Új privát üzeneted érkezett!

pop
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:16-kor.
vas

Rita, jobulást a maradék beteg csapatodnak :D !
Szirom, ti hogy vagytok???

Ja, velem még annyi van, hogy ugye napok óta Olivér mellett alszom, és totál elfeküdtem a nyakam, akkora csomó van benne, hogy ihajj...

akkor asszem pihizek én is egy nagyot :wink: :wink:
vas

Rita, múltkor is ezt választottam, és most is ezt fogom(de meg kell még várnom, amíg lejár a mosógépben a kabátom, meg a mellényem)

Szóval EZT:
Kép Kép Kép
TRIPLÁN :!: :!: :!: :!:
vas

Ildi, milyen igazad van!!:)

Ó Mira, én meg azt hittem, csak el vagy foglalva, talán az építkezéssel, de ez elég randán hangzik!!
Ha kipihented magad egy kicsit, mesélj mi volt!!
((Akkor inkább a asok kicsi betegséget választom... :roll: )

Képzeljétek, tök szuperül telt a délelőtt, giga gyerekszoba-takarítással (tárolódobozokat kimostam, műanyag játékokat a kádban kiáztattam, összes plüsst mosógépben, polcokat lerámoltam, letöröltem, cuccok vissza, Maja asztalán rendet vágtam, szóval kezdett visszetérni az életkedvem, erre délben hazajött Bernát az oviból (anyukám hozta, h Adéllal ne kelljen kimenni), tök piros volt az arca meg a keze, az ujjai be is voltak dagadva. Visszahívtam a mamámat, texi, orvosi rendelő (külön mázli, hogy 2-ig van rendelés, aztán 4-ig szünet, mi 3/4 2-re értünk oda). Végül nem mondott többet a doki, csak amit én is gondoltam, Fenistil, Ca-pezsgő, de vettem friss fenistilt, meg magamnak egy Éva magazint, mert megérdemlem. :)
Mi jön még???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Mira,
szegény Andris! Nem is gondoltam, hogy ez van... Jobbulást Nektek, jó pihenést Neked!

Ildi,
boldog névnapot kívánunk Natasának, az uradnak meg boldog szülinapot így utólag! :):):)
Fogad :( Jajj :( Ez a ciszta nagyon rosszul hangzik! Fáj is?
Örülök, hogy a gyerekek jól viselik a barit! Nagyon úgy néz ki, hogy nálunk is ez lesz - nincs most ugyan járvány, de előbb-utóbb lesz, aztán szépen átesnek rajta, remélem.
Köszi az infót a narancs, citrom szárításról! Láttam több helyen is, lehet venni is, de méregdrága :evil: Úgyhogy inkább házilag készítem :)

Rita,
jobbulást Nektek!
Lacus alvásával az van, hogy természetesen csak egyetlen kivételes éjszakán aludt így, azóta minden visszatért a régi kerékvágásba :D Annyi a különbség, hogy este nagyon nem akar aludni, hiába fáradt: csetlik-botlik, de azért szaladgál, kiabál, és nem és nem alszik. Úgyhogy későig bulizunk, de remélem, előbb-utóbb leszokik erről is :roll:
Reggel is ő kukorékol legelőször. Én komolyan nem értem, hogy bír ilyen keveset aludni...

Beszti,
köszi, olvastam hogy a Lurdyban is van játékboltjuk, de végül megvettük a DPZ-ban, egyszerűbb volt így, és tényleg jó kis autónak tűnik ez is :)

Mi amúgy jól vagyunk, ami kész csoda :) Mármint hogy senki nem beteg, épp most láttam az orrszívót a fürdőszobában: nem használtuk már jópár napja!

