Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép

Ezt sikerült összehozni!

Kép
mogyoland

Na lépek mert tele rakom az oldalt!

Kép
mogyoland

Mogyi! köszi a fotókat, nagyon jó pocis képeket látni, mennyit nyavalyogtunk már a végén!?

kertikiri. igazából a nyári 2. tali is itt lett volna, meg amúgy is szeretek fontoskodni (vettétek észre, mi?)

én is nyomhatok egy receptet? kalácsmaradék összevágva, tepsibe be, leönteni 1tojás plusz tej plusz van. cukor plusz citromhéj keverékkel. tetejére barcklekvár pöttyök meg csokidarabok, megsütni, de maradjon lucskos. stahl judittól lopva.

időpont: én 29én melózom meg többen mondták, hogy ünnepek között családi bulik vannak.
rá egy hétre? 5-e?

vezetés, hát vezetni azt tudok, de pesten tájékozódni? vesztem már el gps-szel is, ami bemondja, hogy hol merre kell fordulni.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Nem olvastam vissza, igy nem tudom hiányoztam-e bárkinek is:)

Kedd óta kórházban vagyunk. Reggel megint volt egy nagyobb véres kaki (Móni, bocs, ezt ugord át), igy a gyerekorvos beküldött mégis a Lászlóba, ahova a fertőzéses hasmenéses hányásos gyerekeket küldik (tele Rotással!). Most jöttünk csak haza, minden lelet negativ!! Ez azért kellett, mert ha nincs kizárva a fertőzés, akkor egyik kórház se fogad minket további vizsgálatra. Most megint szigorú tejdiétán vagyunk, Panka kapott egy negyedik fajta tápszert, én meg se tejterméket, se marhahúst nem ehetek. Voltunk ma a Heim Pál-ban is, szerencsére ott már nem kellett bent maradni, majd 27-én kell hivni a gasztroenterológus főorvosnőt, hogy időpontot egyeztessünk. A popsiján a repedést már egyik orvos sem látta, az lehet, hogy elmúlt. Szóval további vizsgálatok majd jövőre.
Kórház ritka szar volt. Anyukákat nem veszik fel, mert nincs pénz, de elvárják, hogy ottmaradj, mert kevés a nővér. Persze én semmi pénzért nem hagytam volna egyedül ott Pankát, de volt egy kisebbségi, aki simán hazament volna, de jól lecseszték, hogy maradnia kell. És mivel az anyukákat nem veszik fel, se ágy, se kaja, se zuhanyzó, se wc, semmi. Alvás széken, kaja, amit hoznak, tusolás és wc az egy szem közös zuhanyban/wc-ben, ami az épületben van, zárni nem lehet! Igy voltam 3 éjszakát, már azt hittem megőszülök, mire kijöttünk.
Mindegy, vége, lényeg, hogy nincs fertőzés és Karácsonyra hazajöhettünk.
Remélem mindenki jól van, most olvasok vissza.

Tegnap voltunk 3 hónaposak!!! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Móni, azóta is van??? Vagy kedd óta nincs? Remélem legalább nem szedtetek össze semmit! :shock: :(
Gratula a 3 hóhoz!

Ciripke, talit majd meglássuk! Apa dáthás, remélem a csaj nem lesz az...

Timi, ugyan már, 500 Ft-ot nem fogok átutaltatni Veled! A CD-k lehet, hogy másolva olcsóbbak, de jóval többet érnek... még nem értek ide, de gondolom a Posta is szarakszik a vasutassztrájk miatt!

Andi, jó megfigyelő vagy, ma napközben is sokat voltam! A kiscsaj irtó rendes volt! Nézelődött a pihiszékben meg a földre leraktam egy pokrócot ott játszottunk (pihiszőnyeget öröklünk, lassan az is ideér)... Ja és itthon hagytam Apával amíg vettem 1-2 ajándékot (megint rettyentet neki egyet :lol: ) és tudtam hajat is mosni, KIRÁLY!!
Ez a nap minimum annyira szupi, mintha tavaly ilyenkor mondjuk egy 3 napos wellness hétvégére mentem volna, az ember lánya miknek nem tud örülni? (kádbabeülős fürdés, hajmosás...)

