Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Én is csináltam jósló tesztet, de egyik sem lett sötétebb reggel, sőt mikor a terhességi teszt egyértelműen kimutatta akkor az lh teszt még mindig nem,. szóval szerintem ez nem mindenkinél egyértelmű.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Üdv. az újaknak! :D

Dodó!

Jó utat és várjuk a jelentkezést itthonról! :)

Harivera!

Drukk, drukk, drukk +++++++++++++++ :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Kicsit korán van, gondolom még alszotok! Csak gondoltam még egyszer utoljára bejelentkezek innen..... :) negyed óra mulva indulunk a vasut állomásra!!!! Puszi mindenkinek!! Otthonról jelentkezem!!!

Gabi!
Ha valami miatt nem tudnék jelentkezni, neked irok majd sms-t, és tudosítasz a lányoknak. Ne lepődj meg ha magyar számról, de azt majd ugyis jelzem, hogy én vagyok!!!!

PUSZI NEKTEK!!!!! HA NETÁN NEM JELENTKEZNÉK ADDIG, AKKOR ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT!!!!

Bocs, hogy "kiabáltam", most az egyszer direkt volt!!!! :lol: :oops:

d.dodó

Szia Borsika!
Én május 17-ére vagyok kiírva. Augusztusban voltunk nyaralni, és bizti, hogy ott fogant. (Úgyhogy görög baba) Én már január-februárban abbahagytam a gyógyszert, addig védekeztünk, és miután elmentünk nyaralni, utána már nem. Mikor hazaérkeztünk a nyaralásból utána nemsokkal kellett megjönnie. Hát nem jött. Vettem is tesztet és ott volt a két csík, két napra rá megismételtem, és megint ott volt. Orvoshoz csak két hétre rá mentem, de én éreztem, hogy babát várok. Most szerdán megyünk 4D-re, hát ha meg tudják mondani a nemét. Eddig még nem látták a 2D-n. Elég jó volt a közérzetem. De egy hete kb, becsípődött a derekam táján egy idegszál, 2 napig nem tudtam mozogni, járkálni, még aludni, feküdni sem. Minden mozdulattól sírhatnékom volt, most egy kicsit enyhült a fájdalom. Most táppénzen vagyok. És 2 napja gyomorégésem van, ami a torkomig feljön. Egyébként jól érzem magam. :D
Te hogy viseled? Mikorra vagy kiírva? és dolgozol még?

Kép
blani28

Sziasztók!

Blani!Üdv köztünk és gratulálok a babádhoz :lol: Reni nekem sokat segített gyomorégésre :wink:

Elment apa :cry: De most nem sírtam :lol: Szépen feldíszítettem a lakást és mire haza jön teljes karácsonyi hangult lesz :lol: :lol:

Merre vagytok?

Dodó!Remélem jó lesz az utazás!!!Várjuk a jelentkezést :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!!
Most nem vagyok hosszan, csak bejelentkezek!!! Megérkeztünk szerencsésen... pakolom kifelé a bőröndöt! Még nem mondtuk a családnak a nagy hírt, majd nemsokára :) ! (De még ma este!!!)

d.dodó

sziasztok!
tegnap majdnem meghaltam olyan rosszul voltam,ő a negyedik babynk lesz és nagyon rosszul viselem eddig,én föleg este vagyok rosszul.Vajon meddig leszek még émelygös,?????????
Holnap megyek dokihoz uh-ra remélem minden rendben lesz. :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix szia. Nekem is ő a negyedik babó, én meg vele bírom eddig a legjobban, bár egyiknél sem hánytam sose, de most még émelygésem sincs semmi bajom, szerencsére.
Én is holnap megyek dokihoz délelőtt, te?

dodó de jó hogy jelentkeztél, vigyázz magadra. várom hogy jelentkezz

Többiek merre vagytok? Betti, edoci, lego, magika, ibici? hol vagytok?

Kép

gabi1

Sziasztok!!

Dodó,
örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Kíváncsian várjuk a beszámolót a nagy bjelentésről! Ez olyan izgi! :D

Blani,
csak azért kérdeztem, hogy tudod-e pontosan, mikor fogant, mert a mienk a azámítások alapján irtó fura időben (mensi utáni 2 napon belül vagy előtte de az még valószínűtlenebb), a fogamzásgátlással nagyon hasonlóan voltam, mint Te, s a baba megtalálta az első alkalmat 6 év után, amikor sehogy se védekeztünk :D :D
Mi is voltunk Görögországban a nyáron, s amióta visszajöttünk otthon dolgozom - biztos ez a sokkal kevésbé stresszes életmód is hozzájárult a gyors eredményhez.. :) na meg a plussz kilókhoz is...
Mostanában nem voltatok sima UH-n? azon már látni kéne a nemét, nem? Mi holnap megyünk, remélem, kiderül.

