Új privát üzeneted érkezett!

Nyafi
Itt is és ott is :lol: :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 



Kia
Tyűha, ennyit híztál, hogy megint a szülés előtti súlyodban vagy? :wink: :lol: :lol: Boccs, nem hagyhattam ki :D Persze értjük, hogy a terhesség kezdetén lévő súlyra gondolsz.... remélem. :shock:
Én milyen boldog lennék már, ha megszabadulhatnék ettől a 20 kiló fölöslegtől (plusz még néhány :? )

Lefead
Szervusz a decemberiek között! Akkor lehet, hogy nekünk majd Linussal át kéne pártolnunk? :roll: Csakazértsem! :lol:

nyafi

Délután elszóltam magam... :(

Nem elég, hogy folyton fázom, (pedig nincs lázam, már lassan óránként mérem) de koraeste már ott tartottam, hogy nem tudom, hogy a wc csészét melyik oldalammal pillantsam meg. Végül a szerencsésebb lett, persze rögtön kétszer mentem nagywc-re. Csak reménykedem, hogy ez a paradicsomleves miatt lehet (talán meghajthatott, bár eddig ez nem volt jellemző), és nem amiatt, hogy készülne valami. Peti azért megkérdezte, hogy minden össze van-e készítve :lol:
Nem szeretnék még szülni, szerintem a Csabi is érezheti, mert nem lefelé törekszik, hanem egyenesen ki a hasamból. De ezzel csak azt éri el, hogy még jobban feszül a hasam, tényleg szét akar szakadni. Peti is megnézte, tényleg előre törekszik... már beszélünk hozzá "szemtől szembe" :lol: , hogy adjon valami jelet nekünk! :lol:

Jelen pillanatban már lassan ott tartok, hgoy inkább 23-án szüljek... annyira tanácstalan vagyok :( Férjemuram nem akar sehova sem menni 24-én, és kettesben akar lenni. A sógorom viszont dolgozik 25- és 26-án. Így vagy mi maradnánk ki a családi karácsonyozásból, vagy a sógorom. (mert akkor 25-én jönne hozzánk a család, aminek egyébként amúgy sem örülök, inkább megyek én... kicsi a hely) És sógoromat azért is hiányolnám és sajnálnám, mert neki nincs családja, illetve van, de senkivel nem tart kapcsolatot (jobban mondva próbálkoztak vele, de a család (az a röpke 11 tesó és a szülők :lol: ) nem vették az adást). Szóval teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogy győzzem meg Petit arról, hogy szeretnék a családommal és Vele lenni! Úgyhogy inkább a menekülést választom, és senkivel sem lennék. :( Persze biztos végigbőgném a Szentestét, de legalább nem amiatt, mert nem együtt vagyunk, hanem amiatt, mert "egyedül" vagyok. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 

 
 

Én is hasonló problémákkal küdöttem az előbb. Nem tudtam mire használjam a wc-t.. :roll:
Remélem nem valami vírus.
Cefetül éreztem magam. Atóta talán kicsit jobb, mert már enni is tudtam..

Szerintem ha ott tartanál Cicus, akkor nem azért bőgnéd végig az éjszakát mert magányos vagy, hanem a boldogságtól.
Másrészt eddig hiányoltad a romantikát, látod, most kettesben akar lenni veled a férjecskéd. :wink: Lehet valami világraszóló ajándákot kapsz. :oops:

Ui.: Én is szeretlek ám titeket, de a kismamákat is, nemcsak az anyukákat! :wink: :lol:

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!!!!!!!

Tegnap jöttünk haza a kórházból, szépen szopizik, ugy tünik beindult a tejem is. Bár ez a szoptatás/ evés idő/ mennyiség nekem teljes káosz, mert mindenki mást mond. Nem tudjátok véletlenül ha most olyan 50-70ek eszik egy szopira ugy 40 perc alatt és a súlya 3320 az jó lehet. A másik kérdésem hogy néhány naposan normális hogy eszik és utána olyan mint akit kiütöttek és 3 órát alsik probléma nélkül...szóval nem nagyon van fönt csak időnként szemlélődik, bár ez csak a mai napi tapasztalat.

Szüléstörténet:
Vasárnap voltunk a szokásos ctgn, rendben volt minden aztán az orvos megvizsgált mint irtam 2 ujjnyi volt a méhszáj...kérdezte na akkor szülünk ma...? részemről teljes döbbenet, habogás, hát..izé..akkor jó. Ugyhogy visszamentük 1kor burkot repesztettek aztán jöttek az 5 perces fájások majd sürübbek és kaptam méhszáj lazítonak nospát és még valamit majd alig 3/4 óra múlva eltünt a méhszáj...16.09 kor megszületett Bencus:))))
Utána összestoppoltak, kellett vágni, de nem olyan nagyot. Nekem jó élmény volt a szülés remélem pocis mamik nektek is az lesz!!!!!!

Anna GRATULÁLOK!!!!!!!

Igyekszem majd jönni ahogy tudok, de most elég fáradt vagyok.

puszi mindenkinek:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Jó reggelt mamik és kismamik!

Zsuzsi!
Üdv újra itthon, irigykedem a szülésed miatt, bárcsak nekem is ilyen könnyen menne majd. Örülök neki, hogy neked nem volt rossz élmény, így legalább van esély kistestvérre. :)
Minden jót nektek aztán ha időd-erőd engedi kérünk képeket is!