Ciripke, nem tudsz véletlen vmi bőrös (táska, pénztárca) boltot Gödöllőn?

Timi, Dorka balos! Tehát Hubával tuti nem eresztem össze, mert abból balhé lesz... (jó néha jobbra is néz, de alapból balra :shock: )

Holnap még jön az utolsó bevásárlós roham (de már célirányosan) és jöhet a KARI!! Nálunk párom főz, tehát az nem frusztrál! :wink: 8)

Na ma este, vasalás, csomagolás, és díszítés 2. (a nagyja már kész) majd a kimaradhatatlan éjféli fejés! (nem lehetne szimplán TV-zni és bealudni?)

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke,ezzel a receptel (amúgy nekem is tetszett) 1 a gond:
KALÁCSMARADÉK :?: :!: :?: az mi :?:

Jutta

KépKép
jutta

nahát, Csajok, én már nem jövök karácsony utánig. legyetek jók, szépek, aludjatok jól és sokat, süssetek-főzzetek-egyetek fincsi kajákat, de mindenképp nagy-nagy nyugit és jókedvű, egészséges anyukákat, apukákat és kisbabákat az ünnepekre!
(Zsu, gratula a negyedéves szülinaphoz!)
szevasztok!
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Szia Zsu! Hát nem semmi! Csak kórházba ne kerüljön az ember! Mondjuk a Heim Pál ilyen szempontból nem vészes. 4000Ftért zuhanyzós 2 fotelágyas szoba van
örülök, hogy minden negativ, kár hogy ilxen sokáig tartott kideriteni :?

képzeljétek tegnap óta nem tudom kinyújtani a bal kezemet könyökből. majd az ünnepek alatt pihentetem

anyósék hoztak kalácsot, de nálunk sose fogy el

táskás : dm-mel szemben ill. gimivel szemben tudok tudod hol vannak? a gimi az sztk meg a piachoz közel, de holnap biztos bolondokháza lesz, szerintem álljatok meg kijjebb és menjetek gyalog

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

még annyi, hogy jó hogy ott nem szedtetek össze valami sz@art, mármint a lászlóban

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu
annyira sajnálom drága kicsi Panka :-(
utána nézek a könyveimbe bár okosabb a dokiknál én sem vagyok,csak lenne már vége ennek az egésznek

Jutta
ragszkodom hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most ennyi,kicist elvagyok havazva

ANDI
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsu: nagyon sajnállak titeket de az a lényeg minden rendben van.
Hát igen ezek a kórházi wc-k meg stb életveszélyesek hát nekem is volt ilyen gondom a szülés után a kórházban!

Ma én hülye csináltam egy bakit véletlenül a mobiltelefon fejbekolintotta a lányt egy picit hát inkább megsértődőtt!
Tiszta ideg lettem mint egy béna anya!Na ettől depi lettem egyből !
:cry:

Kép
mogyoland

Gratula a 3 hónapos miniszülinaphoz!

Egyébként már én is rég voltam apára igedes de ma bepotóltam meg ő is jól felhúzott! :cry:

Kép
mogyoland

Ciripke: imádtam terhesnek lenni és most is imádom ezt az állapotot is! :D
Azt sose felejtem el hogy mikor mozgott a lány és szóltam apának ,hogy gyere mozog a lány ő ugrott és mikor megfogta a hasam egyből abbahagyta!Ezek számomra felejthetetlenek! :lol:

Kép
mogyoland

timcike: milyen cd-et tudsz?

Kép
mogyoland

na, én el se m,ondom. vagy mégis. egyik este betti megcsúszott a kádban és ahogy megcsúszott ráült marci fejére ami igy viz alá került. búvárreflex bejátszott. marci megijedt, kicsit orditott, betti is meijedt, hogy marcinak baja lett ő is sirt.

boldog miniszülinapot, nekünk holnap lesz

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok, bocsi, hogy csak így bepofátlankodom, de:
Zsu, amit írtál, kísértetiesen emlékeztet anno a fiam születése utáni állapotra. Szegényt szrrá vizsgálták, tele volt szúrásokkal, intenzív, stb... aztán a végén kiderült, hogy nem olvad megfelelően a vére, és semmi másra nincs szükség, csak több K-vitaminra. Csak azért írtam le, mert nálunk napokig egy orvosnak se jutott eszébe ez a megoldás, én már tiszta pánikban voltak, minden baromsággal ijesztegettek..., hátha nálatok is hasonló bibi van csak.
Bocsi
stre

