Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy én is nagyon off vagyok... Le vagyok eresztve mint az úszógumi...
Tegnap Emmus belázasodott (de semmi más tünet, étvágy is volt, jókedv is), kúpra is alig-alig ment le, dokink nem volt, úgyhogy helyettes nézte meg, aki egy kb 60-70 éves nénike vót...
Fél óráig hallgatta Emma szívverését... nyúzta, ahogy tudta, végül úgy találta, hogy érzékeny a füle, a tüdeje tiszta volt! Ezért este 10-kor irány a Heim Pál, van egy kis fülgyulladása bébikének. De ahogy ordított... Hát csukva volt a szemem, máshogy nem bírtam volna ki, de most is potyognak a könnyeim! Azt mondanom se kell, hogy hazaút ordítás, és ma is olyan nyűgös. Úgy sajnálom.
Ma viszek pisimintát, a fül-orr-gégész szerint nem vsz, hogy ettől lázasodott be. De akkor mitől? Egyébként a nyúzásokig olyan jó kedve volt szegénykémnek, hiába volt lázas. Amikor kérdeztem az őskövület gyerekdokit, hogy nem lehet-e hogy a foga készülődik, és talán azért lázasodott be, azt mondta, hogy dehát nincs is foga. Nem is azt kérdeztem, van-e.
Jaj lányok, ugye visszakapom még az én kis mosolygós Emmácskámat??? Fél mindentől, ha már egy kicsit másképp tartom vagy valami...
Szóval most nincs valami karácsonyi feelingem, a naptárokat még nekem is meg kell csinálni.
De olyan jó, hogy most itt van anyósom, és nem vagyok egyedül!
A hétvégén letnt voltuk Kistelekn, de Emma nagyon elszokott a hosszú utazástól! Visszafelé a kezemben ringatva aludt...hát nem valami biztonságos, de annyira elege volt már a hordozóból!
De legalább egy jó hír van: a vesemedence-tágulata már szinte teljesen helyrejött!
Olyan barátságos ez a kicsi lány, nyújtogatta a kezét a rendelőben a kisbabáknak! Olyan édi volt! Ugye lesz még ilyen ezek után is? Lehet, hogy hülye kérdések, de nagyon rossz így látni.
Ja meg persze közben vizsgák is ezerrel!
Rieksön: Petra, hát most meg tudlak érteni, ráadásul te két gyerekkel mész mindenfelé. Remélem minden okés lesz, de ahogy a képekből látom a gyönyörű gyerekeidet, biztos vagyok benne!
Sütések: én is sütök gőzerővel, most leszünk először hármasban! Meg eddig mindig Kistelekn voltunk, és most itthon leszünk!
Fejés: Én kezdetek óta fejek, és nagyon nem akar így se elég lenni. Mi lenne, ha nem is fejnék?
Úgyanúgy csinálom mint Te, Erika, detto, este még fejek, csak sajna nem azért mert szétdurranék reggelre (pedig milyen jó lenne, de már ősrégen nem éreztem ilyet)
, hanem mert hátha így több termelődik!
l! Micsoda sztori!
No megyek, mert szétrobban a fejem, iszom egy kávét!
Puszi Nektek!