Nem tudjátok mi van Dominnal? Remélem csak az elfoglaltsága miatt nem jön és nincs vele semmi gond.

Cicus!
Hogy érzed magad? Mit gondolsz összejön a kívánt 23-i szülés?

:lol:
Én mostmár olyan szívesen szentestéznék itthon.
Bár holnapra vagyok kiírva, a szokásos tüneteteken kívül semmi jelét nem mutatja a szülésnek.

Linus!
Te jobban vagy? Írtad, hogy múlt éjjel előtt voltak gondok. Megoldódott, vagy már babázol? :)

Mamik!
Irigykedem azért. Nagy álmom volt, hogy már Panni is ott lehet velünk Karácsonykor és nem csak pocakból aszisztál.
Ok, erre még mindig van esély, de már akkor sem engednének haza a kórházból.
Biztos külenlegesen széppé teszi az ünnepeteket ez az új állapot, hogy már a gyermekeitekkel ünnepelhettek.
Remélem mindenkinek nagyon szép lesz.
Aztán majd kérünk új fotókat is!!!

dhbetty
 
 


Zsuzsi, teljesen normális. Még lassan eszik és keveset, majd belejön idővel.

az én picimnek 1.5 óra kellett 50 ml-hez, azóta eltelt egy hét és 100 ml lett 30 perc alatt, és 2480 volt születéskor, mot 2 hetesen 2680!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

és én meg nem híztam egy dekát sem, így -10 kgval zártam a terhességet :shock: (diétáztam terhességi cukker miatt és még 20kg van rajtam sajna túlsúlyban, szóval nekem oda kellett figyelni)
Vendég
 


Sziasztok a már anyucik és még kismamik!

Zsuzsi mégegyszer gratula....örülök hogy ilyen könnyű szülésed volt....:) Teljesen jól szopizik a kis lurkód....mi még mindig 1 óránál tartunk két ciciből bár nekünk pótolni kell tápszerrel mert sajnos nincs elég és az én kis drágám is lusti...mindig bealszik a cicin....nem tudom mit csináljak vele....már mindent kipróbáltunk....ébreszgetem,átpelenkázom 2 cici között....a férjem is ébreszgeti....fel is kel őnagysága...és ahogy cicire kerül 5 perc sem telik el és ő már csukott szemmel nyámnyog. Nem is tudom valami altatófélét termel a cicim...mert a tápszerre úgy kinyílik a csipája hogy csak na :roll:
Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem!

Éjszaka már megint bulizott a Réka baba éjféli szopizás után nem hajlandó aludni...3-ig fenn volt.

A még 2 in1 kismamiknak kitartás olyan hamar telik az idő és nemsokára ti is babáztok!!!A terhességre is csak pozitívan fogtok visszaemlékezni ugyanúgy mint a szülésre...legalábbis nálam ez így működik...rendesen megsirattam a pocakomat...néha még most is odavándorol a kezem és azon veszem észre magam hogy simogatom a nem létező pocakom :D Olyan jó volt mikor még volt pocak...és....olyan jó hogy már itt van a kis pocaklakóm....olyan hihetetlen :)

Naahhh megyek pihizek még egy kicsit amíg Réka hagy :D

Puszi
Niki
Vendég
 


Jaaajjj Lafead üdv. köztünk!!!Örülök hogy bővült a kis csipet-csapat :)
Vendég
 


Nicolete, azért van, mert ciciből nehezebb szívni mint cumiból!Ne idegesítsd magad!Az még rosszabb.
Amikor koraszülött osztályon voltunk és ott mutogatták, mit kell csinálni, azt mondták, hogy fülci vagy kar, láb birizgálás, végső soron hidegvizes kéz a fejhez dörzsölés elég leszz. Mi is ezt vsináljuk, mert Huni még gyenge, hogy korababa, lassan szív, ráadásul nekem még tejem sincs, szval a cumit is lassan szívja és bealszik.
Vendég
 


Sziasztok Hölgyek!

Ma nem leszek túl aktív, egész napomat a konyhában töltöm. Én hülye reggel kitaláltam, hogy ma rendbeszedem az egész konyhát, és utána csinálok finom resztelt májat és krumplit hozzá. Na háromnegyed négykor még mindig a rendbeteszem résznél tartok. Nem semmi mosogatni való van, még ha eldugva is (pl uborkás üres üvegek, vagy lekváros üres üvegek :D ). Aztán jönnek az evőeszközök, mert voltam olyan ügyes, hogy a fiókot véletlen kirántottam, és az egész a földre esett... azért nincs patyolattisztaság, naná, hogy most mindent elmosogathatok... :evil: :( Nem baj, még van bennem erő. De vasalni már nem fogok, pedig azt is akartam. Majd holnap.

