Új privát üzeneted érkezett!

Santos,én mint kertész:kaktusz titok:fény:sok,öntözés:kevés.Sanyargasd meg,bosszúból virágozni fog :wink: nem bizti hogy karikor.
Én sem értem miért kell felhalmozni annyi élelmiszert,mikor csütörtökön már minden nyitva lesz,sőt még hétfő délelőtt is....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok,
Jubi, az én kaktuszom is ilyen:-) végre először idén!! Santos, én is a sok fényre esküszüm, és azért 3 naponta locsolni is szoktam:-)

Linda,
ja, ezen a felhalmozáson én is ki vagyok akadva. Mintha karácsony után nem lenne semmi nyitva.
És hogy még hitelt is vesznek fel ezért...őrület.

Jubi,
Nagyon helyes, tessék csak lazulni, Pláne ha már 3 gyerek is van...

Beuka,
Boti igazi kisfiú már:-) már ő sem baba....Jó, hogy írtál. Most tényleg megint kevesebben vagyunk és nincs is olyan sok termés...szóval jobban követhető-e Gyere máskor is.

Képzeljétek már megint ki vagyok akadva. Aggódós anyukaként azért is jártunk 2 hónapos kora óta Korai fejlesztésre, hogy megnyugodjam, minden oké és rendszeresen látja szakember. Erre ma a neurológián derült ki, hogy hipotoniánk van. Teljesen kiakadtam az alapítványon...
B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok

Linda: amikor láttam, hogy rakja fel a csaj, akkor olyan fekete kulimájsszal ragasztotta a tövénél, mint a szempillafesték. Majd holnap jobban meglesem, én is gondoltam már rá, hogy lehet azt kapni és ha az ember kicsit gyakorol, szerintem meg lehet tanulni felrakni. Szerintem nekem menni fog, a kontaktlencsét is simán pakolom ki - be. Gondolom, valamennyire azért kell rá vigyázni, de azt mondják, 2 hétig is fennmarad. Én utálom festeni a szempillámat, de mivel rövidlátó lencsém van, így anélkül olyan a szemem mint a pontynak,, tehát ha kiteszem a lábam, akkor elméletileg szempillázok...
Na jó éjt mindenkinek, készen vagyok...

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

 
 

Sziasztok!


Melódia!

A család megy Wellnesre? De jó lesz Nektek. És mennyi időre mentek?


Santos!

Babakocsi nélkül még nem voltam lent vele. Biztosan megőszülnék amíg eljutnák A-ból-B-be. Amúgy ez a hiszti iszonyat. Tegnap olyan pipa voltam, h feltudtam volna képelni. Kaka volt alatta, és ráadásul nem kemény állagú. Szóval megfeszítette magát, kicsavarodott a kezemből, háta közepe is olyan volt, és ráadásul lerúgta a pelenkát. Gondolhatod!!!!! Megkérdeztem, h miért nem szereti amikor tiszta a pelus? Nem válaszolt……

Linda!

Nagyon remélem, h majd fog hízelegni. Ezek után amit tegnap művelt. Elkészült a fotó. Szerintem Dóri minden képen édes. Én…………, azt inkább hagyjuk. De megígérem, h amikor átadtam apának, akkor lefotózzuk, és megpróbálom feltenni.

True!

Milyen érzés a szempilla? Nem furi? Te mikor adtál a gyerekeknek mákos, diós, mogyorós kaját? Azt mondta most a Dr-nő, h ha lehet kerüljem, mert allergizálhatnak. Pláne, h most kapta a 15 hós oltást, és pont karikor jöhet ki allergiás tünet.

Beusa!

Mit takar ez a hipotónia?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Most majd felrobbanok, apa bevitte Hannát oviba, és akkor hívott, hogy elfelejtette mondani, hogy ünneplőben kellett volna menni neki... :mrgreen: Igaz, mindig csiniben megy, de nem ünneplőben ment és ezt úgy utálom, hogy a férjem is mindent elfelejt ááááááááá most asziszik az óvónénik, hogy ilyen bunkó vagyok na mindegy... Vagyis nem mindegy, most ezen fogok durrogni magamban egész délelőtt. Hát komolyan mondom, azért ezt a 3 gyerekes életmódot elég sokáig kell tanulni... Tegnap délután bementünk a Jysk-be, mert néztem a neten, hogy fillérekért tök jó karácsonyi dolgok vannak, ajándéknak valók, stb. A gyerekek mindig szeretik az ilyen helyeket, mert a sorokban jókat lehet bújócskázni, a végén még Levit is leraktam és ott mászkált örömmel. Csak amikor jöttünk el, a nagy igyekezetben, hogy minden gyerekeket összeszedjünk meg felöltöztessünk, otthagytuk az egész cuccot amit vettünk. Mindjárt hívom őket, remélem, elrakták és nem valaki megfogta a pultról és elvitte. Hát így még sose jártunk az biztos. Úgyhogy zajlik az élet nálunk is.

Jubi: tök jó lehetett a kiruccanásotok, nálunk aránylag gyakran van, hogy a gyerekeket otthagyjuk valahol, de akkor mindig dolgunk van, és rohanás az egész. A múltkor is mire gyerekek nélkül lejutottunk Pécsre, már dél volt, 4-kor indulni kellett vissza, hogy odaérjünk a suliba, úgyhogy alig tudtunk valamit megnézni, persze az ilyen helyeken meg fél óra, mire leparkolsz, fél óra mire elmész pisilni, stb. stb. Én nagyon nehezen törődök bele, hogy nekem már nem lesz egy nyugodt vásárlásom, stb, dehát ez van... :?

Timi: még csak ma este lesz a szempillázás, úgyhogy még nem tudom:))) Dió, mák ilyesmi, hát nem is tudom, szerintem zserbót már Levinek is adtam.... Inkább arra vigyázok, hogy darálva, egészben még Hanna sem nagyon kapott. Hálistennek, ezek szerint nem allergiásak:))) Mákosat mi nem nagyon szeretünk, azt még nem kaptak.

Beusa, így hirtelen nem ugrik be, mi az a hipotónia, de miért jársz vele fejlesztésre, koraszülött volt, vagy miért? Egyszer tegyél már fel képeket, olyan ritkán szoktál!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na, Levi elküldte, fogalmamsincshogyan...

Zsuzs, akkor te nagyon ügyi vagy, ha ennyi mindent megcsináltál! Nálunk ablakpucolás arra korlátozódott, ahol a gyerekek össze szokták fogdosni kukásautónézés közben:)))) Függönymosásról letettem, mert színes organza függönyök vannak, a kosz úgyse látszik rajtuk, kivasalni meg lehetetlen, mert csak akkor simul ki, ha olyan meleg vasalóval vasalod, amitől megolvad... :shock:

Melódia welnesz miatt IRIGYIRIGYIRIGY!!! Na ez az, amire nekünk soha a büdös életben nem lesz pénzünk, üdülési csekk meg ugye nem jár, hiába van 3 gyerek, mert az 1 főre eső jövedelmünk meghaladja a huszonnemtudomhányezret... és így már nagyon jól élünk.

CSAJOK MÉG VALAMI KI TUD VALAMIT SUE-RÓL??? Annyira szó nélkül tűnt el, és ezer éve nem írt. SUE írj már valamit!!!