És ma megyek is tornázni, sőt, jön velem az egyik szomszéd lány is :)

Holnap pedig tücsökzenére megyünk Lacussal :):):) Kivi vagyok, hogy tetszik neki, mert szoktam sokat énekelni, és vannak dalok, amiket már tud mutogatni :D

Csajok, nincs valakinek véletlenül tvshop-os gőzölős takarítója? Valami H2O a neve, és nekem nagyon tetszik! Csak nem igazán merem megvenni (nem is olcsó), de jó lenne vegyszerek nélkül felmosni pl, na meg a szőnyeget is takaríthatnám vele :D

pgaboka

Ildi, orvosi köreidre nem reagáltam, ne haragudj: részvétem a szájsebész miatt, mindenesetre most még ne is gondolj rá, hátha csoda történik és mégsem lesz szükség rá. Nekem egyszer a fejem felett lógott (és már volt egy ilyen beavatkozás, tudtam, mi vár rám :? ), amikor a dokim azt javasolta, van valami gyógyszeres lehetőség, beteszik a fogba és az megszüntetheti a cisztát. Ha jól emlékszem. Sikerrel jártam gondolom, mert azóta nem fáj egyáltalán. Kérdezz rá azért, bár biztos mondta volna!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita,
most látom, hogy írtál! Mi baja Bernátnak? Mitől dagadtak meg az ujjai??? Ez valami allergia?
De ügyes vagy a rendrakással! Bár, mi is ténykedünk itthon :) Tegnap a számítógépasztal melletti polcrendszert sikerült szépen kitakarítani, sőt, átrendezni is, ugyanis Karácsonyra megleptük magunkat végre egy új mini-hifivel (a régi már teljesen elromlott, vagyis hát nem játszik le cd-t), és így méltó helyet kapott :)

Úgy örülök ennek, mert így nem kell Szenteste előtti napon őrült módjára takarítanom ezerrel... Akkor majd bejglit sütök :D

Ja, azt nem is írtam, hogy Lacus hogy szeret porszívózni? Imádja! Minden nap takarítunk, nincs is semmi morzsa a szőnyegen!

Na tényleg lépek, puszi!

pgaboka

De még valami, mert nem bírom ki :D

Ígértem még régebben ovis fotót Zsoltikáról, íme 1 a 8 közül. Mind nagyon jó lett, de ez csúcs szerintem :D

Kép

pgaboka

Szia Gabi! Nem ismerem ezt a szerkentyűt, mit tud? Nem kell tisztítószer?? Jól hangzik!!
Ó az alvás miatt pedig úgy drukkoltam, nagyon megérdemelnéd! Nem lehet egy meghatározott időben ágyba dugni, és kész? Vagy csak én vagyok ilyen kőszívű?
Szerda óta olyan ocsmadék éjszakáink voltak nekünk is a betegek miatt, hogy különösen megértek mindenkit, aki emiatt szenved!

(((((((Megoszom veletek egy egészen rettenetesen röhejes félelmemet: eddig mindig az tartotta bennem a lelket télen, hogy - egyrészt karácsony, szobábanücsörgés, stb - meg hamarosan jön a tavasz meg a nyár. De az idei rohasztómelegtől úúúgy megijedtem, ha ilyen a glob. felmelegedés, az nagyon durva. Mi lesz, egyszer megfőlünk? De komolyan, idén is sokan meghaltak, és ez csak egyre rosszabb lesz? Akkor legyen inkább tél, meg sötét. Nagyonnagyon hülye vagyok, igaz?)))))))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jaj de aranyos Zsoltika a képen!!! :) :) :)

Olyan kis mintagyerek-pózban ül, de a szeme meg az arckifejezése nagyon csibészes! Nagyon drága!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

pőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:16-kor.
vas

Na, Ildi ez nem volt szép... HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de mennék én is egy ilyen pénzköltős, barátnős, gyerektelen programra!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

közben még írtatok :wink:

Nagyon helyes Zsoltika, milyen komoly, és büszke, hogy ő már nagy ovis :D :D :D

Rita, te miken agyalsz mindig 8) :lol:
Nyugi, ez szerintem még eltart egy darabig, nem fogunk megfőni :wink: (max. kicsit melegebbek lesznek a nyarak, legalább mediterrán ország leszünk)
Nekem inkább meleg, mint hideg :wink:

Gabi, tegnap láttam egy Playskool játékporszívót(10 ezerért) :shock: :shock: :shock: , még magyarul is tud beszélni :shock: :shock: :shock:
vas

Rita, jó is volt :D :D :D :D :D :D
1-kor elmentem, és fél 7-kor értem haza :P :P :P :P
vas

Hali Csajok!

