Sziasztok!
Timika, semmi baj, majdcsak összefutunk valahol valamikor (salalala)
, akkor majd rádszólok, hogy héééé én vagyok az!!!
Csillag térnél lakunk, csak a párom a fősulin dolgozik, én meg az Aradi vértanúk terén, így nyáron, amikor nincs a fősuliban büfé, akkor szoktunk a Kerek Perecben kajálni. Most is a fősulin vagyok páromnál, el kéne indulnom a Nagyáruházba meg a Sasba, de nincs kedvem... Apának még nem vettem ajándékot.
Ja, a villany nagyon tetszik!
Zituska, hidd el, én is nagyon neki vagyok keseredve a csaszinak, de dokim tegnap megnyugtatott, hogy szépen be van teljesen illeszkedve a buksi, szerinte ki is fog férni, és ne higgyek a patológián a dokiknak, se az uh-nak, így úgy döntöttem, csak benne bízok és ha ő azt mondja, hogy kifér, akkor ki is fog.
Apropó, anyukám öcsémmel csaszis lett volna, mert faros volt ő is, ráadásul engem csaszival szült 7 évvel előtte. Aztán befektették, másnapra kiírták a császárt, éjszaka megindultak a fájásai, fel akart kelni, hogy kérjen valami fájdalomcsillapítót, és abban a pillanatban egy hatalmas zuborgást érzett, mintha hascsikarása lenne, iszonyat bugi odabent, aztán egy nagy toccsanás - tesókám befordult koponyavégűbe és szét is rúgta a magzatburkot, így végül nem lett műtét. Na mi ez, ha nem sikersztori?
Meglásd, megfordul még az a kiscsaj!!!
Van még ideje rá bőven!
És Botinak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Méhszájam 1.2.1.0., a rossz hír viszont: dokim 25-én elutazik, szülésznőmnek családi programja lesz (bár ő igérte, hogy akkor is bejön), dokinénink és védőnőnk pedig az ünnepek alatt végig szabin lesz.
Úgyhogy most nagyon be vagyok tojva, hogy tuti karácsonykor akar majd kibújni a kicsim, amikor senki nem lesz itt és nem ér rá...
Szóval még egy hetet nagyon-nagyon ki kellene húznunk...
Karmen, nem volt ilyesmiről szó, hogy befektetés, el is felejtettem rákérdezni tegnap. Lehet, nem véletlenül... Szerintem nincsenek is ilyen irányú tervei velem, mert annyira szépen tágulok, hogy nem fenyeget a túlhordás.
Na a Czankról én csak rosszakat hallottam, személyes tapasztalatom nincsen, nem is lesz ezek után...
Jégvirág, Szilde! Én receptet kaptam a vasasban a cukorra, így volt 75 ft.
És pont a patológián feküdtem, le se tojták, hogy iszom meg, nem is figyelt rám senki, simán lehúzhattam volna a vécén vagy bármi, reggel fél hatkor rázogattam a lötyit a patológia budijában.
Citromom persze honnan lett volna???
Zitacicu, még jó, hogy nem vagy allergiás a hársfateára! Az egyik legallergizálóbb a parlagfű után állítólag... Mondjuk fincsi és tényleg hatásos. További jobbulást!!!
Na most már befogom...