Na sziasztok ma reggeli képek Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Szerintem nektek is jár üdülési csekk, de ne a férjed, hanem te igényeld!! A gyed plusz a csalipótlék nem olyan sok. Igaz, hogy így csak te magad és a gyerekek után kapod, de így is talán 35 ezret kell fizetni, és 105 ezer csekk jár. Mi tavaly igényeltünk, de nem kaptunk. Újra megpróbáljuk, hátha... Az én gyesem 25 ezer, plusz a csalipótlék, nem sok...Csak azt nem tudom, ha ez nem elég kevés, akkor ki kapott??? :?:
Én holnap próbálok életemben először mzest sütni, kíváncsi leszek... A tied nagyon jól néz ki!!

Kaktusz: fogalmam sincs, mi kell neki, én nem vagyok egy tudatos kertész, amikor eszembe jut - vagy már nagyon kókadt - akkor meglocsolom...

Beusa!
Mit kell tudni a hipotóniáról?

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi, megnéztem a törvényt, ott az állt, hogy az 1 főre eső jövedelem számít... Én olyan becsületes vagyok, hogy eszembe se jutott megpróbálni, hogy apát kihagyjuk... :shock: Na majd az idén, köszi az infot!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Jajj Ildi,ezek a sütik olyan aranyosan mosolyognak,mindjárt bekepok egyett :wink: szépek lettek,ügyes vagy.Hann is bizti segített.
Tegnap mi is voltunk a Yiskbe(én nem hagytam ott semmit,csak egy kissebb vagyont a kosztpénzből :lol: )Gyakran megyünk oda(ez Keszthely mini-mini Ikeája)Laurát mindig szabadon eresztem,elfutkos a sorokon.Pacskert akartam a barátnőimnek ,azt az 500 forintos rózsaszinűt,de már egy darab sem volt,ehelyett vettem 3-as kis kerek kosárkészletet,4-et,750ftvolt az ezer nemtudom mi helyett.Türit vettem a férjemnek,zöldet,mert múltkor a fehér extra türije beszíneződött a mosógépben,rózsaszín foltokkal,nem tudom hogyan lehetett :mrgreen: Szóval még nem is tudja,majd kari után megmondom miért is kapott újjat.
Ablakpucolás:dettó:szines fügönny mindenhol,koszt eltakarja,amúgy mindegyik összetapogatva,nyálazva....Laura is imádja a kukásautót :roll:
Nagyon kivi leszek már a szemedre.Ponty :lol:

Timi,Laura is tegnap a háta közepéig kakás volt,épp hogy felfogta a pelus széle,de nálunk nincs ilyen probléma,hogy ne engedné magát,néha,inkább fürcsi után nem szeret öltözni,szeret mesztelenkedni,mi lesz ebből :?: :lol: Ő csak azt nem érti ha azt mondom:gyere ide!Totál az ellenkező irányba megy,azt hiszem angolul kell megtanítanom,talán úgy megértené.

Beusa,én sem vágom mi az a hipotónia :?:

Ma szeretnékLaurával eljutni tanácsadásra,mert kiváncsi vagyok a súllyára,meg a hosszára.Majd beszámolok róla.Ti tudjátok ezeket az adatokat?A Pennybe is szeretnék odaérni, babakocsival tudunk menni,mert közel van.Megvenném az akciós gesztimasszát,meg tejfölt...
Fáj a fejem...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


True!
Ez nem csalás, nézd meg az igénylő lapot! A férjed ilyenkor nem kap üdülési csekket, csak te meg a gyerekek...az más kérdés, hogy együtt használjátok fel.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


hell

bocsi nem sorrendben...

Beusa!
Hát én is ki lennék akadva durván,ha ilyen kiderül,főleg,hogy szakemberek kezén megy keresztül a gyerekem....mit mondanak?Miért kellett korai fejlesztőbe járni? Ez a Dévény alapítvány? (bocsi ha sokat kérdeztem...)Egyébként nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,de én utálom,hogy az egyik doki ezt mondja a másik meg azt...kire érdemes hallgatni?
Náluk most azt történt,hogy felhívtam a vérvétel eredménye miatt a kórházat az immunológia érdekelt volna hogy már mondják már meg,hogy mi a helyzet...azt mondta a doki,hogy nyugodjak meg az előző eredménye alapján teljesen rendben van-CSAKHOGY NINCS ELŐZŐ EREDMÉNY! :shock: 4 hósan vettek tőle vért és abból nem is nézték meg az IgA szintjét jó mi?
Felháborodtam,felhívtam a gaszrto-n a fődokit (még jó,hogy ő vizsgálta a gyereket és megkért,hogy hívjam,ha bármi van) Na ő közölte,hogy a két ünnep közt kiértékeli a mostani eredményt és postázza...na ehez fődokinak kell lenni felháborító ami megy itt.

Timi!
Hát igen nálunk ez a pelenkázási mizéria megy....nem válaszolt :lol: Én is kérdőre vonom a kisasszonyt sokszor,bár engem mostanában nagyon kikészít...tegnap eldőlt a babakocsival,mert annyira ki akart jönni és éppen a bankban voltunk alá kellett írjak egy papírt,addig ficergett,amíg arcra nem borult hátán a babakocsival...még jó,hogy könnyű kocsink van és úgy be volt öltöztetve mint az állat,nem lett semmi,csak a szívem kiugrott..........ja lehet,hogy íram már ezeket,de ezek történnek bocsi hogy ismétlem magam.

Melódia!
wellnessz? Én veszek valami olajat bekenetem a hátam aztán befestem a hajam kb ennyi jó irígy vagyok mármeg rád....hiába ilyen irígy természet lettem... :D

Lányok! Az nagyon nagy gáz,ha néha kiabálok a kölökkel? Annyira furdal a lelkiismeret,hogy a pici kislányommal odítok,de néha elszakad a cérna. Próbálom magam visszafogni,de nem bírom a kajaledobálást és a hisztit,tudom nem ez a legjobb megoldás,de néha akaratlanul is kitör belőlem...nagyon szégyenlem,remélem nem okozok neki rosszat ezzel...nah most leírtam jobb egy kicsit

Na megyek...Ponty :lol:

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem nem született még olyan szuperanya, akinél egyszer sem telt be a pohár :D ...persze ezzel nem azt mondom, hogy nyugodtan ordítsd le a Réka haját. :P Csak hát vannak szakkönyvek, meg van az élet :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok,