Nem szabadultok tőlem :D

Köszi a dicséretet Zsoltikára :) A fotós nagyon ügyes volt, amúgy nem igazán tudunk jó képet készíteni róla, mert csak grimaszol. De itt olyan szép! :D

Ildi,
nem ér!!! :D Én is úgy mennék traccsolni meg shoppingolni egyedül! Mármint gyerekek nélkül... Ahogy Rita is :D Napokig tudnék bolyongani a boltok között!

Rita,
félelmeim nekem is vannak! Én attól tartok, hogy úgy 20 év múlva nem lesz mivel fűteni, mert elfogynak a készletek, és nem lesz ivóvíz. Ez utóbbi lesz főleg gáz, gondolom...
Na meg persze a felmelegedés, igen. Majd elönti a szárazföldet az óceán... Azért meleg régen is volt, bár az tény, hogy mostanában nagyon forróak a nyarak :( és a tél meg enyhe, megint nem lesz hó???
Nagyon-nagyon kéne a változás. Lásd hibrid autók, csak tetű lassan terjednek sajnos :( És ez még csak egy pici rész az egészből!
Rettenetesen féltem a gyerekeimet. Mi lesz velük, hogyan fognak élni, és miből, mivel???
És itt ismét visszautalok a vidékre költözésre: szeretnénk úgy költözni, legyen módunk napenergia használatára. Ha most nem is építünk cellákat a tetőre (még ugye nincs is mire :D), de pár év múlva igen. Legalább a világítást abból fedeznénk. A fűtés nem megy el vele, azt tudom.
És legyen fúrt kút és vegyes tüzelés. Ennyit tehetünk.
Álmom még egy farm (vagy tanya) megvásárlása is :D Hú de jó lenne!!!

Ez egy nagyon nagy téma, de érdemes megvitatni :) És még rosszabb perspektívák is átfutnak az agyamon, pedig az itt leírtak is bőven elegendők :( De ne legyünk nagyon pesszimisták!

A gőzölős tisztító itt olvasható:

http://www.topshop.hu/index.asp?tn=prod ... &pid=45567

pgaboka

Akkor én eddig titkoltam, de elmondom, hogy épp a gáz miatt csináltattunk egy kályhát(és azzal fűtünk), épp a gáz elfogyása, meg a drasztikus áremelései miatt :shock:
Napkollektoron is gondolkodtunk, de az állítólag nem hozná be az árát :roll:
És az uram ja, már nézte a hibrid kocsikat is :wink:
nagyon egysíkon mozgunk :wink: :wink:
És tényleg ne legyünk pesszimisták, nem lesz semmi gebasz :)

Gabi, Rita,, nyugodjatok meg,, holnapután jön a hideg, meg a hó!!!!!!! :D :D :D :D
(én annyira nem örülök neki) :roll:
vas

nem tudom, milyen lehet ez a gőzölős tisztító,jó lenne nekem is egy olyan, ami kiszedi a fugából a mocskot(múltkor dörzsi szivaccsal másztam végig, szétszedte a kezemet) :?
de valahogy nem bízok az ilyen teleshopos cuccokban :roll:
Így passzolom a kérdést.

kakaót kell csinálnom :wink:
vas

ja, még a fúrt kút is érdekelt minket, de mivel tök dombos itt minden, így baromi mélyre kéne fúrni(asszem, egészen félmillióig, mármint ft.-ban számolva), így ez is kimarad :roll: :roll: :roll:
vas

Ildi,
:D A kályha tényleg jó ötlet! Az mivel megy, szénnel? Bocsi a buta kérdésért :D Nem vagyok egészen képben fűtésügyben, nálunk csak távhő oszt annyi :)
Különben az nem is olyan drága - már.
Anyóséknál van vegyes tüzelés, ők gyakran a papírhulladékot égetik, de a gázt is használják. Így is marha nagy a számlájuk :(
Szentes jó sima terep :) Ott szinte mindenütt van fúrt kút.
Ja, és a hibridek: az én uramat is érdeklik, hát reméljük, hamar elterjednek. Asszem még elég drágák...

Mennem kell, Lacus már felébredt, Zsoltika még alszik. Le sem tudunk menni Lacusal ebben a vacak esőben :(

Pussz!

pgaboka

Ja, jó drágák a hibridek, és tényleg kevés van :)
Szentes az aztán tényleg sima terep :wink:

Mi csak fával fűtünk.(mármint a kályhába)
meg a felső szintet gázzal továbbra is, de csak este, meg éjjel(de gondolkodtunk már, hogy lekültözünk aludni a nappaliba, és akkor max. a fürdésnél kell bekapcsolni a cirkót.
Nappal nem is megy a gázfűtés.
(Néha, ha Natasa alszik akkor bekapcsolom,de csak az ő szobájába)
Viszont van, mikor nem is kell, oylan jó meleg van ott is.