Azért írok főleg, mert bizonytalan vagyok...
Lehet, hogy elment a nyákdugóm. Én rengeteget olvastam róla, és azzal is tisztában vagyok, hogy még rengeteg időm van a szülésig így is, de nem vagyok biztos, hogy tényleg az volt -e. Tisztasági betétet hordok folyton, mert egyre több a váladékom is. Ma reggel viszont a vizeletem is pirosas volt, és a betéten is volt valami pirosas valami. De ugye az állagát így nem tudtam megítélni. Azóta semmit, tehát vér nem lehetett, fertőzés kizárva, most lett megcsinálva a sztreptococcus is, szóval ez biztos.
Lehetett ez a nyákdugó? :?:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Én nem nagyon tudok segteni ebben a témában, mert még nem találkoztam vele.
A vizeletem nekem pár hete volt mindíg véres, mert kisebb veseelzáródásom volt. De csak a vizeletet vérezte össze.
A nyákdugóról úgy tudom, hogy "sűrűbb", tehát ilyen zselés állagú.
Távozhat tübb, vagy egy részben. Van aki aznap szól, van aki napok után..
Vér akkor is lehet ha a baba okozta nyomás közben elpattan egy ér. Vagy esetleg épp erőlködés.
Hogy érzed magad amúgy? Derék/hasfájás?
Egyébként ha nyákdugó volt az sem tragédia, hisz úgyis nagyon közel vagy Te is már a szüléshez, tehát jelezheti azt is, hogy itt azi dő.
Mellesleg a kismamák szülés előtt fészekrakási lázban égnek és takarítnak. Látod, Te is most mit csinálsz?
:lol: :lol:
Ha van valami szólj, tudjunk értetek izgulni.

dhbetty
 
 


Cicus szülni fog, cicus szülni fog!!! Buktad az otthon karit! De attól még tök jó lesz!!!! :D És békésen fogtok karizni, csak már 3-ban a kórházban. Nálatok van fizetős kétágyas fürdőszobás szoba? Olyanba kérd magad!!! Majd behívjátok a sógort is!!!
Zsuzsi! Nagyon könnyű szülésed volt, gratula! A gyereknek meg ha van napi 2-6 kakás pelenka és leájul a ciciről akkor pont annyit eszik, amennyit kell. Ne stresszeld minden etetésnél a mérleggel őt és magad, ha így viselkedik elég 3-4 naponta mérni. Én kiborultam a mérlegtől és azóta így járok el...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Imádom ezt a kiskölköt a hasamban.Épp azon töprengtem, amit a doktornő délelőtt mondott, hogy ne aggódjak, ha jóval kevesebbet fog mocizni, de figyljem, hogy legyen meg a napi 10 mozgás.Szóval épp elkezdtem aggódni, hogy már most kevesebbet mozog Kristóf, és hát én eddig nem is számoltam... :? Erre olyat hullámzott Manó a hasamban, amilyet már régen :D Igaz, tudja már szegény, hogy parázós anyukája van -Apa már többször elmesélte neki-, de hogy mindig rögtön nyugtat...Agyon fogom puszilgatni,ha végre a kezemben lesz.Tényleg, Anyukák!Ti még nem ettétek meg a babáitokat?!Mi már férjemmel felosztottuk: egyik oldala az övé, a másik az enyém, így mindenből (lábikó, popsi stb.) jár mindenkinek. :lol:
Na jó, mielőtt komplett idiótának tartanátok: szóval már nagyon várjuk, hogy kezünkbe tarthassuk Kristófot.Apa minden este megmutatja, hogyan fog a mellkasán szuszizni Kristóf :D

Cicus!Na, mi van a nyákdugóval?Kiderült azóta.Én is "csak" azokat tudom, amit Betty írt.Vki tapasztaltabbat kérdezz :? Vagy lehet, hogy már nem is vagy otthon?

Táppénz: Köszi az infókat!Azóta bebattyogtam az OEP-be, épp arra jártam és unatkoztam, gondoltam beülök kicsit sorszámot várni :evil: .Szóval el lehet kezdeni szülés előtt a gyást , de nem muszáj.A csaj felvilágosított, hogy én jobban járok, ha szülés után kezdem.Téma lezárva.Utálom, hogy ezt nem lehetett tőlük telefonon megkérdezni :twisted:

Betty, Cicus!Nekem is ezek mindenfélék josló dolgok.Ma voltam ctg-n:max.30-as erősségű volt az összehúzódás, ami még semmi, ugye.A méhszájam zárt.Csurig volt a szülészet.Szentestére mindenki babázni akar :D

Na, iszom egy kis málnaleél teát :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Cicus
Ezt akkor jól elírtam :lol:
Szóval annyi kg vagyok, mint a terhesség előtt :lol:
Most hol vagy? ...és hogy vagy??
Valami új hír?

Nyafi
Itt is szép a képeslap :wink:
Jövőre csinálok és is, idén már nem.. ma adtam fel a lapokat, mellé sima fényképpel.

Zsuzsi
Gratula a gyors szüléshez!
Pihengess sokat, amennyit tudsz... amíg lehet.

A szülés nekem sem volt túl kellemetlen - Apa már kérdezte, hogy tesó??
Én azt mondta oké, de nem most rögtön :lol:

Ma én is bealudtam egy fél órára a nagy ágyon Levi mellett :wink:

Lafead
Hideg kéz?
Ezt kipróbálom..
Levi is soxor bealszik szopi közben... biztos a nyelve miatt is nehezebb szegénykének.
Januárban megnézetjük egy másik dokival - remélem elvállalja és fel is vágja a nyelvét.

