Új privát üzeneted érkezett!

Már megint én kezdem az oldalt, pedig nem is írok olyan gyakran. :D

Kép
szly27

Sziasztok,mindjárt vissza is olvaslak titeket :D
Nemrég jöttünk meg,Kristike mehet oviba,oltást majd 27-én megkapja soron kívül.Mivel 23-án tölti be a hármat,ezért addig várunk,mert előtte másmilyenből kapna kettőt,hároméves kora után meg egyet fog.Le volt tapadva a fütyije,doktornéni helyrehozta neki,szegényemet úgy sajnáltam,fájt,és fáj neki,de szerencsére azért pisil,a fájdalom ellenére is.Lidocain kenőcsöt kelett neki venni,azzal kenegetem,meg persze vigasztalásul vettünk neki kisautót hazafele :) Annyira sajnáltam.

Holnap meg megyünk venni a fára még díszeket-a Vercsivel.

27-én meg akkor az oltás,és még aznap kell mennem a munkaügyre is-nem tudom hogy fogja viselni a Kristi :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Hú nagyon sokat írtatok,majd mindenkinek válaszolok,csak most nagyon éhes vagyok :oops: :wink: Talán este lessz egy kis időm rátok is :lol: -biztosn lessz :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Sziszka, Isten hozott! :) Mesélj magadról!

T.maria, olyan romantikusat írtál a férjedről, hogy teljesen meghatódtam :D (így babásan, ráadásul karácsony közeledtével amúgy is mindenen meghatódom...)
Tényleg fiatal vagy, van, aki az elsőt vállalja ennyi idősen. Vagy még ennyi idősen sem... szépek a lányok!

Ibm, hogy készül az a tejszínes-paprikás csirkemell?

Kike, sajnálom, hogy Kristinek fájdalmai vannak, de legalább később nem kell majd műteni. Az unokatesómat 10 évesen műtötték szűkülettel, hát nem egy vidám dolog!

Olyanokat főztök, hogy bár most ettem, de kezdek megint éhes lenni...

Gratulálok mindenki babájának! Egészen kedvet csináltok, holnap én is elmegyek a dokimhoz.
Képzeljétek, tegnap elmondtam a kórusomnak, hogy babát várok. Az egész karácsonyi buli nagyon bensőséges volt, és a végén a kórusvezetőnk, szokásához híven, kis ajándékot adott azoknak, akik 10 éve énekelnek ott. Most én jubiláltam, és miközben bontogattam az ajándékot - egy gyönyörű, nevemre gravírozott névjegykártyatartót - elmondtam nekik, hogy nagyon jó nekem ott énekelni, immár tíz éve, de majd megint elmegyek egy kicsit szabira, mert kistesót várunk. Nagyon örültek :)

Ma piacon voltunk, Anyut és Aput is vittük magunkkal, teljesen szétfagytunk, de a karácsonyi menühöz már csak egy-két dolog hiányzik. Végre!
És bevásároltam egy jó kis rakott krumplihoz, mert Apának holnap lesz a szülinapja, és az a kedvence. Abszolút meglepi lesz neki, mert azt mondtam, hogy majd a hétvégén ünnepeljük őt :)
Megyek is, megfőzöm a krumplit meg a tojást.

Kép
Kép
bondi

Kike! Sajnáloma kisfiadat, biztos nagyon rossz neki. Az enyém ugyan még csak másfél éves, de egy ideje nem engedi mosni a fütyit. Elég nehéz, mire rendesen megmossuk. Van hogy nem is sikerül. remélem nem lesz belőle gubanc.

Kép
szly27

hol vagytok???????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok Kismamik!

Én lassan megyek készülődni,tudjátok ma van a céges kari party! :lol:
Közel van de a párom visz meg hoz,hogy ne kelljen egyedül éjszaka kocsikáznom!
Kíváncsi vagyok milyen lesz,azért jó lesz kicsit kimozdulni!
Csak az a gáz,hogy nem gyengén van bedugulva az orrom és olyan hányingerem van,hogy csak na!
Remélem lesz valami fogamravaló!
Este mindenképp benézek még,de nem igérem,hogy írok is!
Holnap már de. tuti jövök!
Remélem ti jól vagytok!
Jók legyetek!
Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

ibm: lekopogom most itthon béke honol :D
karácsonyi bevásárlás elintézve, késő jöttünk haza tegnap, el is fáradtam :oops:
takarítás, díszítés még el van maradva, de sajna euz az angol átka ott vagyok egész nap, délutánra meg hulla vagyok :shock:
még ez a hét aztán szünet :lol:

