Új privát üzeneted érkezett!

nem cserélik föl a nappal meg az éjszakát: ma 4ig aludtak 10től! csak így maradnának! :D 8) :D de köszi Maminti!

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!

Mi megint hatig aludtunk :lol: pedig betegek is vagyunk, de úgy látszik, hogy nappal kinyűgösködik magukat tündérkéim.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Latom milyen szepen alakulnak az ejszakak, szuper, remelem ez mar csak jobb lesz rosszabb nem!!!

Alex beteg, lazas szegenykem, ma megyunk dokihoz.

KépKép
KépKép
tontica
 
 

 
 

Jobbulást Alexnek!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok,

Tudja valaki, hogy mit jelent az, hogy a méhlepény GII-GIII-as (32. héten)?
Azt olvastam, hogy öregszik a lepény. Az ultrahangos doki azonban semmit nem mondott erről, azt mondta, hogy minden rendben. A saját dokim csak a jövő héten lesz.
Tök ideges lettem...

Üdv:

Ági
tiszaviragzas
 
 


igen, igen, jobbulást Alexnek, de gyorsan!!!!

Juci, hány órától alszanak a csajok 6ig? :roll:
nálunk a tegnapi éjjel is "sikerült": 10től 4ig aludt Petra, Huba pedig megvárta míg elmosogatok, és csak 5kor kelt!!!! :D :D :D

Ági, fogalmam sincs a méhlepényes kérdésről... (meg kellett volna kérdezned az uh-s dokit)

Kép
an°°di
 
 


Ági, nekem kettes volt, amikor császároztak, de nem amiatt, az még jónak számít, hármasnál már figyelik, hogy nő-e még a babó, mert ha nem, akkor inkább ki szokták segíteni...
Ne aggódj, ha nem mondtak semmit, akkor rendben vagytok.

Andi!

Nyolckor fürcsi, 9-1/2 10 kor ágyban vannak.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak mostanában kicsit összesűrűsödtek a napjaink :cry:

Betegeknek jobbulást!
Vendég
 


sziasztok Lányok,
Végre sikerült olyan formátumot csinálni a 4D-s képeinkből, amit ide is fel tudok tenni, úgyhogy büszkén fel is teszem a fotókat .
Csenge nagyon fotogén volt:
Kép
Marci megpróbált elbújni a medencecsontom mögé, mert a tesója állandóan az ő vállaira akarta feltenni a lábait - ráadásul a feje fölött volt vmi, ami árnyékot vetett a kobakjára:
Kép

Na és az egyértelmű bizonyíték arra, hogy Csenge kiscsaj:
Kép

Itt pedig a kis pöcsös látható:
Kép

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata: gyonyoruen latszanak a babak, mindketto arca kiveheto es hat, igen, egyertelmu hogy ott van es nincs himbi-limbi! :lol: Gratulalok!!! Biztos nagyon boldog vagy most, en is a fellegekben jartam amikor megtudtam a nemuket. :D

Juci, Andi: alvasugyileg csak igy tovabb!

Alex is mar ket ejszakat ataludt, ma is reggel 7-kor evett eloszor csak attol felek lehet a betegseg miatt etvagytalan bar nappal szepen eszik. Sajna Anna is kohog es horog a melle, lehet holnap mehetunk az ugyeletre! Ja, es Rate is lazas, Alex ugy nez ki jobban van! (kopp-kopp)

Tiszaviragzas sajnos nem tudok segiteni, nem ertek ehhez. Kideritetted azota? Remelem minden rendben!

En is keszitettem albumot, elcsortam a cimet Anditol! Bocsika! :oops: :D

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Végre kiderült, hogy mindkét babócám kislány!!!
csinálok is majd új, névvel ellátott vonalzót! :D
csak mg kitaláljuk mi legyen a másik pici neve. az egyik már megvan: Janka.

