Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a tanácsadásról+Ilcsinél voltunk pocaklesen. Zalán 7500 gramm és 64 cm :shock: Sokat nőtt :D
SzIlcsi meg már tökre kivan, most is amíg ott voltunk fájogatott, elszürkült a feje :shock: Nem is tudtam hogy fájáskor elszürkül az ember feje, sose néztem magam olyankor tükörben :lol:
Na majd csak kibújik már az a fiúcska!

Hjajj doki adott beutalót vérvételre Zalánnak, mert nagyobbnak érezte a máját amikor betapintotta! :( Úgyhogy Emese, szeretném lemondani a holnapi talit, illetve megcsörgetlek hogy tudunk-e menni, de muszáj holnap elvinnem Zalánt, hogy karácsony előtt meglegyen az eredmény. Pénteken Viust viszem neurológushoz, úgyhogy az a napunk már foglalt :( Merre fele laktok?

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok,holnap gonodljatok rám 12,50 vizsgázok!!!!!!!!!!!!!
ha nem sikerül,szépen el..... a karácsonyom!!!!

Anett.nálunk is volt a Barninál egy időszak,hogy este sírt,tiszta ideg voltam,mert nem kellett a cici,masszíroztam a hasát,mindent kibróbáltunk,mire rájöttünk hogy (hihetelen de igaz),fűrdeni akart,ha nem volt 1/2 7-kor a vízbe,iszonyú cirkusz volt...............
Bea,és Melinda,szvsz mindent leírt,nem tudok hozzáfűzni semmit,teljessen igaza van!!!!
:wink: :wink:

Enikő,remélem semmi komoly Zalánnál!!! :roll: :roll:
Violának,egy kicsit utólag,de boldog névnapot kívánok!!!! :oops: :D

Zsanett,már sokszor akartam kérdezni,de mindig elfelejtettem,mennyi víz volt végűl rajtad???
Annyia kiváncsi vagyok,mert hihetetlen nagy hasad volt!!

Kép
bibi226

Jaj,elfelejtettem írní,Barninak kijött a leges-leges4 leghátsó fogából 3 db!!!!!
Így mostmár 19 db foga van!!!
Ezért voltank mostanába igen gatya éjszakáink................... :? :shock: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Képzeljétek!Kisfiunk lesz.:):):)
Még én is láttam,annyira egyértelmű.
Amúgy minden rendben vele.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit!
GRATULA A KISFIÚHOZ!!!!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!! :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Edit! De jó :) , gratula a kis fütyishez!! :D Neve mi lesz?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kép
Hát Bibi ekkora volta kiirt időpont előtt 8nappal!
Ami gyorsan lement kb:1.5hónap alatt az 24kg!!!szerintem az volt a viz.102kg-ról 78-ra most kb:75vagyok!

Kép
Kép
zsanett26

Szilde!
Gratulálok a kis kukishoz!!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Már megint jó sokat írtatok! :D

Anett: Úgy látom a mi lányaink nagyon hasonlítanak!!! :D Nálunk is ez volt minden egyes fürdetés UTÁN, hogy élvezte a vizet, aztán meg a törölközéses-öltözködős procedúra alatt iszonyú könnyes ordítás!!! Én arra jöttem rá, hogy az öltözködés miatt van az egész! Mondjuk mi a fürdőben öltöztettük azelőtt, hogy nehogy megfázzon, lehet, hogy éppen az volt a baj, hogy melege is volt már, de akkor oldódott meg, amikor fürdés után törölközőben felvittük a szobába, ott törölgettük meg játékosan, apa mindig csinálja (azóta is) a műsort neki, így lehet pelenkázni és öltöztetni! Megjegyzem, ha egyedül kényszerülök erre a fázisra, akkor semmi gond nélkül elintézzük a dolgot mostmár! :lol: Na meg mióta nem fektetve fürdünk (Kb 5 hónapos kora óta), hanem ülve, sokkal jobb. Doró nem szeret hanyattfekve lenni, háton úszni, babakocsizni fektetett üléssel, stb... Szerintem vizszintjelző van benne... :D Evésről meg már mindent leírtam, de az is ugyanúgy volt nálunk is, mint a többieknél ill. nálatok! Váltott cici kb félóránként sírással kombinálva. Nemsokára el fog múlni!!! Amúgy én csajom hasonló paramétereknek örvendett ilyen idős korában (2hós, 5 naposan 5690g volt)! Nagyon-nagyon erős volt (most is, néha meg is lepődök, hogy símán eltolja magát tőlem, ha olyanja van :shock: ), emelgette magát meg hintázott térden-négykézláb meg ilyenek! :D

