Új privát üzeneted érkezett!

Ja, s bizonyítandó, hogy Edina inkább apájára üt: verseket órákon át tanuljuk, s még akkor is van, hogy átkölti, a tartalmát mondja. Most, hogy már tanulták az Á betűt, hát neki leírva semmiben nem különbözik az A betűtől. Eccerűen az ékezeteket fölösleges macerának tartja. Apa is ékezetek nélkül szok írni, minap azért megkért, a megrendelőt írjam át, hisz kissé furán nézett a monitorra, mikor írta, hogy "megvan az elso hoekere a megrendelo". A hóekére kissé másképp néz ki.

Kép
kissmanó
 
 


Concord ultimax ülést szeretnék venni, de nem találok használtat... ez ennyire jó vagy legyek kitartóbb és várjak???

Kép
lidikoka
 
 


Ildi: azért persze ez sem oké, amit írsz, de gondolom kis elbeszéléssel (na, ehhez már partner kell legyen) orvosolható kéne legyen a helyzet. Hisz tudod, ezt már sajna kitárgyaltuk párszor, a genetika. Valahogy a pasik másképp vannak kódolva.

Atyavilág: derekad még bírja a kis sózsák husimusit? Ügyes gyerek, forog, a nagy súlya ellenére. Grétit még mindig nem izgatja különösebben. Azt hiszem most már kell egy kicsit maceráljam, vegye észre magát a kis kényelmeském. Más gyerek már a kúszás-mászás technikán gondolkodik ilyenkor. Na jó, nem hasonlítgatunk, csak itt eszmét futtatok.
Ébredések: tuti gyerekfüggő. Lehet a külön szobák különszobája. Unokatesók, haverok gyerekei jó pár példát szolgáltattak nekem, Adriámnak sem volt nagyobb vagy kisebb csend mint anno Edónak, s mégis. Most is adva van a csend, s nem tudom miért van, hogy néha 2x is jelentkezik éjjel, néha meg átalussza az éccakát. Magyarázat erre asszem csak az marad, hogy gyerekfüggő.

Kép
kissmanó
 
 

 
 

Ultimax-ot nem ismerem, nekünk Trimax van Adriának, hát nekünk bejött.

Kép
kissmanó
 
 


Ja, látom: Ultimax 0-18 kilós. Míg a Trimax az 9 fölött. Állítólag a leírás szerint 18 kiló fölött a Trimaxot háttámla nélkül kellene használni. Na, nekünk a háttámla még fenn van, gyerek 21-22 kiló (bár már tuti inkább 22 meg fölötte, rég nem mértem), s egyáltalán nem érzem úgy, hogy azt ki kéne vennem. Szal asszem tuti jó kell legyen az Ultimax is.

Kép
kissmanó
 
 


http://cgi.ebay.de/Sehr-schoener-Concor ... dZViewItem

bár ezt nem postázzák csak német honon belül, azért nézd meg, van több fotó róla. nekem tetszik

Kép
kissmanó
 
 


http://cgi.ebay.de/CONCORD-ULTIMAX_W0QQ ... dZViewItem

ezt még postázzák is bárhova a világon, igaz nem ír szállítási költséget csak Németo-ba, tehát az eladót kell megkérdezni a licit előtt.

Kép
kissmanó
 
 


bocs, mára dugultam, velem van tele az oldal
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Túléltük éjszakát Apa nélkül.

http://www.thecompassgroup.biz/merryxmas.swf

kispiskóta
 
 


Sziasztok!

Rég voltam, de annyi minden összejött, hogy felsorolni is sok lenne az intéznivalót, hátmég leírni..(após névnap, anyós szülinap, apukám szülinap+meglepi party, karácsony....)

Tücsi: Gáborunk jobban van? Gyógyuljon mielőbb!!

Kormi: Grétinek is gyógyulást,Ő hogy van ma?