Kevinszpészi:
nekem is vannak hasonló képeim :) nagyon cukik.
mi majdnem egyidősek vagyuk.hol fogsz szülni?

szanet
 
 


Köszi Tontica, a törpéknek pedig jobbulást!!!
Szanet, gratulálok a két kiscsajhoz, és szerintem tök jó név a Janka! :) Én egyébként a Jánosban fogok szülni, és Te?
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Tiszavirágzás
32. héten, főleg ikerterhességnél ez nem gond... a lepény öregedése egy természetes folyamat...
Nekem a 35. héttől III. fokban érett volt a lepény... és a 39. héten szültem...
Úgyhogy, nyugi... a stressz jobban árt :wink:


Kevinszpészi
Nagyon jók a képek
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szanett
Majd megyünk udvarolni :lol: :wink:

Betegeknek jobbulást!
Vendég
 


Kép Fiúk
Vendég
 


Kevinszpészi:
A Bajcsiban szülök,úgy néz ki.januárban megyek megnézni a szülészetét. látom a te kislányod Csenge lesz. mi is gondoltunk erre a névre :D

Tdanie:

ok.ha megszületnek a lányok jöhettek :D két ilyen szép kisfiúnak biztos nem tudnak majd ellenállni! :lol:

szanet
 
 


sziasztok,

Köszönöm a megnyugtató szavakat! Végül nem bírtam cérnával és a hétvégén felhívtam otthon a dokimat, aki azt mondta, hogy ne aggódjak, ezzel úgysem lehet mit tenni. Szóval remélem én is úgy kihúzom a 31. hétig mint Tdanie.

Sziasztok

Ági
tiszaviragzas
 
 


bocs a 39. hétre gondoltam....
tiszaviragzas
 
 


Sziasztok!


tdanie Gyönyörű gyerekeid vannak!!! :D :D
Ém is már olyan kíváncsi vagyok a lányokra...csak hát mi szégyenlősek vagyunk, és a 4D-n még a maminak sem mutattuk meg a pofinkat :wink:

Úgy örülök!! Végre be van rendezve a gyerekszoba!! Most már csak csinosítani kell!! :D

Kép
Kép
labasv
 
 


Szanet: Neked is gratulalok a ket kis nunishoz! Igazabol mindegy hogy ket lany, ket fiu vagy vegyes paros, mindenkeppen imadni fogod Oket! En feltem attol hogy jobban fogom szeretni a kislanyt mert mindig lanyt akartam es egy fraszt, Alexet is annyiraaaaa de annyiraaaa szeretem! :D

Tdanie: nagyon, nagyon helyesek a fiuk!!! Hogy boldogulsz? Egyedul vagy Veluk? En ma kipurcantam, tegnap ment el a nagyim, ma egyedul voltam Veluk de; du. meg a nagyfiammal meg Alexel, Anna Apaval volt es mar most majd lefordulok a szekrol. :roll: Mi lesz kesobb amikor majd mar masznak, mennek erre-arra meg tornek-zuznak, pakolasznak. :shock:

Labasv: kerunk kepet a gyerekszobarol!

Tiszaviragzas: nyugi!!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica

Igen,mindegy a nemük :D a lényeg, hogy egészségesek Amúgy én is gondoltam már arra, hogy mi lesz, ha jobban fogom szeretni az egyiket :roll: Remlem ezek csak kósza gondolatok.mert természetesen mindkettőt szeretem( már most is :lol: )


hogy tudok képet felrakni? nem akar sikerülni :evil: [/img]

szanet
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak nincs semmire időm...
Lázas voltam és taknyos vagyok. Ráadásul, ha véletlenül összekaparok egy kis szabadidőt, hímzek és varrok: keresztlányunknak 26-án lesz a keresztelője, és csinálok neki egy játszótakarót. Majd ha kapunk kölcsön fényképezőgépet, teszek fel képet. Mert ugye sajna nem sétált el még a mienk szervízbe :?

Nálunk totál össze-vissza vannak az éjjelek. Ritkán, de felkelnek 1kor. Tegnap 6ig aludtak, ma 4ig, van, hogy7ig, de azt akkor, ha későnfeküdtek le...ja, mert a lefekvés sem állandó időpont :? Tőlük függ, mikor kelnek este.

Nálatok nappal mennyit alszanak a babók? Szerintem nálunk extra sokat, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg-e.

Kép
Kép
maminti81
 
 


Tdanie, nagyon szépek a gyerekek!!!! Aranyos a nagyobbik, ahogyan átkarolja őket, a kicsik pedig bogárszemű huncutok :)

Szanet, nem egyszerű ide képet feltenni, a méret max. 250 kB lehet, de én annak ellenére se tudtam nagyon sokáig a 4D-s képeket feltenni, hogy méretre jók voltak, úgyhogy sajna nem tudok segíteni :(.

