Sziasztok!!!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, de még nem szülök
pedig ma még keményen koslattam a maradék ajándékok után (már minden megvan) és be is vásároltam...
holnap takarítás, szaloncukor kötözés és ajándék csomagolás
remélem, Maya szófogadó lesz, és most már kitart Szentestéig, ha már eddig egyben maradtunk
bár ilyenkor este elég komolyan "fájogatok" , és tegnap észrevettem, hogy a hasam is lejjebb került
ma a Saturn-ban nézegettem a CD-ket és pont a fejem felett a hangszóróból szólt a Modern Talking
hhát, azt hittem, hogy Maya kiugrik a hasamból
egyébként ma már nem tetszett Neki a sok mászkálás (eddig jól tűrte), de ma többször is úgy éreztem, hogy mindjárt kipottyan
summa summárum, szerintem már tényleg nincs sok hátra
Mona!
képzeld én ugyanígy jártam a Quellével, mint Te
azt hiszem, SOHA TÖBBÉ nem rendelek tőlük, most nagyon berágtam...
anyuéknak rendeltem Karácsonyra ágynemű garnitúrát, és nem jött meg!!!
most holnap gyorsan küldhetem szegény Páromat, hogy vegyen helyette v.mit, pedig pont ezt akartam elkerülni
nem jött meg a Baby Born háromkerekű babakocsi sem Melissának, ezen még túltenném magam, mert amúgy is sok ajándékot kap, és nem babázós...csak gondoltam, ha meglesz Maya, akkor talán babázni fog...és Mayának is háromkerekű kocsit vettünk...
egyébként a rendelésem eddig 3 részletben jött
, de még hiányoznak a fenti dolgok...de a babakocsi kivételével vissza fogom őket küldeni
múlt héten jött egy csomag, na azon megint kidühöngtem magam:
öcsémék kislányának rendeltem egy babaházat berendezve (akatalógusban jól nézett ki) de élőben!!!
ha láttatok már ócska bóvlit
pedig 7500Ft volt...másnap elmentem venni helyette valami mást, mert ilyen sz@rt nincs képem odaadni
Melissának rendeltem lovas ágyneműt flanellből, erre sima vásznat küldtek
Mayának egy sárga méhecskés polár takarót, helyette kék fókásat küldtek...szóval tele a hócipőm!!!!
és én még levelet sem kaptam
sok a megrendelésük??
(jó kifogás), akkor vegyenek fel plusz dolgozókat, ha nem bírják a munkát...
nem pedig sz@rban hagyni a vevőket, mondjuk meg a családtagoknak, hogy bocsi, nem jött meg az ajándék??
pedig eddig mindig sokat rendeltem tőlük, ezután max. porcelánbabákat fogok (azokat gyűjtöm)
Hablaty!
Jó, hogy engedélyt kaptatok a szexre...én már azt sem tudom, mi az
jópár hete nem volt semmi, mert a Párom parázott a koraszülés miatt (igaz, én is) most meg hallani sem akar róla, félti mayát, mi lesz, ha beindul a szülés
stb...
azt mondja ezt a "kis időt"
szülésig + utána már kibírja
hát, lesz mit bepótolni
Macmam!
Jobbulást Annának!!!
Homeós dokit Győrben sajnos nem ismerek, de engem is érdekelne...a Jankica által említett könyvecske viszont megvan nekem is, gyógyszertárban lehet kapni ( a Révfalusiban biztos találsz, ott sok homeopátiás szer van, a Párom ott szerezte be a szülés előtt-alatt-után javasoltakat)
Jud!
Nagyon jó, hogy Danika ilyen jó kisfiú...és az is , hogy könnyen átvészeltétek a vírusos nyavalyát
nekem is lelkiismeretfurdim volt mindig, ha másra hagytam Melissát, pedig nem szabadna, hogy legyen
most úgy tervezem: lazább leszek (muszáj is lesz), de majd meglátjuk
jó éjszakát Mindenkinek!!
www.melisaesmaya.blog.hu