Sziasztok!!
Bocsika, szokásos... visszaolvasni reménytelen
Lidikoka: Majd összecsiszolódtok
Idő kell, jól mondta Tücsi. Enyim párom, így 3 gyerek után is még meg tud lepni, ezért nekem ő a 4. gyerekem
de télleg, eszméletlen miken képes felhúzni magát és miken képes leállni velem vitatozni... Neked kell okosabbnak lenni, ha lehet nem felkapni a vizet, és lazán továbbmenni...
faszfej mind, csak neme gyforma mértékben, de alapvetően "egy anya szülte őket" ahogy mondani szokták... Néha szoktam mondani neki, hogy ha az én fiam is ilyen lesz, mint az apja, akkor kiugrok az ablakon
Dorka: Balázs nagyonédes
Ma reggel dupla adag leszarom tablettával indítottam (és jól tettem) , mert magyar egészségügyi intézménybe mentünk
készültünk egy napi hideg élelemmel és ilalommal, nyugtatóval...stb!
A neurológián jártunk Violával (+apa+Zalán), röpke 3 órácska alatt sikerült végeznünk
Az EEG-je jobb lett mint a múltkor, de még nem negatív
. Január elején megyünk vérvételre, ahol megnézik a gyógyszerszintet, és ha kell emelünk az adagon. Következő EEG március végén lesz, akkor volt szabad időpont
(havonta kéne amíg be nem állítjuk a gyógyszert)
Amúgy én úgy vettem észre a gyógyszertől javul az állapota, kevesebb a rohama a figyelme is jobban leköthető, és a beszéde is alakulgat (vérszegényen de azé haladunk
)
Zalánt tegnap megcsapolták, mert a szerdai tanácsadáson nagyobb májat tapintott a doki, mint kéne, ezért beutalt vérvételre....és vérszegénység gyanú is felmerült....
Vérképe jó
Alig van csillag azok is nagyon pici eltéréssel, de azért majd megmutatom a dokinak természetesen, ugyanis még nem látta, csak neurológia után tudtunk az eredményért menni, és a dokink akkor már nem rendelt....De a vasa jó, meg sehol sincs nagy eltérés és ez a lényeg sztem...
Eldugultam, csak még egy gyors mai kép, amin végre Viola is engedte hogy fotózzam és nem vágott pofákat, meg nem fordította el a fejét