Sziasztok,
True: koszi, hogy valaszoltal baba kérdésre. Teljesen megértelek. Én nem kimondottan nosztalgiával gondolok még arra a kezdeti idore, hanem még elég jol bennem van, az a sok stressz, amit akkor átéltem… Szerintem Veronika sokat sirt, én tapasztalatlan voltam. Ez a felturbozott és hatalmas feneket kerités a ciciztetésnek, és szar alaknak érzés, ha esetleg kevés lenne a tej… na ezek szornyuek voltak.
Baratnommel mostanaban jokat mosolygunk, hogy majd a kovetkezonel mennyi mindent maskepp csinalunk
Marci fiad is nagyon helyes kissrac
Az mit jelent, hogy a dokik nem adhatnak antibigyobogyot? Miert? Abszolút nem, vagy vegso esetben aze megis? De miért? Az ara miatt?
És mi volt Hanna szemevel?Jobban van mar?
Idézet toled: „anya fejbedobása Burago-val, ha bóbiskolni próbál , hozzá "happ" mondás, ágyról lebukfencezés” komolyan, tok jo titeket olvasni. Nem azert mert orulok a problemaknak, hanem mert olyan jol adjatok elo
:D
Ez a porszivo felismerés durva:) tok ugyes Levi
Takaritas nalam is sima hezkoznapiként fog zajlani
orulok ha az meglesz
Pedig itt nincs harom gyerek (csak ketto (férj))
True: en muszempillat az eskuvom napjan kaptam, a kozmetikus felrakta, és azt mondta, hogy kb ket hét, de ne probaljam lehuzni, majd lejon… Hááát, az egyik még akkor este lejott, a kadban (nem lett vizes, nem attol) a masikfele masnap
Timi: mi olyan 2-3 év korkulonbségre gondoltunk a két gyerek kozott. De Veronika még most is felkel éjjel-most a foga miatt (mindig van-lesz valami?) Tehat lassan donteni kell, de én is ugy mint te, néha akarom, néha nem… igy meg nem lenne még fer. Akkor akarjam tutira!
Persze ha véletlenul lenne, akkor orulnénk neki
Viszont arra sem lehet varni, hogy itt rendezodjenek a dolgok (mint éjszakazas, emelgetés), mert nem akarok koztuk 5-7 évet
[Te mit tanulsz? (zi tudatlankodik megint) Mikor vegzel?] Khmm, azota mar a valaszig is eljutottam. Kerdes torolve! Sok erőt, kitartast a sulihoz, vizsgakhoz, dolgozatokhoz!!
Jubi: én is ismeroshoz jarok-jarunk a hajammal. Aki elég jo, folyamatosan kepzi magat, ujit… Tolunk viszont nem fogad el semmit, mondja koltsuk a Veronikara (gyüli-társ). Viszont ez már néha zavar. Régen legalabb valami csekély osszeget elfogadott
Én is gondolkodom néha egy kis meliron, de olyan batortalan vagyok. És elhataroztam novesztem a hajam (imadom a hosszut, bar allitolag a rovidebb all jol
)
Veronika is kapott hajas babat, anyosomeknal, még parom és huga idejebol. De szerencsere pár honapnyi kárálásom után elrakták, mert tündérlányunk mindig a haja után érdeklodott, és persze megenni lett volna jo
Jazi nesszeszer pakolasarol –nalunk meg a nyaklancok a menok
De jo, hogy voltatok kettesben
nagyon orulok nektek!
Mostanaban nekunk is adatott egy-két ora, mi is hasonlokeppen toltottuk
Santos: Nekem is lett terhességi cukrom, egy hétig be is fektettem ezek a sintérek… hogy aztan olyan korhazi kosztot dugjanak az orrom elé, ami nem is volt diétás (mert hetvegen nincs diétás… és egy nagy halom rizst tettek elém
) Nekem is megerolteto volt a napi három zsemle elosztva
Én kicsit csaltam, az értékek igy mindig jok voltak, -ha tobbfelet eszem, lassabban bomlik… És igy tortenhetett meg az, hogy szules utan masnap, csupan egy kilo volt rajtam.. és az osszes gatyam leesett rolam… és semmi hasam nem volt…. Hol van ez ma mar… orulok ha az „osszes” gatyamba beleferek
erosen préselve
Mi lett a lakasvasarlas otletevel? Hogy alltok? Voltatok bankokban? Mit mondtak?
