Hali.
Niki, a hisztiről annyit, hogy Peti is hisztis, szinte üvölt. De egy idő után ráhagyja a dolgot, csak a dobhártyám is bírja addig.
A kengurut még használjátok? Nem kell vissza, csak érdeklődök.
Nálunk meg elsőre csak a Milupa volt a nyerő, de most DM-es van itthon, azt is megeszi.
Hefe, nem tudom, megnyugtat-e, de Peti a mai napig nem tud egyedül enni. Na puff...húszévesen valszeg már nem én fogom etetni.
Zituska, szívdöglesztő kispasid van! Ha a lányod is ilyen géneket örökölt, Robi kezdhet gyúrni!
Kajla, nagyon megható ez az idézet. Az egyebeket meg Gira leírta, maximálisan egyetértek vele.
Kármen, hát nem kapkodják el a neurológián sem.
Szilcsi, Enikő is azt hitte, hogy Zalán bentmarad...
Érdekes, Peti szinte sosem csuklott, vagy titokban csinálta.
Zitacicu, mi ma a Severben vettünk Petinek bakancsot... Szerintem próbálkozhatnál Norbinál a bilivel, főleg, ha látod, hogy direkt van, meg tudja, hogy mit fog csinálni.
Zozo, Vivinek javulást! A neves sztorin jót mosolyogtam.
Zsuzsu, gyógyulást Bencének és neked is! Köszi a képeslapot, ideért!
Skoperdane, üdv itt, és gratula a bébihez. Enyim gyerekről is már a 16-17. hét táján mondták, hogy kukis...az is maradt.
Kinga, szupi lett Kitti szobája!
Enikő, Vius boldog névnapot!
Na ezért is jó, hogy meg tudjuk oldani Peti felügyeletét...én biztosan csúnyán néznék a dajkanénire, ha lenézne azért, mert a fiam nem eszik egyedül. (Hozzáteszem, én vagyok lusta...utána takarítani.)
Remélem, Zalánnál nem komoly ez a dolog, sok sikert a vérvételhez.
Bea, szupi ez a szösszenet.
Szilde, gratula a pöcsöshöz. Szerintem, ha tudod, mikor mész vérvételre, annak aznapra megvan az eredménye, tehát az utána levő napra már lehet kérni a belgyógyra időpontot. A cukorra nem kaptál receptet???
Gira, ezt a harmadikat eddig fel sem fedeztem...GRATULA!
Na bevágom magam az ágyba...
Jó éjt!
Ági