Sziasztok!
Hát én még totálisan egyben vagyok! Ne izguljatok, eszem ágában nincs még szülni!
Bár lehet, hogy Csabikat tényleg másképp gondolja, mert ma nem sokat mozgolódott. De én ezt betudtam annak, hogy ma konyhatakarítás volt. De nem végeztem, vasalni is akartam
Mindenesetre büszke vagyok magamra! Csináltam májat! Én! Resztelt májat! Egyedül!
Régen nem szerettem a májat. Most már szeretem, de bennem mindig az a hit volt, hogy nem tudok főzni. Ezért minden alkalommal, mikor olyat csinálok, amit még soha (ez elég gyakori, mert csak amióta elköltöztem főzök
) igen büszke vagyok magamra, hogy ehetőt készítettem!
Kia
Jól vagyok teljesen! De tényleg! Ma még főztem, mint írtam. És sokat mosogattam. Szóval sokat álltam, és kifejezetten jó napom van annak ellenére, hogy az elmúlt pár nap magam alatt voltam... Igaz feszül a pocak és most, hogy leültem pihenni érzem, hogy ha megmozdulok nehéz, de semmi bajom.
Még több napom is lehet "hátra"
nyafi
Hát, az a helyzet, hogy itt a Szent Imrében egyágyas fizetős szoba van, illetve főleg 2 és 3 ágyasok. Egy négyágyas. Ami a problémásabb, hogy az apukák még az egyágyasba sem jöhetnek be. Gyakorlatilag senki nem surranhat be a gyermekágyas osztályra. Én kitolhatom a lengőajtóig a babát, és én ugyan kimehetek, de apuci elvben már nem jöhet be többet.
De majd ha tényleg szülni mennénk, akkor egy tíz percet kikönyörgök a Karácsonyra tekintettel!
Abigél pedig egy tündér ezen a fotón!
Viszont meglenne az előnye a szülésnek! Anyukám megígérte, hogy csinál nekem madártejet, és hoz a kórházba!
Én pedig ímádom a madártejet, és már nagyon régen ettem!
Betti
Köszönöm, amiket írtál. Lehet, hogy közel vagyok a szüléshez, nade neked holnap kéne szülnöd!!!
Te, hogy vagy? Mész, nem mész, mi lesz?
Linus
Én még mindig jól vagyok, és nem is jósolgatok... a ctg nekem is kb. semmit nem szokott kimutatni
Bírom amikor a szülésznő gyönyörű görbékről beszél, holott 60-80-ig megy max fel.
Hova jársz, ahol teltház van? Oda nem megyek.
Lányok!
Nekem, nem áll szándékomban szülni még! Bár nem kizárt, de kájne pánik! Peti ma felnyittatott velem egy borítékot, amit még december legelején az orrom előtt lezárt és aláíratott velem. Azt mondta, hogy csak akkor nyitjuk ki, ha megszületett Csabánk! Ma kinyittatta velem. Egy dátum volt benne semmi több, a mai nap. Azt mondta, hogy amikor lezártuk, azon az éjjel (előtte persze) ezzel a nappal álmodott. Nem pontosan azt, hogy szülünk, csak azt, hogy valami lesz ezen a napon, valami fog történni, valami elkezdődik...
Elég fura, ha belegondolunk ugye...De három és fél óra alatt a semmilyen fájásokból nem lesz gyerek.
Ne izguljatok értünk, mert nem megyünk szülni! Ha mennénk, jelentkezni fogok
Még több napunk is lehet vissza...
Szép éjszakát mindenkinek! (ide kell engednem apát..
)