Lányok, azt hiszem, nem is meséltem még, hogy csüt.-ön voltunk dokinál, aki azt mondja, hogy harántfekvéses mindkét gyerek, pont egymás alatt vannak, egymáshoz képest pont fordítva, az egyik lábánál van a másik feje. És mivel már nincsen helyük pozíciót változtatni, ha a terhesség legvégén nem fordul be az alsó manócska, akkor nem lehet próbálkozni a természetes szüléssel :(. Ez van, de én próbálok majd beszélni a fejükkel, hogy szépen vegyék majd fel a végén a kívánt helyzetet... :)
A másik dolog, ami még zavar, az az, hogy már 7,5 kg +nál tartok, ami az orvos szerint sok... Persze sehol nem találtam a weben olyan táblázatot, amiből egyértelműen kiderül, hogy milyen ütemben hízik az ember ikrekkel - a védőnő is csak annyit mondott a legutolsó alkalommal, hogy a végéig max. 15 kg-t plusszt kellene magamra szednem, az talán még nem lesz veszélyes a terhesség előtti 49 kg-mhoz képest. Ezzel meg csak annyi a probléma, hogy ennek a felét már magamra rántottam, és az utolsó harmadban állítólag rohamosan nő a súlygyarapodás. Tudtok nekem erre vmi okosat mondani? Ti mennyit híztatok? :roll:

Szép napot mindenkinek,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kevinszpészi

én is beszélgetek a manómmal, mert nekem egymás mellett vannak és az egyik fejjel lefelé a másik viszont farral. mondtam neki, hogy nincs mese, meg kell fordulni! :D nem beszélve arról, hogy akármikor megyek uhra, ebben a pozícióban csak azt látom, hogy az egyik rúgja a másik fejét :shock:

Én 10 kilót híztam. nekem a védőnő mondta, hogy sok. az a baj, (szégyellem is magam), hogy szeretem az édességet.és mellette az étvágyammal sincs baj. :lol:
azt mondta januártól próbáljam meg(mivel akkor már táppénzen leszek itthon) , hogy nagyon keveset eszem, de 2óránként. majd meglátom, hogy megy.de én tuti nem kínzom magam, ha egy hét alatt nem áll rá a szervezetem! azt viszont megfogadtam, hogy édességet nem eszem, csak nagyon ritkán.

szanet
 
 


Sziasztok!

Én még a 25.héten tartottam +7kg-nál. Az én védőnőm szerint is sok volt, és diétáznom kellett(volna)... :shock:
Már jó ideje nem mertem mérlegre állni ( a sajátomat kölcsönadtam még nyáron), de azok akik látnak folyamatosan vagy csak időnként, azt mondják elsősorban pocira növök. A ruhákon is érezném, ha kezdeném kihízni őket, de még mindig azokat hordom (főleg nacira gondolok), amit még az elején vettem. Csak a has részét kellett kiengedni.

Más: nektek mennyi a cukrotok? Nekem legutóbb evés után 5.2 volt. (előtte 5.3) Csak mert a védőnő erre egyszer azt mondja, hogy sok, máskor meg azt, hogy tökéletes... :roll:

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok :)
Augusztusi ikerlányok anyukája vagyok leginkább csak olvasgatlak benneteket időhiány miatt :) -de most nem állom meg hogy ne kotyogjak bele :) Első sorban Kevinszpészinek.... :) ...a lányaim 39. hétre születtek 3 kilós volt mindkettő és Annabell aki végig harántos volt 37 és fél hetesen fordult koponyavégűbe...szóval van remény :) A másik meg a súlygyarapodás -tökre kész vagyok az olyan dokiktól akik ezzel paráztatnak kismamákat- szerintem az a 7.5 teljesen ok pláne hogy 49ről indultál.Ami a lényeg a mérsékelt szénhidrát bevitel (dehát terhességi cukor kifejezetten karcsú kismamáknál is kialakulhat).Én mindkét terhességemmel 22 kilót híztam (180 cm és 60 kiló vagyok alapban) most 4 hónappal szülés után 4 kiló van még rajtam ami majd szépen lassan elfogyogat... Szóval ne hagyjátok stresszelni magatokat -a lényeg a jó közérzet és kevés idegeskedés és akkor minden rendben lesz :)
Szeretettel üdvözöl benneteket -Panka :)

Kép
Kép
panni7
 
 


köszi Panka, próbálok nem stresszelni, szerintem igenis kell a tápanyag a törpéknek (persze nem a dobostorta és a vajas-mézes kenyér), úgyhogy nem is vagyok hajlandó koplalni... Próbálok ésszel enni, és azért karácsonykor szerintem le fog csúszni 1-2 bejgli :)
És hogy befordulnak-e a végén.... Hááát, meglátjuk, én felkészülök a császárra, aztán ha mégis befordulnak, akkor az kellemes meglepetés lesz :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok,