Ildi: Boti nagyon cuki, a méretei miatt pedig ne aggódj, ahogy elkezd járni (és futni :), úgy lemegy róla minden, hogy csak csodálkozni győzzél! :) Pasik pedig tényleg másképp vannak kódolva, és biztos vagyok benne, hogy férjed térden fog csúszni előtted hamarosan!!! :)

Klári: Nagyon jó a merülős kép, és tényleg büszke lehet a fiadra! Nálunk is majd mindenki sírt merülés után. Azóta katasztrófa is van, mert van 2 baba, akik már a víz látványától elkezdenek sírni, és sajna Dani meg szimpátiából kezd el sírni, a többiek után.. Így viszont a múlt alkalommal nem nagyon tudtunk vízben lenni.. Nem tudom, hogy mit csinálja, mert ha a szimpátiasírás miatt ülünk a medence mellett, akkor ennyit nem éri meg fizetni..

Kép

Kép
monccs
 
 



Kép

Kép
monccs
 
 


Halihó,

Ckat: nagyon édes Bors, ahogy kikandikál!

Ildi: szép nagy fiad van, mi is a 0-18 kg-ig nézegetjük, evvan!

Nenoke: isteni ez a kép, nagyon cuki Dávid!

Szép napot mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Köszi Csajok a segítséget! Móni, a vateráson még töprengek, magasnak találom az árat. Köszi Manó a tippet, meg a linkeket, alaposabban utánanézek, az árak kedvezőek. kezd jobb kedvem lenni, bocs a panaszáradatért...
szép napot, jó készülődést. nemsokára karácsony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lidikoka
 
 


Ildi! Sajnos szinte mindenhol előfordul hasonló probléma az apukákkal. Nekik is bele kell rázódni a kisbabás nagybevásárlásba. Nálunk is voltak korábban problémák, de megbszéltük és legközelebb már mindenki tudta a dolgát. Ez ilyen. Kisbabával, gyerekekkel vásárolni menni már nem olyan kötetlen, mint korábban. Emlékszem, nálunk voltak olyan szombati bevásárlások még a gyerekek születése előtt, amikor elmentünk a Kaiser'sba és ott reggeliztünk meg vásárlás előtt. Ittunk egy capuccinót és ettünk hozzá valamilyen péksüteményt. Most már ez a múlté. (És az ebéd sem pont 12.00-kor van az asztalon. Nagyon ritka. Ha valaki elégedetlenkedik, lehet jönni segíteni. Sosem mondok nemet.:D)

Kormi! Iskolakezdésben már te is profi leszel, amikor Edinád suliba megy. És neki is könnyebb dolga lesz, mert ott van példaképnek Adriád. Nálunk is hasonló a helyzet a középső gyerkőccel. Szemfüles, mindent azonnal tárol a memóriájába. Imád beszélni és egy kis ínyenc zabagép. :lol: Tényleg, már korábban ugyan szóba jött, de most mégeccer felhozom: vonalzót mikor készítetek?:wink:

Monccs! És Danika hogy viseli a készülődést, sürgés-forgást?
Köszönöm kérdésedet, Gáborom is már jobban van, tegnap du volt utoljára hőemelkedése. Azóta nincsen, hála az égnek! De még nem merem kivinni a hidegbe.

Ma hurkát sütök ebédre. Tegnap este a párom nem igazán rajongott az ötletért, de ma már ő hívta fel a figyelmemet rá, nehogy elfelejtsem időben bedugni a sütőbe. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


:evil: :evil: :evil:

Sziasztok!

Csak engem büntet mostanság a babanet? Egyszerűen nem lép be, beírok mindent és annyi :twisted: :twisted: :twisted: vagy a mozzillánál másképp megy, vagy csak cszimplán hülye lennék? :?

Nagyon édika képek! Kukucskálós Bors és a kis merülős legényke is! :wink:
Aztaaa Lidikoka szép súlya van Botinak, de a hossza is megvan hozzá! :o

Tegnap elmentünk mi is mázsálásra, Maja 7930g és 68cm. Szóval 1 hónap alatt 330g-ot hízott, ami tökéletes! Most végre leáll kicsit, vn-vel beszélgettük, hogy ha nem hízna az sem lenne baj, mert elég nagy a súlya!