Ronix, remélem, hamar túlleszel ezen. Nekem is voltak szörnyen nehéz estéim, egyszer már sírtam is dühömben, mikor egy film alatt 3x mentem hányni, aztán másnapra mintha elvágták volna! :shock: Ez a 12.héten volt. Persze émelygés azóta is van (fogmosásnál főleg, ezért áttértem az elektromosra, mert az kisebb fejű és mert így közben tévézhetek.. :D :D ), de hányás, már hetek óta nincs.

Kata, meddig lesztek kettesben? Biztos szép a lakás így. Mi még a karit albérletben nyomjuk, így előveszem a kis vicces műfenyőnket, és azt díszítem. Meg lett mondva, hogy nem vehetek sok holmit, mert a költözésnél nyűg lesz.. :D De azért vettem ezt-azt. Úgy szeretem a karácsonyt, az illatokat, meg mindent! :D
Vendég

Vera de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere az augusztusi topikba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

gabi1

Húúú Vera!!! :D :D :D :D :D
Gratulaaaaaa!! :D :D :D :D
Vendég

vera!
gratula!!!!!!!!!

tedd fel a képet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kata84! Köszi, lehet megpróbálom a Rennie-t, ha még ma éjszaka is gyomorégés lesz. Hátha....
Borsika: Mi a védekezés után, ahogy abbahagytuk a védekezés, az első alkalommal sikerült...3 hete voltam uh-n, akkor még nem látta a doki, akkor voltam 15 hetes( több helyen olvastam már, hogy ha úgy helyezkedik a baba, már a 11.héten lehet látni a nemét.)
Szerdán megyünk 4D uh-ra, remélem már látják. Csütörtökön meg a dokimhoz rendes uh-ra. Csak látja már valamelyik. Egy kicsit izgulok is. Mi a párommal lányt szeretnénk. De ha fiú , az sem baj, csak egészséges legyen.

Kép
blani28

Borsika:
Mivel nekem az elején csak egy kis émelygés, hányinger volt, én már az első hónapban 1kg-ot felszedtem, és minden hónapban ugyanígy.Legutoljára már 2kg plusz volt, most összesen 4kg plusznál tartok. Valahogy azért még se akarok 20 kg-ot hizni. Próbálok odafigyelni a kajára ( elég nehezen megy!)

:)

Kép
blani28

Vera:
gratulálok!

Kép
blani28

Vera!GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol:

Itt mindenki tehes lesz csak én nem :cry: :cry: :cry:

Borsika!Péntek vagy szombaton jön haza a férjem már nagyon várom :lol: Ti mikor mentek Uh-ra?Olyan kiváncsi vagyok mi ha minden igaz szerdán tudjuk meg unokaöcsi vagy hugija lesz Zsófinak :wink: Szerintem fiú de nem is bánnám 8) Neveken gondolkodtatok?

Blani!Ti milyen nevekbe gondolkogdtok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Vera!

Nagy-nagy gratula! :D Akkor a titok nyitja, hogy az ember feladja, és ne foglalkozzon a témával :lol: Vigyázz magatokra nagyon és várjuk azt a képet a csíkokról :wink:

Dodó!

Örülök hogy rendben megérkeztetek! Sok sikert a bejelentéshez! :)

Ronix!

Gratula a 4. baby-hez! Mennyi idősek a gyerekeid? Mit szólnak az új kistesó érkezéséhez?
Kitartás a rosszullétek előbb-utóbb elmúlnak! Én Petivel voltam úgy, hogy szinte minden este mindent kihánytam a 14. hétig. Remélem neked előbb elmúlik! Esztivel meg a 17.hétig voltak rosszulléteim, de főként csak reggel hánytam.

Blani!

Én úgy vagyok a kilókkal, hogy most tartok 7,5 -nél, de sokáig álltam 4 kg-n, aztán kb 3 hete úgy beindult, hogy ihaj :shock: pedig nem zabálok össze-vissza mindent, és Petivel azért mozognom is muszáj. Drukk az uh-hoz, és remélem meg tudják mondani a nemét is már! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!
Nagyon még nem gondolkoztunk! Van egy pár név ami tetszik, de általában ami nekem tetszik, az apáromnak nem. Nekem Napsugár, Blanka, Réka. Neki a Natália meg a Szabolcs, azért mert lehet becézni. Nála ez a lényeg. Én meg még nem is tudom milyen nemű lesz, és mégis lány névben gondolkozok. Remélhetőleg szerdán már kiderült.