Na visszaolvastam, de bocsi, senkinek nem reagálok, mert hulla vagyok a 3 napig alig-alvástól!
Most már reméljük leszünk többet és végetér ez a mizéria.
Még csak annyit, hogy a képek minden babáról csuda édesek!
Ha valaki már nem jön, akkor Kellemes Ünnepeket! Ne egyétek degeszre magatokat :lol:

stre, köszi a hozzászólást, Panka dokijának rögtön eszébe jutott, kapott is plusz K vitamint :wink:

Jó éjt!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

na várom a 11 órát hogy fejjek!

Kiscsaj rendi volt és némi pótlás után (szerintem este már alapból várja a cumisüveget :? ) bealudt, így teregettem, vasaltam, csomagoltam és díszítettem!

Mogyó, elfelejtettem írni, hogy jók a képek!

Ciripke, köszi a tippet, DM-be úgyis kell mennem!
Kiscsaj mától "hivatalosan" is a MIDI méretű pelust nyűvi! :lol:
Meg veszek babavizet is, úgy tűnik nálunk is bejátszik a tápi! :?

Zsu, azóta hogy H-ban voltatok ugye nem volt véres cucc? Kiscsaj amúgy jól van?

ÉS a nap híre: a szűkebbik terhesség előtti farmerom is jó rám!
:D :lol: 8)

Na lassan 11! Kedvenc éjszakai szórakozásomnak megyek hódolni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu: boldog miniszülinapot, és persze, h hiányoltunk. Bár én azt hittem a net rossz :oops: Drága Pankusz, örülök hogy kint vagytok a kórházból. Az írásod alapján már túlvagy rajta, de gondolom aggódtál jó sokat.

Mogyi: jók a képek :D

Jó hír: Vilkó megint átaludta az éjszakát, igaz kapott oltást is. Így viszont reggel tök sok tej volt, ami úgy tűnik, /kopkopkop/ kezd visszaállni vmi normális mennyiségre. REggeli 120 gr + 100 ml fejés.
Jutta: nálam is menő most ez a fejés dolog :D

Nekem a jan 5 is jó!Sőt, az jobb:)

Volt oltás, van hőemelkedés, most indul a nyügi, mennem kell.

Boldog karácsonyt és új évet minden családnak, babának!
Csináljatok képeket!!!

KépKép
1macsek

sziasztok!

De jó jó híreket olvasni!

Tesómék múltkor bekerültek a kórházba a 3 éves unokahúgommal mert elesett és bentfogták megfigyelésre mert elvesztette az eszméletét!
Erre egy olyan korterembe kerültek ahol egy Rotás kislány volt!
Hát több sem kellet az amugy semmi baja lévő unokahúgomnak elkapta ez akkor nem derült ki csak másnap mikor utaztak vissza Németországba mert már az Osztrákoknál hányt és a húga is elkapta aki 1,5 éves meg a báttyám is!
Ahogy kiértek be a kórházba a sogónőm bent a két gyerekkel és a pici infúzion a tesóm meg otthon feküdt!
Mondom én miért nem rakják a rotásokat egy helyre vagy azokat akiknek nem ilyen baja van nem hiszem el hogy nem lehet megoldani ezt!

Kép
mogyoland

Mogyi! ez a story nagggggggyon durva! ennyi eszük van , hogy fertőző beteggel teszik egy szobába?????????????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Először is önző módon, képekkel jövök! :D

Csak, lazán:
Kép

Anya, jól ide ültetett:
Kép

Csajok, ezt figyeljétek és csináljátok utánnam :P :D
Kép

Kép

Kép
Kép
gabcii

Jaaa, a macis kép alcíme kismackó a nagymackóval 3. lenne. És a fej emelgetős képen, meg Ádimon kb, mint a bánatos Szűz Mária , akkora lelkesedés látszik :D