Húúúú, pasik, épp a hajam tépem lassan! Szili folyton kritizálja a főztöm, ritka az ha megdícséri, mindig talál vmit (jó nem vagyok konyhatündér, de sztem elég jól főzök már) Na ma ő csinál ebédet: kenyérlángos, ugyi langyos víz hogy élesztő felfusson, na ráönti én suttyomban beledugtam az ujjam és szinte hideg! :evil: Szerintem taplót fogunk enni! :? hú de ideges lettem, de ha szólok, akkor meg felkapja a vizet, hogy mit szólok bele, komolyan mintha séf lenne, aztán ... na hagyjuk.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Ádám hízása eléggé lelassúlt. 6 hós adatok: 7850g, 69 cm. Hízás: 220g / 3 hét.
Mondjuk nem aggódik emiatt senki!
Vendég
 


L-Emi! Pizza futár telefonszáma legvégső esetben..... :D Még mindig jobb így elütni a dolgokat és persze jobbat enni a tapló keménységű lángosnál. Remélhetőleg életed párja levonja a következtetéseket és legközelebb a te véleményedre is ad. KÉsőbb nagyot fogtok nevetni rajta. Én mennyit tudnék most példaként felsorolni! De már csak nevetek rajta. :lol:

Bori! Sztem sem kell aggódni Ádám súlya miatt. Aki már rengeteget mozog, nem úgy hízik, mint korábban. A fiúk nálam is a kúszás-mászás idején rendesen lelassítottak. A hozzátápi pedig emiatt kell 7 hónapos kortól. Ádi meggyógyult már teljesen? Popsija is szebb lett? Nálunk a fogzás idején volt időnként piros a popsi és ezzel párhuzamosan nyálkás a széklet. Ilyenkor tényleg jól jött a Sudocrem és a popsitörlő kendőket mi is hanyagoltuk. Ha már kicsit irritált a bőr, nem igazán tesz jót, sőt nálunk mindig rosszabb lett utána a helyzet.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok! Életjel. Visszaolvasni most nincs időm, pedig az autósülések érdekelnének, talán valamikor egyszer eljutok odáig én is.
De azért a képimádóknak küldök két képet:
Húúúú, de izgi a film!
Kép
Apa ölében a legjobb játszani.
Kép

kétfiús anyuka
babdorka
 
 


Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem még, aztán szerintem csak karácsony után jövök már.

Lányok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és békés boldog új esztendőt kívánok nektek, és családotoknak.

Dorka: nagyon édes Balázskád. A film tényleg izgi lehetett.... :D Látom ti is vesztek Tescos babaruhákat ( én is), így Bálint és Balázs nagyjából hasonló ruhákban nyomul.

lidikoka: nagy kő esett le a szívemről, hogy nem rám neheztelsz, Tegnap amikor olvastam az írásod, meg voltam győződve, hogy én vagyok a "bűnös".....Örülök hogy nem, bár az sem vígasztal különösebben, hogy a pároddal van problémád. Kívánom hogy sikerüljön megoldani mielőbb.

Bori: Ádám súlyával kapcsolatban csak Tücsit tudnám ismételni.....

Emi: szép súlya van Majának is, Blankám kb. 7 hónaposan volt ennyi :lol:

A lényeget el is felejtem, brutál éjszakánk volt, nem is tudom hányszor keltünk :? Ilyenre nem is emlékszem Bálint pályafutása alatt :( Eleinte minden ébredéskor cicizett, de hajnalban már az sem kellett, gondolom addigra már fullon volt.
Bezzeg most, negyed 12 óta nyomja a szundit kint a levegőn.

Klári: a merülős kép nagyon szuper, igazi emlék lesz majd....

manó: szaloncukros eset nagyon jó, mázlitok volt.....

Elköszönök. További jó készülődést kívánok mindenkinek a karácsonyra. Kívánok még sok szép ajándékot, bejglit, finom szaloncukrot....."Első babások": majd meglátjátok mennyivel izgalmasabb, meghittebb a kis gyermeketekkel együtt ünnepelni a kis Jézuskát :D

A sok készülődés után azért pihenjetek is!