Én a 25. héten +11 kg-nál tartottam és senki nem mondta, hogy ez sok lenne. A 7 kg az szerintem is tökéletes.
Most a 32. héten +15kg vagyok, de csak azért nem több, mert a terhességi cukorbetegség miatt diétáznom kell. (borzasztó lesz a Karácsony bejgli nélkül!!)
Egyébként a cukor evés előtt azt hiszem 6,3-ig jó (de az 5,2-5,3 tuti teljesen jó), evés után 1 órával pedig 7,5-ig jó (pont most jöttem a belgyógyásztól). Mivel nekem 7,7 volt, sőt volt amikor 8,4 és 8,8 ezért kell egy minimális inzulint adnom magamnak.

Kellemes napot mindenkinek!

Ági
tiszaviragzas
 
 


Kata- UFF jólbeszéltél :D :D

Kép
Kép
panni7
 
 


Sziasztok!

Hurrá! A makacsabbik kislánykám is befordult fejvégűbe!! :D

Csak így is maradjon! Szerintem az elmúlt 2 napban követte ezt el, mert úgy mozgott a hasam egész nap mint a kocsonya :lol:

Figyúzzatok! Tényleg úgy van, hogyha a fogorvos nem pecsételi le a kiskönyvet, akkor nincs gyes? (vagy gyed??) :shock:

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Andrisommég szenved az elalvással. Remélem, nem kell hurcolásznom megint!!!!!

Vivien!
Én nem voltam fogdokinál, mégis kapok GYÁSt, többit is fogok...A lényeg a minimum 4 dokilátogatás és terhesgondozás. Egyébként nem tudom, ellenőrzik-e egyáltalán...

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti nálunk is sokat alszanak, szinte csak kajára vannak fent, illetve a délutáni utolsó etetés és a fürcsi között az a három-négy óra nálunk a "játszós" idő, ill. mától a babamasszázs, ugyanis voltunk a Gézengúz alapítványnál és megtanítottak masszírozni, januárban pedig megyünk négyszer megtanulni egy kádas technikát, hogy itthon a kádban tudjuk őket fejleszteni.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Köszönjük a dicséreteket!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tontika
Leginkább egyedül vagyok a fiúkkal... Balázs iskolában, apa dolgozik...
Takarításhoz van segítségem... heti 2x4 órában... a többit magam csinálom...
Nagyfiadat óvódába nem tudod vinni? (nem tudom, hogy Sp-ben ez hogy van....)

Nálunk egyre többet vannak fenn a fiúk... annyira édesek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Vasarnaptol korhazban voltunk Annaval, bronhitisze van mind harom gyerkocnek de mivel Anna kicsike es gyenge bentfogtak megfigyelesen, tegnap jottunk haza, meg mindig nagyon kohog de mar nem horog a kis melle. Alex es Rate is ugy kohognek hogy majd megfulladnak (Anna ki is hanyja a tejet tole) a nagyfiu antibiotikumot kap a babak semmit, nekik valami masfajta bronhitiszuk van amit nem lehet kezelni. Horror ez az egesz, most egyedul vagyok Veluk de Apa holnaptol szabin lesz egesz jan. kozepeig. Remelem karacsonyig meggyogyulnak.
A korhaz iszonyat, egy kis szobaban 4 siro csecsemo 4 anyukaval, egy kinyithato fotelban kellett aludni. Mar par hete alig alszom.
Tegnap ejjel ingajaratban voltam a gyerekek kozott, egyszer Rateval aludtam aztan Alexel, Anna meg a mi halonkban volt. :roll:

Tdanie ezek a gyerekek angyalkak, nagyon edesek!!! Fognak mar a kezukkel?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Szevasztok csajok!

Itt vagyok ám,csak luk nincs rajtam,amin levegőt vegyek,mert annyira hasfájós mindkét kölköm,hogy semmire nincs időm!Enni,inni,aludni pisilni ezek hihetetlen luxus dolgok az életemben!Egésznap pizsibe nyomjuk az ipart.Nagyon komoly!Papaverin gyógyszert kaptak a drágáim,de szart sem ért ezért tegnap visszaálltunk az Infacolra!Végigaludták az éjszakát egy kajálással!Ja és hőmérőzés a fenékbe,hogy kakiljanak,mert akkor megkönnyebbülnek!No meg bejátszik a szélcső is!Csupa izgalmas dolgok!Nagyon durva frekvencián nyomják ha rákezdik és egyszerre ketten,néha felváltva!Ha kimerültek,akkor 5órát alszanak,mint állat!Na az a kánaán!Tejem alig van,mert azt javasolták,egyszerre csak egyfélét egyenek.Vagy tápszer vagy anyatej!Ezáltal lecsökkent a tejtermelés,no meg a semmi alvás,evés miatt is!3napja visszatértem a régi rendre és amennyi tej van odaadom nekik,majd pótolom tápszerrel és lőn világosság megint lett tejem!Mondjuk így is kell a tápszer sajna!Szépen híznak!Dóra már 2800, Balázs 3300.Szeretnek fürdeni!