Na, én is húzok, puszi mindnkinek
vas

Sziasztok!

Sikerült valamennyire kipihennem magamat, a házimunka meg várhat... (már nincs hova teregetnem)
Ma délután visszük vissza Andrist a dokihoz, hogy ráhallgasson a tüdejére. Szerintem már rendben van. Már csak akkor köhög ha szaladgál, ez még megeröltető neki. Az egész dec. 1-én kezdődött: Egész nap iszonyatosan köhögött, nagyon mélyről, csúnyán. Mivel nem volt láza, jó kedve volt, gondoltam hétfőig ráér dokikoz menni, nehogy kiröhögjenek,hogy csak egy "kis" köhögés miatt elhoztam. Szombatról vasárnapra alig aludt. Magunk közé vettük, pihengetett, de aludni nem tudott. Hajnalban már lázas volt és sípoló hangot adott amikor kifújta a levegőt. Reggel azonal szaladtunk vele az ügyeletre a Bethesdába. Kapott vmi kanalas gyógyszert és este vissza kellett vinni, hogy a doktornő meghallgassa, hogy javult-e a gyógyszertől. Sajnos nem javult, délutánra nagyon rosszul lett, sírt, panaszakodott... (majd megszakadt a szivem...) Rohantunk vissza az ügyeletre, ahol a doktornő mondta, hogy be kell feküdnie, mert nagyon rosszul néz ki a dolog... Levegőt tudott venni, de kifújni alig tuta, minden izmocskája dolgozott, hogy kipréselje a levegőt, ezért sípolt.
A kórházi körülményeket nem részletezem, gondolom tudjátok milyenek. A párom viszont elintézte(orvos ismerős által), hogy ne 9! ágyasban helyezzék el. Így a sürgősségi kórterembe került. (A csecsemő osztályon ahová eredetileg került vna ott minden tele volt.) Kapott gyógyszert: hideg párát meg ventolint. Gyorsan javult, így a hét végén hazajöhettünk. Nagyon jól viselte, kis hős volt!
Jó végre itthon lenni! :) Igyekszem visszaolvasni.
mira80

Lányok! Van valamelyikőtöknek párásitója? Érdemes venni? Használ?

Beszti, az adventi naptár nem lett kész. Mindent kivágtam, de még nem varrtam össze. Gondolom ez a nagyobbik része lesz. A múlt hét kimaradt. Lehet, hogy elteszem jövőre...

Fűtés: nekünk vegyes tüzelésü lesz. Idén már nem költözünk. :( A gázosok nagyon ülnek a dolgon. Januárban lesz burkolás, festés és utána még száradnia is kell vmennyit... Már nem merek hónapot mondani. Remélem Andris szülinapját már ott tartjuk.
mira80

Hahó!

Bocsi, kicsit el vagyok keveredve mostanság, de azért igyekszem. Tényleg ne haragudjatok meg érte.

Mira! Olvasom, hogy Andrissal, mi történt, szegénykém, hát nem irigyellek benneteket! De nagyon jó hír, hogy már jobban van! Bethesdában ismerjük a gigakórtermet a gégészeten, ott vették ki Miksa orrmanduláját. Namost mindenkinek aznap vették ki, képzelj egy minden ágyon egy-egy frissen műtött kölket, hát nem volt semmi :?

Lányok, ez a fűtéstéma komoly? Most biztos nem leszek népszerű, de bevallom, mégeccer az életbe nem akarok nem cirkós vagy központi fűtéses házban lakni, és kályhára lenni utalva. Jó, látom, hogy kiegészítésként beszéltetek róla, de akkor is, ha eszembe jut, hát egyáltalán nem vonz. A gyerekkorom jó részében kályhával fűtöttünk, ilyennel-olyannal, volt olajkályha meg fafűtéses cserépkályha, az iskolában meg szeneskályha, emlékszem a szagokra, meg hogy hidegben ébredtünk minden áldott reggel, meg arra, hogy a sötétben motoszkál valaki, hogy begyújtson... brrr... Cserépkályha most is van Szekszárdon, ott is pótlásra használjuk, és nagyon klassz, de ha nem fűt be az ember korán reggel, akkor bizony várhat, míg bemelegszik. Még talán egyedül a fafűtés, amit viszonylag tisztán meglehet oldani szerintem.