Linus
Megenni a babát??
Állandóan puszilgatom :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Hát én még totálisan egyben vagyok! Ne izguljatok, eszem ágában nincs még szülni! :D
Bár lehet, hogy Csabikat tényleg másképp gondolja, mert ma nem sokat mozgolódott. De én ezt betudtam annak, hogy ma konyhatakarítás volt. De nem végeztem, vasalni is akartam :(

Mindenesetre büszke vagyok magamra! Csináltam májat! Én! Resztelt májat! Egyedül! :lol:
Régen nem szerettem a májat. Most már szeretem, de bennem mindig az a hit volt, hogy nem tudok főzni. Ezért minden alkalommal, mikor olyat csinálok, amit még soha (ez elég gyakori, mert csak amióta elköltöztem főzök :D ) igen büszke vagyok magamra, hogy ehetőt készítettem! :)

Kia

Jól vagyok teljesen! De tényleg! Ma még főztem, mint írtam. És sokat mosogattam. Szóval sokat álltam, és kifejezetten jó napom van annak ellenére, hogy az elmúlt pár nap magam alatt voltam... Igaz feszül a pocak és most, hogy leültem pihenni érzem, hogy ha megmozdulok nehéz, de semmi bajom.
Még több napom is lehet "hátra" :)

nyafi

Hát, az a helyzet, hogy itt a Szent Imrében egyágyas fizetős szoba van, illetve főleg 2 és 3 ágyasok. Egy négyágyas. Ami a problémásabb, hogy az apukák még az egyágyasba sem jöhetnek be. Gyakorlatilag senki nem surranhat be a gyermekágyas osztályra. Én kitolhatom a lengőajtóig a babát, és én ugyan kimehetek, de apuci elvben már nem jöhet be többet. :( De majd ha tényleg szülni mennénk, akkor egy tíz percet kikönyörgök a Karácsonyra tekintettel! :lol:
Abigél pedig egy tündér ezen a fotón!

Viszont meglenne az előnye a szülésnek! Anyukám megígérte, hogy csinál nekem madártejet, és hoz a kórházba! :lol: Én pedig ímádom a madártejet, és már nagyon régen ettem! :lol:

Betti
Köszönöm, amiket írtál. Lehet, hogy közel vagyok a szüléshez, nade neked holnap kéne szülnöd!!! :shock: Te, hogy vagy? Mész, nem mész, mi lesz? :)

Linus
Én még mindig jól vagyok, és nem is jósolgatok... a ctg nekem is kb. semmit nem szokott kimutatni :lol: Bírom amikor a szülésznő gyönyörű görbékről beszél, holott 60-80-ig megy max fel. :lol:
Hova jársz, ahol teltház van? Oda nem megyek. :P :D

Lányok!
Nekem, nem áll szándékomban szülni még! Bár nem kizárt, de kájne pánik! Peti ma felnyittatott velem egy borítékot, amit még december legelején az orrom előtt lezárt és aláíratott velem. Azt mondta, hogy csak akkor nyitjuk ki, ha megszületett Csabánk! Ma kinyittatta velem. Egy dátum volt benne semmi több, a mai nap. Azt mondta, hogy amikor lezártuk, azon az éjjel (előtte persze) ezzel a nappal álmodott. Nem pontosan azt, hogy szülünk, csak azt, hogy valami lesz ezen a napon, valami fog történni, valami elkezdődik... :wink: :roll: Elég fura, ha belegondolunk ugye...De három és fél óra alatt a semmilyen fájásokból nem lesz gyerek. :lol:

Ne izguljatok értünk, mert nem megyünk szülni! Ha mennénk, jelentkezni fogok :) Még több napunk is lehet vissza...

Szép éjszakát mindenkinek! (ide kell engednem apát.. :? )

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Cicus, nem akarok vészmadárkodni...deeee.....nekem 0 fájásom volt....egyszer csak zsupsz elkezdett fojni a magzatvizem....ami nem is egyszerre ment el hanem még a kórházban is jött belőlem jócskán....és rózsaszín volt!Jaaaa...és... pont aznap tört rám a fészekrakási ösztön...nagytakarítás stb.....valamint feszült a pocakom rendesen...ill....Rékám is kevesebbet mocorgott...vagyis mocrgott csak másként...olyan érzés volt mintha lassabban mozogna....mint a filmeken a lassított felvétel...nekem rögtön ez ugrott be.....jaaaa és a hasmenés na az is volt!A nyákdugó az nekem a kórházban távozott és tényleg ilyen áttetsző picit rózsaszínes zselészerű anyag.

Linus mi is egyre gyakrabban "rágcsálgatjuk" Rékát egyszerűen nem lehet vele jól lakni...és olyan fincsi az illata...hmmmmm....na majd megérzitek ti is még egyben lévő kismamik....és olyan tündér amikor szétpuszilgatjuk...csak néz tágra nyílt szemekkel és nem érti mi történik vele...de egyáltalán nem tiltakozik :)

Na jó éjt mindenkinek!

Cicus jelenkezz ha van valami!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Jó reggelt!

Nyafi!
Abigél ennivalóan édes. :lol: :lol:
Szép a szája.

Kia!
Hány év eltérést akarsz a 2 gyerek között?

Cicc!
Még nem szülök, nem is igazán érzem semmi jelét.
De mostmár szívesen megenném itthon a gesztenyés pulykát Szenteste..aztán mehetünk. :wink:
Te hogy vagy?
Lassan én maradok utoljára.. :oops:

Nyafi?
Valami változás?

Niki!
Puszi Rékát!

Kingi? meliz? Zsuzsi? Anna? Többiek akik rég jártak erre?

dhbetty
 
 


Minden Maminak, Kismaminak, Kisbabájuknak, családjuknak nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!!!!

Karácsonynak éjszakáján...

Karácsonynak éjszakáján,
Jézus születése napján
örüljetek, örvendjetek,
a kis Jézus megszületett.

