Sziasztok!
Végre végére értem az olvasásnak és még egy kis erőm is maradt írni. Mindig mire végigolvaslak titeket addigra elfelejtem kinek mit akartam írni és már nem tudok visszamenni. NAGYON PÖRÖGTÖK!De ez nagyon jó így, csak én maradok le. (Bár látom nem nagyon hiányzom.)
Wera: a nagyim is csepelen lakik Csillagtalepen. Régen nála voltam 1-2 szilveszteren és mi néztünk tűzijátékot és biztos szilveszter volt akkor!
Az anyakönyvvezetőhöz bejelentkeztetek már? Csak a szertartás után ebéd lesz, vagy vacsora tánccal?
Az én párom sem fogta fel, hogy terhes vagyok amikor Olivér volt a pocakomban és amikor megszületett akkor sem nagyon aktivizálta magát. A pasiknál nincs meg az a hormon mint nálunk ami beindítaná az érzéseket.De most mióta már Olivér nagyobb és komunikál (kb.: 6-7 hónapos kora óta, de inkább pár hónapja mióta elkezdett beszélni) élvezi igazán és érzi, hogy apa. Ja és a picurival is többet foglakozik és beszél hozzá. Velem is kedvesebb és figyelmesebb (de nem visszi túlzásba azért). A pasiknak meg kell tapasztalni az apaságot, hoyg értsék mi ez és tudják hogyan kell viselkedni. Biztos nálatok is így lesz, bár remélem hamarabb fog menni. Gondolom te is.
Képzel, hétfőn a dokitól hazafelé jövet ettem egy Burgerkinges hamit és este fájt tőle a gyomrom. Egyből eszembe jutottál. Láttalak magam elött, hogy azt mondod-"Én megmondtam, hogy nem kell ilyeneket enni!".
Azóta sem ettem és nem is kívántam.
Na neked egy regényt írtam és a többieknek nem jut az eszembe, hogy mit is akartam írni.
SÚLY: a kedvetekért ráálltam a mérlegra (most) És 70,9 vagyok. 67,5-ről indultam. Az én dokim leszidott és megkért, hogy az ünnepek alatt vigyázzak a kajákkal. Olivérnél 61-ről indultam és 78-ra híztam. Bár a nagyja víz volt. 64 kg-osan jöttem ki a kórházból. 13 kg-ot hagytam ott. Megjegyzem egész héten folyt rólam a víz.
Most mivel sokkal többel kezdtem nagyon félek a hízástől. Már most úgy nézek ki mint aki legalább félidős terhes.
Képzeljétek megint eldöntöttem, hogy nem a karom megtudni a nemét, csak a születésnél.
Amúgy lánynevet már választottam: Flóra. A tarsolyban van még az Eszter és a Csenge.
A fiúnévvel hadilábon állok, mert a Tamás családjában nagyon sok fiúgyerek van és már az összes nekem tetsző név elkelt.
Ibm: Jó szórakozást estére. Remélem jól fogod magad érezni és elfeledtetik veled a "nyavalyáidat".
Nagyon sokat pörögsz egész nap. Hogy bírod? Én már attól is elfáradok, hogy elolvasom, hogy miket csinálsz egész nap.
Gratula az uh-hoz! Szerintem nem kell sokat adni az adatokra, mert az uh nem mindig pontos. Attól függ hogy jelölik ki a baba sziluettjét.
Képzeljétek a húgomnak a második gyereknél is össze-vissza méregetnek. A múlt héten be kellett feküdnie a kórházba infúzió kúrára, mert 2 héttel kisebbnek találták a gyereket, mint amelyik hétnél tart. 34 hejett 32-nek feleltek meg az adatok. Így volt a kislányánál is 2 éve, azt mondták neki, hogy örüljön, ha 2,5 kg-os lesz a gyerek erre 3,15 kg-mal született. Ennyit a mérésekről. Ja és állandóan tologatták a szülés dátumát és most is ez van. Dec. 31-re volt kiírva, most már jan. 10-re.
Stzegényt nagyon sajnálom.
Szilvi: intenzív angolra jársz? A párod már bocsánatot kért azért mert Olyan butaságot mondott múltkor?
szly: miért váltottatok orvost?
Kike: Mennyire volt letapadva kristi fütyije? Akadályozta a pisilésben? A makk kilátszott valamennyire? Olivér sem engedi, hoyg megmossam neki, így sokat nem macerálom, csak amennyire muszály. próbálom azzal atrükkel, hogy nézze meg milyen a fütyije. Neki szinte már teljesen fel lehet húzni, csak egy nagyon pici részen az egyik oldalon a makk aljához van még odatapadva egy kicsit. Amig nem gyullad be addig nincs gond. De ne is legyen.
Nagyon szórítok, hogy mihamarabb gyógyuljon meg és hamar elfelejtse ezt az egészet. Ja és nehogy újra visszatapadjon.
T.maria: örülök, hoyg ilyen jól megvagytok és ilyen boldogok vagytok! Ez manapság nagyon ritka! Nagyon jó lehet fiatal anyának lenni. Én sajna 27 voltam amikor Olivér született és sajna nincs elég türelmem hozzá, amit nagyon sajnálok. De nagyon szeretem ami a legfontosabb és sokszor rendre utasítom magam amikor nincs kedvem vele játszani. Szeretném, ha boldog gyerekkora lehetne, csak sajna nem tudom milyen az.
De a férjem emlékeiből merítek. Meg hát itt van ő is, hogy segítsen!
Nagyon szépek a lányaid, gondolom nagyon büszke vagy rájuk. Lehetsz is. Jól kijöttök? Tudsz a barátnőjük is lenni?
Amikor a kajákról írtok, mindig rosszul leszek, mert mindig húsról írtok és én azt most nem birom, még a gondolatától is rosszul vagyok.
De nektek csak jó étvágyat hozzá.
Henka: nagyon jók a receptek én is lehet, hohgy kipróbálom őket.
) Örülök, hogy jól vagy.
Bocsi, hogy sok voltam és hogy nem tudtam mindenkinek írni!
Jó éjt mindenkinek!
Sziszka: Örülök neked! Gyere gyakran és írj magadról bővebben!!!