Kinga: Szép lett a szoba!!! Jól látom a szegély mintáját festette a falra a csajszi nagyban? Jól mutat! :D Aranyosak vagytok az utolsó képen! :)

Bea: Nem akarok beleszövegelni, de nem nézed meg ezt az Eurovit kismamáknak vitamint? Jóval olcsóbb, mint az Elevit és megspórolhatnád az omega3 szedését külön! Leírjam ide, hogy miből mennyit tartalmaz? Szerintem azért nem ezt ajánlják a nődokik, mert a gyógyszerbiznisz azért az ő zsebükre hajtja a zsetont! :? :D

Bibi: Szorííííítok!!!

Enikő: Violának boldog névnapot kívánok!!! :D :D :D

Zsuzsu: Gyógyulj!!! És ne gondolj a betegségre!!! Inkább gondolj a Karácsonyra, ami már itt van a nyakunkon!!! :shock: :lol:

Szilde: Gratulálok a kisfiúhoz!!! :lol:

Most ennyi jutott eszembe: e.

KépKépKépKép
hefe

Köszönöm a gratulációkat!:)

Nem tudjátok véletlenül,hogy terhesen mit lehet szedni torokgyulladásra?
Mézet,kamillateát nyomatom,de nincs változás..
Nagyon be van durranva a mandulám.

E.

é

szilde
Szeged

Edit: Gratula a pöcsöshöz :lol: :lol: :lol: Nevekl vannak már? :D

Torokra nagyon szuper a Tantum verde szopogatós cukorka (tényleg hat :wink: ) és ugyanez spré változatban!!! És mind mehetnek terhesen is :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!

Köszi.Hol lehet ezt kapni?Csak gyógyszertárban?
Ez vmi homeopátiás cucc?

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok! remélem minden eszembe jut, amihez hozzá akartam szólni... :roll:

Bea: Nagyon jó ez az idézet! :):)
A másik idézet is tetszett, bocs, de elfelejtettem ki tette fel... :oops:

Norus:
Havonta 1x van ilyen táncház! A gimiben mindig ki van téve róla értesítés, de van valami netes címük is, majd megkeresem! Egyébként tényleg jó, élőzene van, egy hegedűs és egy kobzos, igaz jó talpaalávaló magyar népzenét játszanak, meg gyerekdalokat, van egy énekes csajszi is (néha kettő), és mindig van valami egyéb is, most pl. Luca búzát lehetett ültetni, és Luca napi dalt tanultunk.

Evés: Dénit hagyom maszatolni, mióta rendesen meg tudja fogni a kanalat. Nagyon régóta egyedül eszik, kb. 1 éves kora óta, hol kézzel, hol kanállal (levest is), ahogy kedve tartja, cseppmentesség most sincs (de nem pancsol), sztem az enyhe túlzás lehetett 17 hónaposan (persze nem biztos). Etetni akkor kell, ha kitör rajta a keleti kényelem :), és engedélyt ad, hogy a szájába tegyem a kaját, ha lusta hozzá. De ez elég ritka! :)

Kinga!
Nagyon szép lett Kitti szobája! :):) Nem tudod véletlenül, milyen festéket használt a piktorotok? :):) Nyáron szeretnénk mi is festeni, és a gyerekszobát én is szeretném megcsinálni (saját kezemmel) Dininek, Kisvakondos mintákat terveztem a falra. Csak nem tudom milyen festékkel érdemes próbálkozni.

Melinda! Szép a házatok! Tegyél fel te is képeket! :):) A 3 csajszi nagyon aranyos együtt!

Szilde! Gratulálok a kisfiúhoz! :):)

Enikő!Boldog névnapot Violának! :):) Remélem Zalánnak nincs semmi baja!

Zituska! Boti nagyon szép kisfiú! :):)

Anett!
Csatlakozom Beához, megéri kicsit bajlódni a szopival! Ő már leírt mindent! :):)

A betegeknek jobbulást kívánok! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Norus: www.szepi.hu
Itt a kult. központ menü alatt megtalálod az aktuális táncház kiírását!
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Edit: Gratula a kisfiúhoz, sorstárs :)
Együtt izgulhatunk milyen lesz a váltás a csajok után :)
Homeogene homeós bogyó...de ha bemégy a Sasba akkor ott segítenek.