A kis Jézus aranyalma,
Boldogságos Szűz az anyja,
lábaival ringázgatja,
két kezével ápolgatja.

-Aludj, aludj, én kisdedem,
aludj, aludj, én kisdedem,
nem királyné a te dajkád,
szolgálóból lettem anyád!


Nincs a Jézus ágyán paplan,
jaj, de fázik az ártatlan!
Takargatja édesanyja,
dirib-darab posztócskába.

Nincs a Jézusnak bundája,
posztóba van bepólyázva.
Elveszött a báránykája,
miből lett volna bundája?

Kirje-kirje kisdedecske,
betlehemi hercögöcske,
azért nekünk jót szörözté,
a pokoltól megmentettél.


(mivel már minden perc számít inkább korábban köszöntelek titeket mint egyáltalán nem)


http://www.youtube.com/watch?v=2OihWj9ZwC8

Kép

dhbetty
 
 


Jó reggelt Lányok!

Biztos mindenki várta a bejelentkezést! :)
Én nem is értem ezt az egészet. A tüneteim tényleg Niki veled megegyezőek azt leszámítva, hogy nem folyt el a magzatvizem :)
De nagyon jót aludtam. Amikor sokat mozgok nap közben, olyankor mindig éjjel alig bírok megfordulni, már meséltem is nektek. Most, 0 fájdalommal és minimális erőfeszítéssel sikerült lóbálnom a pocakot egyik oldalról a másikra. :lol: Egyedül problémám az éjjel két pattanás volt, ami megjelent az arcomon! Már két hete semmi nem volt belőlük, annyira jó érzés volt. :oops:
Ma még mennem kéne pár helyre, amit még egyedül tennék meg, de még nincs kedvem elindulni. Inkább folytatnám a konyha (spejz) rendezését és a lakásét :lol:
Nem tudtok ám megijeszteni! Csabika sem tud, bár tegnap csak este mozgott valamennyit, nap közben semmit. Este is szerintem csak azért, mert összenyomtam olvasás közben. :lol:

Hogyan készültök már megszült anyukák a Karácsonyra? Hiszen így, egy kisbabával minden más lehet?!

Betti
Bármikor szívesen szülök, csak ne 24-én! Akkor nincs szülésznőm! :( Így egyeztünk meg, három kisgyereke van! A Szenteste mindnekinek kijár!

Várok karácsonyi praktikákat tőletek! Mármint van valami, amivel mondjuk a lakást díszítitek? Jó, nálunk a két ablak közt van világító Télapó, meg még a csokimikulások ott feszítenek és néhány karácsonyi matrica, de ezen kívül semmi. Tudom, hogy a fa majd megadja a hangulatot, de valami ötlet addig is?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép Én ezzel a képeslappal kívánok nektek előre is...

Békés Karácsonyi Ünnepeket!!!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

mi is még egyben vagyunk,szerintem megvárja a kiirás napját a mi kis lányunk,ami 24! :lol:
Bár tegnap megijedtem,alig mozgott napközben,este kicsit többet, :)
+2napja már nagyon erőssen fáj a derekam+a hasam alja,nem olyan mensisen!meg erössen felszurkod,de még nem szültünk meg :(

abigél gyönyörú!+persze a többi baba is.kérünk még képeket!

Kép
aniko...
 
 


)Sziasztok!

Képzeljétek, hogy jártam! :lol: :lol:
Sosem hittem volna, hogy ez bekövetkezik. Fél óránként csöng az itthoni telefon - vagy az anyukám, vagy Peti. :D
Majd úgy döntöttem, hogy csakazértis elmegyek itthonról. Erre Peti írja sms-ben, hogy a főnöke szerint is jobb lenne, ha felhívnám a szülészemet, hogy elengednek-e és nem-e kéne feküdnöm!? :lol: A fekvésben eleve nem hiszek, hiszen a saját dokim mondta egy előadáson, hogy ha beindulna a szülés a legjobb dolog a könnyű házimunka! :)
Na mindegy, szóval a szülészt nem értem el (gondolom szül), de a szülésznővel beszéltem! Megnyugodott Péterem lelke - de azért elkezdte mondani, hogy tegnap milyen szép sima volt az arcom (ja, csak éjjelre kijött két pati :lol: ), meg hogy most más a hangom....
Ezek a férfiak halucinálnak! :lol:

Mindegy, elengedtek, úgyhogy öltözöm is és megyek, mert megőrülök, ha még 5 percet is itthon kell ülnöm - mellesleg vasaltam, szóval nem is ültem... :)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Levi ma nagyon nyügi... fáj a hasa... most épp aludni próbál. Apa mellette fexik :wink:

Látom már mindenki a végén van...
39.-40. hét :P
Kari után jöhetnek a babák :wink:

Niki
A babaillat tényleg nagyon jó :wink:

Betty
A 2 gyerek között? Úgy 4 évre gondoltam.
Kb. 2 - 3 év múlva hazamegyünk Szabolcsba lakni és dolgozni - valahová, aztán melózok egy kicsit és jöhet a tesó :lol:

Cicus
Nem irigyellek a telefonok miatt..
Remélem nyugodt maradsz a sok aggódás mellett is!

Nyafi - Boldog Névnapot! (itt is)

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kép

Egy mai kép..nem úgy tűnik mint aki szülni készül, ugye? :) :roll:

dhbetty
 
 


Betti
Hát te nagyon csini vagy! :wink: :D És látom jó a hangulatod is! :wink: Remek!