Kép
Kép
h. szilvi

Bocsi csajok,ma már nem leszek,talán holnap tudok jönni:kicsi fiam nagyon szenved-majd megszakad a szívem,egy órája tettem le aludni,de öt percenként felsírt hogy nagyon fáj,és nem tudott pisilni sem,csak pár cseppet :cry: Nagyon sajnálom szegényt,most nagy nehezen elaludt,de ki tudja meddig.Ma dolgozik Apa utoljára délután,aztán karácsonyi szünet-írtam neki mi a helyzet-a doki monda ha nem tud pisilni ültessük bele meleg vizes kádba akkor majd tud pisilni-Apa írta,majd ránéz ha megjön,és ha nagyon fáj neki,mennek locsizni :) Lehet nem fognak aludni éjszaka,ha így lessz holnap enyém a dencölés-lehet nem leszek holnap se,ha igy lessz,ezért nem-remélem hamar helyrejön szegényem.tudom hogy rosszabb lenne ha műteni kelett volna ,de így is nagyon rossz :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

szly:remélem a te kisfiadnak nem kell ezt átélnie,nem kívánom senkinek-szerintem ha aggódsz ez miatt,mutasd meg a dokinak,nehogy baj legyen

köszi mindenkinek az együttérzést,aranyosak vagytok?puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
kike

rolit most látta az orvos. Megvizsgálta teljesen, mert most váltottam gyerekorvost. Nem mondta, hogy baj lenne vele. Remélem nem is lesz!
Amúgy ezzel kapcsolatban olyan ellentmondásos vélemények vannak. Döntsem el én hogy kinek hiszek, jó nem?

Kép
szly27

Sziasztok!

Végre végére értem az olvasásnak és még egy kis erőm is maradt írni. Mindig mire végigolvaslak titeket addigra elfelejtem kinek mit akartam írni és már nem tudok visszamenni. NAGYON PÖRÖGTÖK!De ez nagyon jó így, csak én maradok le. (Bár látom nem nagyon hiányzom.) :wink: :D

Wera: a nagyim is csepelen lakik Csillagtalepen. Régen nála voltam 1-2 szilveszteren és mi néztünk tűzijátékot és biztos szilveszter volt akkor!
Az anyakönyvvezetőhöz bejelentkeztetek már? Csak a szertartás után ebéd lesz, vagy vacsora tánccal?
Az én párom sem fogta fel, hogy terhes vagyok amikor Olivér volt a pocakomban és amikor megszületett akkor sem nagyon aktivizálta magát. A pasiknál nincs meg az a hormon mint nálunk ami beindítaná az érzéseket.De most mióta már Olivér nagyobb és komunikál (kb.: 6-7 hónapos kora óta, de inkább pár hónapja mióta elkezdett beszélni) élvezi igazán és érzi, hogy apa. Ja és a picurival is többet foglakozik és beszél hozzá. Velem is kedvesebb és figyelmesebb (de nem visszi túlzásba azért). A pasiknak meg kell tapasztalni az apaságot, hoyg értsék mi ez és tudják hogyan kell viselkedni. Biztos nálatok is így lesz, bár remélem hamarabb fog menni. Gondolom te is.
Képzel, hétfőn a dokitól hazafelé jövet ettem egy Burgerkinges hamit és este fájt tőle a gyomrom. Egyből eszembe jutottál. Láttalak magam elött, hogy azt mondod-"Én megmondtam, hogy nem kell ilyeneket enni!". :D Azóta sem ettem és nem is kívántam. :D
Na neked egy regényt írtam és a többieknek nem jut az eszembe, hogy mit is akartam írni.

SÚLY: a kedvetekért ráálltam a mérlegra (most) És 70,9 vagyok. 67,5-ről indultam. Az én dokim leszidott és megkért, hogy az ünnepek alatt vigyázzak a kajákkal. Olivérnél 61-ről indultam és 78-ra híztam. Bár a nagyja víz volt. 64 kg-osan jöttem ki a kórházból. 13 kg-ot hagytam ott. Megjegyzem egész héten folyt rólam a víz.
Most mivel sokkal többel kezdtem nagyon félek a hízástől. Már most úgy nézek ki mint aki legalább félidős terhes.

Képzeljétek megint eldöntöttem, hogy nem a karom megtudni a nemét, csak a születésnél.
Amúgy lánynevet már választottam: Flóra. A tarsolyban van még az Eszter és a Csenge.
A fiúnévvel hadilábon állok, mert a Tamás családjában nagyon sok fiúgyerek van és már az összes nekem tetsző név elkelt. :( :?

Ibm: Jó szórakozást estére. Remélem jól fogod magad érezni és elfeledtetik veled a "nyavalyáidat". :lol:
Nagyon sokat pörögsz egész nap. Hogy bírod? Én már attól is elfáradok, hogy elolvasom, hogy miket csinálsz egész nap.
:D Gratula az uh-hoz! Szerintem nem kell sokat adni az adatokra, mert az uh nem mindig pontos. Attól függ hogy jelölik ki a baba sziluettjét.
Képzeljétek a húgomnak a második gyereknél is össze-vissza méregetnek. A múlt héten be kellett feküdnie a kórházba infúzió kúrára, mert 2 héttel kisebbnek találták a gyereket, mint amelyik hétnél tart. 34 hejett 32-nek feleltek meg az adatok. Így volt a kislányánál is 2 éve, azt mondták neki, hogy örüljön, ha 2,5 kg-os lesz a gyerek erre 3,15 kg-mal született. Ennyit a mérésekről. Ja és állandóan tologatták a szülés dátumát és most is ez van. Dec. 31-re volt kiírva, most már jan. 10-re. :? Stzegényt nagyon sajnálom.

Szilvi: intenzív angolra jársz? A párod már bocsánatot kért azért mert Olyan butaságot mondott múltkor?

szly: miért váltottatok orvost?