Kép
blani28

Viki!
Én is ettől félek, hogy a vége felé jön fel több kiló. De hát majd lemegy utána :lol: (Remélem)

Kép
blani28

Blani!

Elmesélem Neked, hogy volt Peti előtt a névkeresésünk: :lol: :lol: :lol: Mikor terhes lettem, elkezdtünk nevekben gondolkodni. Férj mondott egy nevet, majd én, majd megint ő, majd én, és a Péter volt mindkettőnknek a 2. név! :D :D :D Lánynévben a világért nem sikerült megegyeznünk, így abban maradtunk, majd ha megtudjuk, hogy lány, akkor kitaláljuk. A 17. héten az uh-n közölte a doki, hogy lány a baba, erre nekiálltunk a lánynévvadászatnak, ami egyáltalán nem ment könnyen (miközben egy fix fiú nevünk már volt) Kitaláltuk, legyen Eszter. Erre meg a 28. héten nem kiderül, hogy kukija van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval így lett Peti Peti, viszont legalább nem kellett agyalni a kislány nevén sem, mert most meg az volt adott! :wink: Jó névvadászatot! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy eltuntem.

Vera!
Oriasi gratula.
Hogy ha en eltunok es visszajvok, egy + teszt lesz.
Lehet tobbszor kene eltunnom. :shock: :shock:

Betti!
Hogy vagy?

Gabi!
Es te hogy vagy?

Ibici, Kata!
:?: :?: :?:

Dodo!
De jo most neked. :lol: :lol: :lol:
Irj majd, hogy mi volt otthon es az UH-n.

Viki!
Te hogy vagy?

Udv az ujaknak is.

Moni!
:?:

Szombaton vissza vittuk a furdeto allvanyt, hogy potoljak, ami hianyzik. Utana meg apa ment bevasarlo korutra nekem karacsonyra, persze Zoli nelkul.

Vasarnap vettunk egy TV-t ami rossz, mert a kepe szetesik ahogy megy az adas, igy holnap vihetjuk vissza.

Na meg mehetek a HP szervizbe is, mert vettunk 10 honapja egy nyomtatot, ami fotot is tud nyomtatni.
Persze eddig ez egyszer sem sikerult.
Most neki ultem, mindent megcsinaltam, de vacak.
Felhivtam a HP-t, hogy gond van vele, nagyon rendesek is voltak segitettek, de nem oldodott meg a gond. Igy holnap felhivom oket, hogy elviszem a gepet a nyomtatoval egyutt es csinaljak meg. Nem erdekel hogyan, de mukodjon.

Lanyok!
Penteken UH. Szombaton 4D.
Kivancsi vagyok mennyi lesz a ketto kozott az elteres, elvegre egy nap sem lesz a ketto kozott. :lol:

Megcsinaltam a karacsonyi kepeslapunkat is, de nyomtatni sajna nem tudtam.

Kép

Kép

kep az elsooldal, felirat a masik oldal.

Magi
Vendég

Vera!

Nagy-nagy gratula! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata!
En is vagyok! :wink: :( es en mar tartottam leszarom honapot, de a kov. is az lesz

:wink: Maskepp ugy sem lehet kibirni :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Magi!
Tunj el :P ( :lol: :lol: :lol: )

bangham

Magika!

Nagyon szép a képeslap!

Köszi én jól vagyok, azt leszámítva, hogy baromira elkezdtem hízni! :( Pedig nem teszek szinte semmit sem másképpen, mint eddig! De ennél nagyobb bajom ne legyen, majd lemegy, ha megszültem! :wink:

Nálad mi újság? Hogy vagy, vizsgázni elmentél végül?

Én is váro már az uh-d eredményét, kíváncsi vagyok nagyon! Elvileg 1 nap lesz a Te és az én uhadataim között, kíváncsi vagyok mekkora lesz a különbség :wink: Amúgy Zoli mekkora volt, mikor született?
Peti 53 cm, és 3850 g, és 35-ös fejkörfogat. :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Mi is úgy vagyunk vele, hogy addig nem nagyon keresgélünk nevet, amíg nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. Majd ha kiderül, akkor lehet gondolkodni. De mondtam, hogy nem lesz könnyű, ha nem egyezik a véleményünk. erre a párom, hogy: én is, ő is leírja a kedvenc neveket, és ahol találkoznak, az lesz.