Puszi mindenkinek:

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


....ami kimaradt: köszönöm a sok karácsonyi jó kívánságot, amit kaptam tőletek....
Bálint felébredt, mennem kell.

Kép
Kép
moni1973
 
 


Sziasztok!

Nem fogok mentegetőzni... egyszerűen csak: SAJNÁLOM!:(

Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt, és Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!
Annee és Tömzsi
Kép Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!
Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos elismeréseket és tapasztalatokat!
Segíts engem a helyes időbeosztásban!
Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!
Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat!
Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!
Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!
Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások mondják meg nekünk.
Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit.
Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.
Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!
Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és a megfelelő helyen - szavakkal vagy szavak nélkül - egy kis jóságot közvetíthessek!
Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!
Vendég
 


Móni! Köszönöm neked is a karácsonyi jó kívánságot!

Dorka! Balázs még mindig nagyon formás. Már éppen kezdtelek hiányolni benneteket is.

Kormi! Nagyon jók lettek a vonalzók, cépek. Kinek az ízlése szerint készültek? (Most jöttem rá, hogy a legutóbbi hsz-mben a nagylányok nevét felcseréltem. Így utólag elnézést kérek elsősorban tőlük, utána természetesen tőled is. 8))

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi: bár azt mondtam vala, hogy a csajokkal készítem a vonalzóikat, aztán nekiláttam egyedül. Ismerem annyira az ízlésüket, hogy nem hinném nagyon melléhibáztam volna. Bár látom, hiába írtam be többször is újra meg újracsinálva az Edó vonalzóját, tojt rá a nevét beírni. Adriámnak meg a biciklizős kisgyerkőcöt zöld ruciban nyomattam, na, azt sem úgy kaptam vissza. Ugyanis Adriám a zöld színre bukik (a mai ünnepélyen is zöld harisnya, zöld szoknya és egy tiritarka, zöldes blúzocskában nyomult, sajna apa a fényképezővel nem tudott készíteni semmit, sokan voltak, s kevés a hely, én a kamerával előrenyomultam, s gugoló állásban filmeztem, de megérte).

Mindenkinek további csendes és tartalmas készülődést kívánok, mi most lányokul elhúzunk a szüleimhez, Grétivel holnap hazajövünk, de dolgunk lesz ezerrel (bár tuti bekuksizok). A nagyokat majd 24-én hozzuk haza, feltehetőleg a szüleimmel együtt.

Tehát mindenkinek sok puszi tőlünk (persze kivétel akad, arra nem vonatkozik aki nem bírja tartani a szavát, s magánban összevissza mond dolgokat)

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Mi is készülünk ezerrel ajándékok már meg vannak.Csak még van egy pár amit be kell csomagolni, pár napja csak olvasni tudlak beneteket.Minden esetre kellemes karácsonyt kívánunk mindenkinek.Benjamin,Jan,Melinda



Kép



Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Sziasztok!!

Bocsika, szokásos... visszaolvasni reménytelen :oops: :oops:

Lidikoka: Majd összecsiszolódtok :wink: Idő kell, jól mondta Tücsi. Enyim párom, így 3 gyerek után is még meg tud lepni, ezért nekem ő a 4. gyerekem :lol: de télleg, eszméletlen miken képes felhúzni magát és miken képes leállni velem vitatozni... Neked kell okosabbnak lenni, ha lehet nem felkapni a vizet, és lazán továbbmenni... :wink: faszfej mind, csak neme gyforma mértékben, de alapvetően "egy anya szülte őket" ahogy mondani szokták... Néha szoktam mondani neki, hogy ha az én fiam is ilyen lesz, mint az apja, akkor kiugrok az ablakon :lol: 8)