Zsu: Nagyon szurkolok, hogy a végére járjanak végre a bajnak!
Pankának gyors kilábalást kívánok!
Elég durva a Te és Mogyo sztorija is. Betegközpontú ellátás, mi???!
Mindig felháborodom, mikor szembesülök a kórházi helyzettel. Már sokszor mondtam a terhesség folyamán, hogy én nem ilyen helyen és nem így végzem a munkámat, Tehát elvárnám mástól is,hogy normálisan tegye! Mostmár kívülállóként, sokszor megbotránkozom.
Boldog miniszülinapot Marcinak és utólag Pankának is.
Khm, nekünk holnap lesz a 4 hós :D
Jutta: jaja, felér egy nyaralással, ha jobb napjaink vannak. És igen, tud örülni az ember a forró fürdőnek is akár!

Baba tali: meg kell beszélnem Apával. Naggyon remélem, hogy el tud minket vinni.

Kép
Kép
gabcii

Hát lányok, tegnap először lett hányingerem a gyerek kaka szagától. :oops:
Ádinak álmában sikerült berottyantania és mosolyogva aludt benne kb fél órát. Képzelhetitek, mekkora szag volt a szobájában, mire bementem.

Mogyo: tök jó pocis képet látni, köszi, hogy feltetted!
Ügyes vagy és nagyon jól sikerült Ágikáról a képeslap.

Én ezzel szeretnék nektek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI
(megjegyzem, Timit kell dícsérni, ő csinálta)
Kép

Még vmi: rakhatnánk utolsó pocis képet, meg publikus szülőszobásat is.

Kép
Kép
gabcii

Kép

Remélem ez jó azt mondta apa hogy neki ez tetszik és a cicim is nagyából takarásban van!

Kép
mogyoland

Ciripke: boldog hófordulót nektek! :D

Gabci: jó képek nagyon!

Kép

Ez meg utánna készült mikor már a megőrzőben voltunk hármasban!
Olyan jó volt a szülőszobán tök egyedül voltunk!És szültünk !

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Semmi időm nincs! Majd este írok!
De gondoltam én is feldobom, amivel mi kívánunk mindenkinek itt a topikban nagyon szép Karácsonyt!
(Hangja is van!)
http://www.elfyourself.com/?id=1680924675

Kép
ermoni

Jó nagyon!!!!!

Kép
mogyoland

Majd ha lesz szíves betölteni ez a fránya gép, megnézem Móni!

utolsó pocis és szülőszobás is egyben (tuti kis oldalt copfal, de akkor nem az volt a lényeg :D )
Kép

Ádim első percei:
Kép
Kép

Köszi Mogyo,hogy felraktad! (tényleg, csak egy picit van takarásban a cici, de láttunk már olyat nyugii :wink: )
Milyen nagy volt Ágika. Igazán megható!

Kép
Kép
gabcii

Figyelj már Móni, nem csoda, hogy a doki a fenekedet stíröli, ha így riszálod :wink:

Ádinak, Marcinak boldog hófórdulót.

Gabcii: szuper jól fest Ádi, és milyen ügyin tartja magát, pont egy hete még ezen izgultál, és láss csodát :D Ádi szerelése nagyon tuti!

Ciripke: nálatok mindig történik valami, de olyan dolgok, amiről és paramamaként számolnék be, Te meg... Tiszta lazán. Ezt a három gyerek teszi? :D :D Léci nyugtass meg, hogy azért Bettikénél jobban izgultál!!!

Mogyi: jó a kép ismét!

Timi: már én is akartam kérdezni, hogy milyen cd-k?

Mennem kell, vár egy kis kaszinótojás meg sonkatekercs! :arrow:

KépKép
1macsek

Gabci: ezek is jó képek!

Mi meg egyedül mert most apa van oda céges ebéden de mondtam neki jó volna ha időben fürcsire legalább hazajönne!
mert ma még sütit kellene összedobnom!

Ágika alszik!

Majd jövők még!

Kép
mogyoland

Móni, nekem kellett két megnézés mire leesett :-) Egyedül Janka volt ismerős a képen ugyanis, de egyszerűen nem tudtam előszőr hova tenni :lol: Szuper, tényleg.

