Sziasztok,
Chris,
Gratula az eredményeidhez. Nekem a terheléses cukor 6,3 volt az éhgyomri meg 4,2 ha jól emlékszem. A fehérvérsejtszám nekem is egy kicsit emelkedett, ami tényleg normális ilyenkor.
Mégegyszer gratulálok a kiscsajhoz.
Betsy,
Bence baba nagyon szépen fejlődik. Jó nagyot nőtt ám, de az a jó, akkor szép egy fiu ha szép magas.
Nagyon szépek a képek is, tényleg profi a fotós aki csinálta őket.
Most egy kicsit magunkról.
Azért tűntem el megint, mert kedd este Danika roszabbul lett. Belázasodott és rettenetesen köhög, és a legnagyobb gond az, hogy nem igen jön a váladék a nózijából. Szerda reggel is lázzal ébredt, visszavittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy sajna visszaesett, valszeg nem volt elég erős a gyógyi amit írt előtte. Így kaptunk "sumamed-et" amiből csak napi 1 kapszulát kell bevennie, állítólag ez nagyon erős gyógyszer.
Ma még csak hőemelkedése volt, remélem újévre meggyógyul.
Tegnap este voltam nőgyógyi vizsgálaton. Hát a méhszájam 2000-es, a fiukkal a 37. héten volt ilyen. Ez azt jelenti, hogy rövidült a méhnyak, a méhszájam is szépen felpuhult, de hála istennek zárt. Azt mondta az orvos, hogy ez így 31 hetesen már elfogadható, de nagyon sokat kell pihennem. Valószínüleg a sok fájás kezdett el dolgozni a méhnyakon és méhszájon. Fél óránál többet nem igen tudok menni vagy állni, mert rögtön fáj és nyilal is rettenetesen. A lakás szalad, nem tudom hogy fogok kari előtt rendet vágni. Szóval kicsit elkeseredtem. Azt hiszem január elején beszerzem még a maradék babás cuccokat, meg magamnak ami kell, kimosom a rucikat, hátha előbb szaladunk a kórházba. Csak abban reménykedek, hogy legalább még 5 hetet kibír odabent.
Lányok, nektek milyen a méhszájatok??????
Akik már megszültek, azoknak milyen volt 31 hetesen??????
Más téma.
Mégiscsak ugy döntöttem, hogy fogadok szülésznőt. Tegnap beszélgettünk erről a dokival és jobbnak láttam az elmondások alapján, ha fogadok. Ajánlott is egy hölgyet a doki, akivel sokat együtt dolgozik. Január elején fel is hívom.
A 36. héten meg felhívom az anesztest az EDA miatt akit szintén az orvos adott meg. Állítólag nagyon profi. Bár lehet nem is lesz rá szükség, ha a méhszájam így puhul. Azért jobb a békesség.
Azt hiszem a fél fizum rá fog menni, de ez van.