Ez az Csibe!!! Na, nem besatnyulni! De komoly mondom h nem értelek, azt mondtad h a sok munka akaszt ki, most meg este 8kor neki állsz gyümitortát sütni
még jó hogy nem dobostortát
Én is inkább arra gondoltam volna, hogy egy szeretgetés a pasijaidtól tuti jól jönne, de te még összedobnál egy gyümitortát
nem vagy semmi! A pasiknak meg mondd meg, hogy egy csepp víz se maradjon a kádban!
Na most engem is megnyugtattatok, hogy volt más is, aki nem beszélt sokat a hasához! Attól nem félek, hogy nem leszek bele szerelmes, mert az már most vagyok!
Most már tudom, hogy amit gondolok, amit érzek, az természetes félelem. És kb egy 5 napja olyan boldoggá tesz, mert most már a mocorgásai nagyon erőteljesek, és úgy örülök, mikor szétfeszít, mert érzem, hogy az én önfejű kisfiam erősödik!
Egy kis Hulk Hogen
, Ja és ami még fonti, hogy azért bármily kevésnek is érzem magunk közt a beszélgetést, mégiscsak rám hallgat a legjobban, utána pedig az apjára. (nagy ívben szarik rá, ha mások taperrolják
, na de ha én...
akkor simul ám a kis szaros - tehát mégis csak én vagyok neki a valaki)
Köszi a beigli receptet Wera! És gratula életed nagy eseményeihez!
Na Lafi! Hát szerintem ez a gyerek így ismeretlenül is rád hasonlít terészetben is. Olyan komolynak, és tudatosnak tűnik
Norma! és mi van a nyakláncokkal???
Csajok Betty, vagyis Pocok eltűnt!!! Nem látom msn-en se! És ugyebár ő mindennapos volt... Szerintem náluk most történik valami!!! Szorítunk!
Legus! Gondolkodtam a 20as nst-n
ez semmi volt, és a semmiszer 5 az szintén semmi, tehát eldöntöttem, h a 100as nst se fog fájni! kész pasz!
És ez tegnap futás után volt
, picit siettem be a koriba mert már várt a csaj, ezért még az uram bezárta a kocsit gondoltam szökellek egyett mint a gazella
ami kb úgy nézett ki mint egy sánta kalóz döcögése, mert az uram meg a hugom jót röhögött rajta, majd lépdelve jól le is előztek, de én még is szupergyorsnak és szupersportosnak éreztem magam!
(nem akarok megöregedni, akkor már nem lesz visszaút ezekből a fájdalmakból)