roll: Na, azóta szegény kutyus elfelejtett táncolni, már csak énekelni tud. :lol: :lol: :lol:

A kis zongorával, amit mi vettünk, olyan nagy sikerünk volt, hogy már reggel hétkor hozta az ágyba, és a fülünkbe muzsikált vele. :D

A legnagyobb meglepetést azzal szolgáltatta a Drágánk, hogy úgy eszi a halászlét és a töltött káposztát, hogy öröm nézni!!! Nem is gondoltuk, hogy ízleni fog neki!

További jó pihenést mindenkinek!

Hát, az én pocakom Boseké közelébe sem érhet :oops: , de azért teszek fel karácsonyi képet! :lol:

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Elég zűrös volt az utóbbi két nap, azért nem tudtam jönni. Karácsony mindkét napján rokonoztunk.

Márti,
nagyon jól sikerült a kacsa, és a saláta valami mennyei volt. :) Kikónak köszönet érte! :)
Nem semmi, hogy ennyi fasírtot csináltál, nagy vendégvárók lehettek!

Bosek,
hú, azta mekkora pocid van! :)

Niki,
nyugi, nekem se közelíti meg a hasam Bosekét, de azért szépen növöget. Rokonok meg is jegyezték, hogy szép nagy a pocim. Anyukám mondogatja is, hogy milyen nagy baba lesz... aggódik, hogy nehéz szülésem lesz. Dehát mondtam neki, hogy ha én nem parázok ezen, ő se tegye. Lesz, amekkora lesz, én már eldöntöttem, hogy sima és nem túl hosszú szülésem lesz és punk tum, függetlenül a baba méretétől. 8)

Zsu,
jók a képek, azért gömbölyödik az a pocak! :)
Szegény Alexa, hogy meglepődhetett, amint dőlt a fa.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Hát így utólag is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Fantasztikus, hogy mit produkáltatok!

Márti!
A fasírtok és a reggeli teljesen lenyűgözött. Egyébként tegnap érkeztünk Miskolcra (Annak ideén montad, hogy szóljak!) Szilveszterig biztos maradunk.

Niki!
Ez a karácsonyfa, mint a mesékben!

Zsu!
Tündériek vagytok a kis Alexával!

Bosek!
Hatalmas a pocid. Nekem az elején nagyon megnőtt, de azóta nem nagyon. Még az anyukám is megjegyezte, hogy nagyon kicsi a hasam. Én mondtam neki "Anya kicsi lány lesz,mint a Lilike!"

Mona!
Gyönyörű a pocid!

Bocsi, hogy mindenkire nem reagálok!

Karácsony előtt voltam 4D a Csillánál a 4Dgenesisben. Teszek majd fel néhány képet.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én veszítettem néhány kilót. Igaz 1,5 hete beteg voltam minden kijött belőlem. És a karácsony sem úgy sikerült ahogy elterveztem. Ezért nagyon sokat idegeskedtem. 2 hónapja voltam 70 kg és most csak 68 kg vagyok. A baba egyébként nagyon jól van kb. 1 kg és nagyon aktív.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hello csajok!

Nálunk iszonyú gyorsan eltelt a karácsony, végig rokonokkal, tegnap nálunk, az új házikónkban volt a "nagy családi banzáj", szóval a végére azért lefáradtam rendesen..Most ment el apóskartárs, délután jön még a kis keresztcsajszink, mert biz ő még nem találkozott a mi Jézuskánkkal, és ez így 27én már tarthatatlan!!!
Próbálok feltenni pár képet, remélem sikerül... Kép
férjuram nem ilyen kopasz ám, csak most, mert egy szerep miatt (színész) teljesen le kellett borotválni a fejét :shock:

és a mi karifánk, picuri, cserepes, mert tavasszal szeretnénk kiültetni a kertbe
Kép

apropóóó!!! 30.hét!!!! Yupi-ye-ye-yeeeee!!! :D :D :D :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Bosek!
Azt a mindenit, te hogy növesztettél ekorra pocit?
Nagyon szupi!
Zsu!
Nagyon édikék vagytok a képen! A miki sapis nagyon szupi!
Meli!
Örülök neki, hogy jól sikerült a kacsád! És a töltött kapid?
Vagy azt még nem csináltad meg? Csak szilveszterre?
Én Szilveszterre kocsonyát szeretnék, csak nem tudom mennyire lesz hideg.
Beuska!
Ha gondolod, és ráérsz, mert ugyebár én tudom, kevés lehet az a
pár nap, azért elküldöm a számom, és ha gondolod találkozhatunk! :)
Kmanna!
Édi a kis karifátok nagyon! És neked is nagyióon aranyos a pocid!
Ja és Gratula a 30. héthez! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?