Kike: Mennyire volt letapadva kristi fütyije? Akadályozta a pisilésben? A makk kilátszott valamennyire? Olivér sem engedi, hoyg megmossam neki, így sokat nem macerálom, csak amennyire muszály. próbálom azzal atrükkel, hogy nézze meg milyen a fütyije. Neki szinte már teljesen fel lehet húzni, csak egy nagyon pici részen az egyik oldalon a makk aljához van még odatapadva egy kicsit. Amig nem gyullad be addig nincs gond. De ne is legyen.
Nagyon szórítok, hogy mihamarabb gyógyuljon meg és hamar elfelejtse ezt az egészet. Ja és nehogy újra visszatapadjon.

T.maria: örülök, hoyg ilyen jól megvagytok és ilyen boldogok vagytok! Ez manapság nagyon ritka! Nagyon jó lehet fiatal anyának lenni. Én sajna 27 voltam amikor Olivér született és sajna nincs elég türelmem hozzá, amit nagyon sajnálok. De nagyon szeretem ami a legfontosabb és sokszor rendre utasítom magam amikor nincs kedvem vele játszani. Szeretném, ha boldog gyerekkora lehetne, csak sajna nem tudom milyen az. :? :(
De a férjem emlékeiből merítek. Meg hát itt van ő is, hogy segítsen! :D
Nagyon szépek a lányaid, gondolom nagyon büszke vagy rájuk. Lehetsz is. Jól kijöttök? Tudsz a barátnőjük is lenni?

Amikor a kajákról írtok, mindig rosszul leszek, mert mindig húsról írtok és én azt most nem birom, még a gondolatától is rosszul vagyok. :? De nektek csak jó étvágyat hozzá.

Henka: nagyon jók a receptek én is lehet, hohgy kipróbálom őket. :o) Örülök, hogy jól vagy.

Bocsi, hogy sok voltam és hogy nem tudtam mindenkinek írni!
Jó éjt mindenkinek!
Sziszka: Örülök neked! Gyere gyakran és írj magadról bővebben!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Magamról kicsit bővebben:
25 éves vagyok, első baba és abszolút tervezett.
Végig szeretnék dolgozni (persze ha bírom..), de a védőnőm kötelezővé tette, hogy a kiírás előtt 4 héttel haza kell jönnöm.
A munkám nem nehéz, bár kicsit stresszes informatikai meló. Ami húzósabb, hogy napi 130 km-t teszek meg autóval. :roll:
A hányingert és rókacsaládot szerencsére megúsztam. Amivel egyre sűrűbben problémám van, az a vérnyomásom. Világ életemben alacsony volt és sokszor elájultam. Mostanában pedig egyre sűrűbben leesik. :(
De amúgy nagyon jól vagyok és nagyon boldog vagyok!!! :lol:
A pocakom pedig őrült ütemben nő! Most akkora, mint a barátnőmnek 7 hónapos kismama korában, bár Ő azért elég pici hasú volt.
Holnap pedig megyek 4D-re!!!! :D
Hát kb ennyi. Bocsi, ha hosszúra sikerült!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

szép jó reggelt :D
ma ellógtam az angolt :oops: nagyon fáradt vagyok, elintézem az igazolást és a kiskönyved legalább, 10 hetesen gondolom már illő :lol:

titanilla: sajna intenzív :( , haza jövök még kellene tanulni is, de levagyok most maradva, jó hogy jönnek az ünnepek legalább lesz időm bepótolni :)

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Jó volt tegnap a buli,ettünk,ittunk,dumáltunk,kaptunk ajit!
Mindenki a hasamat akarta látni,simogatták,beszéltek neki! :lol:
Jó fejek voltak!

Kike! Nagyon sajnálom a kisfiad!
Szörnyen tud az fájni,nővérem kisfiának is megcsinálták mikor kicsi volt. :cry:

Bondi!
Csak fixel csináltam tegnap a hammot,ma szerintem rakott karfiolt gyártok!

Sziszka! Kíváncsian várom a 4D-s uh eredményt!
Már én is úgy mennék!

Ma megint mehetek vásárolni,akkora sapkát vettem a páromnak,hogy a 10 éves pótfiamra jó!
Mehetek cseréltetni,remélem ki is fogják!
Amúgy ma nem vagyok egyedül,reggel nővérem meghozta a kisfiát,nem ment suliba nagyon fáj a füle,már tegnap is fájt,voltak is a dokinál,de ma újra vihetem!
Szegény,kicsi kora óta mindig a fülével van a gond és az annyira tud fájni!
Azért majd jövök hozzátok!

Wera! Hogy sikerült a tali Anyuddal?
Gondolom nagyon szuper volt!
Azért majd jelentkezz!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!