Kép
blani28

Viki!

En is hizom mint a diszno!
Bocsi a kifejezesert, de eddig tartottam 4 kg-nal, most meg hirtelen feljott 2 tehat most jarok +6-nal. Igaz a vastol most jott meg a nem birok kakalni gondom. De vettem ma hashajto teat, igy remelem sikerul majd naponta wc-re jarnom, nem hetente.

Zoli 3700 g es 56 cm volt a fejere nem emlekszem.

En ugy tervezem, hogy husvet elott egy hettel elmegyunk kirandulni es addig nem jovok majd haza, mig be nem indul a szules.
Nem szeretnem aprilisig kihuzni, de igazabol mar husvetra szeretnek hazaerni.

Moni!
Kitartas. Te is benne leszel a kovetkezo + aradatban.

Magi
Vendég

blani!

Ezt mi is megtettuk a nevekkel, de nekunk jelenleg egy nev sem egyezik a listan.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Vera!Én csak az elsö hónapban görcsöltem a témán.Nem baj jönn amikor jönni akkar :lol: Agusztusi babák jók én is az vagyok :P

Magika!Megint nagyon klasszat csináltál :wink: Úgye ragsz majd fel képet a kisasszonyról?

Viki!Ha ez megnyugtat sogornöm még csak 18hetes terhes de már majdnem 10kg-val több legalább is azt mondta(kicsit látszik is)Szóval te nagyon jól álsz a végén feljön gyorsan de az le is megy :wink: Petit lánynak nézték hú én nem tudom mit szóltam volna mert én ahogy mondták lány bevásároltam rózsasinből :shock:

Blani!Nálunk is fix fiú név volt.Lányba nekem is olyan sok tetszett de apának nem :evil: Nálunk szempont volt ne legyen "divat"név erre mikor beleszeredtünk a Zsófi névbe(mert Zsámbóki Zsófia igy együtt tök jó) kiderült az 5.legnépszerübb de nemérdekelt :lol:

Móni!Nem baj ősszel mi jövünk meg Ibica,Edoci :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szombat delutan az lesz az elso, hogy teszek fel kepet a kisasszonyrol, ha tenyleg kisasszony es nem urfi.

Magi
Vendég

Magi, Kata!
Van még kb 22 hét, hátha elég lesz arra az idő, hogy egyezzen az a lista. :)
Végül is mi is azon vagyunk, hogy se túl divatos, mostani, se túl régimódi név legyen, hanem a köztes.
A sógornőm 6 napja szült egy kislányt, ő 7 kg-ot hízott. Nem tudom, hogy csinálta. Egyébként nem a nádszál vékony kategóriába tartozik. Ja és 7 kg-ból 3,5 kg volt a baba. Szerencsés volt.
A baba nagyon édes, szép. És már mondták, hogy rám hasonlít. Gyöngyinek hívják.

Kép
blani28

Sziasztok

Meg volt az uh, pokoli érzés hogy mit ne mondjak. Sajnos csak az üres petezsák látható, benne sem szikhólyag, se embrió semmi.
Éjjel nagyon rosszul voltam, először hányingerem volt, majd nagy hasmenés, azután pedig tiszta hidegverrejtékes, majd jobb lett, délelőtt még rosszul voltam, na meg a dokinál is hír hallattán. Úgy beszéltük meg hogy mivel holnap vizsgázom, így csak akkor kell holnap bemennem ha rosszul vagyok, ha nem akkor csütörtök reggel, és kürettel elveszi.

Hát ez van, tisztára magam alatt vagyok.

Kép

gabi1

Gabi!Nagyon sajnálom :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!
:cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani. Csak, h veled vagyunk es ird ki magadbol az erzeseidet. hatha segit :? :(

bangham

Nagyon köszönöm.

Egyenlőre még leírni is alig tudom amit érzek, nagyon szomorú vagyok félek, félek az altatástól.
Hogy hog fogom elmondani a gyerekeknek.
A legrosszabb az volt mikor a vérvételen mellettem nst-t csináltak, erre az ápoló megkérdezte hogy abortus lesz, mondom nem, elhalt terhesség.

Iszonyatos érzés, senkinek nem kívánom.
gabi1

Nekem volt már egy ilyenem sajna. :cry: :cry: :cry: :cry: Úgy hogy tudom mit érzel. :cry: :cry: Csak annyi volt nekem más hogy én elvetéltem 10 hetesen miután meg állapították az üres petezsákot és utána lett eü-m. És az volt a leg borzasztóbb hogy be kellett vinnem ami kijött belőlem. Na ez nem ide való. Ha gondolod gyere a fogamzásban a "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla)" Topikba. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi!