True: koszi, hogy valaszoltal baba kérdésre. Teljesen megértelek. Én nem kimondottan nosztalgiával gondolok még arra a kezdeti idore, hanem még elég jol bennem van, az a sok stressz, amit akkor átéltem… Szerintem Veronika sokat sirt, én tapasztalatlan voltam. Ez a felturbozott és hatalmas feneket kerités a ciciztetésnek, és szar alaknak érzés, ha esetleg kevés lenne a tej… na ezek szornyuek voltak.
Baratnommel mostanaban jokat mosolygunk, hogy majd a kovetkezonel mennyi mindent maskepp csinalunk :)
Marci fiad is nagyon helyes kissrac :)
Az mit jelent, hogy a dokik nem adhatnak antibigyobogyot? Miert? Abszolút nem, vagy vegso esetben aze megis? De miért? Az ara miatt?
És mi volt Hanna szemevel?Jobban van mar?
Idézet toled: „anya fejbedobása Burago-val, ha bóbiskolni próbál , hozzá "happ" mondás, ágyról lebukfencezés” komolyan, tok jo titeket olvasni. Nem azert mert orulok a problemaknak, hanem mert olyan jol adjatok elo :D:D
Ez a porszivo felismerés durva:) tok ugyes Levi :)
Takaritas nalam is sima hezkoznapiként fog zajlani :) orulok ha az meglesz :D Pedig itt nincs harom gyerek (csak ketto (férj))
True: en muszempillat az eskuvom napjan kaptam, a kozmetikus felrakta, és azt mondta, hogy kb ket hét, de ne probaljam lehuzni, majd lejon… Hááát, az egyik még akkor este lejott, a kadban (nem lett vizes, nem attol) a masikfele masnap :P :D


Timi: mi olyan 2-3 év korkulonbségre gondoltunk a két gyerek kozott. De Veronika még most is felkel éjjel-most a foga miatt (mindig van-lesz valami?) Tehat lassan donteni kell, de én is ugy mint te, néha akarom, néha nem… igy meg nem lenne még fer. Akkor akarjam tutira! :o :) Persze ha véletlenul lenne, akkor orulnénk neki :D Viszont arra sem lehet varni, hogy itt rendezodjenek a dolgok (mint éjszakazas, emelgetés), mert nem akarok koztuk 5-7 évet :D
[Te mit tanulsz? (zi tudatlankodik megint) Mikor vegzel?] Khmm, azota mar a valaszig is eljutottam. Kerdes torolve! Sok erőt, kitartast a sulihoz, vizsgakhoz, dolgozatokhoz!!

Jubi: én is ismeroshoz jarok-jarunk a hajammal. Aki elég jo, folyamatosan kepzi magat, ujit… Tolunk viszont nem fogad el semmit, mondja koltsuk a Veronikara (gyüli-társ). Viszont ez már néha zavar. Régen legalabb valami csekély osszeget elfogadott :o Én is gondolkodom néha egy kis meliron, de olyan batortalan vagyok. És elhataroztam novesztem a hajam (imadom a hosszut, bar allitolag a rovidebb all jol :? )
Veronika is kapott hajas babat, anyosomeknal, még parom és huga idejebol. De szerencsere pár honapnyi kárálásom után elrakták, mert tündérlányunk mindig a haja után érdeklodott, és persze megenni lett volna jo :o
Jazi nesszeszer pakolasarol –nalunk meg a nyaklancok a menok :)
De jo, hogy voltatok kettesben :) nagyon orulok nektek! :) Mostanaban nekunk is adatott egy-két ora, mi is hasonlokeppen toltottuk :)


Santos: Nekem is lett terhességi cukrom, egy hétig be is fektettem ezek a sintérek… hogy aztan olyan korhazi kosztot dugjanak az orrom elé, ami nem is volt diétás (mert hetvegen nincs diétás… és egy nagy halom rizst tettek elém :o :( ) Nekem is megerolteto volt a napi három zsemle elosztva :o Én kicsit csaltam, az értékek igy mindig jok voltak, -ha tobbfelet eszem, lassabban bomlik… És igy tortenhetett meg az, hogy szules utan masnap, csupan egy kilo volt rajtam.. és az osszes gatyam leesett rolam… és semmi hasam nem volt…. Hol van ez ma mar… orulok ha az „osszes” gatyamba beleferek :D erosen préselve :D
Mi lett a lakasvasarlas otletevel? Hogy alltok? Voltatok bankokban? Mit mondtak?
A télapo-mikulas mellett (elozo oldalon levo kepen) az a szoke kis vekony-sarga, az te vagy? (zi tudatlan)
Én is teaimado voltam régen. De a pocakosnak bezavart a sok tea, a ctg-be, aztan toroltem a koffeinbevitelt. Szoptatas alatt is :) meg amugy is elég pörgettyű, nem kell még ratenni itt az anyatejjel :D:D Bár miota csak alvaskiegeszito-potkellék vagyok, ujbol iszom néha ;).
Autohoz gartula. Aztan majd ovatosan vezessetek, foleg telen!
Baratnod fogyasarol jutott eszembe, hogy én heti 3x jartam el aerobic tornara, és rendes kislany voltam, mégis majd 10 kilot szedtem fel. Mondhatnam, hogy izom lett, de nem lenne igaz :P:P
Kajaltatosnal nalunk is hasonloan foltosak lesznek a ruhak, de en meg a venishre sem eskuszom, az se minden :o Nálam a clorox sem az igazi, és vegso esetben batikolni is lehet vele színes ruhakat :D:D:D
Kiabalas: nalam fokent akkor van ilyen cerna-szakadas, mikor egy hettel jarok a nehez napok elott :( És nekem is szokott lelkiismeret furdalasom lenni :( rossz anyanak erzem magam tole… és utana sajnalom, és nem értem miert bujik megis olyan erosen hozzam. Nem erdemlem meg :o És mivel nő, nem is remenykedhetek, hogy nem fog emlekezni rá :o
Probalok mindenhez derusen allni, de vannak hormonalisan sz…r napjaim. Már az elejen eldontottem, h ha foltos is lesz pl a fal, akkor sem bosszankodom, hiszen gyerek, élvezze csak az életet, a fal lemoshato-festhető, elég ha raszolok. De nem mindig vagyok iylen bölcs az életemben megélve. Néha féltem magamtól én is :( -de ezt most csak neked arultam el

Linda: hmm, férjem allandoan a neten log. Strategiai jatekok, meg forumok… Örülj, amig a tied nem ott ul egész este :( Persze, ha nagyon szeretned, megkerdezem, hogy ajanl-e valamit.
A „Jézuskázás” engem is riaszt. Különben is, pont ő az ünnepelt :)
Latom nalatok is jol zajlik egy delutan :) Laura is zabalnivalo kiscsaj :)
Puszikat nalunk most kezdi elhagyni, eddig kuldte uton-utfelen apanak, anyanak… olyan nyelveseket ám! :o:D még a bolt kozepen is, csak ugy magatol :D de ha mondjuk, hogy puszi, vagy simizd… akkor megsimogatja-puszit ad a plussfiguranak, vagy a konyvben a képnek :)

Melodia: nem semmi ez a Pistike. Már akkor is gyanus volt, mikor a mesterembereknek foztel, és a labadnal elvolt… és ez a fodrasznal valo varakozas… teljes irigyseg lett rajtam urra, bar még nem vagyok kis kinai, mint Santos ;) …de le a kalappal elotte :)
Fánk nekunk szoba nagysagu (volt-lesz), élő, és nem valami flancos, hanem nekem jo az olcsobb, amelyik hullajt is :) persze csak hetekkel kesobb :P


Gesztenye: örülünk, hogy jol vagytok, gyere ha tudsz, és írj magatokrol!