Csajok Ma vagyok pont TÍZHETES!!!!!!
Vendég

szio mindenki
Elkezdtem csomagolni el sem hiszem :D
De még mindig hiányzik pár dolog és 5db aji már be van csomagolva.
Tiszta nyomott vagyok tegnap este megint olyan rosszul voltam.
Ti hogy vagytok ezzel?????-én azt vettem észre hogy általában este vagyok rosszul :(
Ma haza jön apa is végre,azt hiszem a vendéglöből fogok kaját hozni :wink: -ügyi vagyok mi?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok lányok!
Mi tegnap voltunk dokinál, minden ok, 22 mm, erre 8.hét 5. napot mondott.Kaptam egy halom beutalót, alig bírtam követni.
Amit nem tudok, hogy hogy legyen, 35 éves múltam ősszel és a doki azt mondta, tényleg érdemes lenne valamelyik szúrásos vizsgálatot megcsináltatni.mert a kombinált stb tesztek messze nem 100°%osak, én pedig abban bíztam, hogy ezekkel meg a nyaki redő satöbbivel lehet egyfajta előszűrést csinálni és ha ott tök jó eredmény jönne ki, akkor nem kéne egyik szúrásosat sem.Mert azoktólúgy félek !Úgyh a mai napom azzal telik, hogy utánaolvasok a témának.
Ibm, megkérdeztem a Duphastont is, azt mondta, h 12. héttől kezdjük leállást, először 2*1, aztán1*1, aztán minden másnap 1.
Wera, Icon a bolt neve WE-ben, fsz., Bethlen GÁbor sétány 9.Az én ruhám egy hosszú szoknya volt, tört anyagból, meg egy fűzős topszerű, 45e volt meg 5ért rendeltem 1 stólát is, ami olyan anyagból volt, mint a fűzőm berakása, az nekem kellett nagyon, mert nem szoktam kivágott cuccokba lenni és megnyugtatott.Nekem nagyon tetszett a ruhám, de tényleg tök egyszerű volt, és a kolléganőm tanácsára nem mutattam meg a férjemnek, és a legjobb az volt, mikor meglátott ruhában, sminkkel frizurával, teljesen el volt ájulva tőlem, ez volt a legjobb az esküvőben.
Amúgy WEben érdemes szétnézni, mert sok butikban árulnak alkalmi ruhákat, amik esküvői ruhának is jók,szépeket láaatm olyan 20-30 ezerért, szép fűzős felsőőkel,csak nekem a mellméretem miatt sajnos nem voltak jók, csomót felpróbáltam aztán egyszer bepöccent az agyam,meguntam a próbálgatást és mentem az Iconba varratni.Majd próbálok feltenni 1-2 klépet.

Kép
teó

Ronix,én ugyan egész nap szinte roosszul vagyok, de pár napja én is azt érzem, h ogy este lefekvés után sokkal rosszabb.

Kép
teó

teo-ugy látom szinte egy idösek vagyunk én juli 22 vagyok kiirva,a szurásos vizsgálatot nekem is mondta a doki de kérdeztem nincs e más szt mondta hogy jo akkor elöbb pécsre menjek genetikushoz ami vérvértelböl és egy részletes uh-bol áll,valoszinü hogy az afp -t is pécsen veszik le.Dióhéjban ennyi.
J nekem a doki 23mm mondott kerek 9 hetesen.Mindegy végül itt kinn is meg nö majd.Egyébként nekünk ö a negyedik baby lesz,de azt hiszem rosszabbul viselem öt mint a többieket. :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a tali anyukámmal, most engedtem ki, vonattal megy haza. Sajnos beárnyékolta a dolgot, hogy egy másik családtagom (aki mellesleg egy idióta) tegnap balesetet szenvedett és reggelig eszméletlen állapotban volt. Rettenetesen ideges voltam, borzasztó éjszakánk volt. Sajnos a saját hibájából történt, úgyhogy dühös is vagyok emiatt. Na jó, ne is essen szó róla többet, még ennyit sem érdemel. Csak hát... na mindegy!Minél előbb el szeretném felejteni. CSak jó volt kiírni magamból.

Képzeljétek! Mindenkinek megvettem mindent! Állati!!! El se hiszem, hogy kész! Már "csak" be kell csomizni. Apának végül vettem 2 könyvet, egy Springfield papucsot + egy töjó mp3 lejátszót. Remélem örülni fog neki.

Igen, valóban elmaradt tegnap a rakott kel. Kínaiéknál ebédeltünk, aztán d.u. anya csinált egy fincsi csirke pörit, de sajnos utána nagyon rosszul voltam tőle. Még most is boá ha rá gondolok.

Úgy döntöttem rendelni fogunk kaját, hogy ne kelljen annyit főzőcskéznem. Január első hetére már meg is rendeltem, remélem nem fürdök be vele.

Kike - nagyon sajnálom szegény Kristit, biztos borasztóan fájhat neki! Emlékszem hogy az öcsémnek műteni kellett, bár még nagyon picúrka volt, de egyfolytában sírt utána. :cry: Biztos hogy fiút szeretnék?? :)

Sziszka - üdv a csapatban! Remélem minden ok lesz az uh-on, várjuk a képeket!! Miből gondoltad hogy hosszúra sikerült a szöveged??!!?? Nem látod mi milyen mennyiségeket szoktunk írni?!! :lol: :lol: :wink:

[quote]m írta:i néztünk tűzijátékot és biztos szilveszter volt akkor!

