Új privát üzeneted érkezett!

Lili! Szonja nagyon tündéri!

Ami! Szerintem azért tovább sem árt szopiztatni. Kanadában furcsán néztek egy ismerősünkre, mert egy éves koráig szoptatta a gyerkőcöt.
Nem tom mitől lenne csúnya.
Tesóm nekem mesélte, hogy amit a kórház adott betétet (nem volt kicsi), még abban is átázott nem egyszer.

Tényleg Lili. Már a kórházba is érdemes bevinni a mellszívót? Már akkor is lesz annyi tejcsi?

Kép
bettó
 
 


Buta kérdés... Mi az az nst? :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv
 
 


Nekem nagyon nyilalni nem szokott, inkább az a pisiinger jön elő, viszont nekem, hogyha előjön, akkor "szaladnom kell" ami már nem olyan egyszerü. Kincső a kezecskéjét mindig a veséimmel tornáztatja. Viszont nekem nem forgolódik, mióta a feje lent van mindig ugyanott érzem a mocorgásokat.

Kép
bettó
 
 

 
 

Hi-hi azt még én sem tudom, hogy hogy csinálják! :oops:

Kép
bettó
 
 


Annyit tudok róla, hogy az utolsó hónapban minden héten nézik, a túlhordáskor meg minden nap.
Nem az, hogy tiszta-e a magzatvíz? Vagy az megint más? Nem tom :oops:

Kép
bettó
 
 


Hányadik héttől kezdenek lefelé mozdulni a babák? Én is nsokszor vagyok kénytelen úgy ülni, mintha karót nyeltem volna. 2 lányzóm befészkelte magát a bordáimhoz :)

Kép
Kép
labasv
 
 


Remélem egy tapasztaltabb kismami jön nemsoká és válaszol a kérdéseinkre. Fogalmam sincs, hogy hanyadik héttől indul lefelé.
Nekem is szokott szólni Kincső, hogy húzzam ki magam :lol:
Ma a doki is megjegyezte, hogy már az egész pocakomat elfoglalta a leányzó. Megkérezte, hogy mi lesz itt 2 hónap múlva. Nézak rá bambán. Ő meg poénkodva: SZÜLÉS :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Lili! Nagyon aranyos Szonja!

Edina! Szegény , nem semmi amin keresztül mentél! :shock:

Viven! Sajnállak a volt párod miatt, meg az idegölő nagyszülők miatt. :cry: Szép kismami vagy!

Juti! Nagyon szépek a körmök! :lol:

Ildikó! Pihenj sokat!

Betti! Én is szivesen mennék színházba, megnézném a Rómeó és Júliát.

Ez az évvége nem szerencsés számomra. Múlt héten vasárnap meghalt nagyapám Mondjuk csak mostoha volt, de már akkor együtt voltak mamámmal mikor anyu kislány volt.
Uh-n meg kiderült, hogy Zalán agyában a két agyféltekét összekötő kéregnek nem olyan a formája amilyen lennie kéne. Kereknek kéne lennie és neki csepp formájú. Ami jelentheti azt is, hogy nem lesz semmi féle rendellenessége (szellemi), ha nem párosul semmi más mellé (ezt egyébként nem tudom hogy kell érteni). Azt mondták, hogy sok ilyen ember van akinél nem is vették észre mert még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány.
Akkor fog kiderülni minden ha majd megszületnek. Nagyon félek!!!
Valaki hallot már ilyenről? Latinul:corpus callosum dysgenisiara utaló gyanújelek.

Egyébként Anna:bpd:89 mm, fl: 56 mm kb súly 1850g
Zalán:bpd:80mm, fl: 57 mm kb súly 1670g


Ha valaki tud vmi biztatót mondani írjon!!!!!


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Szia Adri!
Sajna én még nem hallottam ilyenről :( De biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Hogyha valami baja lenne, szerintem a korábbi vizsgálatok alapján már kiderült volna. :wink:
Őszinte részvétem nagyapád miatt :cry:

Kép
bettó
 
 


Ja a Romeo és Juliát mi is meg akartuk nézni tesómmall, de amikor itt voltak Debrecenben kétszer annyi volt szinte a jegy, mint Pesten, így inkább nem mentünk. :roll: Viszont meg van a tékában, sokszor meg szoktam nézni, bár ez nem olyan, mint élőben.