Ági, Gabci jók a képek. Nekem sajnos nincsen szülőszobás-megszületős a császár miatt. Utána sincs közös, mert megfigyelőbe került a lány (kétszer vágták a pocit mert nagy baba volt, jó széles is a hegem, aztán nagyon mélyre kellett érte lenyúlni, mert ő elindult kifelé, csak háton fekve, ez volt a baj, és végül nem sírt fel kiemeléskor - köszönhető talán a doki hazárdírozásának az oxyval). A vajúdás alatt meg direkt nem engedtem fotózni. Pocis is csak nyár körüli van, azt mindjárt keresek.

Gratula Pankának, Ádinak és Marcinak a hófordulóhoz.

Zsú, remélem hamarosan kiderül Panka baja, illetve az hogy nincs!

Ciripke, nekem nagyon jó az 5-e, de Csabi vinne el, mert olyan messzire nem vállalnék vezetést (pedig jól megy, csak hát valakinek szórakoztatnia kell a csajt, aki hátul ül)

Macsek, mivel fejsz? Kézzel vagy valami fejővel? Nekem eddig a max fejés talán 40 volt, de csak kézzel tudok, pedig van Avent és Medela kézim is. Van valami titka ezeknek, amiről nem tudok? Mindenesetre örülök, hogy visszatér a tejhozam, talán Vilinek is megjön így az étvágya. Egyébként én is azt veszem észre Nadinon, hogy a legritkább esetben jelentkezik kajáért, tehát ha rá várnék, akkor lehet valóban csak 4 óránként ennénk mi is. Most próbálom 2-2,5 óránként etetni napközben, hogy bepótolja ami este kimarad. Tegnap is nagyon szuper volt, 21-kor aludt, és kelt 4-kor, aztán egyből vissza, és aztán 8-kor. Ez nekem így tuti. De annyira nem lovalltam még bele magam, hogy mondjuk este tescoba induljak, vagy tévézzek, mert tutira akkor kelne éjfélkor, amikor egy órát sikerül csak addig aludnom :lol:

KépKép
kertikiri

Kép

KépKép
kertikiri

Hát nállunk teljesen beállt a 3órási kelésre meg a 7 órásira
utnna ha nem kelünk fel akkor visszaalszik egy idő után de ha berakom a kiságyba akkor is elalszik.

Kép
mogyoland

csini voltál te is!!!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Lányok, én már nem jövök a hétvégén, így:

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!!

Puszilok Mindenkit!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mi egy héttel Janka születése előtt:
Kép
Szülőszobás?
Hát nekem is császár volt, ugye! A "szülésznő" azért fotózott, de egy császárosnak nincs ilyen "mellrerakós" fotója. Nekem csak Jankáról van fotó! Sok! :wink: Mármint benn a műtőben! :lol:

Kép
ermoni

moni: volt ám hegyes pocakod! :lol:

Kép
mogyoland

Ciripke! Egyelőre nekem is jó az 5.! De ha mindenkit visz a férje/párja, akkor én is viszem az embert! (Bár vele még erről nem beszéltem! :roll: ) :lol: És akkor a fiúk a ház előtt partiznak? :lol:
Mogyo! Én biztos nem mertem volna bevállalni egy ilyen cickós képet! (Nagyon sokan olvasnak minket csak úgy! Most figyelem, h mennyien!) Szal nektek oké, de a "kukkolóknak": NEM mutatnám meg! Amúgy szépek vagytok!
Kriszti! Csíkos poló! Nyáron már kitárgyaltuk itt, bevállalós pocakosan egy csíkos! Mindegyikőnk hordott! :lol: :lol: :lol: De csini vagy! (Te nem fotóztad/tattad állandóan magad? :shock: )
Gabcii! Félre copf, helyesek vagytok! Rég volt, mi?!

Kép
ermoni

Hegyes pocak! Tudod hányan mondták, h fiam lesz! Én meg tudtam 100%-ig, h csaj! Mit összeröhögtem!
Zsu! Hogy szegény kis Panka mi mindenen kellett h átmenjen! És még folytatódik! Szorítok, h hamar a végére érjetek és kicsi legyen a baj! Azért jelentkezz, h mi van! ( Én amúgy sejtettem, h valami gond van, csak nem akartam itt károgni!) Egy nagy-nagy puszit küldök a lányodnak!

