Sziasztok!
Ma extra kondis napom volt, mert Zsebi valami ébrentartót kaphatott a két szurival
Azt hiszitek, a nyugtató kúp kiütötte? ÁÁÁÁÁÁ...és egész nap vigyorgott, persze, csak ha cipeltem. És most, hogy már tudom, 6820 g az én lyányom, már nehezeltem is a dolgot
Ja és a szurihelyekkel is tök mákunk volt, mert borogatás nélkül is alig látszik valami
Timi meg egész nap pacsált a kerti csapnál, és a kutyát is folyamatosan rettegésben tartotta egy vödör vizzel (képzeljetek el egy bazi nagy német juhászt, aki sikítófrászt kap egy kanál víztől
)én meg a hasamat fogtam a vigyorgástól
A kiscsaj egyszerűen falat volt, amint egyszál bőrben illegette magát a vízsugárban...a fotókat a gonosz cenzor törölte
Ja, éjszakai helyzet tovább romlott, Zsebit tegnap este 8-kor letettem, 10-kor ébredt(nem reggel
), és aztán 2 óránként. Mi a nyavalya nem szimpi neki a légkondicionált odújában??? Egyre morcabb vagyok kialvatlanul, ma alig láttam ki a fejemből autóvezetés közben
Kangi, a pacsálós kép agyban megvan, mert Timi ugyanezt csinálta a frissen parkettázott szoba közepén
Apjuk először törölközőt borított a kiskádra, aztán feladta, és lányom elfoglalhatta helyét a sarokkádban
Andi, Timinek is a Fenistil szokta helyrehozni a csípéseit
Ne ijedj meg, egy babánál sokkal erősebb allergiás reakciót vált ki egy sima csípés, így a pukli is mérföldekkel randább
Azért a kenőcsözés után Kangi tanácsára hallgass, és szemléld meg az eredményt, mert nekem pl csúnyább lesz tőle a csípésem
Anita, talán fejlődési ugrásnál tartotok, azért ez a nagy kavar. Ilyen szokott lenni a babák 6 hetes és 3 hónapos kora körül is. Ne izgulj, ha a kicsipasi felturbózta a készleteket, helyreáll a rend...átmenetileg
Norka, nálunk a krumpli addig volt tiltólistán, amíg anyatejjel csináltam Timinek. Neki már akkor jólfejlett ízlése volt
Sőt, teljesen elhalálozott ötlet volt részemről a fűszermentes babakoszt is, kicsi Timi szerint FUJJJJ!
Az odakozmált krumplin nem kuncogok, nekem egyszer sikerült fél délelőttön át főzni egy pár virslit. A baj csak akkor tűnt fel, amikor fekete füst türemkedett a szobába
A koromfekete lábos alján két pici széndarabkát leltem, még a kutya is lesajnálóan nézte (finnyás magyar vizslája
)
Anyámnak vehettem új lábost
A pelenkaszöszöléshez nincs tippem, nálunk a hajamat eszi Zsebi marokszám, így már fel se tűnik pár szösz
Urszila, puszi Julka lábára
Leszter, nálunk a fürdés utáni öltöztetés sokszor jár sírással, mert egyszerűen nem akar kijönni a kádból a gyermek. Mégiscsak Halak a szentem
Egyébként tényleg a túl sok rájuk zúduló infó okozza a kiborulást és ez bizony egetverő ordibával jár
Lányok, a taliért utólag is nagyon irííígy
Nagyon helyesek vagytok a képeken
Az azonosítással azért nekem is vannak gondjaim, ha lehet, segítsetek a hülye vidéki nyomorán
Na, még utoljára egy kép, hogy derüljetek:
Timin kiütöttek az apai gének
pusssz
Momo