Bea! Hu ez naddon jó!!!
Kinga! Eszméletlen édes Kittilány, nagyon szép a szobája is!
Karmen! Nekem anno profi dokinként ajánlották ezt a pasit, amikor vinni akartam Lindit éjjeli nem alvás okából, de mire mentünk volna, megtanult aludni a kis szaros.
Anet!! Nem belepoff (Bea után szabadon), 5700 gramm körüli nem egész 3 hós gyereknek nehogy már ne legyen elég a tejed!!! Nem kell mindig az éhségre fogni a babák sírását. Ha nem tudsz fejni, nem azt jelenti, hogy nincs tej a ciciben. A baba a legjobb mellszívó. A "löttyedt" cici sem jelenti, hogy nincs tejed. Max fejlődési ugrásban lehet Málnus, tedd többször cicire, és akkor pár nap alatt helyreáll újra a kereslet-kínálat. A cumisüveget meg pakold el!!
2-3 hós gyerek nem hisztizik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyedül evés: Lindit 15 hós kora óta nem lehet etetni, mert nem engedi!! Lotti is már korán egyedül és szépen evett. De hogy egy kicsi gyerek pláne 17 hós cseppmentesen egyen, szerintem enyhe túlzás, mondhatnám baromság.Bár engem meg azért szóltak le, miért hagyom egyedül enni.....
Anikó! Üdv itt! Boldog babavárást nektek! Márton Virágot én tudom ki, vizitelt amikor a gyerekágyon voltam, és a szülésemnél is ott volt a "válságstábban". Nekem szimpi volt. Mikorra vagy kiírva?
Niki! HA tápi minek Rékának? Annak tényleg furi íze van, mást nem próbáltál?
Enikő! Irtó cuki a kispasid. És ügyes is!
Vilcsinek peidg boldog névnapot kívánunk!!
Kajla! Teccik az idézet!! Reginek tetszik már a bölcsi?
Zituska! Huh de helyes fiatalember lett Boti!!
Hiszti! Lottikám tudja nyomni de nagyon. Próbálok higgadt maradni ilyenkor, beküldöm a szobájába (ott örjöng, majd előjön mintha mi sem történt volna), a végső eszköz a pohár víz. Na az hatásos. Amúgy szerintem elfojtani nem lehet a hisztit, mármint hogy egy gyerek sosem hisztizzen.
Zsuzsi! Diniszáj halálos! Remélem írod őket!
Karácsony: tavaly tettem egy "meggondolatlan" kijelentést, miszerint ha idén már a saját házunkban leszünk, én csinálom a szentestét az egész családnak! És betartom!!!!!!!!!!!!! Bár segítségképp Apukám megfőzi a halászlét, sógornőm, anyósom süt sütiket, én rántott ill. sült halat készítek többfajta körettel, meg vmi sültet is szeretnék csinálni.
Voltunk ma bábszínházban az ovival, mentem én is Lindivel kísérőként. Hamupipőkét néztük, klassz volt, még a gömbvillám típusú Linda lányom is végigülte az utolsó 10 percet kivéve.
Du. Lotti táncbemutató órájára megyünk, moderntánc csoportba jár a Százszorszépbe.