Dorka: Balázs nagyonédes :D :D

Ma reggel dupla adag leszarom tablettával indítottam (és jól tettem) , mert magyar egészségügyi intézménybe mentünk :lol: készültünk egy napi hideg élelemmel és ilalommal, nyugtatóval...stb!
A neurológián jártunk Violával (+apa+Zalán), röpke 3 órácska alatt sikerült végeznünk :evil: :evil: Az EEG-je jobb lett mint a múltkor, de még nem negatív :cry: . Január elején megyünk vérvételre, ahol megnézik a gyógyszerszintet, és ha kell emelünk az adagon. Következő EEG március végén lesz, akkor volt szabad időpont :shock: :shock: (havonta kéne amíg be nem állítjuk a gyógyszert)
Amúgy én úgy vettem észre a gyógyszertől javul az állapota, kevesebb a rohama a figyelme is jobban leköthető, és a beszéde is alakulgat (vérszegényen de azé haladunk :D )

Zalánt tegnap megcsapolták, mert a szerdai tanácsadáson nagyobb májat tapintott a doki, mint kéne, ezért beutalt vérvételre....és vérszegénység gyanú is felmerült....
Vérképe jó :D :D Alig van csillag azok is nagyon pici eltéréssel, de azért majd megmutatom a dokinak természetesen, ugyanis még nem látta, csak neurológia után tudtunk az eredményért menni, és a dokink akkor már nem rendelt....De a vasa jó, meg sehol sincs nagy eltérés és ez a lényeg sztem... :D :D

Eldugultam, csak még egy gyors mai kép, amin végre Viola is engedte hogy fotózzam és nem vágott pofákat, meg nem fordította el a fejét :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Lányok! Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok. Sok finom, gyorsan elkészíthető ételt, szép ajándékokat és örömöt mindenki arcán. És természetesen sok pihenést és jó egészséget. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Enikő! Nagyon szépek a babák. Mondd meg Vilcsinek, hogy nagyon ügyes és szép kislány! Legközelebb is hagyja magát lefotózni, mert nagyon örülünk, ha láthatjuk a fotókon! (Sajnos a távolság miatt csak a fotókon.) Magyar egészségügy pedig reform ide vagy oda, egy nagy rakás szerencsétlenség.
De az jó jel, hogy Vilcsinél már érezhető a változás.
És mondd csak szomszédasszonyom:D! Nálatok mi lesz az ünnepi menü?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Hali!

Egcsi: jó kis kiránduló hely! irigy-irigy!

Tücsi: nagyon aranyos a családod! Kis művész, kakas :D ! Borssal a héten sok koncerten voltunk -volt növendékeim hívogatnak, akiére csak tudunk, elmegyünk- gyakoroljuk az élő koncerten való viselkedést, nem lesz gond az első sorba szóló jeggyel :wink: .

Lidikóka: na végre hallunk Felőletek! Súlyotokra: :shock: . Anyatejet eszik még Botond? Ha igen, van titkod, hogyan alusszátok át az éjszakát? 8) Én már teljesen ki vagyok: 11kor, 2kor, fél3, fél4 majd 6kor szopi, 7kor végleg felébred. Altatót fogok ebédelni, estére bemegy a tejbe, vacsi, reggelig alvás :twisted: (büntetik az ilyesmit?)

Nyuszifül: üdv!

Lynia: ha az ember kitúr a gép elől és odalöki a munkáslaptopját, azon nekem se megy beírnom firefox-szal. Kaja: az én mottóm: rossz kaja nincs csak kevésbé éhes gyomor :D . (minekután az én férjem került már kórházba az én főztöm miatt, nem szólok, azóta minden megtehet a konyhában) Kívánok nyugit Neked :lol:

Manó: akkor holnap :wink: ! Pussz :D .

Kispiskóta: voltunk a babauszin. Nekem szimpi a hely -bár máshol még nem voltam-. Ha Bors bőre bírja a vizet -holnapra kiderül- akkor mi járni fogunk.

Monccs, Nenoke: kencéztek valamit babauszi utáni este a babára? Darnyi és Kásás után jövünk mi is! Gondolkoztam ki ilyen pocakos a válogatottban :roll: ...