Hettie: nalunk nem volt gond, ha éppen nem volt hízas. Bar van meg tartalek a kisasszonyon mindig, boven :) de a fogak is bekavarnak am. Masik honapban meg behozzak. Vegulis voltatok ujra vedononel? Megnyugodott?
Én is kostoltam tejjel már a teat, meg teavajjal is… de annyira nem nyugozott le :)
Éjjeli szpoi kelések miatt reszvetem. De szerintem se vizre, se teara nem tanacsos atszoktatni, mert akkor meg azert kelt majd fel… meg kell probalni felvenni, megnyugtatni és ugy visszafektetni (suttogo)

Edi: szerintem ortopedia, csak eloszor kotelezo, aztan meg egyedi már…
Nálunk is volt napi fél orat alszunk idoszak, de elmult. Kiborito volt. Bizonyos kortol, sokaig a babakocsiban se tudott elaludni, aztan jott egy idoszak, hogy ujra igen. De mar nem kell, mert nalunk is mar napi egy alvas van egy jo honapja, és kész :) nekem ez sokkal jobb :)
Kata nagyon szep, és szokas szerint mindig nagyon csinos.
Én sajnos nem szoktattam elokehez kiskoraban, mert akkor nem ette le magat, most meg már nem viseli el magán :o igy nalunk nem lehet szep ruhakban csak ugy otthon :) valami unnepi ok nélkul :D Beaztatni meg sokszor nem tudok rogton… nem jutok oda :(
Veronika nem nagyon figyel ha meselek. Babaja valogatja. Ő inkabb azt szereti ha lapozgatja osszevissza a konyveket, meg mutogat, hogy nevezzem meg a dolgokat, de mesere nem figyel. Max a vers elso par sorara. De ha nyűgös, mondjuk a babakocsiban, akkor pl. meseteves Karokatona, pinty-ponty, vagy Elvitte a roka …. eneklese lekoti :)

Beusa: szajpenész nagyon rosz lehetett. Elmult már ugye? Tantum verde aftakra pl nagyon jo; ajanlanam, de nem tudom milyen idos kortol mehet :o
Cikked nekem hihetetlennek tunt. Sőt, apa is azt mondta, hogy szerinte kamu… meg utananezett kulfoldi oldalakon is :)
Mi ez a hipotonia?

Beuka: igen mesetevet tobben nezzuk :) És valoban, nehez a gephez jutni, ha ébren van a kicsi. De meg anno letortem a szarvait, és azota nem koveteli már „annyira”, bekapcsolt gepnel ezt a mesetevet :D:D
Botond nagyon helyes, kiraly séróval :P
Tejtermék nagyon bejon nalunk is :)
Mit tanulsz? Vagy errol is csak lemaradtam :o

True-Santos-Edi: en az utobbi fogfajas kezdetekor elraktam minden kacatot, amivel eddig szorakoztattam. Ezentul nincs erolkodes. Max este mikor faradt, probalkozik egy kicsit apa… de amugy mar nem. A nagy kosar cuccott elraktam, és eszik szepen :) Azt irta a suttogo-néni, hogy jo ha felhagyunk ezekkel most, mert a dackorszaknal mar eros fegyver lesz ez a kezeben.




Képeket apa csinalt a ciporol, még akkor melegeben, de nem raktuk fel -idohiany- . Meg szombaton volt elso utcai setank, arrol is csinaltam, meg a tunderlany kapott egy kisruhat tolunk (aki mar tud jarni az megerdemli :D) azt is felrakom majd. Képzeljétek, mi a negyediken lakunk (+foldszint is) és Veronika képes felmenni több mint a felen, ha nem tul faradt :) persze fogom a kis kezeit.

Meallapitottam, hogy tobbeknél, ti irtatok, alvasgondok voltak. Szerintem a hó volt a ludas, meg a fogak. Jahh, vasarnap kibujt az otodik fogunk, és mire ezt a sok irast befejezem, már talán a hatodik is meglesz :)

Mult heten vett kiscipo szuper. Szeret kint setallni, meg havat fogdosni, meg bokrokhoz odamenni, pöckölgetni :D
Mostanaban ritkan jutok géphez, ha pihi ido van, Danielle Steel konyvet olvastam, de harom honyvben tobb hulla volt mint egy haborus konyvben, igy elég volt az ironobol :D
Sokat filozok a kovetkezo baban. Fokent, hogy a gyest most neztem milyen keves… Most kellene lépni lassan, ha akarjuk… Persze apaval egyre kevesebb idonk van egymasra. Este meg a gep elott ul (szipp-szipp) (a szeretet tankomnak extra mennyisegu minosegi idore van szuksege- (Gary Chapman: Egymásra hangolva)) Én meg egesz nap egy kis kiborito tunderhercegnovel vagyok osszezarva… Gondolom tobben ezt elitek meg, nem ragozom tovabb.
Kepzeljetek, anyosom csokis maffinjaert, Veronika teljesen bezsongott :) Az etetoszekre rahajolva, belefurta az arcat, ugy ette :) :D
Két hét lemaradasomat hoztam be, ezert voltam sok, bocsi :)

Tud valaki valamit Angel-krisztarol?

Jah, ha ujra eltunnek, az ciki lesz, mert akkor olvasni sem tudok majd, szolgaltatot valtunk :o

KépKép
rizibizi
 
 


Khmm, még at akartam olvasni, elonezetben, hogy kijavitsam a hibakat vagy ilyesmi, erre veletlenu elkudltem, bocsesz a galibás irasert

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

oldal elejéig jutottam, még folyt köv....

Timi!
Írtad, hogy hidegben nem igen fogtok lejárni… Nekem néha lelkifurim van, ha nem megyünk ki sétálni, de vmikor olyan lusta vagyok (sokszor sajna), meg amire lecincálom a gyereket a harmadikról a maga 11kg + ruha, addig kikészülök. Ma elmentünk egy játszóházba, most indult nemrégen, szép fa, HABA játékok vannak. (500ft/ óra) Délutánonként vannak foglalkozások. Nekünk még a mese, mondókázás és hangszerek megismerése érdekes, a többi (cipókészítés stb. ) nagyobbaknak való. Van egy jó baba mama klub (csúszda, sátor stb….), de tőlünk több mint 30 perc gyalog, nem is ezzel van a gond, hanem 10-12ig van, amikor a Kata nyűgi. Múltkor is 30 percet voltunk, mert álmi volt. Azért pénteken elmegyek egy közeli klubba, de ott csak egy szőnyeg van, beszélgetni lehet. Klubok ingyenesek nálunk.
Ceruza: én 12 db-os Herlitz Trilino márkájú ceruzát vettem, 3 szög maga a kiképzés, sima fa kívül, nem csúszik, jól meg tudja a gyerek is fogni.
Gyurmát hanyagolom még.

Ribizli!
Megjegyzem a későbbiekre nézve ezt a cipőmárkát. Nálunk nem láttam.

Hettie!

Szerintem a cumisüvegből teázás nem jó ötlet, főleg éjjel a fogai miatt a tea nem szerencsés. Nálunk nagy általánosságban egy kelés van, akkor kap vizet (lehet erre sem kellene rászoktatni) vagy cicit. Reggel tápszer, reggeli stb. Este szopi, de ha nem kell neki, akkor lefekvés előtt víz. De persze az lenne a jó, ha nem kelnének fel a lurkók éjjel…Sztem éjjel mehet a szopi amíg bírod. Az jobb, mint a cumisüveg.

