Sziasztok!
Ne haragudjatok, jól eltűntem, de nincs semmi baj! Pakoltam, és annyi mindent csináltam, hogy el sem tudom mondani. Azért megpróbálom!
Csináltam karácsonyi ajcikat, képet festettem mindenkinek, majd teszek fel belőle ide is kari után, mert nem szeretném ha valamelyik családtag "véletlenül" ide tévedne, és meglátná.
Meg készül a gyerekszoba, ma festünk, a Baumaxban kevertettünk olyan színt, amit megálmodtam. Alul zöld, fölül kék. Majd arról is teszek fel képeket.
Emlékeztek, talán nektek is írtam, hogy van egy fekete szekrény a gyerekszobában, amivel nem tudok mit kezdeni. Hát, ez sem probléma többé, mert vettem öntapadó tapétát, ami ajtóra, meg bútorra való, és olyan szépen feltettem rá, nincs benne semmi buborék, olyan szép, mintha eredeti fa lenne. Majd arról is teszek fel képet.
Vettünk a keresztfiamnak egy olyan édes ajándékot, biztos nagyon fog tetszeni neki. Rendőrjelmez. Van sisak, mint a rohamrendőröknek, meg kiskabát, meg távcső, gumibot, walkie-talkie, bilincs, jelvény a csomagban. Állati édes lesz ha beöltözik. Úgy tudom, imádják a gyerekek az ilyen beöltözős játékokat, remélem sokat fog vele játszani. Meg az oviban is lehet jelmezbálra felvenni. Már nagyon kíváncsi vagyok, mit szól hozzá.
Most nem válaszolok külön névreszólóan, mert olyan régen voltam itt, hogy ahogy elnéztem, már válaszoltatok is egymásnak, és én is azt írtam volna mint Ti!
Annyit talán, hogy a Rennie nekem is hányingert okoz, de akkor jobb, ha szétrágom gyorsan, és lenyelem, nem pedig elszopogatom. Rá is van írva, hogy emésztési gondoknál kell szopogatni, amúgy meg szétrágni kell. DE!!!! Vettem egy kekszet (Korpovit a neve), ami sokkal jobb, mint a Rennie. Sima korpás keksz, már egy falat után megszűnik tőle a gyomorégés. Nem finom, olyan, mint a fűrészpor, de nagyon hasznos. Jobb, mint ha állandóan Renniet ennék, mert ez teljesen természetes! Driennke! Próbáld ki. Én a Tescóban vettem. A kekszeknél van.
Ja, még Aminak üzenem, hogy én is Márkot szerettem volna, de a férjemnek nem tetszik. Szerintem mindkettő gyönyörű név, biztosan szeretni fogja a fiatok is!!!
Bettócska! Most nem tudok több körömmintát küldeni, de majd januártól megint lesz több időm, akkor küldök. Ne haragudj. De úgyis a legszebbeket tettem fel ide!!!
Csajok!!!
Most lehet, hogy nem leszek pár hétig, vagy csak egy hétig, nem tudom, mert festjük a szobát, aztán hazamegyünk anyuékhoz karácsonyozni, szóval nem lesz idő netezni. Ha valami van írok sms-t!!! Mindenkinek minden jót, maradjatok egyben, míg vissza nem jövök!!!!! A gyengélkedőbbeknek jobbulást, sok pihenést!!!
Éééééééés:
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek, töltse meg a szeretet a szíveteket, és az otthonotokat!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!!