Kia

Remélem Levinek segít az apuci nyugtató ölelgetése! Lehet, hogy csak az időjárás miatt van... lehet látni, hogy esni akar a hó, de nem tud. Na persze, mert -6 fok van! :?
Én nagyon jól bírom a telefonokat, örülök ám nekik, mert ez azt jelenti, hogy gondolnak rám. Nade hogy pont az anyukám hinné azt, hogy majd nem hívom fel, ha menni kell?! :roll: :lol: Ímádom emiatt, ezt meg kell hagyni.

Nemrég értem haza, jól elcsalinkáztam a napot, de az embertömeg miatt sehol nem voltam képes hosszabban elidőzni. Talán majd holnap tényleg összejön a vásárlás.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicc!
Köszönöm, de az a +18 kg csak ott van azért.. :shock:
Én is voltam vásárolni kaját az ünnepekre. Itt holnap minden zárva. Leszmítva, hogy majd leszakdt a hátam jól elvoltunk.
Már nem is fáj..helyette a hasam..csak hogy el ne felejtsem terhes vagyok. :wink:
Boldog vagyok mert holnap jönnek a szüleim és október óta nem láttam őket :(
Mostmár szeretném megvárni a Szentestét..
Holnap megyek dokihoz, majd kiderül. :wink:

Anikó!
Én meg azt hittem, hogy már Te is babázol. Rég jártál erre. :oops:

Kia!
Szabolcs? Akkor majd lehet néha öszefutunk ha megyek szüleimhez. Mi hajdú-szabolcs határon lakunk. De akkor Niki is közel lesz. :)

dhbetty
 
 


Betty!Hát te nagyon-nagyon jól nézel ki!Gratula!(Az én hasam is hasonló méretű, és helyzetű...)Tényleg nem úgy nézel ki, mint aki ma szül :P

MA NAGYON NYŰGÖS VAGYOK!!!!A lábam gusztustalanul dagadt és vörös, és fáj...Lihegek, ha megmozdulok...pillanatok alatt elmegy a nap, és a végén rádöbbenek:mennyire kevés dolgot sikerült csinálnom.És délután mindenképp aludnom kell 1,5 órát.Én ehhez nem vagyok hozzászokva!Most éppen Kocsmaszínházban kellene lennem, ahol a barátaim játszanak.Dehát ki se tudtam mozdulni, nemhogy Pestre bkv-ni!Bosszant! :evil:

Bocsi, ezt most ti kaptátok meg, nem a férjem.(Ő már úgyis kapott eleget)

Szép estét, JÓ ALVÁST kívánok minden kismamának és anyukának!!!

Kép

Kép
linus
 
 


Köszönjük a dícséreteket!
Mi a karácsonyi díszitést úgy oldjuk meg, hogy beteszünk egy gyereket a fa alá... :D
Tényleg mindenki a végét járja... :lol: :lol:

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! :!:

Egy kis csemege a kis családunktól:

http://www.elfyourself.com/?id=1685735720

Érdemes megnézni :!: Kicsit sokáig tart míg betőltődik de nagyon tuti :D

Üdv.:

Niki, Karesz és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok.
Most jöttem a dokitól.
Hazajöhettem elköszönni, mert hamarosan ideérnek a szülők, de a ctg már 80as fájásokat is mutatott, amik egyre gyakrabban jönnek.
Ami nem jó hír, hogy még semmit nem tágultam.. :cry:
Ezek a görcsök írtóra tudnak ám fájni..
Na majd meglátjuk.
Ha nem jövök pár napig akkor megszülettünk.. :D

Mindenesetre nagyon boldog karácsonyt!!!!!

Betty

dhbetty
 
 


Hajrááá Betty :D :!:
Ügyi leszel és a kis pocaklakód is :) :!:
Minnél könnyebb szülést és születést kívánok nektek!Szerintem nem lesz semmi bajság ügyes kismami vagy és a kis pocaklakód is nagyon ügyi hiszen várt türelmesen a pocakban nem hagyta magát, hiába ijesztgetett benneteket a doki bácsi :)

Szorítok nektek!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon
Boldog Békés Karácsonyt kívánok!!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, ma kicsit nyügisek voltunk, de lekopogom eddig nagyon kis aranyos, jó baba Bence. Nálunk apa intézi most a karácsonyi készülődést, én itthon tartom a frontot. itt egy kép Bencéről.

puszi:
Zsuzsi Kép

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok Anyukák és Kismamik!

Csudajó lehet babásan ünnepelni, bár megvan a hátránya is, a kötöttség! :)
Ma még egyben vagyunk, bár reggel nagyon fájt a derekam, vagy a csontjaim, én nem is tudom már. De a mai igen kemény napot még derekasan kibírtuk :lol:

Tartom továbbra is, hogy írok, ha valami fejlemény lenne, de azért szurkoljatok, hogy holnap semmi ne történjen!!!
Holnap után már lehet :lol:

Kellemes Ünnepeket, és nagy nagy pihenést kívánok Mindnekinek!!!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok Lányok!

Még nem volt időm mindent visszaolvasni, de nagyon köszönöm a sok-sok jókívánságokat!!!!!!:D :D :D :D :D

Szombat este kiengedtek minket a korházból, annyira jó itthon hogy csak na, még akkor is ha sokkal kevesebb idő jut a pihenésre. Itton az a pár óra alvás is sokkal többet ér, és jobban ki is tudom magam pihenni.