Kép
ermoni

Kép

Ezt a képet nézegettük 3 órán keresztül, mert mi nem kaptuk meg a szülés után (szarul voltam kicsit) Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy lány. A doki is azt mondta, én is úgy éreztem. És minden lányos anyuka azt mondta a hasamról, h tuti lány! Na, ennyit a has formákról.

És nekem is volt keresztbe csíkos pólóm :D

KépKép
1macsek

Jé Macsek! Te tényleg szemüveges vagy! Szral voltál? Mi volt?
Én 100% ig tudtam, mert volt magzatvízvétel, kromoszómavizsgálat! :lol: :wink:
Úgy bírom, ilyen elgyötört arcocskája mindegyiknek! Na keresek majd én is Jankáról! Úgy néz ki rajta, mintha a saját ükanyja lenne!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hát nálunk is egyből mondták ,hogy tuti csaj mert a lába szinte a nyakában volt és látszott a dimus!
másodjára is megerősitette a doki!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

zsu: drukkolok, hogy minél előbb rendbejöjjön a nagylány. :)

Mindenkinek Nagyon Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Móni: elszakadt a méhlepény, oszt jól kivéreztem. Akartak vért is adni, délutánig lábra sem tudtam állni, ilyenek. Irtó rosszul voltam. Nálam csak egy valaki volt rosszabbul, az apuka :D

jaja, szemüveges vagyok, és remélem feltűnt, hogy a hálóingem színben passzol a szemügémhez. 8)

kari ajik: tegnap mindenkinek megvettük, mindenki könyvet kap :D mi meg egymásnak semmit, majd legközelebb...
na megyek fürdetni, jóccakát mindenkinek :arrow:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Szépek a képek, és Móni jó ez a cucc, amit felraktál! :lol:

Amióta kapja a kiscsaj este a pótlást nyugival elalszik és tegnap 9-től reggel fél 9-ig nyomta! :shock: :shock: :lol:

De a pocival még mindig nyavajgunk néha, külön Móni miatt nem részletezném...

Ja és 2 vendégsereg is volt ma és nagyon édi volt... (csak az első végén adta elő a nem elalvós - sírós különszámot)

Csajok, szerintem az a baj, hogy nincs napirendje és az meg azért nincs, mert a pocija bekavar... De majd vmit ügyködök januártól!
(ezt onnan veszem, hogy fürcsi után tudja, hogy alvás jön és akkor nincs is ezzel gond, tehát ha nappal is lenne vmi rituálé akkor gondolom azt is elfogadná idővel!)

Ja és tegnap meg ma délelőtt alig kapott pótlást és jobban fájt a pocija! HELP lehet olyan, hogy a tápi hozza rendbe??? Volt már vkinek hasonló tapasztalata? Mert akkor inkább fixen kap 2x pótlást, minthogy szegénykém küzködjön...
(én semmi puffasztót nem eszek, meg tejet se, és tejterméket is elvétve - ma 2 db tejcsokis szaloncukor a "bűnöm")

JAJJJ. hülye vagyok!!!! Most este ettem aszaltszilvás pulykát.... ha holnap rosszabb lesz a poci, akkor az miattam van... :oops: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Sajnos nem jutottam ide, már sztem is nem fogok.

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni, de örökre nem jössz, vagy csak karácsony utánig??!! :shock: Lillának boldog hófordulót!
Macsek, akkor Ti tényleg csak a megszületésekor tudtátok meg, hogy fiú? Addig végig lánynak gondoltátok? Jól emlékszem?? Jó a kép, nekem feltünt a harmónia :lol:
Csíkos: hát én bizony nem rejtettem véka alá a pocakom. Ami a végére már hatalmas volt amúgy (meg én is), mindenki mondta, hogy tutira előbb fog jönni, meg hogy nagy lesz - hát nagy lett, de nem jött előbb. Móni, a Te hasad is óriásinak tűnik :)
Ági, Te hol szültél?

KépKép
kertikiri

Kép

Csíkosban! És még itt 2 hónap van hátra, nomeg jópár kiló!

(a régiek már látták)

Hajni, Kellemes Ünnepeket és ha túl vagy a bonyodalmakon, meg az ünnepeken GYERE!

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?