Manna, nyugi, ez okés, a lepény érettségét jelöli, ilyenkor a 0-1 lenne a szebb, de elég szubjektív a megítélése, és nem az a lényeg, hogy néz ki (a tied kicsit meszes, az enyém is ilyenke
), de a Hajdú Krisztina drnő azt mondta, hogy az a lényeg, hogy hogyan látja el a feladatát és nem az, hogy néz ki. Nézesd sűrűbben, de ha a gyerek ekkora
hát nem hinném, hogy nem üzembiztos az a lepényke...
Szóval ettől még (főleg ha nem érik tovább és imígyen üzemelni is fog mint eddig!), akár túl is hordhatod a csemetét.
Azért kell jobban figyelni, mert ha csemetke mégsem fejlődik (vagyis az én vele közel egyidős, bő egykilós gyermekem behozza a lemaradását majd el is hagyja ebben....
) és a magzatvíz is megcsappan, akkor, ha nagyon gázossá válik a szitu, előferdülhet, hogy korábban kikanyarintják őbabaságát a pocakodból.
Minhogy azonban nekem is már 27 hetesen 1-es volt az érettség, szerintem karöltve szurkolhatunk a dolgon. De paráznod tényleg nem kell!!!!!!!!!!
HOLNAPI ÚSZÁS 12 ÓRA BUDAKESZI AQUA PANZIÓ. GYERTEK!!!
LÉCCI AKI JÖN, HÍVJON MÁN FÖL ELŐTTE, MEG AKI ÚGYVOLTHOGYJÖNDEMÉGSE AZ IS... NEM BÍÍÍROM KÖVETNI ÉS AZ EDZŐ PI.... POPSIN FOG BILLENTENI, HA EGYEDÜL MEGYEK, MERT BEHARANGOZTAM, HOGY TÖBBEN. A SZÁMOM MÁR UNÁSIG: 06 70 221 9565. KÖSZIKE!!!
Bocsesz, de csak holnap kaptok gátkrémes meg dm-es meg kozmetikai listás hozzászólást tőlem, mert mára kipurcantam, megyek tentikézni a kisebbik nagyfiammal. A nagyobbik nagyfiam már régen alszik, kifárasztották egymást ma a nagyapjával, pedig előre nagyon majréztam, mi lesz, ha apám vigyáz rá egész nap... nekem meg volt mára köcsög földmérő, vásárcsarnok, meló, fürdőruha-beszerzés.
Ja, még annyit, hogy az olcsóbbik Decathlonos fürdőruci FEKETE!!!!
Szerintem vagy én vagyok hülye, vagy ők a párom szerint azért mert az slankít
de bassszus, könyörgöm, egy kismami fürdőruci az ne slankítson, hanem ordítsa világgá a gömbölyű pocikámat!!!! és főleg ne úgy nézzek ki benne, mint egy uszodába tévedt vetési varjú, vagy mint aki temetésre indul, csak eltévesztette az évszakot