Mindenkinek csókjaim!!!!!!!

Kép


Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok!Olvasgatlak benneteket,és úgy éreztem itt a helyem most már.Biztos rengeteg kérdésem lesz.
Most a 20-ik hétben járunk.Egy fiú,és egy kislány lapul a hasamban.Kemény küzdelmek árán sikerültek,a debreceni Kaáli Intézetnek köszönhetjük őket.
Tegnap voltunk a doktorbácsinknál.Azt mondta,ha nincs gond akkor nem kell már a 32-ik héten befeküdjünk,elég a 36-on.Én örülnék neki ha a 34-ig eljutnánk.Elég kis növésű vagyok,egy másik orvos azt mondta úgy sem bírom ki végig.

Benszi,Tdanie!Nagyon szépek a picik!!!!Gratulálok hozzájuk!
:D :D

Kép
ani0227
 
 


Benszi, a gripe watert nagyon ajánlotta eddig mindenki hasfájásra! és ki vot az az állat, aki azt mondta, h ne keverd a tápit meg a tejet???? (nem érdekel, h megsértek-e valakit, remélem, nem, de ekkora orbitális baromságot rég hallottam!) vajon miért van ez így kitalálva??? :shock: :roll: :roll: :roll:
szoptass sokat, hadd szaporodjon az a tejcsi!
a hasfájáshoz részvétem. nálunk, remélem, vége! (koppkoppkopp) milyen kis morci feje van Balázsnak a képen! de nagyon cukik!!!! :D

Kép
an°°di
 
 


hello Lányok,

Aki még pocakos, annak szólok, hogy a Savoya Parkban lévő Turbo Kölyökben a Graco babahordozó most le van árazva 26.900-ról 13.900-ra! Szerintem ár/érték arányban nagyon jó, rögtön vettünk is belőle tegnap kettőt :lol: http://www.graco.hu/junio_baby.htm (a kép alatt lévő 3. szín, a szürke-narancssárga az akciós)

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok Anyukák, Kismamák!

Ani!
Üdv. közöttünk! Gyere sokat, jó kis csapat gyűlt itt össze!

Benszi!
Hát, mit is mondjak, ismerős a helyzet. Nálunk is hasonlóan indult a dolog, de hidd el, túl lesztek a nehezén hamarosan. Én azt hittem, soha nem fogok egyedül bírni velük, de mostanra összerázódtunk.
Én is keverve adtam a tejcit és a tápit. (Már azt a minimálist, ami nekem volt. :( )
Hasfájásra javasolták még a meggymagzsákot. Fel kell melegíteni vele az ágyacskájukat, vagy a pocakjukra tenni. Erről én is csak a napokban hallottam, bár már úgy tűnik mi is lassan túl vagyunk a hasfájáson. Azért beszerzetem ma egy ilyen dolgot a dm-ben.

Nagyon helyesek a bébik!

Tdanie!
ÉDesek a gyerkőcök!

Tontica!
Remélem hamarosan meggyógyulnak a gyerekek. Nem irigyellek a kórházasdiért.

Labasv!
Gratula a beforduláshoz!

Mi köszönjük jól vagyunk, Zsuzska egy nagy dumazsák, folyamatosan szövegel. Gergő visszafogottabb, de ő meg akkorákat mosolyog, hogy meg kell zabálni. :)

És végül, de nem utolsósorban:
[b] BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Puszi
Gica

Kép
gica1
 
 


Kép

jucicuki
 
 


Sziasztok!
Eddig magne B6-ot szedtem 3x2,a múlt héten azt mondta a dokim,hogy a magnerot-ot 3x1szedjem.Nem tudom mennyivel jobb.Ti mit szedtetek?
Kinek mennyi időre volt szüksége arra,hogy valaki segítse a szülés után?Nekem anyukám egy hónapot tud lenni,de a védőnő azt mondta,ez kevés.Min.3 hónap.