Zita???????

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagyon köszönöm mindenkinek a hsz-eket,ma este cici lesz,megpróbáljuk,biztos üvölt majd pár este,de hátha ez a gond.Én is gondoltam arra,hogy fürdeni akar még,azért sír!

Nixi!Nem ,tápit nem kapott még,elég a tejcsi!

Edit!Gratula a kissráchoz,nevek????
Bea!Tényleg,nálatok van már választott név???
20140113113746

Edit: patikában tuti van, sztem nem homeós de nagyon jó. Nálunk mindig van itthon, ha kell, legyen... :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Hú, Csajok, extrasokat írtatok, képtelen vagyok mindenre reagálni, pedig tényleg úúúúúgy szeretnék.... :oops:

Bea :)
Idézet nekem is nagyon tetszett!! :)

Enikő :)
Viusnak nagyon boldog névnapot!! :D :D

Zsuzsu :)
Nem voltunk a centrumba szombaton, leginkább sehol nem voltunk, mostanában csak dokihoz, meg védőnőhöz járok kb. :(

Kinga :)
A szobafestés zseniális!! :D
Majd szeretném elkérni ennek a csajszinak az elérhetőségét, oké??

Ja, és persze köszi Boti dicst!! :lol: :lol:
Büszke is vagyok ám Rá!! :lol:

Ma voltam utoljára a Vasasban tanácsadáson.
1,5 órát kellett várni, olyan sokan voltak. Apa ki is borult rendesen!! :shock:
Sajnos egyre vizesebb vagyok, már + 18 kilónál tartok... :?
Elméletileg só és cukormentesen kéne ennem, de könyörgöm, karácsonykor????? :shock: :shock: :shock:
Babatyi még mindíg csücsül, legalábbis a szívhangvizsgálat is ezt igazolta. :( Na majd lesz valahogy...

Ja!
Szilde :)
Gratulálok a kukishoz! :D :D
Beával osztozkodhattok a fiúrucijaimon, ha gondolod! :wink:

Na meg még mindíg van pár eladó kismama cuccom, csak még mindíg lusti voltam lefényképezni. Pedig tök jók, jó állapotban vannak, van nak felsők is meg nacik is!

Na leléptem, és bocsi,bocsi, akire nem reagáltam...... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Anett!

Hajna is üvöltött fürdés után egészen 1 éves koráig. Aztán már néha nem. Mostanra tán elmúlt (kopp-kopp). Mondjuk sztem az lehetett, hogy addigra már nagyon álmos volt... talán.
Réka is, Hajna is "hisztis" volt, szóval az az állandóan síró típusú csecsemő. Rékát mindig felvettem, sose hagytam egy pillanatra sem sírni(nem ettem, nem WC-ztem :oops: . Hajnánál nem így volt, már csak infrastruktúrális akadályok miatt sem. Ő sokszor volt rákényszerülve a magányos sírdogálásra. Meg is lett az eredménye: még mindig tök hisztis. Viszont Rékánál 10-12 hós korára nyomtalanul eltűnt. Ő azóta egyáltalán nem hisztizett... pontosabbban most próbálkozik Hajnán felbuzdulva :roll: De alapvetően Réka sokkal kezelhetőbb, nyugodtabb gyerek. És ez biztos nem genetikai különbség, mert az első 7-8 hónap teljesen ugyanúgy telt a két gyereknél: üvöltés üvöltés után, nem alvás napközben...stb.
Tehát én azt mondom, hogy akármilyen melós dolog, én nem fogom hagyni a harmadikat sem sírni... mert megtérül ;)
Vendég

Csibe78 és Melinda29! Köszi a gratulációt,boldog a babavárás, csak kicsit feszülten telik néha, hogy nehogy baj legyen mint tavaly.
Amúgy május 26-ra vagyok kiírva, aztán majd eldönti a kis csöppség, hogy mikor akar kibújni. Addig cipelem a kis seggét! :lol:

Cenikő! Nagyon boldog névnapot Violának!

