Beu
Hát igen, Murphy tv-e szerint mindig összejönnek a jó dolgok
Tali nagyon jó lett volna, de pont ezen a napon jön az 1 éve nem látott barátnőm. Remélem, olyan jól sikerül a tali, hogy megismétlitek, és akkor jövünk!Vőlegény: persze, Lőrinc is a számba jöhető ífjak közé tartozik, előkelő sorszámmal, de lányos anyának nem árt több vasat a tűzben tartani
Tiszta ész kritikája
Norka
ha esetleg vissza szeretnél költözni Buk-be
, megismertetlek jópár magyarral! Különben még r.k. és ref magyar templom is van, ez utóbbiban volt barátnőm kisfiának keresztelője általunk
Van magyar gimi is nagyon jó régizene együttessel. Kakilós pózt gyakorold csak, hasznát veszed majd, amikor a már pelus nélküli Jazit kell közWC-n pisiltetni
Fiúk bezzeg itt is előnyben, őket elég 1xrűen felemelni
Krumplifőzit kb. 1 az 1-ben fogod viszontlátni
Gyümilé: én kaják között is adtam a két nagynak, nem tudom, hogy jó volt-e, de túlélték
Kajcsi merénylet volt ellenem, töltöttpaprikát hagyott anyukám nekem, nem mertem megenni, főzni meg lusta voltam.
Zsurló
boldog szülinapot
Ded mindig akkor a legnyügibb, amikor anyuka bevállal valami munkát. Szintén Murphy tv-e.
21 oldal másfél nap alatt nagy teljesítmény!
Köszi-köszi a nyaralót, család nagyon meg van elégedve, és azt mondják, a barátnőd nagyon kedves
Andi
fog
Nekem a számat vágta el a férjem anno, túl gyorsan mentem utána, nem vett észre, rámcsukta az üvegajtót és kifejeltem
Az is maradandó lett
Én festem a hajamat, bőrön keresztül állítólag nem szívódik fel, arra vigyázok, hogy a fürdőablak nyitva legyen.
Elli
valamikor 2,5-3 hónaposan kezdődött a hajhullásom. Első esetben kezeltem mindenfélével, akkor is kb. 6 hónapos korig tartott, mint a 2. kezeletlen esetben. A bőröm nekem is OK.
Momo
láztalanság
Urszila