Kép
bettó
 
 


Betti! A színházi előadás van meg a tékában? Magyarul? Nekem a francia van meg jó az is , de jobban szeretem magyarul.
Köszönöm a részvétnyilvánítást.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!
Újra nekiállok a dolgoknak, mert Lili az előbb elnyomta... :twisted:

Szóval!
Manka!
Nagyon édes Szonja a képeken!!! :lol:

NST:
Ugyanaz mint a ctg, csak van ahol így hívják.
A 36.hét után kell hetente menni a kórházba, ahol ezt a vizsgálatot csinálják. A lényege, hogy megmérje a magzat szívverését, és a fájástevékenységeket. Erről kapsz egy görbét (olyasmit mint az ekg), amit a doki megnéz, hogy ha van már enyhe fájástevékenység, akkor a baba szívverése hogyan reagál rá. A hasad tetejére és oda ahol kb a baba szíve van tesznek egy-egy korongot, ami a jeleket veszi. Maga a vizsgálat kb 20 perc. A 40.hét után már minden másnap kell menni... :wink:

Megyek mert mennünk kell még vásárolni egy uccsót. :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Jadika!
Most olvastam amit írtál.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál! Remélem, hogy semmi baj nem lesz Zalánnal! Nagyon szorítok nektek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Adri! Igen a Szinetár Dórás van meg nekünk színházi előadásban :wink: Nekem amúgy francia sokkal jobban tetszett :wink:

Giga köszike az infót :wink: Azt hittem, hogy ez a vizsgálat már alulról működik :oops: Ugye itt az nst-n kell ébren lennie a babónak?

Kép
bettó
 
 


Részvétem a nagypapa miatt!
Nekem 4 éve dec.27-én halt meg az anyukám. Szóval azóta a karácsony szomorkás...
Írtó drága Pesten a színházjegy! Ráadásul a népszerű darabokra hónapokkal korábban kell jegyet foglalni!

Kép
Kép
labasv
 
 


Részvétem a nagypapa miatt!
Nekem 4 éve dec.27-én halt meg az anyukám. Szóval azóta a karácsony szomorkás...
Írtó drága Pesten a színházjegy! Ráadásul a népszerű darabokra hónapokkal korábban kell jegyet foglalni!

Kép
Kép
labasv
 
 


Sajnálom anyudat! :cry: Tudom milyen, nálunk se Gézunak se nekem nem élnek már a szülők :cry:

Mi tesómmal gondolkodtunk rajta, hogy felmegyünk a Rómeo és Júliára, de nem kaptunk jegyet. Itt meg tényleg még drágább volt. :(

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Igen, itt ébren kell lennie a picurinak. :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, jól eltűntem, de nincs semmi baj! Pakoltam, és annyi mindent csináltam, hogy el sem tudom mondani. Azért megpróbálom!

Csináltam karácsonyi ajcikat, képet festettem mindenkinek, majd teszek fel belőle ide is kari után, mert nem szeretném ha valamelyik családtag "véletlenül" ide tévedne, és meglátná. :)

Meg készül a gyerekszoba, ma festünk, a Baumaxban kevertettünk olyan színt, amit megálmodtam. Alul zöld, fölül kék. Majd arról is teszek fel képeket.

Emlékeztek, talán nektek is írtam, hogy van egy fekete szekrény a gyerekszobában, amivel nem tudok mit kezdeni. Hát, ez sem probléma többé, mert vettem öntapadó tapétát, ami ajtóra, meg bútorra való, és olyan szépen feltettem rá, nincs benne semmi buborék, olyan szép, mintha eredeti fa lenne. Majd arról is teszek fel képet.

Vettünk a keresztfiamnak egy olyan édes ajándékot, biztos nagyon fog tetszeni neki. Rendőrjelmez. Van sisak, mint a rohamrendőröknek, meg kiskabát, meg távcső, gumibot, walkie-talkie, bilincs, jelvény a csomagban. Állati édes lesz ha beöltözik. Úgy tudom, imádják a gyerekek az ilyen beöltözős játékokat, remélem sokat fog vele játszani. Meg az oviban is lehet jelmezbálra felvenni. Már nagyon kíváncsi vagyok, mit szól hozzá.

Most nem válaszolok külön névreszólóan, mert olyan régen voltam itt, hogy ahogy elnéztem, már válaszoltatok is egymásnak, és én is azt írtam volna mint Ti!
Annyit talán, hogy a Rennie nekem is hányingert okoz, de akkor jobb, ha szétrágom gyorsan, és lenyelem, nem pedig elszopogatom. Rá is van írva, hogy emésztési gondoknál kell szopogatni, amúgy meg szétrágni kell. DE!!!! Vettem egy kekszet (Korpovit a neve), ami sokkal jobb, mint a Rennie. Sima korpás keksz, már egy falat után megszűnik tőle a gyomorégés. Nem finom, olyan, mint a fűrészpor, de nagyon hasznos. Jobb, mint ha állandóan Renniet ennék, mert ez teljesen természetes! Driennke! Próbáld ki. Én a Tescóban vettem. A kekszeknél van.