Szilda! Gratulálok a kisfiúhoz!Hány hetes vagy, hogy megtudták mondani már? Gondolom félidős körül. Én 17 hetes, vasárnap megyek egy ismerősömhöz 3D-s UH-ra, azt mondják a tapasztalt szem már most is megtudja mondani hogy mi lesz a neme, ha éppen úgy mutatja magát és nem szégyenlős.

Kép
skoperdane

Gira: Gratulálok a kis harmadikhoz!!! :D :D :D

KépKépKépKép
hefe

Már megint én :)
Voltam dokinál. Méhszáj zárt, baba szépen fejlődik, viszont vesetágulat még mindig van, mindkét oldalon. 1 hónap múlva megnézi majd a klinikán is uh-val, azt mondta színesben :lol:

Anett: Málnusnak mikorra múlt el a tágulat?

Holnap megyek cukros lötyis vérvételre, és 29-én SZOBATON belgyógyászatra. :?

Edit: Ki csinálta az uh-t? Nevetek van?
Nekünk még nincs :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira

Nagyon gratulálok!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Imádom az ilyen híreket!!
És ez igazán gyors volt!! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Gira!Azta!!!!!!!!!!!!!!! :D Gratula a kicsihez! Boldog babavárást újból, és könnyű szülést! :) :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gira! Gratulálok a 3. babához!!!! :):):) Ügyesek voltatok! :wink:
(nálunk még sehol semmi... :cry: )

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Giraaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D ez szuper hír :D :D gratulálok :D :D

Zsuzsi: nyugi majd jön Ő ha itt lesz az ideje :wink:

ceniko
Szeged

Bea!
Sorstárs.:)

Név van,bár még alakulhat.Igaz Hanna óta ennél maradtunk.

Kevin Benjamin:)

Jujj cukros lötyi.Emlkészem,hogy fuldokoltam tőle..

E.

szilde
Szeged

Bea!

Belgyógyre mikor kell időpontot kérni?Nekem azt mondta a védőnő, ha már megvan az eredmény...??? :shock: :oops:

E.

szilde
Szeged

Edit: Hát holnap meglesz az eredmény nekem :)
Nekem azt mondta a védőnő hogy mindegy mikor kérek időpontot, csak mondjam hogy 20-a utánra adják.
Te megkaptad már a védőnőtől a beutalókat a cukros lötyisre meg a belgyógyászatra? Csak mert én múlt héten kaptam meg.
Nem mondtad ki uh-zott...

Nekem Grétivel kifejezetten jól esett a lötyi, rettentő szomjas voltam :D Most is megcsináltam már, facsartam bele egy egész citromot. Finom lett...megkóstoltam :lol:

Gira: Ti aztán nem cicóztok, gratulálok! Boldog babavárást.

Zsuzsi: Ne csüggedj, jön majd ha szeretne tesóbaba :)

Skoperdane: Nem lesz már baj :) De totál megértelek...nekem januárban volt egy spontán vetélésem, fél év volt mire újra bele mertem vágni...
Állítólag rengeteg a vetélés, sok nő nem is tudja hogy babát várt...késett 1-2-3-4-5-6-7-10 napot...aztán megjött....pl.
Elméletileg a terhességek 30 %-a vetéléssel végződik. Ez őrült nagy szám szerintem. :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Kormányos Zs.Dr.

Beutalókat 13.-án megkaptam.Január 18.-án kell mennem a cukros vérvételre.
Tényleg mennyi cukrot kell venni a gyógyiba?És mennyi vizbe kell tenni?

Sajnálom a vesetágulatokat.Mitől alakul ki egyáltalán?..És minek! :evil: :evil: :evil:
Szurkolok,hogy így vagy úgy,de minden ok legyen!

E.

szilde
Szeged

75 gramm szőlőcukor, nem kaptál papírt róla? Nekem adott a védőnő. 2 deci langyos vízbe + 1 egész citrom leve hogy iható legyen. Este megcsinálni, reggelig hűtőben tartani.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira!
Gratulálok!