Valóban elmosódnak a nappalok, és az éjszakák. De azért nem panaszkodhatom csak az első este volt kemény. Most éjszaka már legalább 5-6 órát sikerült aludni. Rendszeresen eszünk és eleget akkor nyugi van. Nem semmi a szoptatás lányok, de már kezdünk belejönni!!!! :D :D :D

A férjem rengeteget segít , Ő a LEGJOBB!!!!!! Még jobban összetrtunk mint elötte. Néha rám jönn a sírhatnék csak úgy, pl.: Mikor nézem őket hogy mennyire összhangba vannak!!!! :P :P :P

A szülésem története röviden: Szerdán bementünk reggel hétr, és mondták hogy ma szülni fogunk. Megkaptam a beöntést majd 11 elött egy kicsivel burkot peresztettek. Rá egy órára már a fájásaim 3-4 percesek voltak. Majd 3-4 körül a doki látta hogy az összehúzódásokkor a baba szívhangja lejebbe megy, ezért császárt javasolt, ja és hiába tágultam, mert a fejecskéje még egy picit sem ment lejebb a szülőcsatprnába.!! :oops: :oops: :oops:
Majd jött a főorvos helyettes (bár ne tette volna) szerinte nincs semmi baj még ez az első szülésem, és még van rá idő hogy lejebb menjen a feje akár 24 óráig is vajúdhatok. Az okés de akkor miért megy le szívhangja olyan vészesen minden fájásnál?????A férjem aki végig bent volt kicsit össze is dörrent a fődoki helyettessel, de hát neki kellett engedélyezni a császárt.
Szóval még vártak vele, majd 18 órakor a dokim úgy döntött hogy császár nehogy valami baja legyen a kis babával. :) :) :)
Rá 10 percre, már a férjemnél volt a kis Levikénk.

Elküldök egy hivatkozást amelyre folyamatosan teszünk fel képket!

Puszilok mindenkit!!!!!!! Kellemes karácsonyt mindenkinek!!!!

Anna
Hivatkozások ( mert kettő van): http://picasaweb.google.com/1ez2egy73al ... 0SIUzrZsFM
http://picasaweb.google.com/1ez2egy73al ... RYbH75wQhs

Kép
boganna07
 
 


Sziasztok Csajok!

Először is Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Cicus:egyben vagy még?Megy a drukk,hogy Csabi bírja ki még egy napot odabent.+++++++
Egyébként az a megérzésem,hogy szerdán fogsz szülni. :)
Ne kérdezd honnét,csak ugy jött. :shock:

Bettyről tudtok valamit?Biztos már babázik...

Anna gratula mégegyszer a babához! :D Levi nagyon szép kisbaba.

Látom nagy a csend,biztos mindenki ezerrel készülődik...
Flóra alszik,megyek gyorsan és becsomagolom a maradék ajándékokat.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Betty
Csini mami vagy!!! Nem látszik a +18 kg.
Szóval arra éltél/élsz?... Úgy 2-3 év és ismét ott fogunk élni...
Nikivel lehet találkozunk majd... :lol:
DRUKKOLOK!!!... gyors és könnyű szülést kívánok!


Niki
Nagyon jó az a tánc :lol: :lol: :wink:

Zsuzsi
Nagyon szépen tud mosolyogni Bence :P

Levi ismét nyügi - éjjel 4 órácskát virrasztottam vele (1-5-ig) :?
Remélem a mostani éjjel jobb lesz.
A hízása egy hét alatt 370 gramm - ami szerintem rengeteg :shock: :P


Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hello LÁnyok!


Nem tudok aludni, ugyanis FOLYIK A MAGZATVIZEM!!!! :lol: :lol:

Beszéltem dokimmal, egy órán, két órán belül bent kell lennem a kórházba. Ő reggel amúgy is jönne be, szóval ha addig kibírom teljesen bent lesz, ha nem, behívják. Pont elmúlt az éjfél :lol: És tényleg éreztem nagy pukkot!!! :lol:

És szörnyen félek!!!! :cry: Még semmim nem fáj. Letusoltam, de belőlem még mindig jön a magzatvíz... szülésznőt még nem tudtam elérni, pedig elmúlt az éjfél! :lol:

Ami csodás, hogy voltunk pároméknál, nálunk is, és szakad a hó! Szóval a baba úgy gondolta, hogy most már jöhet!

Majd Peti ír nektek, ha megvagyunk... vagy éjjel, vagy holnap vagy valamikor megleszünk! :D

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Cicus!Aztaaaa.....Ez tök jó... :D Ne félj,hidd el olyan jó lesz amikor kezedben tarthatod Csabit! :D :D

Szorítunk értetek!Várjuk a fejleményeket!
Vendég
 


Sziasztok! Betti Cicus megy a drukk! Csak összejött, hogy kivártátok a szentestét!
Kingii! Már csak te vagy egyedül!
Bence és Levi nagyon helyre legény!!!
Domin! Hogy vagytok?
Kia! Neked azért volt ébren mert fájt a hasa? Nekünk már 3 napja fáj. Éjjel, nappal! De főleg éjjel! Mit csinálsz vele?
Niki! Tök jó!!!Nekem nagyon tetszett!!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Kép
nyafi
 
 