True!
Év végéig elszeretném Katát is választani, sztem nálunk nem lesz gond. Mondjuk mostanában már húzza szét a ruhámat és mondja cici, de ez ritka. Pár napja, 1-2 x kap csak szopit. Egy x éjjel, meg este. Reggel már tápszert, tejpépet, reggelit stb. Te mit adsz reggelire, vacsira Levinek? És rá mit iszik? Mennyi tejterméket eszik egy nap? Nekem ez is a dilim, eszik-e elég tejterméket…
Műszempilla fotó? :wink:

Beuka!

Azért gyere te is ha tudsz …Nagyon helyes Boti, változott ő is.
Mesetv. Nem ismertem, de megnézem.

Linda!

Lego majd későbbiekben engem is érdekel. De iszonyat milyen árak vannak. Múltkor egy elég komoly és nagy dobozt vettek előttem és csak lestem 30e ft volt. Németben még a játékok is olcsóbbak voltak. Playmobilet ismered? Azok is jó játékok, bár nem építhető mint a Lego, Duplo. A zebrát akciósan vettük, 5000Ft-tal olcsóbban, remélem tetszeni fog Katának és nyüstölni fogja, na meg ha lesz kistesó akkor még jobban kihasználjuk és akkor megérte befektetni. Egyébként én sem vagyok a drága játékok híve…(több tíz, huszezerre gondoltam).

Jubi!

Gyönyörű a kaktuszod, az enyém utoljára akkor virágzott, amikor megkaptam. Milyen helyen tartod? Sűrűn öntözöd?Sztem a mienket át is kellene ültetni, abban a cserépben van amiben megkaptam…

Melódia!
Wellness, én is készülök már 2 éve….Kismamaként nem akartam, Kata kicsi volt sem, majd lepasszoljuk akkor…

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Kép jatek közben :)

Kép Mint egy orosz baba :)

Kép Itt az első cipo és az új ruha ;)

Kép Kép

Kép

KépKép
rizibizi
 
 


Ribizli!
Annyira cuki Veronika, zabálnivaló!!! Kis golyó az uccsó képen. :D
Jó a cipőtök, tetszik. És a kisruha is csinos nagyon.
Nálunk alig volt hó, nem tudtunk még szánkózni, Karikor jó lenne...
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Háj,

Jubi!
Kösz a bíztatást,bevallom azt gondoltam magamról,hogy majd tudatos szülő leszek és akkor így vagy úgy fogok tenni bizonyos helyzetekben....hát nem így lett...Zsuzsika arcára esett csattanva...na majd visszafogom magam valahogy.

Kedves tudatlan Zi!
Még jó hogy írtál...köszi az autós jókívánságokat,meg minden...szeretem olvasni amiket írkálsz,főleg ha jó sok (persze nem a mennyiség miatt..na...
Szóval az a vékonynak látszó sárga én lennék a miki mellett,de még jó hogy gugolva,mert egész-estés a látvány :lol:
Igazad van,a suttogó-néni eddig még nem hazudott,majd megint kölcsönkérem a könyvet,bár remélem megkapom anyukámtól karira...inkább sztem a türelmemmel van baj...nem bírom sokáig,pedig kéne. :(

Egyébként a kezdeti időket tekintve én sem éreztem magam fantasztikusan boldognak,sőt néha nagyon rossznak,meg stresszesnek,meg bőgés volt,meg mindenféle hülye Gor meg hányás,szerintem erre nem voltam felkészülve,pedig összeolvastam mindent...többek között szerintem ezért is stresszeltem magam a nincs elég tejem,időm és én nem tudok fejni,meg főzni meg szupealakúnak lenni meg jól kinézni,meg az emberrel foglalakozni egyszerre. Hihetetlen mennyire tudja befolyásolni ez az embert,bár már máshogy nézem a dolgokat...na majd HA lesz második bébi,akkor biztos lazább leszek vagy biztos másképp állok a dolgokhoz.
Költözés ügyben kiábrándított egy bankár,a pénzem nem minősül munkabérnek-még ha az alapján is állapították meg és még ha határozatlan idejű a szerződésem akkor sem-puff. Meg kell várni tehát amíg visszamegyek dolgozni,és akkor lehet lépni,persze olyankor áll fenn az az eset,hogy nem találunk megfelelő kérót...így viszont a második gyerek ügy csúszik...
Jó kis masszív csajszi Veronika,a cipője is király és az új ruhája is...tényleg tündérhercegnő...én egy imádnivaló ámde néha igencsak gonoszkodó kis kobolddal vagyok összezárva,természetesen nálunk sem idilli a helyzet apa-anya együttlétet illetően,mert apa vagy alszik vagy gitározik,vagy alszik a gitárral vagy a gép előtt gitározik,vagy Rékával a kezében gitározik és aztán alszik. (Lehet hogy farsangkor gitár leszek :lol: )
Danielle Steele: egy időben anyukám olvasta és ezért elolvastam egykettőt...de én angol romantika fan vagyok...Büszkeség és balítélet imádom...


Mesetv: nagyon király,bár van,ami ugyan az,mint az egyszervolt.hu-n (pl az animációk ott is szerepelnek...nagy kedvenc a Pinty és ponty,kárókatona,elvitte a róka a görögdinnye és a pék...) Nekem képzeljétek ugyanaz a nevem és a belépőkódom a mesetévére mint ide a babanetre...furcsa volt,regisztáltam és ugyanazt a belépőkódot kaptam.

Na gyors befejezés,menés kozmetikába (kitépetem az összes szemöldököm) a változatosság kedvéért apa korábban ért haza és az így keletkezett tér-idő kontinuumot átalussza,mielőtt gitározni kezd :lol:

sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Nos, nem lett szempillám, kiderült, hogy ez a csaj elég linkóci, szóval nem jött, állítólag majd pénteken :mrgreen: Majd meglátjuk, de így már nagy reményt nem fűzök hozzá...

Riz: Veronika édes kis törpe! :lol: :lol: :lol: Én is így vagyok, szeretem nagyon olvasgatni a vicces részeket. Most például Zsuzs welneszén röhögtem szénné magamat :lol: :lol:

Hát igen, aki azt akarja, hogy még gyed alatt szülessen meg a ketteske, annak ideje belehúzni:))) Érdekes, én Marcinál annyira nem voltam stresszes (vagy már elfelejtettem :shock: :shock: Hannánál viszont iszonyúan feszes voltam az első időszakban. Depresszió, bőgés, stb... Szoptatás miatti idegeskedés, szoptatási tanácsadó, stb... fúúú. Levinél viszont haláli nyugodt és laza voltam. Egy deka depresszió nem volt. úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy ha nincs nagy kihagyás 2 gyerek között, akkor nincs gond. Egyébként ez a szoptatás is azért rossz, mert mindenki mást mond. Főleg, amikor azt olvassa az ember, hogy ennyit meg ennyit kell ennie egy gyereknek. Ettől adnak tápszert a nők a gyereküknek, aztán meg leszokik a ciciről. Levinél tök jól elvoltam, fütyültem a védőnőre, aki azt mondta, hoy 2 órán belül ne tegyem mellre. Ciciztettem, amikor bömbölt, igaz, volt is hasfájás, de túléltük azt is.