Enikő!
Bizti nem lesz baj, mi Karácsony után megyünk, egyik nap V. másik nap P. egyszerre nem megy.

ma vásároltam, egy anyuka kiabál a gyerek után: Eperke. gyerek nem reagál, nagy üvöltés: SZAMÓCA :mrgreen:
Na, ez már valami, mindenki röhögött finoman, ill. aki visszatudta tartani az csak a szemét meresztett, Eperke, még elmegy, de a Szamóca, hát ha nekem lesz fiam, Körte lesz... :lol: a becenece, pedig Vilmoskörte (még jó h. nem lesz... szegény gyerek)

nem bírok magammal ha csokiról van szó, na, vettem norbis szaloncukrot, hazafelé megettem az egész dobozzal, ne tudjátok meg milyen rosszul vagyok :shock: sztem egész éjszaka nem fogok aludni...,
Vendég

Zozo: Én dettó így jártam tegnap, lenyomtam egy egész mikulás csokit, és minden bajom volt tőle...aszittem feldobom a pacskert! :shock: :lol:
De ma folytattam, csak más tipussal :lol: :lol: nem bírok néküle, függök wazze' pedig életemben nem voltam édesszájú :?
Sztem sem lesz baj,de azé megnézetjük :wink: nincs rossz érzésem most :D
Eperke jóóóóóóó,nekem teccik :oops: nekem bejönnek ezek a különleges MAGYAR nevek :wink: :lol: Anyuka biztos nagy Vteck (vagy h írják) rajongó...szamóca.... :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő!
ne tudd meg, amúgy fogyózok, a szaloncukorkészletet már 3szor töltöttem utána, de minek, úgyis én eszem meg :lol: , a férjem már dugdossa a csokikat, de hiába, mindenhol megtalálom őket, de a norbisrémség után asszem már úúútálom, holnapig tuti :lol:
soha nem voltam ilyen rosszul...
(ilyenkor télen csoki és hurka-kolbász függő vagyok, már annyi disznótorost sütöttem )

Eperke ari, de a másik...
Vendég

Bea!
köszi.
Lehet,hogy elfelejtette ideadni a cetlit?Sehol se találom.Mondani mondta,de az már rég volt.
Amúgy 24.héten kell a cukros témát lezavarni,meg a belgyógyot,úgyhogy még éppen időben vagy...

Anikó!
Mostmár mondhatjuk szerintem,hogy félidős vagyok.
Látom lassan te is.
Remélem Vasárnap kiderül a baba neme!:)

Amikor UH-zott a doki sorolta,hogy femur,thorax...blablabla..
Aztán azt mondja alsó,felső,király..
Felröhögtem.
Nem akartam közbeszólni,mert nem akartam megzavarni a koncentrációban.Pedig már nagyon meg akartam kérdezni,hogy mit lát?Fiú,v. lány?
Csendben néztem a monitort.
A Babanet UH képein főleg fiúk vannak lekapva.
Akkor már tudtam mi a helyzet.

-Doki kérdezi:Mondta már vki magának,hogy mi lesz a kicsi?
-Nem.
-És nem akarja tudni a baba nemét?
-Dehogynem.Nagyon is.
-Hát akkor?
-Csak nem akartam zavarni.De különben már tudom is sztem;Fiú ,v. nem?
-Honnan tudja????
:shock: :oops:
-Láttam a monitoron.
-Mert az.:)Fiú.

Tisztára kikupál a Babanet.Lassan doktorálhatok,de legalábbis elmehetek diagnosztának..:):)

Edit

szilde
Szeged

Jájj!Csoki.az gáz.
Én is jópár csomag szaloncukrot felfaltam már.
Aztán gyorsan inkább feldíszítettem velük a fát,onnan már csak nem eszem le! Tudom.:lol: :lol:
Nem vagyok vmi hagyománykövető,de már nagy kedvem volt dekorálni.

Aggasztott is,hogy mennyit fogok így hízni a terhesség alatt,ha nem állok le a csokiról...
Most tiszta vagyok. :lol: :lol:
Nekem nagyon beválik amúgy a helyette evés.Pl. csoki helyett vmi mást kinézek amit amúgy szeretek,és azzal szerelem le magamat.Mogyoróval,dióbéllel,kukorica pehellyel.Ezeket sokáig rágcsálhatom,mégsem hízlal annyira,mint egy fél tábla csoki..

E.

szilde
Szeged

Hali.

Niki, a hisztiről annyit, hogy Peti is hisztis, szinte üvölt. De egy idő után ráhagyja a dolgot, csak a dobhártyám is bírja addig. :?
A kengurut még használjátok? Nem kell vissza, csak érdeklődök. ;)
Nálunk meg elsőre csak a Milupa volt a nyerő, de most DM-es van itthon, azt is megeszi.

