Sziasztok!!
Dodó,
örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Kíváncsian várjuk a beszámolót a nagy bjelentésről! Ez olyan izgi!
Blani,
csak azért kérdeztem, hogy tudod-e pontosan, mikor fogant, mert a mienk a azámítások alapján irtó fura időben (mensi utáni 2 napon belül vagy előtte de az még valószínűtlenebb), a fogamzásgátlással nagyon hasonlóan voltam, mint Te, s a baba megtalálta az első alkalmat 6 év után, amikor sehogy se védekeztünk
Mi is voltunk Görögországban a nyáron, s amióta visszajöttünk otthon dolgozom - biztos ez a sokkal kevésbé stresszes életmód is hozzájárult a gyors eredményhez..
na meg a plussz kilókhoz is...
Mostanában nem voltatok sima UH-n? azon már látni kéne a nemét, nem? Mi holnap megyünk, remélem, kiderül.
Ronix, remélem, hamar túlleszel ezen. Nekem is voltak szörnyen nehéz estéim, egyszer már sírtam is dühömben, mikor egy film alatt 3x mentem hányni, aztán másnapra mintha elvágták volna!
Ez a 12.héten volt. Persze émelygés azóta is van (fogmosásnál főleg, ezért áttértem az elektromosra, mert az kisebb fejű és mert így közben tévézhetek..
), de hányás, már hetek óta nincs.
Kata, meddig lesztek kettesben? Biztos szép a lakás így. Mi még a karit albérletben nyomjuk, így előveszem a kis vicces műfenyőnket, és azt díszítem. Meg lett mondva, hogy nem vehetek sok holmit, mert a költözésnél nyűg lesz..
De azért vettem ezt-azt. Úgy szeretem a karácsonyt, az illatokat, meg mindent!