Na, ébredés van, mennem kell, pedig most akartam egy rendes hosszút...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabikám, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!

Kép Kép

lefektetem Natasát, aztán megpróbálok írni, puszi
vas

Milyen jó, hogy VALAKI :) mindent számontart!! :)

GABI, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!!

Kép

Mira, nagyon sajnálom, ami veletek történt, remélem ez volt az utolsó kórházas élményetek, többé nem lesz ilyen. Szívből kívánom!

Gabi, Míra, Ildi Szirom: felmelegedéses, fűtéses stb beszélgetésben nagyon benne vagyok! És boldog vagyok Gabi, hogy nem csak én töröm a fejem ilyeneken! :)

Nálunk a helyzet változatlan, Peti mától valószínűleg antib-t kap (ha este megint hőem-e lesz, mint már napok óta), Adél péntekig kapott haladékot.
Kicsit már örülnék, ha mindenki egészséges lenne.:(

Pussz

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hosszú távon elég idegesítő ez a szarvas, hogy nem bír nyugton maradni... Bocsánat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

őőpp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:17-kor.
vas

popop
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:17-kor.
vas

Rita, jobbulást a kicsinyeidnek!!!
Én se szeretek antibigyót adni, de ha néha muszáj, akkor beadom.... :roll:
nyugi, karácsonyra mindneki egészséges lesz :!: :!: :!: :!: :P :P :P :P
vas

loiol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:19-kor.
vas

Ildi, olyan jó, hogy ilyen szépen könyedén fogod fel... Ha nekem kéne most ennyit orvoshoz menni, tuti, hogy magam alá zuhannék. Igaz, járok eleget a gyerekekkel, múlt hétfő óta négyszer voltunk. :roll:

Pöttyösék: szegény Oli, nagyon sok pöttye volt!
(A két gyerek nagyon vicces egymás mellett, mintha ti lennétek rajta ketten az uraddal gyerekként! Olivér tiszta apja, Natasa meg rád hasonlít nagyon. Nem?)

Vásárlós Pippi! :D :D :D (ebben is hasonlít rád, nem igaz? :wink:)

Emlékszel Adélra? szerintem mutattam, de akkor mégegyszer...

Nőcik! :) :)

Púderrózsaszín legyen, vagy pink??? :) :)

Kép Kép Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Helyreállt a világ rendje, a legnagyszájúbb kezdi az oldalt! :oops:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

hogyne emlékeznék a melltartós Adélra!!!! :D
(ilyen képe Leventének is van :oops: :oops: :oops: )
Tegnap meg Natasa is ezt művelte a fürdőben :lol: :lol:

Rita, muszáj így felfognom, végüli ezek kis ügyek szerintem a nagyon csúnya betegségekhez képest, egy kis gyökértömés,fogínyfelvágás... :roll: , spirál felrakás,.......
Semmiség :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg ennyi bajom legyen mindig :D

Tényleg olyanok, mint mi????? :wink: :wink: :wink:
Igen, olivért nagyon apjára hasonlítja mindneki :wink:
nasit meg tényleg rám hasonlítod?????
végre!!!!! :wink: :wink: :wink:
Eddig úgyse volt közöm hozzájuk(főleg anyós szerint mindnegyik kiköpött apja) :roll:
vas

Szerintem nagyon hasonlítotok!

Nekem tényleg olyan volt, mintha ti lennétek, nagyon mókás! Meg szépek nagyon! (Így aztán burkoltan nektek is bókoltam most :D)

Akkor mostantól én is így fogom fel a gyermekeim kis csipcsup betegségeit. Csak közelről nézve elkeserítő, de valóban SOHA ne legyen ennél több! Igazad van!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

akkor köszönjük szépen a bókokat :o :D :D :D :D

Sajnos ugye tudod, az én keresztlányom cukorbeteg, meg még vele lisztérzékeny is...
na, azok sajnos az igazán betegségek.
Igen, tudni kell velük élni, de szerintem egy ilyen (kettő ) életre szóló gyógyíthatatlan betegség mellett eltörpülnek az én kis mindnenapos gondjaim :roll:
de nem akarok nagyon belefolyni......
vas

lehoztam a vasalnivalót.............................
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
vas

Gabi!