Babdorka: Még mindig fényes a fejetek :lol: nagyon cukkki! :lol:

Pussz
ckat
 
 


CKat: Kicsi Bors idejében elkezd kupálódni -ami a kultúrális életet illeti :lol: Mi idén nyáron kezdtük el Bogival a Szabadtérit, a Macskákat látta, én is láttam volna ha nagy pocakkal el mertem volna menni :oops: :lol:


Tücsi: Köszönöm :oops: 8) Hát mi anyuékhoz megyünk karácsonykor és főleg ő fog főzni. De hogy én se maradjak le, hétfőn megvettük a halat amiből filézett hallevet már elkészítettem, ezt már hazavitte anyu benyomta a fagyóba, karácsonykor kikerül :D Bacon-be göngyölt csibemájat és gombát tervezek még+ feta sajttal töltött gombát (párom nem eszi a májat, tesóm a húst és így midnenkinek meglesz az akarattya, és minden egyszerre mehet a sütőbe... :wink:
Meg majd anyu még biztosan fog sütni/főzni ezer féle dolgot, úgy szokta :D Nálatok??????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!


Képek nagyon édik! Remélem karácsonykor is szorgalmasan kattogtatjátok a gépeket, hogy minél több fényképet lássunk!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Kép Kellemes Ünnepeket!

Kép Kép
emi_25
 
 


Enikő! Nálunk a konvencionális ételek lesznek most is. Halászlé (hatalmas fazékkal), töltött káposzta (ez is hatalmas nagy adag lesz), rántott hal, rántott gomba és pulykamell gyümölcsmártással(talán). Köretnek rízs, zöldköret, saláta, párolt káposzta. Már holnap délután főzöm a töltött káposztát. Süteményt is sütünk, beiglit vagy diós-almás koszorút. Kormi mákos sütije is sanszos és persze a mézeskalács elmaradhatatlan. Már a hűtőben van a tésztája, holnap kisütjük. Úristen, mennyi minden! Holnap már el kell kezdeni, hogy időben elkészüljek velük.És az ajándékok.....

Ckat! Ezek szerint ti már szokjátok az első sort. Jól van! Akkor ahogyan megbeszéltük! :lol: Altatós anyatej? Ez majdnem olyan, mint a pálinkás kenyér. :wink:
És Borsnak hogy tetszett az uszi?

Emi! Lilla kismikulás rózsaszín ruhában- gyönyörűség most is. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lidikoka :)
Veszekedés bevásárlás közben: Nálunk is előfordul, ezért apa otthon marad. :D Nem normális veszekedni a gyerek előtt, de túlélhető. :wink: Különben meg pasi... :roll:
Nem semmi méretek. :shock: Még mindig csak anyatej?

Zsú :)
Nagyon jó Télapós műsor. :D

Lynia :)
Na, ha nekem ilyeneket mondana a férjem, ehetnie szendót vagy amit főz. Ő csak elmondja hogy hogyan főzzem meg, de nem panaszkodik. Pedig szakács. :wink:
Kitartás! :wink:
Maja súlya nagyon szép! :)

Bori :)
Nem rossz az a hízás. :wink:

Dorka :)
Balázs egy kis cukifalat. Izgulós kép :D

Móni :)
Éjszaka :? Hát van ilyen.... :roll:

Az éjszakánk a szokásos volt, arra nem vesztegetek szót. Viszont beléptem én is a nagylányok táborába. :? Mikulás várhatott volna dec 6-ig a jelentkezéssel. :roll: Bence megint nem eszik, de lehet, hogy nem ezért, mert cumisüvegből sem kell neki. :? Nem tudom mit csináljak, ha semmit nem eszik, akkor adjak neki még egy banánt vagy almát? Na, mindegy, majd kisakkozom....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Enikő :)
Magyar EÜ. :roll: A kép nagyon cuki, Viola és Zalán nagyon hasonlít egymásra. :wink:

Ckat :)
Altatós anyatej :D Ha kipróbáltad, szólj, lehet, hogy átveszem a módszert. :lol:
Mivel mérgezted le az embert? 8)

Pusszancs,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Jó reggelt!