Ja, még Aminak üzenem, hogy én is Márkot szerettem volna, de a férjemnek nem tetszik. Szerintem mindkettő gyönyörű név, biztosan szeretni fogja a fiatok is!!!

Bettócska! Most nem tudok több körömmintát küldeni, de majd januártól megint lesz több időm, akkor küldök. Ne haragudj. De úgyis a legszebbeket tettem fel ide!!!

Csajok!!!

Most lehet, hogy nem leszek pár hétig, vagy csak egy hétig, nem tudom, mert festjük a szobát, aztán hazamegyünk anyuékhoz karácsonyozni, szóval nem lesz idő netezni. Ha valami van írok sms-t!!! Mindenkinek minden jót, maradjatok egyben, míg vissza nem jövök!!!!! A gyengélkedőbbeknek jobbulást, sok pihenést!!!

Éééééééés:


Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek, töltse meg a szeretet a szíveteket, és az otthonotokat!!!!!!!!!!


Puszi mindenkinek!!!!!!

jutiboszi
 
 


Halihó!

Juti drága nem vagy semmi :lol: Kíváncsi vagyok mit alkottok :wink:

Giga köszike, akkor pár hét múlva úgy kell készülni, hogy Kincső akkor tényleg ébren legyen nehogy lépcsőzni kelljen. Bár nem nehéz, mert a kis drágám többet van ébren. Most is fél 12-ig ébren voltunk, filmeztünk végre egy kicsit, ő is ébren volt velünk, majd egy jó óra múlva alvás. Én 3-kor kimentem wc-re, de már ott éreztem, hogy ébredezik. Ez tartott fél 5-ig. Reggel 8-kor ébresztett az óra és ő is egyből ébren volt.
Voltunk sógornőmmel vásárolni, ott is mocorgott (biztos imád majd vásárolni, főleg ruháka, mert olyan helyen voltunk csak :lol: ), ja és még most is ébren van. Éppen csuklik szegénykém :D

Csajok ne menjetek ruhaboltba. Annyi szép ruha van, amit mi még csak pár hónap múlva tudnánk viselni. Én imádok állapotosnak lenni, de KÉREM VISSZA A CSINI RUHÁCSKÁIMAT!!!! Már nagyon hiányznak, főleg azért mert a kismamis nadrágaim nem túl nőcisek, és már nagyon szeretnék élre vasalt gatyót felvenni, meg szoknyácskát. Láttam jó szoknyát kismamisban, de erre a rövid időre már csak nem vettem meg. Inkább Kincsőnek vettem megint egy pár cép ruhácskát :lol:

Kép
bettó
 
 


Sehol senik :cry:
Mindenki ajándékokat csomagol? Én már túl vagyok rajta :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma 4D Uh-n!

Íme a képek a kis tökösről! :lol:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Olyan akár Levi! :D
Mindene meg van,egészségesnek tűnik!fejkörfogata szerint 28+4 ,combcsont 29+2,a haskörfogata szerint 30+3 hetes a babóka/terhesség.Kis álomszuszék.Ő végigaludta az egészet :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó!
Gyönyörű ez a kis drága :wink: Szépen látszanak a férfiasság jelei is :wink:
Még jó, hogy nem takarta az arcát alukálás közben :)

Kép
bettó
 
 


Edina! Hűű, ez nem semmi! Nagyon-nagyon drukkolunk neked, és olyan gyakran hallom, hogy kisebb a baba, mint lennie kéne. És nagyon szépek a képek! Gyönyörű a pofikája! :)

Adri, én tényleg csak nyugtatni tudlak, de csak azért, mert annyi ilyet hallottam már! Ezt a problémát konkrétan nem ismerem. Gondolom arra gondoltak, hogy ha nem lesz mondjuk oxigénhiányos, vagy nem kap fertőzést, akkor nem okozhat gondot ez az eltérés. Ami fontos, hogy ha megszületik, és nem látsz semmi eltérést, akkor is vidd neurológiára kontrollra, mert ha esetleg mégis van valami, akkor azt minél kisebb, annál jobban tudják korrigálni. Az egyik barátnőmnek a babójának a fejecskéjében egy kis daganatot vettek észre, jól ráijesztettek, és szépen felszívódott és most eszméletlen ügyes a kisfiú. Tudom, nagyon hehéz, de próbálj megnyugodni!!!