Boldog névnapot! :):)

Fűtés: nálunk most gáz van. De ha egyszer elkészül az új, akkor ott lesz kandalló is, de be kell valljam, nem a környezetvédelmi megfontolásból, hanem a hangulata miatt. A környezetvédelmi szempontból inkább a napkollektor érdekel, de ki tudja, lesz-e rá keret (msot ugye még a többire is kellene :D:D).

Ildi!

Tényleg nagyon pöttyös volt Oli.
Shoppingolós Nati ! :D:D
Sikerült végezni a vasalnivalóval? Ez nekem olyan sohaellnemfogyó dolog. Megint tele van a szennyes, pedig tegnap pakoltam be a szekrénybe az előző vasalt adagot. :(

Rita!

Adél is nagyon aranyos, de te meg lebuktál! Szóval ti a bolt közepén szoktatok melltartót próbálni? :D:D

Megyek...
Talán ma megérkezik egy csomagunk... Hihetetlen, 3 hete rendeltük, 1 hét alatt ideért az USÁból Mo-ra, de 2 hete nem ér ide házhoz. Nyomkövetett csomag, de két napja azt se tudjuk, mi van vele. 1 hétig azt írták, hogy "vámkezelés alatt", aztán hívták a páromat, hogy kellene a számla a vámkezeléshez (csak azt tudnám, akkor mit vámkezetek rajta, ha az számla nélkül nem megy). De a vámot elhagyta 2 napja, a helyi postán még nincsen. Tudom, hogy karácsony előtti időszak van, de mitől van nyomkövetés egy csomagon, ha azt se lehet tudni, hol van... Most kizárásos alapon a kiszállítós postaautóban kell lennie, azaz lehet, hoyg végre tart felénk! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Gabi, utólag is boldog névnapot!

Ildi, mi volt a nőgyógyásznál? Túl vagy rajta?
A fogaidat sajnálom... :(
Nagyon édesek a bárányhimlőseid, Olivéren nagyon sok pötty volt, kicsit meglepődtem... :shock: A shoppingolós Natasa meg csúcs! :D

Rita, Adél sem semmi... :D
Vizsgákkal hogy állsz? Lesznek januárban?

Andris már a régi, úgy örülök! :D Igazi csibész.
mira80

Jó napot!

Beszti, igen, a nyilvános szoptatás gyakorlása óta annyira elengedtem magam, hogy az üzlet közepén szoktam melltartót próbálni. :) Látja a gyerek, utánozza... Dehát szabad országban élünk nem? :D

Csomag :roll: :evil: Remélem megkapjátok végre!!
Nekem meg az a bunkó angol azóta sem válaszol, nem küld sem emilt, pénzt még kevésbé. Nagyon csúnya szavak jutnak eszembe, ha erre gondolok! :evil:
De ezt asszem nem is meséltem: képzeljétek, múltkor 0,01 fontért vettem Majának egy szőrmés next télikabátot az angol ebayen! :D A posta 9,9 volt, de még így is röhejes. Nagyon klassz kabát! Ráadásul holnap du Bernát fogja viselni kifordítva, pásztor lesz az oviban a betlehemes játékban. Így pláne megérte! :D

Mira Andrisnak nagyon örülök!! Igen ez olyan nagy megkönnyebbülés! Sokszor, amikor nagyon elevenek, annyira kívánom, hogy legyenek csöndben, amikor meg betegség miatt csendesek, alig várom, hogy vad ordítozás töltse be a lakást (meg attól tartok, a házat is :)).
Vizsga lenne a jövő héten is, még nem tudom, eljutok-e, mert kevés szabadidőmben a karácsonyi titkokat készítgetem, nem tanulok. :) De jó lenne, ennyivel is kevesebb marad januárra. De akkor sem lesz sok, 4 vagy 5. Meg vannak beadandók is, de az sem vészes. (Mondom ezt most, majd visszalapozok januárban, hogy milyen laza voltam... :roll: )