Edi: Levi ugyanazt eszi, amit mi. REggel tejet iszik (amit háztól hozunk, eleinte még kicsit hígítottam vízzel, de mostmár simán adom neki, na ez 3,6% zsírtartalmú :lol: :lol:) ebből olyan 2 dl körül iszik, utána falatkák vagy banán v. joghurt 7 gabonás pehellyel, mondjuk ez utóbbit mostanában nem nagyon komázza. Vagy csinálok bundás kenyeret, ilyesmiket. Este szintén amit mi, tehát vagy főtt kaja maradék vagy megint sajt, szalámi, ilyesmik, és alvás előtt megint tejci. De szokott még napközben joghurtot enni, túrórudit, túrókrémet, vagy reggel van, amikor tejjel öntöm le a gabonapelyhet és kakaót szórok rá vagy fahéjat. Én nem aggódom a tejtermék miatt, mert a sajtot is imádja, és az nagyon egészséges. Azt akármennyit kockázok neki, mind megeszi. Pudingot is szoktam sokat csinálni, azt is nagyon szereti, bár mostanában kevesebbet, mert másfél liter tejet szoktunk hozni, de azt a gyerekek mind megisszák, alig marad a kávémba egy pici.

Ha nagyon hideg van, néha nekem sem fűlik a fogam a kimenetelhez.... Mondjuk most még könnyebben, hogy csak Levi van, de hétvégén mind a háromnak dupla gatya, kesztyű sapka sál... kb. fél óra volt, mire felöltöztünk, utána meg a takarítás a behozott havat :twisted: :twisted:

Riz: sajnos nálunk nem jött be a segédeszköz nélküli etetés. Ma amúgy is kiakasztott, főztem neki főzeléket, krumpli, brokkoli, répa, karfiol (régebben falta), raktam bele virslit, aztán kb. 3 kanál volt de az is úgy, hogy kifeszítettem a száját :oops: Na jó gondoltam nem éhes. Aztán ettem a chilis babomat, és jött oda, hogy ANYA NYÁM NYÁM így nyámmogott a szájával. Nem volt erős, adtam belőle neki, hát az egészet megette volna. Ezt értitek ti :?: :?: :?:

Végülis kapott Hanna antibiotikumot, de attól sem gyógyult meg, megint köhög. A szemére szemcseppet kapott, az orrára orrcseppet. Az utóbbi 1 hónap nálunk betegségben telt el, de most viszem az oviba, ma is betlehemeztek. Az óvónéni imádja!! Azt mondta, minden gyerek köhög.

Jubi: olvastam az üdülési csekk honlapján, hogy jövőre megszűnik a szociális alapon való adás, tehát végleg lecsúsztam. Már meg se lepődök...

Na bocs, felületesen olvastam vissza, de szerintem már így is unjátok a pofámat, úyhoy elhúzok! Pusz mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Linda!
SOS kérdés: A linzer sütéséhez kellenének nekem infók: előmelegített sütőbe? hány fokon? meddig?


Ezt a kérdésemet beteszem a reci topikba is...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


JUBI:180 fokon,kb 10 perc ha apró sütiket sütsz,amíg szép piros nem lesz az alja,lehet 8 vagy 12 perc is kell.puha legyen,a teteje ne égjen meg :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Jubi,remélem olvastad az infót :wink:

Tru,nem unjuk a pofázmányodat,de lehet ha lenne műszempillád ,jobban szeretnénk :mrgreen:
Laura is szereti a csilis -babot :roll:

Rizi,olyan jó hogy te is írtál,és milyen sokat,tök jó volt olvasni,én most csak röviden írok,mert ki kell mennem a garázsba rendet rakni. :? Veroniak nagyon aranyos,a cipő is klassz. :wink:

Santos,gitár :mrgreen:

Edi,neked is örültem, :wink:

Beuka,nehogy eltünjél megint!

Timi,Bettus,Tina,Sue,Melódi,Beusa,Gesztenye, meg a többiek:ti meg gyertek elő :!:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hetti,téged is várunk,tegyél fel képeket artúrról,már bizti nem fogjuk megismerni akkorát nőtt. :wink:

Jajj,még valami,tegnap odértünk tanácsadásra.Laura súllya 9740 gramm,de már bizti fogyott belőle,mert akkorát kakkantott.....a hossza pedig 77 cm.Ma akarok neki új badikat venni,utálom azokat amelyek ilyen Jhonny Bravo alakuak,tudjátok,fennt igen széles,lenn meg szűk.....ti milyet és hol vesztek?Ma megyünk a teszkóban,talán a siroki jó lesz....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!

KÖSZI!!!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Linda!
Én a Prince Oliver bodykat szeretem, sokszor mosom, de nem szöszös, nem nyúlik ki, nem lesz lyukas stb.
Aztán ott a a H&M-es body, de ez elég drága. Mi most vettünk 1990Ft-ért egy ünneplőset. Vannak akciók, de akkor is ezresnél több egy darab. Van egy pár nekünk, én szeretem őket, mert minőségre nagyon jók.
Amúgy neten vettem noname bodykat, de többet nem fogok, tiszta lyukas lett a varrásnál mind.
Tescos kicsi korában volt Katának, meg voltam elégedve vele.
Így maradok a fentebb soroltaknál.
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Linda!
A C&A-ban is vannak jó bodyk, már 590Ft-ért, azok is jók. Igaz rövid ujjú van nekünk, de nagyon jó anyagra.

Most jövök felétek nincs H&M meg C&A, mi?
Sima bababoltban nem kapsz? Vagy ott drága nem? Nálunk legalábbis a PO body csupán 400Ft-tal drágább, mint egy nagy bababoltban. :evil:

Tescosat nézzed meg, azt mondják szép dolgok vannak.

E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Linda!

Itt vagyok, de iszonyat sokat tudtok termelni, és ezeket a lemaradásokat be kell hozni. Mi voltunk 15 hós oltáson, és volt mérés: 11 kg a művésznő. Nehéz, és hisztis:-( Most úgy látom, h lassan alvás időhöz értünk, mert a járókában fetreng. Lassúl a lelkem.


True!

Hányas ez a hálózsák? Tetszik :lol: Mi lett a csomagotokkal? Meglett?


Santos!

Akkor a lányodban is van egy kis erő:-) Hihetetlenek. A lelkiismeretfuriról annyi, h tegnap annyira hisztizett, h felöltöztettem, és feszítette magát, h ne kössem be a babkocsiba, h megrángattam a babakocsit, mint egy állat. Mire kiértünk a lifthez, már lenyugodtam, és bocsánatot kértem tőle, h ilyen ÁLLAT VAGYOK!! Marha jófejek a papírokkal, h senki nem tud semmit, és olyan komolytalanok. MOst én legszívesebben elmennék apuékkal a dokihoz( daganat miatt járnak dokihoz), és úgy elküldeném a nőt a jó k.........a........, h nem állna meg az biztos. Ott minden beteg retteg ettől a nőtől. Megvárakoztatja őket,úgy beszél velük, h az kiábrándító, nincs idő a betegeire stb.....Én ezt felháborítonak tartom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riz!