Tita - Éljeeeeeen! Akkor lehet hogy mégsem őrültem meg??!! :lol:
Még nem jelentkeztünk be az anyakönyvvezetőhöz, elvileg ma tudom őt felhívni, és templomit is szeretnénk, úgyhogy a pap bácsi asszisztensét is el kéne érnem valahogy. Akkor lesz gáz ha telefonon nem lehet bejelentkezni! Márpedig sanszos, de hátha! Rendes lagzi lesz, kb 60-70 fővel, vacsival, tánccal, csigalevessel és éjféli töltött káposztával. Az a szívás hogy a párom részéről minenki pesti és mivel vidéken tartjuk, ezért szállást is kellett intéznünk nekik. Sajnos ez már önmagában egy vagyon :shock: de hát mi akartuk így... nem lehet egy szavam se! :wink:

Szilvi - én olyan szívesen járnék helyetted angolra!! Elhiszem hogy fárasztó, de én imádtam. (Nekem is kb 50 perc volt az út, 1átszállással, úgyhogy tudom milyen rossz utazgatni.) Remélem ha lemegy ez az "ünnepi hajtás" és a tanulásban is utóléred magad, megjön hozzá a kedved! :wink:
Nagyon godolkodom rajta most én is hogy be kéne iratkozni, de megnéztem és 46ezer 1 hónapra. Egyelőre nem merem apának beadagolni :roll:

Marcsi - nagyon szépek a lányaid! Nem is látszik közöttük a 4 év korkülönbség (legalábbis így a képeken). Biztos várják már a kistesót! Én is 10 voltam mikor született az öcsém és imádtam vele babázni! :D

Ibm - örülök hogy jó volt a buli tegnap! Én is szívesen elmennék a volt munkahelyem kari partijára, de sajna nem hívtak. Úgy tűnik elfeledkeztek már rólam. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Most értünk haza,voltunk otp-ben,virágosnál,lottózóban,Aushanban,ja és az orvosnál is!
Most ettünk szenyát aztán majd odateszem az ebédet is mire Apa jön!
Megettem egy kakaós sütit és most elég gázul érzem magam!
Mi ma már csak 2X1 Duphastont szedünk,remélem nem lesz gond!
Ha minden jól megy pont szentestére leállunk!
Tök para!
Én is megvettem mindent,kicserélték Apa sapiját,vettem egy jó nagyot!!!!!!!!!! :lol:

És engedjétek meg hogy mutassak egy fotót,ez Pirinnyó baba első ajija Apától és Anyától!
Nem akarok még nagyon vásárolgatni,de ezt nem hagyhattam ott!
3000 helyett 899 ft. volt!
Elvégre neki is kari van! :lol:
Tegnap már szemeztem vele,mondtam páromnak,kérdezte miért nem vettem meg-hát így ma megvettem!

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat a lányok nevében is!!!
Szerintem is nagyon szépek.... :oops:
De hát én az anyukájuk vagyok, s mint tudjuk, elfogult!

Szerencsére nagyon jól kijövünk egymással. Próbálok nekik mindíg jó anyukájuk lenni, ami persze sokszor nagyon nehéz.
Nagyon várják már a kistesót, olyan helyesek, együtt izgulnak velem.
Úgy érzem, ez a kisbaba nekik már most borzasztó sokat jelent.
És ez hihetetlenül jó érzés.
Eleinte nagyon féltem, hogy különösen a nagy mit fog hozzá szólni, de mára már ebben is teljesen megnyugodtam.
A legfuribb az volt, mikor a nagylányom, aki mindenképp egy győri gimnáziumot szemelt ki magának, ahol term. kollégista lenne, most azon gondolkozik, hogy ittmarad a helyi gimiben.
Ezt én nem szeretném.
Persze, nagyon jó lenne, de nem akarom, hogy áldozatot hozzon.
Egyelőre én nem szólok bele, rábízom a döntést.

Kike!

Hogyan van a kisfiad?
Remélem, már jobban!!!
Vendég

Ibm!

Nagyon széééép!

(A múlkor én is elcsábultam egy kocsitakaróval... :oops: :oops: :lol: )
Vendég

Ibm - tényleg nagyon cuki az kis ajándék! Jól tetted hogy nem hagytad ott!
Én nagyon megfogadtam hogy a 6. hónapig semmit de semmit nem veszek és egyelőre biztos vagyok benne hogy be fogom tartani. Aztán majd meglátjuk. :lol: Úgy sejtem anyósék + sógornőmék fognak már neki venni vmi apróságot karira, de nem baj, örülök neki hogy várják ők is a kis csöppünket.

JAAAAAA! A legjobbat meg majdnem elfelejtettem! Sokszor említettem már nektek a sógornőmet, hogy ő januárra van kiírva. Kb egy hónapja mondogatja, hogy úgy érzi valamiért hogy előbb fog megérkezni a kis Emma. Kedden volt dokinál, aki közölte vele, hogy kisimult a méhszáj :!: :!: Ami azt jelenti, hogy most már bármikor szülhet!! Tökjó!! Már nagyon várjuk hogy lássuk a babuciját! Remélem azért megvárja a karácsonyt és csak utána akar kibújni, mert náluk fogjuk tölteni az ünnepeket. Vagy a szülőszoba előtt egy-egy csirkecombbal a kezünkben?? :shock: :lol: :lol:
Olyan izgi! Nagyon drukkolok neki! Különben nagyon féltem ettől az időszaktól, mert áprilisban pontosan egyszerre lettünk terhesek, és nekem ugye nem maradt meg akkor a baba. De már semmi rossz érzésem sincs ezzel kapcsolatban, mert szerencsére manóci itt van a pocakomban és majd ő is előbújuk ha eljön az ideje! :D
Vendég

Sziasztok!Bocsi hogy nem válaszolok mindenkinek,fáradt vagyok,meg a gyomim se az igazi.Kristike már jobban van,már tud pisilni is.Tegnap este mikor Apa megjött,a másik szobában aludtak együtt reggelig.
Köszi mindenkinek az aggódást,és érdeklődést :)
Gyógyulgat a Drágám :) Remélem ma este már sírás nélkül el tud aludni :)

Kép
Kép
Kép
kike

wera

Mi a 17.ker-ben leszünk párom szüleinél, mondtam neki h ő nyugodtan menjen v.hová bulizni én meg átmehetnék hozzád :)

De nem akar menni ,nekem tv-ni meg nincsen kedvem és mostanában v.hogy sorstársakkal múlatnám az időt főleg mióta kiderült h anyósom szuperwomen :D

Kép
kritta

Sziasztok!

