Sziasztok!
Na Juti, ezt már szeretem.
Meg aggódtam, hogy esetleg szar kedved, és azért nem jössz.
Mi fogunk menni május környékén felétek, mert akkor van a házassági évfordulónk, és olyankor mindig kirándulunk. No és akkor majd találkozunk, 3 hónaposak lesznek a kissrácaink.
Tökre kedvet kaptam a műkörömhöz, egyszer volt jó régen, nem is akarok újra, bár így, ahogy elnézem...
Vivien, szerintem tökre szupi, hogy így gondolkodsz. Hidd el, a gyerekeknek tuti jobb így, annál rosszabb nincs, ha a szülők rossz kapcsolatban vannak, és ilyen párkapcsolati minta van előttük. És ha a nagyszülők foglalkoznak velük, már az is tök jó.
Annyi minden felmerült, most nem jut eszembe... gyomorégés ellen passz... Néha engem is elkap, de nagyon...
Színház, persze, miért ne? Az ülés miatt gondoltátok, hogy nem jó? Mi most voltunk Operában, és az a szerencse, hogy a barátnőm ott dolgozik, így január elején is megyünk.
Az egyszeri anyasági támogatást és a tgyás-t kell igényelni, ha megszületett a bébi. Ha tb kifizetőhely a munkahelyed, akkor ott, ha nem, akkor az Egészségbiztosítási Pénztárnál kell igényelni, a családi pótlékot meg az Államkincstárnál. Nekem mindent a férjem intézett, én alírtam a papírokat.
Ma nem volt Szonja bölcsiben, mert köhög. Hát, eléggé kipurcantott! Közölte, hogy nem fogja megengedni a kistesónak, hogy az Ő kiságyába feküdjön (neki már nagyágya van), és a babakocsiban is Ő fog feküdni... Izgalmas lesz.
Én igazából ettől tartok, hogy hogyan fogjuk megoldani ezeket a problémákat.
Na puszi, megyek képeslapokat gyártani!