Sziasztok!
Bocs az eltűnésért, elég sűrűek a napjaink...
Vizgsaidőszak ezerrel, hétvégén hastáncgála, erre is rengeteg próba, ráadásul utána elkaptam valami influentza szerűt, hétfőn és tegnap nagyon dögrováson voltam... már javulok...
Apa vasárnap reggel ment dolgozni azóta haza sem jön , annyi a melójuk, hogy csak 2 órás alvásra tudna hazajönni, az út maga legalább másfél óra, így mondtam neki inkábbb aludjon ott. Hát szegénykém csak pénteken jut majd haza...
nagyon rossz apátlanul, főleg, hogy ilyan sz@rul vagyok!
Gyerkőcök meglepően jól viselik magukat Bence kissé köhög, de nem vészes, mától viszont szabadságoltam az oviból, úgyis alig járnak már!
Jázmin: kb 2 hete úgy döntött, hogy neki anyatej csak cicből jó. Ez nem is lenne gond, ha nem lenne fél napos iskolám, meg vizsgáim. Íg egyik napról a másikra elkezdett pépet enni. Sima natúr tejpép, kanállal nagyon szépen eszi, ebédre már követeli, balhézik érte, ha nem akarnám adni. megkóstoltuk a sütőtököt is, az is bejön, az alma nem éppen a kedvence, de a fiúk sem szerették! Iszonyatos hangereje lett, imád sikongatni, ha valamit akar akkor nagyon tud követelőzni!
Érdekes módon közlekedik a szobában, hasra fordul, onnan hátra, megint hasra és vissza, mindezt egyirányba, így bárhová eljut! Én meg nem győzöm visszapakolni őt a játszószőnyegére!
Viszont egyre csúnyább a popsija...Nagyon csúnya piros, már a combijára is ráhúzódott, kissé hámlós, kifényesedett a bőre. Megvettem a normaflore-t, sudocremmel kenem, de nem javul. Anyu azzal nyugtat én is ilyen voltam kicsinek, semmi sem segített, csak a levegőztetés. Ok, de ilyenkor? próbálom szabadon hagyni, de azért csak fázik... amúgy nme veszem észre, hogy őt zavarná, nem fáj neki, csak nagyon csúnya!
Reagálások: bocsi, hogy most nem tudok, csak a képekre, babák édesek!!!
Utólag is boldog Mikit mindenkinek!!! megyek gyógyulgatni, remélem most már többet tudok jönni!
Ildi