Károly Róbert Főiskolára járok gazadasági mérnők kereskedelmi szakra. Uccsó év, de olyan döcögös, h csak na. A gyerek téma igen egyszer de jó lenne, azután amikor hiszti van, és csöpög rólam a víz akkor NEM!Szép kis terjedelem, de látom te is olyan vagy, h szeretsz visszamenni az időben, és úgy irogatni. A te babád is nagyon csinos:-), és iszonyat klassz a cipője.Ekkora hó van Nálatok?

Edi!

Képzeld 3. napja, h NINCS CICI! Nem is keresi. Ez mostmár a 2. hét, h nem kell fel éjszaka. Ha fel is kel, sem megyek be, mert megvárom, h visszaaludjon. Persze az ajtónál kukucskálok. Bár nem engem kérdezél, de én reggel amikor felkel 6 és 7 között akkor csinálok neki 260ml kakaót, és olyan 8 óra körül reggelizünk: tojásrántotta, vajas kenyér párizsival+parival, májkérmes kenyér, bundás kenyér stb......Mindig teát csinálok Neki reggelire. Sőt! Igazából egész nap teát iszik. Citromot szoktam kicsavarni, és 2 kanál cukrot szoktam egy 1,5 l teáskannába tenni. Már ez is nagy szó, h régen ugyibár nem ivott semmit. Jó minőségű a cerka?



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Jubi:szívesen :wink:

Timi,úgy röhögtem az irományodon:elképzeltem hogy rángatod a babakocsit :mrgreen: néha én is feljebb emelem a hangom,de mindig megsajnálom,mert értetlenül néz a boci szemeivel,akkor gyorsan felkapom és megölelgetem és mondom neki:ezt nem érdemled meg hogy kiabáljak veled :) de Laura annyira nem hisztis,mint amikről te írsz.Szép a súllya Dórának.

Edi,köszi az infókat :wink: A kinőtt badik teszkósak,az a chirokie márkájú,nagyon klassz volt,anyaga meg a mintája is,csak most már nagyon kilóg a nyaka Laurának.Az ára is kedvező volt:1700 a 3 darab.Nálunk se C&A se H&M nincs,sajna,(álítólag most épül)de ismerem azokat a cuccokat,van is,egy csomó olyan szoktam turizni,pulit,nadrágot....
5 körül megyünk vásárolni,bizti tömeg-nyomi lesz, van bevásárlólistám,nem bámészkodni megyünk :shock: :lol: (javarészt húst akarok csak).

dobok két képet,az elsőn beült a szekrényébe a pelusok közé,a második pedig az esti fürcsi után készült,a kedvenc cicával,mandival és a kis plüss pápival(párna,azzal alszik) :lol:
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Ja,Timi,és tök ügyi vagy hogy így rászoktattad Dórit a vissza alváshoz :!:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Háj

Röviden,mert az etetőszékét tolja nekem,így nem lehet írni...

Timi!
Hát igen,az én babám is kihozza az ÁLLATOT és én is nagy bocsánatkérést rendeztem a múltkor neki...ma nem aludt úgy ahogy szokott,de 1.5 óra du semmi,most nem kap uzsit,6-kor tömök bele valami vacsorát és félhét alvás...

Linda!
A cherokee nagyon király nekünk fehér sima van hosszú ujjas 3 db volt 1000 píz...én úgy szoktam,hogy menő legyen,hogy a hosszú ujjúra ráadom a rövidet,így ha lekajálja,nem kell mindent leszedni,bár Lau szépen eszik...na mindegy,mennem kell,mert lezúzza a székkel a falat...meg Thomas is lesz a Minimaxon...

na csá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Linda!


Mi ez a huncutkodás Lautól??????? :lol: :lol: :lol: H&M cuccokat én is szeretem. Van efy jópár cuccosunk, és a Nextet is szeretem. Ezek igen jó minőségűek. Voltam mostanában a H&M-ben, és ott vettem Dórinak angyalkaszárnyat. Megpróbálom most lefotózni.

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198169108.8082

.jpg[/img]



Santos!


Most jelen pillanatban az ágyon áll amit megintcsak utálok, mert félek, h leesik. Felmászik, leteszem, felmászik, leteszem...... Most konyhába ment, hagymátpucolni. :roll: Megyek, mert nincs nyugi


:shock:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Úgy látom nem ment el :lol: :lol: :lol: :lol:


[KÉP] Az én angyalkám!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Akkor ezek szerint sikerült a képet lefényképeznem. Akkor majd legközelebb a többit.



Pusz: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi,hú nagyon csinci Dóri :wink: Be is keretezteted a képeket?

Laura ma megint lázas...éjjel volt egypár kelésünk.Reggel adtam neki kúpot,az elsőt kikakilta,a másodikat alig engette feltenni,nagyon zaklatoot volt,feszengett és sírt...én is....olyan kis ártatalan volt :( nem hiába: csak betegség ne lenna a világon ,nagyon nehéz elviselni mikor szenved az ember gyermeke,persze ez nem olyan nagy betegség,sok csöpség kórházba kényszerül,de remélem mi sosem.
Karácsonyra és újjévre mindenkinek jó egézséget kívánok.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Linda ne is mondd!!!! Ma reggel visszavettem Hannát a dokihoz, jó nagy kupit hagytam itthon, gondoltam, fél óra altt megjárjuk... Fél 1-kor értünk haza. Beküldött Szekszárdra mellkas, arcüreg röntgen, gégészet.... nem találtak semmit, légcsőhurut, de másfél hónapja????!!!! Bár ezt hallom mindenkitől, hogy egyszerűen nem tudnak kigyógyulni a gyerekek. A barátnőm a kislányával már 2x volt mélyleszíváson, egy vékony csövet ledugnak az orrán, és úgy szívatják ki a trutyit, de még mindig van neki. Ez őrület tényleg! Én is nagyon unom már, semmit nem tudok így készülni a karácsonyra, vásárolni se tudunk rendesen elmenni, halunk sincs még, úgy félek, hogy nem kapunk!! Ilyenkor persze mama sem jön el, hogy vigyázzon a gyerekekre, mert neki készülődni kell! És én? hogy fogok készülődni??? Na mindegy sziasztok tele van a tököm egy kicsit.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Itt egy kép, de nem sikerült normálisan lefotóznom pusz Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló!

Timi!
Annyira édes az angyalkád...nem is hiszem el hogy kiborít...mondjuk én sem tudok egy percnél tovább haragudni a koboldomra. :lol:

Linda!
Szegény Lau,gyógyuljatok meg jó hamar!Kitartáááás

True!
Klassz a szemed,nagyon rebegtetős lett...én csak szempilla és szemöldök festésen voltam,na ettől még gülü maradt a szemem de mindegy...szegény Hannagyerek,azért egy felnőttet is megvisel egy elhúzódó betegség...ő hogy bírja? Nem nyafogósabb mint szokott?