A télapo-mikulas mellett (elozo oldalon levo kepen) az a szoke kis vekony-sarga, az te vagy? (zi tudatlan)
Én is teaimado voltam régen. De a pocakosnak bezavart a sok tea, a ctg-be, aztan toroltem a koffeinbevitelt. Szoptatas alatt is
meg amugy is elég pörgettyű, nem kell még ratenni itt az anyatejjel
:D Bár miota csak alvaskiegeszito-potkellék vagyok, ujbol iszom néha
.
Autohoz gartula. Aztan majd ovatosan vezessetek, foleg telen!
Baratnod fogyasarol jutott eszembe, hogy én heti 3x jartam el aerobic tornara, és rendes kislany voltam, mégis majd 10 kilot szedtem fel. Mondhatnam, hogy izom lett, de nem lenne igaz
:P
Kajaltatosnal nalunk is hasonloan foltosak lesznek a ruhak, de en meg a venishre sem eskuszom, az se minden
Nálam a clorox sem az igazi, és vegso esetben batikolni is lehet vele színes ruhakat
:D:D
Kiabalas: nalam fokent akkor van ilyen cerna-szakadas, mikor egy hettel jarok a nehez napok elott
És nekem is szokott lelkiismeret furdalasom lenni
rossz anyanak erzem magam tole… és utana sajnalom, és nem értem miert bujik megis olyan erosen hozzam. Nem erdemlem meg
És mivel nő, nem is remenykedhetek, hogy nem fog emlekezni rá
Probalok mindenhez derusen allni, de vannak hormonalisan sz…r napjaim. Már az elejen eldontottem, h ha foltos is lesz pl a fal, akkor sem bosszankodom, hiszen gyerek, élvezze csak az életet, a fal lemoshato-festhető, elég ha raszolok. De nem mindig vagyok iylen bölcs az életemben megélve. Néha féltem magamtól én is
-de ezt most csak neked arultam el
Linda: hmm, férjem allandoan a neten log. Strategiai jatekok, meg forumok… Örülj, amig a tied nem ott ul egész este
Persze, ha nagyon szeretned, megkerdezem, hogy ajanl-e valamit.
A „Jézuskázás” engem is riaszt. Különben is, pont ő az ünnepelt
Latom nalatok is jol zajlik egy delutan
Laura is zabalnivalo kiscsaj
Puszikat nalunk most kezdi elhagyni, eddig kuldte uton-utfelen apanak, anyanak… olyan nyelveseket ám!
:D még a bolt kozepen is, csak ugy magatol
de ha mondjuk, hogy puszi, vagy simizd… akkor megsimogatja-puszit ad a plussfiguranak, vagy a konyvben a képnek
Melodia: nem semmi ez a Pistike. Már akkor is gyanus volt, mikor a mesterembereknek foztel, és a labadnal elvolt… és ez a fodrasznal valo varakozas… teljes irigyseg lett rajtam urra, bar még nem vagyok kis kinai, mint Santos
…de le a kalappal elotte
Fánk nekunk szoba nagysagu (volt-lesz), élő, és nem valami flancos, hanem nekem jo az olcsobb, amelyik hullajt is
persze csak hetekkel kesobb
Gesztenye: örülünk, hogy jol vagytok, gyere ha tudsz, és írj magatokrol!
Hettie: nalunk nem volt gond, ha éppen nem volt hízas. Bar van meg tartalek a kisasszonyon mindig, boven
de a fogak is bekavarnak am. Masik honapban meg behozzak. Vegulis voltatok ujra vedononel? Megnyugodott?
Én is kostoltam tejjel már a teat, meg teavajjal is… de annyira nem nyugozott le
Éjjeli szpoi kelések miatt reszvetem. De szerintem se vizre, se teara nem tanacsos atszoktatni, mert akkor meg azert kelt majd fel… meg kell probalni felvenni, megnyugtatni és ugy visszafektetni (suttogo)
Edi: szerintem ortopedia, csak eloszor kotelezo, aztan meg egyedi már…
Nálunk is volt napi fél orat alszunk idoszak, de elmult. Kiborito volt. Bizonyos kortol, sokaig a babakocsiban se tudott elaludni, aztan jott egy idoszak, hogy ujra igen. De mar nem kell, mert nalunk is mar napi egy alvas van egy jo honapja, és kész
nekem ez sokkal jobb
Kata nagyon szep, és szokas szerint mindig nagyon csinos.