Anna! Örülök, hogy nem volt rossz élmény a császár! Minirappered még mindíg egy tündér!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Micsoda fejlemények :!:
Cicus Szorítok!!!!Bár lehet már túl is vagy rajta :D És már ott tartod a kis Csabikát a karjaidban...remélem így van :)
Nekem is így kezdődött elfolyt a magzatvizem ....nosztalgiázom egy kicsit :)

Nyafi és Kia mi is már 3. napja virrasztunk..... kb.hajnal 1-2-től 4-5-ig....a kisasszonynak az éjszakai etetés után úgy kipattan a szeme mintha nappal lenne és az istennek nem lehet álomba ringatni....a végén már tök nyügi a fáradságtól...és már azért nem tud alukálni.....lányok én úgy látom ezek a topik babák valahogy mindig ugyanazt csinálják :D Mintha csak összebeszéltek volna :D

Kia örülnék ha majd tudnánk találkozni...tök jó lenne....jaaaa és a 2. gyerkőcöt én is úgy kb.3-4 év múlva tervezném :D

Anna tök jó hogy ilyen hamar kijöhetettek a kórházból...és.....örülök hogy minden rendben van veletek :)

Vajon mi lehet Betty-vel :!: :?: Remélem már ő is babázik!

Domin nekem is már annyiszor eszembe jutottál hol vagy?Hogy vagytok?

Mégegyszer kellemes ünnepeket mindenkinek örülök hogy tetszett a tánc a férjemnek köszönhető!:)

Puszi
Nik és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Cicus
DRUKKOLOK, bár már azóta biztos megszületett a kicsi. :P
Remélem minden rendben van és volt.

Hasfájás...
Azt én is megkérdezném, hogy Ti mit csináltok..
Mi tornáztatjuk egy kicsit, ha nem épp evés után van - így könnyebben kijönnek a gázok :lol:
De ma pl. jól aludtunk :)
Hárman 1 ágyban :lol: :wink: Így csendben volt, csak enni ébredt fel.
A gyógyszertárban ajánlották (a gyermekorvosunk szerint még korai adni) az Espumisan cseppet, ami talán hatásos... Este kapott belőle.

Szép napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia, mi az Infacol cseppet adjuk már kb. 4-5 napja és én úgy veszem észre hogy használ...nem fáj annyit a pocak....nem sír annyira fájdalmasan....nyűglődik a drágám kaki előtt meg a gázok miatt de közel sincs akkora fájdalmas szirénázás mint előtte....ez az én lelkemnek is jó mert majd megszakadt a szívem amikor hallottam szinte visítani a fájdalomtól...na akkor nálam is eltörött a mécses és együtt sírtunk :( De ez azóta megoldódni látszik, remélem így is marad :!: :!: :!:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek BOLDOG KARIT!!!!!

Niki annyira jópofa a te kis táncoló csládod, mondtam is a férjemnek nekünk is kell ilyen!!!!!!!!!!

Ti 24 óra alatt mennyit szoptattok? Nekünk a védőnő 10 alaklmat mondott de azt képtelenség tartani mivel maga a szoptatás is majdnem egy óra az elalvással együtt véve. :? :? :?

Nekünk Levi baba a szopizás után büfiztetés közben baba cd-ét hallgat a barátnőm csinálta, és a Fischer Price zenéi is rajta vannak, ez a nagyon megnyugtatja és el is alszik tőle.
Nálunk a fürdetés egy kicsit tortúrás mivel Levi baba nem szereti ha háttal belerakjuk a kádba. Ti hogy csináljátok?????

Fcicus mi lehet veled???????? Remélem már biztos túl vagy rajta!!!!

Betty vajon meglepte a vendégséget azzal ogy előbújt????? Lesz ott most segítség bőven!!! :D :D :D

Puszi!!!!
Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek olyan jó volt a Szenteste mint nekünk...bár az éjszaka nehéz volt mert 2ig nem akart aludni, aztán máskor kelt fel és nappal is nyűgösködött. Én még nem veszem észre hogy egyértelműen hasfájós lenne, csak azt hogy küzd a kakival vagy a pukival. Nálunk segít ilíenkor ha teshelyzetet változtatunk mondjuk függölegesben tartjuk egy kicsit, ugy hogy ne lógjon a lába.

Nekem a napirenddel kapcsolatban lenne kérdésem....NeKTEK VAN? mert nálunk teljesen összevissza alakul a nap így hogy igény szerint szoptatom, és még eddig nem sikerült ugyanakkor fürdetni sem. Mit tanácsoltok???

Még egy kérdés: Köldökcsonk magától leesik? mikor?

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Niki
Köszi.
A cseppeket vény nélkül adják? Kb mennyi?

Anna

24 óra alatt 10?
Nekünk 8-at mondtak, de annyira változó :wink:
Van olyan, hogy eszik egy kicsit, bealszik és 1 óra múlva ismét eszik (ez nappal). Éjjel nem hagyom ezt :P

A mi Levink szereti a vizet!
Tartom a fejét és lubickol :lol: Már nagyon várom, hogy leessen a köldökcsonk ( még fent van :( egy kis darab belőle - néhány darabja már letört ) úgy könnyebb lesz.

Zsuzsi
Napirend?
Az nekünk sincs.
Mi este 7-8 körül fürdetjük... ha fent van - de mostanában valahogy mindig felkel addigra.

A köldökcsonkról én is azt hittem, hogy max 2 hét és leesik, de még most is van :?
Pedig mindig ecsetelem alkohollal és szórom a hintőporral.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Mai képek:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?