Enikö:Szépek a babáid.Ne semmi a Magyer Eü.Mondjuk itt sem másabb sokkal.Apa múlt héten 2-óra hosszat várt a házi dokinál 12-kor volt idö pontja 14-kor sora is került.
Tudom nem nekem írtad a pasikról a véleményed de én is tanulok belöle. :wink:

Lurkó oldal:Nálunk is Mozilla van.Tegnap írtam oda de sehol sem találom az üzimet.

Egcsi:nálatok a nagy usa-ban mi lesz a menü?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Sziasztok!

Egcsi, szerintem csak te nézted meg. :D

Hemej, nekünk is Mozillánk van és megmaradt az üzi. Szerintem más gond van.

Nagyon édesek a képek. és rajta a gyerkőcök.

kispiskóta
 
 


Zsú
milyen télapos műsor???

Egcsi
legalább 5 és fél hónapig megúsztad a mikit

Enikő
nagyon édes a 3 csimota

Emi
Lilla- miki cuki

Azért a 3. jó éjszaka kimaradt, megint 2 kaja volt, de volt egy jó hozadéka: 8ig aludtunk :D Szerintem számít az is, ha apa 7kor tözörögni kezd, amikor zalán már nem alszik mélyen, akkor felkel, ha csend van, bírja ő tovább is

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hali!

Babauszi: Borsnak tetszett, 45 perces foglalkozásból 30at élvezett, 35. percben kihozta Apja, lefáradt, kezdett sírdogálni. Beszélgettünk Apuval ki hogy látta, menjünk e még meg ilyesmi és felmerült egy kérdés, miért is kell merülni?[b] A leírásban az van, hogy "emlékezteti az anyaméhre", "segíti feldolgozni a szülés okozta sokkot" meg ilyesmik. Amennyire itt beszéltek róla a merülés nem egyértelműen tetszik a babáknak. Tegnapi foglalkozáson 3-an voltunk, ott egy 8 hónapos kislány merült (nem túl nagy lelkesedéssel), Borst és egy 4 hónapos babát pedig arcon locsolta az oktató többször és azt itthon is gyaxizni kell. Szóval, miért is kell, ha a baba magától nem csinálja, miért rakjuk a víz alá? (Bors gyakorlatilag kiitta a medence vizét, arcát végig a víz felett tartotta, úgy kellett visszafogni, fürdőkádban is mondjuk ezt csinálja.) A másik kérdés, ha már "születési sokkon segít" a merülés, akkor nálunk mi lesz: az én fiam nem sírt fel, nyugodt volt, akkor mit dolgozunk majd fel?
ckat
 
 


pedig direkt figyeltem a vastagbetűre :oops: :oops: :oops: basszuskulcs
ckat
 
 


Hali!

Ceniko: baconbe tekert aszalt szilvát próbáltad már? Nyami-nyami, nálunk szokott lenni az is. Nagyon helyes, menjetek csak sokat koncertre! :D Remélem jó leletet kaptok majd!

Tücsi: uszi o.k.volt :wink: Páleszoskenyér :lol:

Egcsi: azóta sem tudjuk melyik kaja vitte el, szerintem amit csomiztam neki a munkába megbuggyant a kocsiban és mikor ette még az ízén nem érezte...szerintem (fene a kényes gyomrát, nekem nem volt bajom :D ) Azóta nyaranta nem kap kaját, mennyen büfézni 8)

Kinderandi: rávilágítottál MEGINT a lényegre: szembeszomszéd ezüstfenyője az önkormányzat előtt karifa :? . Én még meg is sajnáltam, mert együtt sírdogáltunk....

Emma: ez óriási! Grat az éjszakához és még terror sem kellett! Király!
ckat
 
 


Csak gyors bekukk, mert Apa már rágja a fülem, hogy menjünk sétálni.

Enikő, csudajó ez a kép! Ezt be kéne keretezni! Ha nem nagy kérés, átküldenéd priviben a fetás gomba receptjét? Nővérem is vega, és jó lenne meglepni valamivel a karácsonyi vacsin. köszi.