Hú Wera! Ez tök izgi,dobsz majd fotót remélem!
Én is gondolkodtam,hogy vegyek,ne vegyek,eddig meg addig nem szabad!
De ez most annyira más mint a múltkor,ezzel a babával már nem történhet baj!
A múltkor írta valaki és úgy elgondolkodtam rajta,hogy bármikor történhet baj,8-9-dik hónapbna is,szülésnél,1-2-3-5-6 év múlva!
És addig?
Addig zsákba hordjuk vagy mi,mert mi lesz ha?
Nem lesz semmi baj!
Nem azért lesz baj mert van egy két játéka vagy ruhája!
DE NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!

Szóval én ezért vettem meg!
Kész az ebéd meg minden,de én már olyan hulla fáradt vagyok!
Asszem du. pihi lesz!

Kike! Örülök,hogy jobban van a kis pasi!
Nem is csoda,hogy fáradt vagy!

Nekem az orrom egész jól kidugult,viszont kezdek köhögni!
Mindeggy majd csak elmúlik!

[size=24]MÁR CSAK 4-ET KELL ALUDNI ÉS AJIBONTÁS!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Eshetne a hó!

Kép

Kép
ibm

Látszik,hogy fáradt vagyok,ez jól össze-vissza lett!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Csajok!

Az előbb írtam egy hosszú választ, és valamit megnyomtam, elszállt az egész, most nagyon dühös vagyok! Kezdhetem előről :twisted:
Na sebaj, majd darabokban, nehogy mégegyszer úgy járjak :wink:
sipiné

Ibm, örülök,h.klassz volt a vacsi, nekünk a múlt héten volt, jövőre már biztos nem megyek :cry: Kicsit szomorú is vagyok emiatt, mert nagyon klassz a csapat!
Szerintem tök jó,h. megvetted azt a kis játékot, nagyon ari és tényleg kihagyhatatlan volt! Nagyon tetszik,h.így állsz hozzá a dolgokhoz! Főleg az elején én is rengeteget paráztam,h. mi lesz ha.... Pedig nekem első baba... :) Most már én is sokkal nyugisabb vagyok, hiszen mindennek rendben KELL lennie :)
sipiné

Kike, örülök, h. jobban van Kristi, remélem estére teljesen jól lesz! Nagyon sajnáltam szegényt! :cry:

Jah, Ibm, jobbulást! :)

Marcsi, tényleg gyönyörűek a lányaid, büszke lehetsz rájuk nagyon! :D
sipiné

Wera, jobbulást a családtagodnak! Hogy van? Azért próbálj meg Te nem (olyan nagyon) idegeskedni, bár biztosan nagyon nehéz!

Szilvi, kitartást az angollal! Nemsoká jön a téli szünet, aztán jól kipihized Magad és újult erővel tudod belevetni Magad! :wink:

Sziszka, üdv a csapatban, gyere minél gyakrabban! :)
sipiné

Én a súllyal úgy állok,h.úgy néz ki egy kilót híztam. De igazából van amikor látszik, van amikor nem :lol: Viszont a pocakom szemmel láthatóan nagyobb!

Tegnap néztem nadrágot a C&A-ba, de nem találtam :cry: Csak olyanok voltak, amiknek hatalmas a hasrészük, nekem meg még nincsen akkora hasam...No, majd néhány hét múlva visszatérek a projektre :lol:
sipiné

Remélem, mindenkinek válaszoltam, bár gyanús, h. valami kimaradt, amit az előbb már olyan klasszul kigondoltam... Na mindegy, majd ha eszembe jut, írom :lol:

Gyerekek én úgy várom a karácsonyt!! Végre egy kis pihi! Szabin leszek két ünnep közt, és így az már több mint egy hét egyben!!! :lol: Márcsak holnap dolgozom, alig várom, h. vége legyen! :wink: :lol:

A szilveszteri partira kíváncsi leszek, valami házibuliba megyünk, ha minden igaz. Remélem nem alszok be 11 körül :lol:
sipiné

kitartok :? de még ma elő sem vettem :oops: elintéztem és mostmár nekem is van kiskönyvem!!!!!!! :P

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Sipiné! A műltkor én is úgy jártam,hogy minden elszállt,majdnem felrobbantam! :evil:
Jó volt a "buli" tényleg!
Amikor a főnők elmondta a mondokáját mondta,hogy ugyan nyílt titok szerinte de azért szeretné bejelenteni,hogy az első ............. (cég név) boldog várandósa én vagyok!
Kemény volt! 1-2 ember nem tudta csak ,de rámmeredt 100 szempár! :lol:
Mondták,hogy majd csináltatnak pólyát amibe belehímeztetik a cég nevét és abban kell bevinnem ha megszületett! :lol:
Ott röhögött a főnők (30 egynéhány éves),hogy a párom majd biztos kihajít vele!
Kaptunk pénzt is borítékban,névre szólóan adta át,nekem azt mondta kizárólag babakelengyére költhetem! :lol:
Csak január óta dolgoztam ott,előtte 6 évig máshol!
Szóval jó fejek voltak!