Hefe, nem tudom, megnyugtat-e, de Peti a mai napig nem tud egyedül enni. Na puff...húszévesen valszeg már nem én fogom etetni. :D

Zituska, szívdöglesztő kispasid van! Ha a lányod is ilyen géneket örökölt, Robi kezdhet gyúrni!

Kajla, nagyon megható ez az idézet. Az egyebeket meg Gira leírta, maximálisan egyetértek vele.

Kármen, hát nem kapkodják el a neurológián sem.

Szilcsi, Enikő is azt hitte, hogy Zalán bentmarad... :) Érdekes, Peti szinte sosem csuklott, vagy titokban csinálta.

Zitacicu, mi ma a Severben vettünk Petinek bakancsot... Szerintem próbálkozhatnál Norbinál a bilivel, főleg, ha látod, hogy direkt van, meg tudja, hogy mit fog csinálni.

Zozo, Vivinek javulást! A neves sztorin jót mosolyogtam.

Zsuzsu, gyógyulást Bencének és neked is! Köszi a képeslapot, ideért!

Skoperdane, üdv itt, és gratula a bébihez. Enyim gyerekről is már a 16-17. hét táján mondták, hogy kukis...az is maradt. :)

Kinga, szupi lett Kitti szobája!

Enikő, Vius boldog névnapot!
Na ezért is jó, hogy meg tudjuk oldani Peti felügyeletét...én biztosan csúnyán néznék a dajkanénire, ha lenézne azért, mert a fiam nem eszik egyedül. (Hozzáteszem, én vagyok lusta...utána takarítani.)
Remélem, Zalánnál nem komoly ez a dolog, sok sikert a vérvételhez.

Bea, szupi ez a szösszenet.

Szilde, gratula a pöcsöshöz. Szerintem, ha tudod, mikor mész vérvételre, annak aznapra megvan az eredménye, tehát az utána levő napra már lehet kérni a belgyógyra időpontot. A cukorra nem kaptál receptet???

Gira, ezt a harmadikat eddig fel sem fedeztem...GRATULA!

Na bevágom magam az ágyba...
Jó éjt!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Jó reggelt!

:) Az az igazság, hogy nem akartam még csatolni a vonalzót, de valamit elbénáztam :lol: Na sebaj! De tartsátok titokban ;)
És köszi a gratulációkat :lol:

Jaj, csoki! Nem merek már itthon tartani, és azon imádkozok, hogy a lányoknak se hozzon senki :oops: A 3. baba előtt fogytam 10 kg-t, hogy csini kismama és főleg egészséges legyek, és nem akarom most ezt csokival visszahízni.
Vendég

Na most meg nem csatolta :roll: Áháááááá, itt van lent a pöcök, amivel csatolni lehet. Kezdek belejönni ;)
Vendég

Gira!
-10kg? ügyes vagy, én is így voltam Patinál, nem fogok hízni , ezt kb. addig bírtam amíg ide nem ért kókakoma, onnantól csak csokin éltem :lol: vagy ettem vagy rókáztam, inkább a folyamatos evés, dokim meg mondta mindig h. most mi lesz, rekord döntésre készülök? mondtam neki h. ha lehet ezzel ne maceráljon már :lol:

Melinda!
Mekkora a család?
nálunk is így van minden évben, de nem vagyunk sokan Vivivel, Patival együtt 10.

most jön pár kép. Kép
Kép Vivi elaludt
Kép
Vendég

a pulcsit és a nagdrágokat a c&a ban vettem, 890 -890volt a 2nadrág és a pulcsi is. a pulcsi jó meleg, és nagyon jó a minőségük.
elmentem magamnak venni ruhát, de ilyenkor a csajok kapnak, ezeket nem bírom otthagyni, persze magamnak nem vettem semmit, majd pénteken :wink:
Vendég

Kinga!
szuperjó a szoba.
Vendég

Szilda, Jégvirág, Exdeus!

Hát remélem megmutatja magát a kis "szarzsák" vasárnap. Beszélgettem hozzá és megbeszéltük, hogy megmutatja, de hát lehet szégyenlős lesz. :lol:
Nekem is hamarosan kell majd mennem genetikai UH-ra, parázok kicsit tőle, de hát gondolom nem lesz baj, szedem a sok vitamint is, ami sokmindent megakadályoz.
Szép napot!

Kép
skoperdane

Sziasztok!