Nagyon sajnálom! :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!
Nagyon sajnálom.Nem is tudok mit írni,nagyon elszomorít!!! :( :(

Vera!
Neked meg NAGY,NAGY GRATULA!!!!!

Az újaknak üdv.Probléma mentes pocakosodást kívánok :lol: :lol:

Nekem ma kellett volna meg nem jönnie.Eddig semmi.Szorítsatok :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Hogy vagy?Nehezen viseled,hogy apa nincs otthon?

Magika!
Neked volt ugye,hogy mielőtt babás lettél ugyan úgy barnásodtál mint előtte minden hónapban és utánna semmi mensi?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!!

Gabiiii!!!
NEm is tudom mit írjak. :cry: :cry: :cry: :cry: annyira sajnálom,nagyon nehéz lehet és tudom,hogy mennyire vártátok!!! :cry: :cry: Sok sok puszi Neked és gyere,írj sűrűn,talán segít.
Vendég

Ibici!
hajra! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Holnap reggel tesztet kerunk! :wink:

bangham

Ibica!Szorítok neked :wink: :wink: Tesztet mikor csinálsz?Egész jól birom ma sütöttem kinder buenot :lol: És várom,hogy teljenek a napok.

Gabi!Annyira sajnálom.Kitartás és tényleg írd ki magadból az érzéseidet :cry: :cry: Remélem minél hamarabb terhes leszel újra és minden rendben lesz.

Vera!Te csináltál ma tesztet?Erösebb lett a csík?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera
Neked halkan ugyan,de gratulálok.REmélem kislánnyal bővül a család.:)

Ibici
Akkor küldöm a piriűző angyalokat!!!Remélem pár nap és hasonló jó hírrel jössz.:)

Magi
Nagyon szép a képeslap.:) Olyan kreatív vagy.:)
Remélem pihensz azért sokat,múltkoriban eléggé rosszul voltál. :roll:

Edoci
MErre jársz????Ti hogy álltok a babaprojektel?

KAta
Gyorsan eltelik ez a pár nap a párod nélkül.Karácsonykor meg ő lesz a Jézuska.:)

Üdvözlöm az újakat.:) Gratula a bébikhez.:)

Mi tegnap voltunk UH-n,elég picik avgyunk még,de majd kint megnő Hédi.:) Doki 27-re rendelt vissza (január 3 helyett),talán sejt valamit???? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Moni,Kata!
Ma csináltam du.-án,de nega sajnos.Csak azt nem értem,hogy a pecsételő barnásodásom megszűnt,nem jött meg a teszt nega.Akkor most mi van? :shock: :shock: Majd meg látjuk.Lehet,hogy a reggeli viz.-ből kellett volna tesztelni?

Lego!
Mekkora Hédi?Szoríytok,hogy még maradjon anyukája pocijában.

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Csinálj reggeliből holnap és majd kimutat valamit :wink: :wink: Nem tudom mitől lehet tudod nekem is ez volt múlt hónapban.De remélem te babát vársz azért késik :wink: :wink: :wink: :wink:

Lego!Tényleg mekkora Hédi?Úgye valahogy jelzed ha megszületik?De még maradjon pociba :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

gabi!
szörnyen sajnálom!

én is ettől félek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!!

Gabi!
Jaj ne már! :( Ugy sajnálom!! Nem tudok igazán mit irni.... direkt jövök, hogy meglessem mi volt a dokinál, erre mit kell olvasnom! :( Sajnálom!

Vera!!
Nagy-nagy gratula!!! Látod, leszaromhónap, és sikerült! :lol: :lol:
Kívánom, hogy kislány legyen!!! :)

Ibici!
Drukkolok még nagyon....remélem baba van, és azért nem jön meg!!!

Moni, Kata!
Drukkolok nektek!!!

Na, tegnap elmondtuk a családnak...nagyon örültek!!! :) Anya ugye megkért, hogy süssek karácsonyra sütit...még nem sütötten fél órája, mikor hozott a fenekem alá széket, hogy ülve csináljam!!! :lol:
Mondom azért nem kell ennyire elkényeztetni!! :)
Vettem ma Magne B6-ot..... Csajok, azért én sem mondom, hogy nem fosok kicsikét a holnapi dokilátogatás + UH-tól..... kérem a drukkokat!!! Reggel 9 körül megyek...majd jövök a hírekkel!!!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?