Szilveszter még nemtudjuk!

Kép

Kép
ibm

HAHÓ!

Hol vagytok?
Még nincs karácsony!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

itt vagyok!!!!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

Titanilla: Azért váltottam gyerekorvost, mert kainél voltam, nagoyn aranyos volt,meg mindenki szereti, csak nagyon sokan vannak nála. Sajna ebben sok a roma. Ha sokan betegek, nem tudnak időpontot adni, és ott kell veszekedni a cigányokkal, hogy ki ki után jön. Volt olyan, hogy szólítottak, hogy én jövök, lenyúltam a gyerekemért, mire felnéztem, már bement a cigányasszony az unokájával. Persze senki nem küldte ki.
Úgyhogy amikor elment egy orvos, és jött helyette egy olyan gyerekorvos, aki eddig a kórházban, az osztályon dolgozott, úgy gondoltam átviszem hozzá. Sokat látott, sokat tud a kórház miatt, nem minden torokfájás nála. ráadásul hétvégén még a kórházban is el lehet érni. Ő mindig ad időpontot, eddig még 1 percet sem vártam. Egyébként az ő egész körzete cigány, de nagyon sokan átmentek már hozzá.
Szóval eddig örülök hogy átmentem, és a picinek is ő lesz az orvosa.

Ibm: tök jó hogy így fogadta a főnököd. Meddig akrasz dolgozni?

Kép
szly27

Szia Szly!
Én már nem dolgozom mióta tudom,hogy valaki lakik odabenn!
Pontosan: okt. 12-től!
Aznap lett pozitív a tesztem,du. doki és doki után mentem a melóba elmondani,hogy mostantól nem jönnék egy darabig!
Elég gáz volt,mert jan. úgy vettek fel,hogy hosszú távra keresnek embert!
De hihetetlen jól fogadták!
A főnőköm azt mondta,hogy nagyon sajnálja,hogy ilyen munkaerő kiesik,de ez a lehető legjobb dolog ami történhetett velem!
Elmondtam az előzményeimet neki,mivel ezért vagyok veszélyeztetett és nagyon drukkol!
Mindennemű segítséget felajánlott,szóval tényleg le a kalappal!
Most mennem kell,de este még jövök!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm ez tök jó, hogy ennyire jól fogadták a munkahelyeden! Nekem is nagyon pozitívan álltak a dologhoz. És szerencsére a mai nappal befejeztem idénre a munkát! :lol:
Sipiné meddig szeretnél dolgozni?
Én az elmúlt 6 hétben 1,5 kilóval gyarapodtam. A védőnőm azt mondta, hogy nagyon szolid. :)
Wera nagyon ügyes vagy, hogy már mindent megvettél! Remélem én is elmondhatom majd ezt holnap este!
Kike jobbulást Kristinek!

Remélem mindannyian jól vagytok!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamik!

Akkor kezdem előről,merthogy már egyszer leírtam és ez a sz.... valamiért mindent törölt! :twisted:

Sziszka! A válaszom:NEM!!!!!!!! NEM VAGYOK JÓL!!!!! SZ..UL [b]VAGYOK!!![/b]

Úgy tűnik tényleg a tejes dolgokkal lesz a baj,benyomtam még egy meggyes joghurtot!
Előtte is hányingerem volt de erre aztán tetőzött!
Közben szakácskönyvet olvastam,hogy Anyóséknak mit főzzek majd,hát csirkét látni sem akarok,pedig imádom!
Szóval aztán joghurt ki-hányinger csillapodott de még van!
Ezek után mit fogok enni?
Ez a drága kis pirinnyó baba semmit sem szeret? :cry:

Ma nagyon light-osak voltatok ám!
Ejnye-ejnye!
Holnap tessék jönni sokat,mert aztán hétvége mikor még light-osabban nyomjuk,utánna KARÁCSONY!!!!!
Lesz sok-sok aji!!!!!!!!! :lol:
Jó éjt,szép babás álmokat!
Bár én csobbanás után még benézek,de gondolom úgysem lesz itt senki csak én!!!!!!!!! :cry:

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Jelentem,itt jártam!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

JÓ ÉJT!!!!!

Kép

Kép
ibm

Nos, akkor én is jelentek!

Itt voltam, olvastalak titeket, örülök, hogy mindenki jól van!!!

Ibm!
Remélem, ez a fránya hányinger elkerül már végre téged!!!

Már a 2. trimeszterben vagy!
Ez nem papírforma!!!
Meddíg tart még?
Én mindig abban reménykedem, hogy már csak két hét.
De akkor lehet, hogy nem is?!

Mellesleg én úgy vagyok, hogy semmi sem esik jól...
Semminek sincs íze, minden rossz...
Aztán meg a hányinger...
Hjaj!
Ne is beszéljünk róla!!!
Csak nem tart végig?!!!!!

Mindenkinek szép álmokat!!!

