Sziasztok Csajok!
Jelentkezem, még egyben, 2in1, ahogy Lego írta!
Pár napig nem voltam net közelben, ezért voltam eltűnve, de köszönöm a hiányolást, nagyon jólesik!
Elég sokat kellett visszaolvasnom, nem is tudtam mindent megjegyezni, szinte már írnom kellett volna, hogy mire mit szeretnék reagálni, de hát így jár az, aki eltűnik napokra...
Hát először is a legégetőbb: Marcsival mi lehet??? Szerintem bementek végül a kórházba és már lehet, h azóta babázik is! Remélem jelentkezik valahogyan!
Ki vagyok akadva rajtatok, h buzog bennetek a munkakedv! Ablakpucolás, nagytakarítás, függönymosás, stb.
Nekem kedvem még lenne is, de egyszerűen fizikálisan nem vagyok rá képes, sajna. Mióta, a 37. héttől beindultak a rendszeres keményedések, azóta hosszabbtávon sajna képtelen vagyok bármilyen munkára. Pedig én is el vagyok még maradva az ablakpucolással! A napi program, hogy felkelek, bemegyek a városba intézni valamit (mindig van vmi: orvos, nst, bevásárlás, stb.), aztán hazajövök, főzök és esetleg este vasalok, de ezen felül már semmi nem megy
Konkri: tök jó lett a hajad! Ügyes vagy, h még erre is gondolsz! A pocakod valóban jó nagyot kerekedett!
Lego: képzeld, nem kaptam ám meg, amit feladtál nekem postán!??
Fúú, nálatok is ilyen hideg van?? Reggel kimentem a házból és meglepődtem, ahogy megcsípett a levegő!
Pedig nem is mondott nagy hidegeket mára!
Egyébként csajok azt gondolom, hogy akiknél előbbre hozták a vizsgálatokat, ott elképzelhető, hogy egy nagyobb fronthatás döntő lehet, nem?? Én állandóan nézem az időjárás jelentést, valahogy hiszek ezekben a fronthatásokban, olyankor mindig rosszabbul vagyok!
Vörösbegy: hogy van a kislányod? Javulgat? Ma voltál nst-n? Te is szerdán szoktál, mint én. Nekem semmi különös, szép összehúzódások, hétfőn reggel megint megyek, doki megkukucsol méhszáj ügyileg.
Bingii: nekem is a savanyú káposzta most a legújabb kedvenc! Pedig egész végig nem voltam savanyúságos! És egyáltalán nem bántja a savamat, pedig van olyan, h utána még egy narancsot is leküldök
Egyébként milyen volt az új fürdőkád-teszt?? Én a mai napig is fürdök, legalább egy héten 2×. Tudom, hogy nem olyan jó, de a víz nem forró és imádok benne lazulni, a vízben minden oké, semmim nem fáj, még aludni is tudnék benne!
Zsu: én is a Fruzsi névre voksolok, de nem gáz, hogy a szülinapja és a névnapja ennyire közel lenne? Fruzsina január 1-én van!
Nemrégiben olvastam egy igen érdekes állásfoglalást egy francia szülész, bizonyos Fredrick Leboyer-től. Nem tudom hallottatok-e már róla, de a nézőpontjának a lényege, hogy a gyereket a születéskor, ha lehet, akkor még több sokkhatás éri, mint az anyát, így meg kell próbálni minél 'stresszementesebben' a világra segíteni. Pl. gyertyafénynél, rögtön a mama hasára rakva, stb., mert ő az egészet úgy éli meg, hogy 'eldobták', kiszakították a saját, szeretett, megszokott kis közegéből.
Leboyer egyáltalán nem pártolja az apás szülést (érdekes), mert azt álllítja, hogy az apa elvonja a szülő nő figyelmét a gyerekről, mert ilyenkor csak befelé a babára és magunkra kell figyelni, senki másra! (nálunk ettől függetlenül szeretném, ha benn lenne a párom, és ő is, nagyon).
Ami miatt nekem inkább szimpi volt, hogy nagyon javallja a babamasszázst, amit már nemsokkal a születés után el lehet kezdeni, persze apránként. Nagyon jó testi, lelki kapocs a szülők és a baba között. Engem ez nagyon érdekel, el is szeretnék menni egy ilyen tanfolyamra!
Na most jól kiírtam magam, olvashattok eleget tőlem, bocsi a szómenésért!
Megyek főzök, ma rakott karfiol lesz, a párom kérésére!
Kérdés: mi tervezzük, h ha meglesz a baba, akkor eleinte járatni fogjuk a kaját. Más hogy van ezzel??? Ti főztök majd??