Kép
ani0227
 
 


Boldog karácsonyt kívánok minden anyukának, apukának, picibabának és a pocakosoknak is!

jucicuki

nagyon jó a kép! :D

szanet
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek áldott, boldog Karácsonyt kívánok!!!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Juci!

Édesek a lányok ezen a képen (is) :)

Itt vagyunk anyósoméknál, itrt töltjük a Karácsonyt. Azt hittem, többet tudok majd pihenni, de eddig ez nem valósult meg :( Kinga nagyon rajtam lóg, pedig van itt nép bőven...Andris totál beteg, krupp iközeli állapot, egész éjjel ugráltam hozzá, issszonyatosan köhög, szörcsö9g, alig kap levegőt...Hanga még mindig ordít evés közben...
Ugye jövőre jobb lesz :?: :?: :?: :?: :)

Kép
Kép
maminti81
 
 


Ani!
Szia!
ÉLn csak a MagneB6ról hallottam, meg én Elevitet szedtem/szedek. Az jó, szerintem.
Nekem 2 hétig volt otthon a férjem, 1 hétig anyukám és 1 hétig anyósom, aztán ennyi. Igaz, most vvan napi 8 órában segítségem, nélküle nem boldogulnék a kicsivel és a 2 picivel :) . De szerintem, ha csak az ikrek lennének, 1 hónap elég, hogy összerázódjatok (bocs a nem túl értelmes szövegért :) )

Kép
Kép
maminti81
 
 


Kép


MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Benszi!

Nálunk is ez a helyzet!
Nálunk is a gripewater volt a leginkább jó választás az összes közül,papaver-infacol,stb.Teljesen semmi nem szünteti meg,egyszer a Jucinak írtam hosszút a sok sok trükkre hasfájásra.Nálunk Adél ilyen,addig lesz ez így amíg meg nem erősödik.És osztom a véleményem,a legjobb,ha szopiznak és a maradék tápszer!Kitartás!!!Nagyon szorítok!

Andi,hogy álltok az alvással?Nálunk volt 1x eddig,hogy Mese 7(!!!!!!!!!!)órát aludt kaja nélkül!!!Egyre jobbak!Lassan megtanulják az éjszaka-nappalt,de ez igen sok munkámba kerül.De megéri,hál' Istennek szépen fejlődnek szellemileg és testileg is. :lol:


Tontica!

Nagyon sajnálom és nagyon drukkolok Neked!

Juci,

A masszázs nagyon jó!Mi is maszizzuk Őket majd születésük óta és mindig megdicséri őket a doki,hogy milyen izmosak!Nagyon jót tesz nekik!Majd meglátod!

Kép
bogyótanya
 
 


Hja,valaki kérdezte a súlyt,én 28 kilót híztam,úgy hogy végig rókáztam a 9 hónapot,de ezt a régiek tudják,sokat panaszkodtam... :( ,szóval sztem nem gáz a súlyod én a kórházból eleve -15 kilóval jöttem ki,köv.1 hétben újjabb 5 kiló leugrott,majd 3 és az elmúlt 1 hónapban meg inkább gyarapodtam a sok csoki miatt...nincs időm enni,de csoki mindig van kéznél... :oops:

Kép
bogyótanya
 
 


sziasztok!
remélem, mindenkinek jól telt karácsony!

Bogyó, javul és romlik a helyzet egyszerre: Huba mostanában újra ébred éjjel, olyan fél 3 felé. nem csak cumizik, eszik rendesen kb negyed órát, és visszaalszik szépen. sztem nő. Petra mostanában 10től kb 6-7ig alszik. ma fél 8kor ébredt. nem vagyok azonban azzal elégedett, ahogy reggelizik. eszik vmennyit, aztán elkezd röhögni rám, és annyi a kajálásnak. cuki, oké, de ezek szerint annyira nem éhes... fura. ja és 3 hónaposak és 1 hetesek voltak, mikortól elkezdték átaludni mindketten az éjszakát. akkoriban még Hubának is ment a 10-től 4ig/5ig alvás.

hízás: én 7 és fél hónap alatt 14 kilót híztam. most mínusz 5-6nál tartok, de szoptattok ezerrel, így oda megy a kalória (pedig zabálok ám, mint egy őrült.)

magneB6: én a végén szintén 3X2őt szedtem, de az én oskim a cordaflexet ajánlotta görcsoldásra. nekem bejött. a magnerotról semmit nem tudok.

Kép
an°°di
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?