Kép
Vendég

Sziasztok! :D
Megyek UH-ra :lol:
Kristike meggyógyult,már csak akkor nyafog ha hátrahúzzuk neki,de hát muszály,nehogy megint letapadjon.
Bocsi hogy mostanában nem igen vagyok,mostmár Apa is itthon van,ma van az utolésó nap az oviban,úgyhogy nem igen lessz időm jönni,azért ha tudok leszek :D
Előre is Kellemes Ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :lol:
Ha sikerül képet kapnom a picuriról,felrakom,amint lessz időm :D Most megyek,készülünk.Sziasztok :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Kike! Örülök,hogy jobban van a kis pasi!
Hát igen lassan mindenki otthon lesz!
Ma az én párom is 11-kor már hazajön,de 13-ra megy a karibuliba,onnan haverokkal tovább,szerintem majd holnap talizunk!
Nekem most megint annyira nem olyan mintha jönne a karácsony!
Megy a drukk az uh-ra és várjuk a fotót ha ráérsz!

Maria! Én is mindeg azt hiszem,hogy nemsokára jobb lesz,de ez szörnyű!
Komolyan kezdek kétségbeesni!
Hajnal 4-kor már kelnem kellett mert olyan éhes voltam,hogy nem eszem tuti a hányás,ettem egy kenyeret meg ittam egy teát!
De már a teát sem bírom!
Most reggeliztem,de nem vagyok jól!
Sőt! Pocsék a gyomrom!
Megfázásod hogy van?
Nekem egész jól kidugult az orrom,néha kicsit köhögök,de nem vészes!

Én szendvicshez mindig iszom valamit,minden falat egy korty!
De most mi lesz?????????
Se tej,se tejeskávé,se kakaó, se tea???????????????
Mit lehet még?
Jaj csajok én tényleg nagyon kivagyok már!
És még a fejem is fáj!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm bekukkantani, nagy rohangálós napunk volt. Otit átvittem Anyuékhoz, hogy tudjak orvoshoz menni meg vásárolni délután, és titkos terveim között mézaskalácstészta begyúrása meg egy mosogatás is szerepelt...
Ezekből összesen a vásárlás jött össze. De az is nehezen!!!

Levergődtem a dokihoz - az odajutás sem volt egyszerű, iszonyatos forgalom volt az Örs vezér tere felé. Mikor végre odaértem, benyitottam az ajtón, a váró tele volt, és még a folyosón is álltak páciensek! Nem számoltam, de legalább 15-en lehettek! Az min. két óra... :cry: A népszerű orvos hátránya... pedig évek óta az ünnep előtti utolsó alkalmakkor szoktam rákszűrésre menni, mert akkor üres a váró... Na mindegy, gondoltam, majd visszanézek. Otthagytam az autót, nem volt kedvem visszaállni a dugóba, átsétáltam az Árkádba meg a Sugárba, nézelődtem és vásárolgattam. Aztán visszaballagtam a dokihoz, a helyzet ugyanaz volt, nagyon sokan voltak. Gondoltam, megvárom, míg a dr-nő férjétől kijön az a kismama, akit ultrahangozott éppen, aztán megkérdezem a dr. úrtól, lesznek-e a két ünnep között. Ez kb. 10 perc volt, addig összesen 1 beteggel ment előrébb a sor a dokimnál, úgyhogy csak odaadtam egy kis ajándékot, aztán eljöttem.
De nem bánom, mert a jövő héten legalább a férjem is el tud jönni velem, hál'Istennek nem kell dolgoznia a két ünnep között
:)

Jó, hogy ennyire pozitívan álltok a babaváráshoz! Így is kell! Minden a legnagyobb rendben lesz! De sajnos az aggódást már nem lehet soha többé kikapcsolni, ez egész életünket végigkíséri majd.

Kike, örülök, hogy Kristi jól van már.
Ibm, szorítok, hogy az a fránya hányinger elmúljon!

Jó készülődést nektek az ünnepre, vigyázzatok magatokra, óvatosan tömjétek a pocakotokat, és pihenjetek sokat.
Lehet, hogy még be fogok kukkantani, de ha mégsem, akkor nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok,megjöttünk,minden rendben:éppen aludt a Picuri :D 5.6 cm-es-12 hetes.Kaptam képet,kettőt is-egyet a pofijáról-egyet meg úgy mindenéről :lol: Estére talán sikeredik felraknom.Nem a dokim volt mert szabin van,de ez még rendesebb volt-megmuttatta a kezecskéit,ujjait,lábait-alapos volt.Tarkóredő:1.3.
mosz még visszakell mennünk,csúcsdíszt venni a fára,csak hazajöttünk hamizni.Majd még jövök az ígért képekkel :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Gratu a jó eredményekhez!

Én is itt vagyok ,csak inkább olvasgatok. Teljesen el vagyok havazva a karácsony miatt.Mindent hamarabb szerettem volna megcsinálni,de ezen a hétev ,meg a hétvégén sem voltam teljesen beszámítható.(szarul voltam,feküdtem) ,most meg kapkodhatok.

Én is elcsábultam ám már!!Van már 3db. rózsaszín bodynk!!! :D :D
Az egyikre az van írva,hogy : Lányok,lányok,földi boszorkányok!
Annyira édes,nem hagyhattam ott!!!!!!!!! :D :D
Szerintem nem ezen múlik.Semmi.
Egyszerre úgysem tudunk mindent megvenni! :roll: :)

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?