Képzeljétek Réka új tudománya a hűtőajtó kinyitása...tegnap jött rá azóta kolbászokkal és savanyú uborkával rohangál,ha odatolok egy széket a hűtő elé elvonszolja,kb 2 órája diadalittasan vonult fel előttem a Meningitec vaccinával,mit csináljak? Van valami gyerekzár a hűtőre? A konyhánkon nincs ajtó,egyben van az előszobával és az ő szobájával is (ez most hülyén hangzik,de sajna nem tudom elzárni...) a szekrényeket nem tudja kinyitni,mert a fogantyú magasan van és így nem megy a művelet,de ez...kész vagyok...mi lesz itt karácsonykor ha átrendezi a töltött káposztámat...

megyek aggódok magamért és sütit nyomok a fejembe...kezdődik az ehetnékem...apa céges bulin van...ahelyett hogy aludnék vagy ilyenek...na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!
Rövid leszek, anyukám vigyáz a Katára, csomagolom az ajikat. :)

Timi!, Linda!
nagyon helyes Dóri és Laura. Az a szárny csodás :) Nagyon csini Dóri, szuper lett a kép.
Laura meg nagyon laza pelusban :lol:

True!
Szempillád frankó lett!!!



Ezúton Kívánok Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!!!!




Kép

Majd gyertek a fényképekkel! :wink: Kari után jelentkezem. :) :)

Puszi : Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Linda!


Ezt a képet hívattam elő a nagyszülőknek, és a tesóknak. Csak ezt kereteztettem be, és amit apának hívattam elő képeket, azt albumba tettem. De kari után felteszem Őket, és megmutizom. Jaj! Nemá, h beteg a kiscsajod :cry: Remélem amikor ezeket a sorokat olvasod, akkor kutya baja lesz. Én is picit aggódom, h Dórin ne jöjjön ki semmi. Tudod most kaptuk meg a 15 hós szurit.


True!

És mi van a te kis Tündéreddel? Jobban van? Hogy haladsz a feladatokkal? Valamit azért sikerült csinálni otthon? Vagy már felrobbantál????Mi ma apával kipucultuk a lakást, és most nagyon csilli-villi minden. Még utóljára elmentünk bevásárolni, és persze Dórinak leesett még karira egy szép kiscsizama, meg egy zoknimamusz. Milyen érzés a szempilla? Nem furi???


Santos!


Erre a kis tündérbogárra nem lehet 5 percnél tovább haragudni. Dóri is kezdi nyitogatni a hűtőt, és a kedvence amitől a falnak mászom, de mit csináljak.....megengedem Neki. Szekrényéből a ruhákat egy laza mozdulattal kisodorja. De olyan boldog ahogy a sok ruha ottvan előtte, és a fejére pakolássza. Ugyanakkor utál öltözni, és van, h sírógörcsöt kap amikor öltöztetem. Ezt akkor imádom amikor iszonyat meleg van, és már rólam ömlik a víz, és Dóri ordít. Gondolom nálatok ilyen még nem volt :lol: :lol: :lol: :lol:


Edi!

Ez az 5. nap, h nincs cici. Picit fura, de ez gyönyörű, h 15 hónapig bírtam. Emlékszel amikor még azt írtam, h olyan nyögve nyelősen megy? Majd te is gyere a képekkel.


Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198354440.049.jpg[/img]




Timi[/img]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kivánok!
Kép Robika
Kép
Vendég
 


True!
Nem lehet szó nélkül hagyni a pilláidat! :D :wink: Nem kényelmetlen? Könnyű volt megszokni?

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Békés boldog karácsonyt kívánunk minden kedves babának,és családjának!
Melódia és Pisti baba Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


[size=18][/size EZÚTON KÍVÁNUNK MINDANNYIÓTOKNAK BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT!

RÉKA ÉS ZSUZSI

http://www.elfyourself.com/?id=1723982821

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés részemről is.
Képzeljétek,nálunk már teljes díszben pompázik a fa :lol:Férjem ma befaragta a tartóbe,meg beállította a lakásba. (délelőtt nem voltunk itthon Laurával,Györökön voltunk a szüleimnnél)Olyan hangulatom volt: hogy ma kell feldíszítenem!Laurának tetszett,azonnal megtámadta a gömböket,de nem vette le ,nem engedtem.Bejglit is sütöttem,meg Sacher tortát,a káposzta is fini lett,már 2 napja esszük,holnap tepsis husi lesz,igezi krokettel.
Az jándékok is meg vnnak,becsomagolva.
Laura láza fél napig tartott,nem értem,ez már a 3-ik ilyen eset volt.

Tru,nagyon klassz lett a pillád :lol: Fogok venni a Rossmannban ,én is akarok :lol: Remélem Hanna jól van,most otthon bizti kikúrálódik.
Remélem mindennel elkészűltél amivel akartál.

Santos,remélem te is találtál az emberednek szép ajándékot. :wink:

Edi,mi is várjuk a te képeidet :wink:

Timi,bekeretezve szebb a kép.Nekünk is van egypár.Bettus megköszöntötted?Laura meggyógyult :P

Bettus,utólag is boldog 25 :wink: -ik szülcsinapot :lol:

Lehet holnap benézek még ha lesz időm,holnap itthon vagyunk egész nap,nem megyünk sehova.Napirendet tartva ünnepelünk.

Addig is :Kellemes ,békés örömteli karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok, én is itt vagyok egy szusszanásnyi időre! Egészen jól állok (jajjjjj, csak el ne kiabáljam!) Tegnap estém katasztrofális volt, ááá el sem mondom, elég annyi, hogy egész nap vásároltunk, Levivel felborult a nap, és ÉJFÉLIG nem aludt el.... apa koncerten volt, nekem egyszerre 10 féle dolgot kellett volna csinálnom, és egyet sem tudtam... na de ennek vége... sütikkel nagyjából kész vagyok, beiglit vettem, mézes süti csokikrémmel, gesztenyés és citromos keksztekercs, linzer és mézeskalács, 1-2 mázra vár, töltött kápi isteni lett (apa érdeme) nagyjából tisztaság van, persze még maradt az utolsó pillanatra is mit csinálni :lol: :lol: Ma este az ajándékocsomagolásé, amibe bele fogok pistulni, de sajnos tegnap nem tudtam megcsinálni, pedig olyan jó lett volna pihenni....

Szempilláról annyit, hogy nem volt nehéz megszokni, dehát én a kontaktlencsével is szoktam szadizni a szemem. Az első éjjel egyszer arra keltem fel, hogy dörzsölöm mint az állat, de egy sem esett ki. Riz, szerintem ez nem olyan, mint neked volt, mert szálanként van feltéve. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hanna szerencsére jól van, csak néha köhög, csak azért vittem el a dokihoz, hogy lássa, nehogy nekem karácsonykor kelljen mennünk.

És végezetül mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket, és hasonlóan szép, boldog, békés Karácsony kívánunk! Huszti család

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Anita és a fiúk

goodfairy
 
 


Nagyon Boldog Karácsonyt minden babának, mamának és családjaiknak!

Én ma megkaptam a karácsonyi ajándékomat az én Arti kismanómtól: Elengedte a kezünket és magától ment!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
Pihenjetek, nevessetek, egyetek sokat!!!!

Puszi! Botond, Peti és Bea


Kép
Kép
beuka
 
 


BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
VIKI,SUE.GERGŐ
Kép

KépKép
suezika
 
 


Nagyon boldog, családi körben, stresszmentesen eltöltött ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak.

Hírekkel majd később.

Beusa és Minna

Beusa
Kép
beusa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?