Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, próbáltam kipihenni a fáradalmakat!
Megérkeztünk szépen, minden rendben, csak majd befagy a fenekünk!
Eddig nem is vittem ki Azizt, csak az autóig. Szerintem megfagyna szegény a babakocsiban.
Mi is készülődünk már a karácsonyra, bár már megvan minden ajándék szerencsére, azután nem kell szaladgálni. Gondolom Ti is el vagytok havazva!
Mogyó! Nagyon édes Ágika, és valami gyönyörű! Nekem fentről a második képen a legszebb! És még mindig állandóan mosolyog! Tündéri!
Falvelél: Boldog hófordulót utólag is, nagyon nagy már a kislányod! Biztos hamar megfordul majd, Aziz is a feneke emelgetésével kezdte!
Mandula: Ti aztán haladtok a fogakkal! Gratula Ádinak!
Nálunk még egy sincs...
Asszem akkor kergetheted majd ha elindul mászogatni!
Mi most kezdtünk bébikompozni, és nagyon szereti, már egyből haladgatott vele, és elvan benne fél-egy órákat is! Hurrá, végre van egy kis pihenőm!
Timcike: akkor együtt a család! Élvezzétek ki, és jó szilveszterezést Nektek! Atticy is fent marad koccintani?
Aziz könnyen, ugyanis tegnap is 3/4 12-kor aludt el!
Nagbri: köszi kérdésed, jó itthon lenni, Aziz is nagyon élvezi, itt anyumnál 6 gyerek van, mindig valaki körülugrálja, nem unatkozik. Most nem is sír, mint otthon szokott. Úgy látszik én unalmas vagyok a kisfiamnak!
Elhiszem, hogy Bence odáig van a hóért, de most valami borzasztó hideg van, Danival nem lehet egyszerű őt követni.
Manó: remélem Bende már helyrejött, nálunk is volt, hogy összejött nagyon a kaki, és akokr aztán ment mindenhova, és mentünk együtt zuhanyozni Azizzal, mert mindenki tiszta kaksi lett.
Most viszont, hogy eszik rendes ennivalót, nagyon kemény lett, és már 4 napig nem is kakilt, tegnap végre összejött a jó kis sütőtöknek köszönhetően...
B.Lin: nagyon ügyes a kislányod, hogy ilyeneket csinál, jó fejlett akkor a korához képest!
Tegyél majd fel róla is képet!
Most mennem kell, mert felébredt a lurkó. Majd teszek én is képet, csak tönkrement a fényképező, és meg kell szervizelni.
Sziasztok, szép napot Nektek!
K.