Betti, nekem a barátnőm hozta be a mellszívóját, amit lefertőtlenítettek nekem, és megmutatták hogyan kell használni. A kórházban is van, de azért jó, ha nálad van, mert akkor nem kell esetleg várni rá. És inkább azért kell fejni az elején, hogy beinduljon a tej, ha esetleg a baba sokat alszik, és nem szopik annyit. Szóval én fejtem, mert bedurrantak a cicik, de most, csak ha nagyon szükséges, akkor fogok fejni, mert nagyon nem szerettem.

A babák a szülés előtt pár nappal is képesek "beékelődni" a csontos kismedencébe, azt hiszem, etrre mondják, hogy leszállt a pocak, de lehet jóval korábban is. Nekem egy héttel a szülés előtt még nagyon fent volt Szonja, mondta is a doki, hogy ideje lejebb mennie. :)

Szerintem én sem jövök már, sütünk-főzünk, csak nagyon nem bírom, és még az ajik sincsesek becsomagolval, úgyhogy

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN TOPIKLAKÓNAK!!! ÉS VIGYÁZZUNK MAGUNKRA!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Nagyon édes a baba!
Irigyellek, hogy láttad a pofiját! Nekem mindkét csajszi takarta egész uh alatt!
De mindegy! Végülis nemsokára meglátom őket:d

Kép
Kép
labasv
 
 


Kép


Nagyon szép, meghitt, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltűntem, de az elmúlt hetekben nagyon-nagyon sok minden összejött, úgyhogy az energiám csak az olvasásig terjedt... :oops:

Mindenesetre most jelentkezem, hogy Mindannyiótoknak kellemes karácsonyi ünnepeket, nagyon boldog új évet, és egészséges, gyönyörű gyerekeket kívánok!


agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Sziasztok!

Lili! Köszönöm a biztató szavakat.


Én is kívánok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT és jó egészséget!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!!!! :D

A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!


Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!



Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el, és a világ ünnepel! Boldog Karácsonyt!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!


Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt



Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


A házakban mindenhol kalács illatozzon, Fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon. Szívekbe költözzék nyugalom, s szeretet, Hozzon a Karácsony békét és örömet!
Kép

Békés, meghitt karácsoyt mindenkinek! :wink:

Kép
bettó
 
 


Szeretetteljes,Bekes,Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!!!!

Lecso,nagyon edi a baboka!! :D

Adri,öszinte reszvetem a nagyi miatt :( Sajnalom hogy megijesztettek Zalan miatt,de ha valami komoly baj lenne,akkor az mar korabban kiderült volna szerintem.Biztos vagyok benne hogy ket egeszseges,gyönyörü babad lesz!!!!!!Ne idegeskedj fölöslegesen!

Gnesa,remelem azert jol vagytok! :wink:

Vivien,nagyon sajnalom hogy te is atelted fiatalon mar ezt a szörnyü dolgot.. :cry: Nekem apukam halt meg 4 eve :cry:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!!
Jövőre már a babákkkal ünneplünk :D

Kép

Kép
Kép
labasv
 
 


Bizony jövőre már kis édesen bontogatják majd az ajándékokat :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Békés Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra.

Itt egy 30 hetes pocakfotó.Bocsi a kevés ruha miatt,de igy látszik a legjobban...

Kép pocak
ildikó82
 
 


Szió!
Ildikó, szép nagy már a pocakod. :wink:
Holnap én is teszek fel, hogyha nem felejtem el behozni :oops:

Pusz mindenkinek!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Boldog karácsonyi űnnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!
szasza84
 
 


Halihó!

Egyképecske gyorsan Gézuval :wink: Kép

Kép
bettó
 
 


Majd teszek fel olyat is, amin jobban látsuózik a pocak, csak most nem nagyon van időm. :oops:

Puszi mindenkinek

Kép
bettó
 
 


Szió!
Jó látni mennyire szeret a párod! Olyan szépek vagytok!
Neked is szép nagy a pocid már :d
Mi holnap megyünk a volt párommal apasági nyilatkozatra. 2 hónapja intézem. Az ügyintéző srác 24 éves, és van, hogy nekem kell a törvénykönyv ránk vonatkozó paragrafusait idéznem, mikor közli, hogy nincs olyan amit akarok. Állatira nem ért hozzá. Szóval drukkoljatok, hogy az ezredik alkalommal végre meg tudja csinálni, és ne találjon ki megint valamit! Különben kissé durci leszek! :evil:

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Bettó:szép párocska vagytok!