Ckat, éjszakáink hasonlóak, én már fel is adtam, hogy számoljam, hányszor van szopi. Esetleg este egy kis konyakmeggy fogyasztás? :lol: :lol: :lol: Attól Te is vidámabb lennél, nemcsak Bors aludna jobban. :lol: :lol: :lol:

Babaúszi: szerintem a merülés arra kell, hogy a vízbiztonságukat növelje. Nekünk most volt egy olyan merülés, hogy velem szembe állva le kellett függőlegesen meríteni, és aztán szép lassan felfele vissza. És döbbenetes volt, hogy Dávid kalimpált, és úszott fölfelé! MOndta az oktató, hogy lesz majd olyan is, amikor lemerítjük, elengedjük, és amikor feljön, akkor kapjuk ki. Szóval ezeket a búvérreflexeket erősíti szerintem a merülés. Így ha egyszer valami baj történne (pl. zsúfolt medencében, véletlenül valaki víz alá nyomná), nem ijedne meg, hanem tudná, mit kell cisnálni. Na persze, lehet, hogy ezt a sima életösztön is megoldaná. :lol: Na, szaladok, mert megyünk sétálni. Mínusz öt fok van. Brrrrr.

Kép
nenoke
 
 


Sziasztok!!!

MINDENKINEK, BABÁKNAK, MAMÁKNAK, PAPÁKNAK NAGYON SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Panka és Zsuzsi

Kép
zsuzsi**
 
 


Kispiskóta:Nem tudom most az Arcor-ról írtam be tudtam irní.Mozillával semmi esélyem na mindegy. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


csajok!
most kezdem felfogni, hogy az első gyermekes karácsonyunk lesz az idei! ez annyira fantasztikus! régóta vártam rá.............
Tavaly ugye a pocakunkban ott lapultak már ezek a csodás babák, olyan 2 cmes komoly méretekkel, most meg mekkora babók lettek! Hát nehéz elhinni, hogy az ember ilyen csoda része.......... de nagyon jó.............

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hemej :)
Húsleves, töltött kápi, rántott hal, majonézes krumpli, diós kosárka, diós és mákos bejgli. :)

Ckat :)
Vastagbetű :lol: Én meg mindig elfelejtem, hogy használni kellene. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Mm,,. Wxzwc }}}}}|40 . 4 1
Ao;./
;lp;x zAz
L;CE8888888888888888888888888888

EHFxs c ,.

Kép
kissmanó
 
 


ha nem értettétek volna, akkor ím hozzá a magyarázat:

Kép

Kép
kissmanó
 
 


Manó:Ez nagyon tuti!!!!!Mikor nevezed be lánykádat egy szépség versenyre.Fiam üzeni hogy szívesen lesz a testör. :P :P :P :P

[quote]H írta:emej Smile
Húsleves, töltött kápi, rántott hal, majonézes krumpli, diós kosárka, diós és mákos bejgli. Smile
Egcsi: Ez nagyon finom lesz.Nálunk holnap lesz húsi leves jó sok zöldséggel.A fött husihoz meg fini tejszínes torma.Nyammiiiiiii
Utána rántott húsi nem tudom milyen körettel.Salival nyammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii


Lányok vedtünk fát eddig mindig mü fenyünk volt.Olyan jó az illata.12€ volt nem volt pénz érte 2,40m. Nálunk nincs szaloncukor :cry: :cry: :cry:Majd mindenki tegyen fel képet a fárol.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Emma:
[quote]e írta:lső gyermekes karácsonyunk lesz az idei! olyan 2 cmes komoly méretekkel, most meg mekkora babók lettek! Hát nehéz elhinni, hogy az ember ilyen csoda része.......... de nagyon jó.............
:P :P :P :wink: :wink: :wink:

Ezen amit ÍRTÁL én ma gondolkoztam el.OLYAN JÒ.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyt és Szép Új Esztendőt Kívánunk!!!
Rita, Samu, Ati Kép
torolve_20131003125716
 
 


Manó :)
Nagyon cuki Grétu! :D Ms. Claus. :lol:

Hemej :)
Szaloncukor itt sincs. Talán az európai boltban, a férjem most ment el megnézni. :?

Gurgi :)
Aranyosak vagytok! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?