Móni, nekem kellett két megnézés mire leesett
Egyedül Janka volt ismerős a képen ugyanis, de egyszerűen nem tudtam előszőr hova tenni
Szuper, tényleg.
Ági, Gabci jók a képek. Nekem sajnos nincsen szülőszobás-megszületős a császár miatt. Utána sincs közös, mert megfigyelőbe került a lány (kétszer vágták a pocit mert nagy baba volt, jó széles is a hegem, aztán nagyon mélyre kellett érte lenyúlni, mert ő elindult kifelé, csak háton fekve, ez volt a baj, és végül nem sírt fel kiemeléskor - köszönhető talán a doki hazárdírozásának az oxyval). A vajúdás alatt meg direkt nem engedtem fotózni. Pocis is csak nyár körüli van, azt mindjárt keresek.
Gratula Pankának, Ádinak és Marcinak a hófordulóhoz.
Zsú, remélem hamarosan kiderül Panka baja, illetve az hogy nincs!
Ciripke, nekem nagyon jó az 5-e, de Csabi vinne el, mert olyan messzire nem vállalnék vezetést (pedig jól megy, csak hát valakinek szórakoztatnia kell a csajt, aki hátul ül)
Macsek, mivel fejsz? Kézzel vagy valami fejővel? Nekem eddig a max fejés talán 40 volt, de csak kézzel tudok, pedig van Avent és Medela kézim is. Van valami titka ezeknek, amiről nem tudok? Mindenesetre örülök, hogy visszatér a tejhozam, talán Vilinek is megjön így az étvágya. Egyébként én is azt veszem észre Nadinon, hogy a legritkább esetben jelentkezik kajáért, tehát ha rá várnék, akkor lehet valóban csak 4 óránként ennénk mi is. Most próbálom 2-2,5 óránként etetni napközben, hogy bepótolja ami este kimarad. Tegnap is nagyon szuper volt, 21-kor aludt, és kelt 4-kor, aztán egyből vissza, és aztán 8-kor. Ez nekem így tuti. De annyira nem lovalltam még bele magam, hogy mondjuk este tescoba induljak, vagy tévézzek, mert tutira akkor kelne éjfélkor, amikor egy órát sikerül csak addig aludnom