Gira, gratulálok hármaskához! Jó egészséget kívánok és tehermentes terhességet (ez de hülyén hangzik, nem?) :lol: :lol: :lol:

Szilde, neked pedig gratula a kiskukishoz, egy kiscsaj után biztos örültök neki, nem igaz? :wink:

Skoperdane! Anyukám is "kis szarzsáknak" hívja az unokáját, de olyan szeretettel tudja mondani, hogy megbocsátom neki. :lol: Nem kell parázni az uh-tól, minden okés lesz!!! Ja, anyum szed valami gyógynövényes kapszulát magas vérnyomásra, valami fagyöngy és fokhagyma keveréke, nem tudom, kismamáknak lehet-e szedni, de sztem érdemes utánajárni (Sas patika). Nekem is ki kéne mennem oda, de sétálni már nem tudok annyit, villamosra meg nem merek ülni (apa meg túl elfoglalt). :(

Zituska, szívhangból meg tudják állapítani, hogy fekszik a baba? :shock: Nem is gondoltam volna. Hja ismerős a seduxenes érzés, én szeptembertől szedtem napi 3-at a 36. hétig.

Enikő, tényleg szürkült a fejem? Nem is mondtad! :lol: Egész délután folytatódtak egyébként a fájáskák, én meg takarítottam ezerrel, hátha...

Ma reggeli ctg-n dokim ránéz 25 perc után a szalagra: Ez a gyerek a pocakból akar oviba menni??? :D :( Már nem tudom, sírjak vagy nevessek, egész szép fájásokat mutatott a ctg, 60-80 %-osak voltak és kitartottak, nem csúcsosak, szóval haladunk előre, csak nyugdíjascsigalépésben. Este mennem kell a magánjába, vesz kenetet, meg kikönyörgök egy méhszájnézést is, mert gyanítom, hogy elég szépen már ki lehetek nyílva (Enikő szerint a hüvely környékén egészen lent érzett szurkáló érzés a méhszáj nyílásának jele, ezt elég sokat érzem). Ami fura, hogy jövő péntekre adott időpontot a következő ctg-re, ami szerintem nagyon sok idő. :shock: Több, mint egy hét.

Karmen, befektetésről hallani sem akarok, ne hozd rám a frászt kérlek!!! :shock: Még egyszer nem bírom ki a patológiát!!! :cry:
Titokban reménykedem, hogy az esti méhszájkukkon már annyira ki leszek nyílva, hogy beindítja vagy valami történni fog végre... :roll:

Kép
szilcsi

GIRA!GRATULÁLOK,JÓ BABAVÁRÁST! :D Én sose hagyon sírni,ha 5 éves koráig dajkálni kell akkor se,de remélem azért addig nem kell.Nálunk altatás is dajkálással egybekötött büfi,de addig hurcolja apja,míg el nem alszik,olyan édesen szunyókál a vállán :D Amúgy napközben is sokat van karban, én imádom!

Bea!Hű,pontosan nem tudom,a 31-32. hét körül talán,de fel van írva a pocakosnaplómba,megnézem majd pontosan,ha felkelt a csajom!

Na tegnap este:SIKER!!!!!!!!!!!!Először nagyon sírt,kicsit szívott,sokat sírt,utána már nem is szívott.Felvettem,beadtam a cumiját,és dajkáltam,megnyugodott,lefektettem az ágyamra,odabújtam és becsempésztem a cicit a szájába,és evett :lol: mindkettőből 3x,végül bealudt,mint régen,annyira édes volt,igaz így ez 1 óra hossza volt,de megérte.Apa 3 x jött föl,ha na mi lesz,melegítsem a tejet és mikor jöhet már altatni?! :D

Szilcsi!Kitartás,már mindjárt a karodban tarthatod a babókát!

Zozo!még mindig nem kaptam meg a privit,vagy most nem is írtál?? :roll:
20140113113746

Anett!

Ügyik vagytok csak így tovább!!!!!

Gira!

Gratula boldog babavárást és gyors könnyű szülést neked!!!

Exi!

Elmentem hétfőn a Humanic-ba és ott is nagyon jó kis bakancsok vannak.