Labasv:szorítok holnapra,hogy sikerüljön elintézni amit szeretnél!

Remélem mindenkinél jól telt(telik) a Karácsony!
Csináltunk mi is pocifotót Apával.

Kép Kép

30+5

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már úgy várom a végét!Én nem emlékszem,hogy Levivel így "szenvedtem" volna!Úgy feszít a pocakom(nem keményedik) mintha nem férne el benne,pedig még most fog nőni igazán! :D Aludni csak jobb oldalt tudok már,valószínű mert ott van a feneke+a háta,azaz a súlya.Így is reggelente úgy ébredek mintha egy úthenger ment volna át rajtam! :D

Jó éjt,szép ámokat!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso
 
 


SZIASZTOK!

Köszönjük szépen a dicséretet, igen imádjuk egymást :oops: :D
Lecsó neked is szép nagy már a pocakod :wink: Én is várom már a februárt, bár most, hogy jópár hete frontmentes az időjárás elég jól birom a dolgot :lol: Gondolj csak bele, jövőhéten ilyenkor már január lesz :wink: Nagyon közel vagyunk a végéhez :wink:

Vivien! Nagy drukk holnapra!!!!! :wink:

Íme egy másik kép, itt jobban látszik a pocak :wink:
32+4 nap: Kép

Kép
bettó
 
 


Csajok!
Azt hiszem elment a magzatvizem. Most megyek a kórházba, hogy megnézzék...a nyákdugó izét nem láttam.

Kép
Kép
labasv
 
 


sziasztok!

Labasv:Drukkolok,hogy ne szülessen még meg a babóka!Jó lenne még egy pár hetet kihúznia odabent!A világ szeme rajtad!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Először is Vivien, remélem, hogy nem lesz semmi baj, és remélem még bennt maradnak a picik. Nagyon szorítok.

Másodszor!
Szörnyen restellem magam, de még annyi időm sem volt, hogy feljöjjek boldog karácsonyt kívánni.
Szóval akkor utólag mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket, és boldog új évet kívánok.

Képzeljétek, már csak szombatig dolgozok, utánna már otthon leszek én is, és bizti gyakrabban tudok jönni.

Egyenlőre ennyi, majd még jövök. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!
Azt mondták én már innen hármasban megyek ki. Max 48óra. Mind a ketten kb. 2kilók.

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Vivien! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Szépek a pocak fotók!

Túl vagyunk az első két CTG-n, képzeljétek tegnap olyan gépre tettek fel ami mindkét babát egyszerre tudta figyelni, érdekes volt. Ja meg is lettem vizsgálva egyelőre még zárt a méhszájam.
Ma meg szülőszoba látogatásra megyünk.
Január 2.-án megint CTG, és akkor beszéljük meg mikor kell majd befeküdni, de valószínű következő héten esedékes lesz.

Holnap lesz nagyapám temetése :cry: .


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Viven! Kitartás! Szorítok, ha tudsz informálj minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ejha!
Elkezdődött...
Labasv!
Nagyon szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen!!! A 2 kiló az már szerintem jó súly!!! Főleg ikreknél. :wink: Bár én nem vagyok túl jártas ikersúlyokban... :oops: De őszintén remélem, hogy okés lesz minden. Majd jelentkezz!!!

Kép
Kép
giga1
 
 


Vivien!
Akkor már szép nagyok és biztos nem lesz semmi baj, várjuk az infókat.

Adri!
Már az előbb is akartam írni Neked, de bejött a főnök.
Szóval őszinte részvétem a nagypapád miatt.
Ami pedig azt a kis elváltozást illeti, biztos, hogy nem lesz semmi probléma, nagyon sok helyen hallottam már, hogy el akarták venni a babát, a mamától mert olyan dolgot láttak, aztán elment másik dokihoz és ő egyáltalán nem látta és most van egy egészséges kisgyerek, akinek kutya baja nincs. Szerintem ne idegeskedj, várd meg a következő UH-ot, vagy esetleg menj el egy másik dokihoz, esetleg genetikai tanácsadóba, ahol pont az ilyen dolgokkal foglalkoznak. Ott bizti több ilyen esetet láttak már és meg tudnak nyugtatni. Most nagyon nem szabad idegeskedni.

Betti!
Írd majd be légyszi, hogy 7-én doki, 3-án védőnő.

Driennke

Kép
driennke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?