Tdanie, nagyon szépek a gyerekek!!!! Aranyos a nagyobbik, ahogyan átkarolja őket, a kicsik pedig bogárszemű huncutok
Szanet, nem egyszerű ide képet feltenni, a méret max. 250 kB lehet, de én annak ellenére se tudtam nagyon sokáig a 4D-s képeket feltenni, hogy méretre jók voltak, úgyhogy sajna nem tudok segíteni
.
Lányok, azt hiszem, nem is meséltem még, hogy csüt.-ön voltunk dokinál, aki azt mondja, hogy harántfekvéses mindkét gyerek, pont egymás alatt vannak, egymáshoz képest pont fordítva, az egyik lábánál van a másik feje. És mivel már nincsen helyük pozíciót változtatni, ha a terhesség legvégén nem fordul be az alsó manócska, akkor nem lehet próbálkozni a természetes szüléssel
. Ez van, de én próbálok majd beszélni a fejükkel, hogy szépen vegyék majd fel a végén a kívánt helyzetet...
A másik dolog, ami még zavar, az az, hogy már 7,5 kg +nál tartok, ami az orvos szerint sok... Persze sehol nem találtam a weben olyan táblázatot, amiből egyértelműen kiderül, hogy milyen ütemben hízik az ember ikrekkel - a védőnő is csak annyit mondott a legutolsó alkalommal, hogy a végéig max. 15 kg-t plusszt kellene magamra szednem, az talán még nem lesz veszélyes a terhesség előtti 49 kg-mhoz képest. Ezzel meg csak annyi a probléma, hogy ennek a felét már magamra rántottam, és az utolsó harmadban állítólag rohamosan nő a súlygyarapodás. Tudtok nekem erre vmi okosat mondani? Ti mennyit híztatok?
Szép napot mindenkinek,
Kata