Én ma dögrováson vagyok lázam van meg minden bajom szerencsére mostmár nem szédelgek ,kicsit lement a lázam ,de iszonyat nehezen kapok levegőt :twisted: :twisted: Jó kis karácsony elé nézünk... :roll:
Apa hiper rendi volt elintézett helyettem ma mindent elvitte a kicsiket elkérte az igazolást hogy közösségbe mehetnek(dili anya elvesztette)szóval ki se kell dugnom ma az orrom a lakásból (nem is bírnám)Szóval édi az ember nagyon... :)

Kép
Kép
zitacicu2

Hja karácsonyi taki sehogy nem áll még ezer szerencsém hogy anyósom csinál nekünk kaját az idén (töltött káposzta töltött dagadó fácánleves)így legalább a főzéssel nem kell szórakoznom.Ilyen se volt még sose...Teljesen el vagyok az idén kényeztetve... :shock:

asszem az idén már nem jövök jövőhéten megyünk anyumékhoz

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK ÉS NAGYON BOLDOG ÚJÉVET.
POCAKOSOKNAK KITARTÁS BABÁRA VÁGYÓKNAK TÜRELEM BETEGEKNEK GYÓGYULÁS!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu, ide is elért a járvány??? A tévé napok óta harsogja, hogy Pest környékén már influenzajárvány van. Apa szedi is a vitaminokat ezerrel, mert megmondtam neki, ha beteg lesz, nem jöhet be a szülésre. Gyógyulást, remélem, karácsonyra azért rendbejössz!!! Sok-sok mézes tea!!! Nektek is boldog karácsonyt!

Én is el leszek kényeztetve, anyuék jönnek át 25-én, hoznak mindenféle fincsi dolgokat, nekünk csak innivalót meg kenyeret kell vennünk, meg igértem kókusztekercset, mert imádja a család, de rögtön hattal kezdem, és szerintem nemis lesz elég. :roll: :shock:

Hú én kismamarucikkal szerencsés voltam, nyáron még pici volt a hasam, egy felhajtható nadrágom meg egy kánikularuhám volt, de az alacsony vérnyomi miatt táppénzen voltam nyár közepétől, így nem sokat voltam kint, nem kellett ruha. Aztán ősszel vettem drágáért a PociMódiban egy darab fekete nadrágot, na azóta is azzal húzom az időt. Amennyit megyek, annyira bőven elég ez az egy naci, télikabátot meg kölcsönbe kaptam.

Anett, éljen a siker! Csak így tovább!

Zsanett, akartam kérdezni, mennyit szedtél fel? Én most tartok olyan 15-16 kilónál, de nem látszik rajtam állítólag, ennek nagy része víz, a gyűrűimet már nem tudom felhúzni, a csizmámon a cipzár is eléggé húzós már... És az elején meg azért cseszegettek, mert nem híztam semmit, pedig ettem nagyon is sokat...

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Igen, hallottam már a fokhagyma kapszuláról, de azt mondta a belgyógyász, hogy kismamáknak nem ajánlja, hogy kísérletezzen, hogy mi jó és mi nem, a gyógyszer az a biztos.
De be fogok menni egy gyógynövényes boltba és meg fogom kérdezni, hogy ajánlanak e valamit esetleg úgy, hogy gyógyszer mellé, és akkor hátha csökkenteni fogják a gyógyszereket, mert már marékszámra szedem.

Kép
skoperdane

Sziasztok! :)
Szokás szerint gyors leszek, délután vendégek jönnek, addig még pihennem is kéne, mert egész de. vasaltam. :roll:

Szilcsi :)
Igen, meg tudják állapítani, mert ha a köldököd alatt találják meg a szívhangot, akkor nagy valószínűséggel koponyatartásban van, ha a köldökön felül, akkor medencevégű.
Hát az én manómé egyértelműen fönt dobizott. :( Meg érzem a buksiját is fent..

És a körzeti védőnő se biztatott, azt mondta, hogy már nem sok esély van a fordulásra, mert nagy baba, ha kisebb lenne, akkor még talán... meg a másik, hogy Noémi már volt koponyatartásban, és valszeg azért fordult meg, mert az valamiért nem volt jó neki..
Eddig olyan "hősnek" éreztem magam, hogy mindegy mi lesz, ha császár, akkor az, de ma eltört a mécses, és nagyon el vagyok keseredve, mert nem akarok császárral szülni. :cry: :cry: :cry:
tudom, hogy önző dög vagyok most, mert elsősorban a babára kéne gondolnom, nem magamra, de akkor is.....
Bocsánat a panaszáradatért, muszáj volt kiírnom magamból. :(

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?