Én sajnos nem szoktattam elokehez kiskoraban, mert akkor nem ette le magat, most meg már nem viseli el magán
igy nalunk nem lehet szep ruhakban csak ugy otthon
valami unnepi ok nélkul
Beaztatni meg sokszor nem tudok rogton… nem jutok oda
Veronika nem nagyon figyel ha meselek. Babaja valogatja. Ő inkabb azt szereti ha lapozgatja osszevissza a konyveket, meg mutogat, hogy nevezzem meg a dolgokat, de mesere nem figyel. Max a vers elso par sorara. De ha nyűgös, mondjuk a babakocsiban, akkor pl. meseteves Karokatona, pinty-ponty, vagy Elvitte a roka …. eneklese lekoti
Beusa: szajpenész nagyon rosz lehetett. Elmult már ugye? Tantum verde aftakra pl nagyon jo; ajanlanam, de nem tudom milyen idos kortol mehet
Cikked nekem hihetetlennek tunt. Sőt, apa is azt mondta, hogy szerinte kamu… meg utananezett kulfoldi oldalakon is
Mi ez a hipotonia?
Beuka: igen mesetevet tobben nezzuk
És valoban, nehez a gephez jutni, ha ébren van a kicsi. De meg anno letortem a szarvait, és azota nem koveteli már „annyira”, bekapcsolt gepnel ezt a mesetevet
:D
Botond nagyon helyes, kiraly séróval
Tejtermék nagyon bejon nalunk is
Mit tanulsz? Vagy errol is csak lemaradtam
True-Santos-Edi: en az utobbi fogfajas kezdetekor elraktam minden kacatot, amivel eddig szorakoztattam. Ezentul nincs erolkodes. Max este mikor faradt, probalkozik egy kicsit apa… de amugy mar nem. A nagy kosar cuccott elraktam, és eszik szepen
Azt irta a suttogo-néni, hogy jo ha felhagyunk ezekkel most, mert a dackorszaknal mar eros fegyver lesz ez a kezeben.
Képeket apa csinalt a ciporol, még akkor melegeben, de nem raktuk fel -idohiany- . Meg szombaton volt elso utcai setank, arrol is csinaltam, meg a tunderlany kapott egy kisruhat tolunk (aki mar tud jarni az megerdemli
) azt is felrakom majd. Képzeljétek, mi a negyediken lakunk (+foldszint is) és Veronika képes felmenni több mint a felen, ha nem tul faradt
persze fogom a kis kezeit.
Meallapitottam, hogy tobbeknél, ti irtatok, alvasgondok voltak. Szerintem a hó volt a ludas, meg a fogak. Jahh, vasarnap kibujt az otodik fogunk, és mire ezt a sok irast befejezem, már talán a hatodik is meglesz
Mult heten vett kiscipo szuper. Szeret kint setallni, meg havat fogdosni, meg bokrokhoz odamenni, pöckölgetni
Mostanaban ritkan jutok géphez, ha pihi ido van, Danielle Steel konyvet olvastam, de harom honyvben tobb hulla volt mint egy haborus konyvben, igy elég volt az ironobol
Sokat filozok a kovetkezo baban. Fokent, hogy a gyest most neztem milyen keves… Most kellene lépni lassan, ha akarjuk… Persze apaval egyre kevesebb idonk van egymasra. Este meg a gep elott ul (szipp-szipp) (a szeretet tankomnak extra mennyisegu minosegi idore van szuksege- (Gary Chapman: Egymásra hangolva)) Én meg egesz nap egy kis kiborito tunderhercegnovel vagyok osszezarva… Gondolom tobben ezt elitek meg, nem ragozom tovabb.
Kepzeljetek, anyosom csokis maffinjaert, Veronika teljesen bezsongott
Az etetoszekre rahajolva, belefurta az arcat, ugy ette
Két hét lemaradasomat hoztam be, ezert voltam sok, bocsi
Tud valaki valamit Angel-krisztarol?
Jah, ha ujra eltunnek, az ciki lesz, mert akkor olvasni sem tudok majd, szolgaltatot valtunk