Sziasztok!
Jó talizást csajok! Én is úgy mentem volna
Beu, nálunk itt a naaaagy vidéken előre bejelentik a nagyobb áramszüneteket, ilyenkor általában az új házakba kötögetik be a delejt (errefelé rengeteg épül mostanság). Én csak azért úúútálom, mert tök csönd van az egész lakásban és szinte minden szerkezet meghal
De a gázosok múlt héten nagyobbat alakítottak, mert karbantartásra hivatkozva 3 napig nem volt gáz. Gázbojlerünk lévén
nagyanyáink palackos gáztűzhelyén melegíthettük a pancsivizet a pincében és cipelhettük fel 2 emeletet. Alig voltam berágva
Lőrinc nagyon aranyos
Zsebinek a popsifeldugás már nagyon olajozottan megy, mert így szokott hanyatfordulni
Kangi, én naív, mindíg azt hiszem, feltűnik a páromnak, ha segítségre szorulok. Alaphelyzetben így is van, de ha itt a fia, selát-sehall Dömötör lesz belőle, és a kölök után tripla annyit kell takarítanom, mint a saját lányaim után
Ha Zsebi nem lett volna beteg, valszeg szó nélkül hagytam volna a bunkóságot, de így kiborult a bili.
Én se viszem túlzásba a házimunkát, nem vagy egyedül
Sofka, az én lányom 8 hónaposan lett megkeresztelve...fatális melléfogás volt
Éppen bizalmatlan korszakát élte, így még a keresztszüleit is csípte, harapta a szertartáson és persze teli torokból üvöltött. A gyerek kézről kézre járt, de nem sikerült megnyugtatni, maradt az erdőtűz léptékű égés
Szegény papból egy szót sem értettünk és a végére teljesen berekedt. Zsebit hamarabb el akartam vinni, de nem volt idő megszervezni, szerintem jövő nyár lesz belőle. Vajon az is ilyen lebőgés lesz?
Élősködök miatt nem irigyellek, egyszer én is begyűjtöttem a suliból, le is vágatták a hajam
Zsurló, BOLDOG SZÜLINAPOT!
Franyó, Anka tényleg hatalmas léptekkel halad a járás felé
Apa láza
Jobbulást neki!
Leszter, te egy hős vagy a házimunkával
Köszi a füles infót, már nem izgatom magam nagyon rajta.
Jó Balcsizást nektek
Heni, nálunk a vasalás dolog annyiban módosult, hogyha apa vasalt ruhát akar, akkor inkább vasal, mintsem vigyázzon a két boszira
Évi, lánykád nagyon édes
A hajhullást még nem biztos, hogy megúsztad, sajna kb. 3 hónap után kezdődik
Lányok, nálunk egyre botrányosabbak az éjszakák
Zsebi először éjfélkor kel, utána meg 2,5-3 óránként, és amiért pipa vagyok, alig eszik valamit, csak szórakozik. Ja és mindíg hason alszik, de álmában is képes hanyatfordulni és akkor azonnal ébred
Most akkor hónapokig forgatni fogom éjjel, mint a grillpipit????
Holnap megyünk a kétlábas szurira...jaj
Megyek, mert Timi nyitogatja a hűtőajtót és Túró Rudit reklamál
üdv
Momo