Szirom, privit vettem, köszi, megértettem, semmi gáz, majd bővebben is kifejtem! :)

Kipakoltam a konyhát, egyelőre csak a kajás polcokat, de szeretném a konyhaszekrényt is ma kimosni, úgyhogy megyek. Peti még alszik, addig kell igyekeznem!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Paypallal fizettetek? Mert akkor a bankodnál kezdeményezheted, hogy visszakaphasd a pénzed. Pontosan nem tudom, hogy, de ha kell, megnézhetjük a párommal a menetét. A Paypal ezért is jó a vevőnek is.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntőt :)

Nálunk az uramnak lett vesekő-gyanúja (tavaly ugye volt neki, így tudja, hogy milyen), irány a kórház, teljes vizsgálatsorozat, vérvétel, ultrahang és MINDEN NEGATÍV!!! :):):)

Nagy megkönnyebbülés mindannyiunknak :)

Valszeg csak homok lehetett, és már távozott is :D

Most csak ennyi, mert át kell adnom a gépet.

Pussz!

pgaboka

Sziasztok!

Na, ma megvolt Beni első iskolai elhallgatása... Fegyelmezetlen volt az uszodában, beírtak neki, és azzal próbálta eltagadni, hogy összeragasztotta az üzenője oldalait. Csak kicsit ügyetlen volt, és több lapot is összeragasztott és az feltűnt. :D:D (Míg ha csak két oldalt ragaszt össze, az nem biztos :D:D).
Hihetetlen, mi? Pedig nem kapott ki még ilyen iskolai dologért (nem is volt nagyon), most se kapott volna max. csak egy ejnye-bejnyét, meg elbeszélgettünk volna vele, hogy miért nem engedik rohangálni. Így viszont azért már számíthat némi bűntetésre. Még nem tudom, mi lesz...

Gabi!

Szuper, hogy minden negatív. A homok sem egy túl jó. Az a páromnak is volt valószínű, azóta minden szülésnél nagyon megértő volt! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, nagyon köszönöm!
Az az igazság, hogy csináltattunk a paypallal egy vizsgálatot (?), egy hónapig nem jutottak semmire. Éppen írtak egy emailt, hogy lejár a határidő, akarjuk-e folytatni, amikor írt a fickó egy emailt. Erre én balga azt mondtam, ne folyatssuk a paypalost, hiszen jelentkezett az eladó. Na akkor utoljára. :evil: A paypal meg azt írta, ha ezt lezárjuk, nincs mód folytatni. :(
De ha te úgy tudod, vissza lehet kérni a pénzt, akkor az nagyon klassz lenne! Végülis vannak "bizonyítékaim", az eladó oldalán látszik, hogy a cuccot ő eladta másnak, meg az is látszik, hogy én fizettem érte.

Olvastam Benit... ez egyrészt olyan szívszorító, neki mekkora feszültség lehetett ez, másrészt nyilván meg kell értetni vele, hogy nem ez a dolog elintézésének a legjobb módja. :)
Mit találtál ki?

Gabi, együttérzésem a férjednek, tudod, nekem is volt kövem, hááát, asszem tényleg inkább vajúdást kérnék, mint azt. De tök jó, hogy megúszta az "egyszerűbbel".

Rólunk: Peti antibiotikumot kap péntek óta, eddig négyszer hányta ki (rögtön), továbbá iszonyú hasmenése van, neki soha nem volt semmi baj a bőrével, hát most szegénynek lángoló vörös a feneke.
Láza is volt szombat éjjel meg tegnap du is, nagyon sajnálom. De a kedve javul, a normaflore meg tényleg segített. Csak most az aggaszt, hogy enni sem nagyon akar, a súlya (az az amúgy is pille) meg esik vissza... :cry: :cry:

Megyek kicsit karácsonykodni, amíg a gyerekek Pampalinit néznek...:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, sajnálom Petit! Biztos megint lesz étvágya, ha már teljesen jól lesz, ne aggódj.
Nem semmi, hogy telik az idő. Most született és alig több mint 1hete fél éves volt... :shock:

Beszti, mit találtál ki? Nem lehet könnyű...

Gabi, örülök, hogy jobban van a párod! Hol töltitek az ünnepeket?

Ildi, hogy van a fogad?

Képzeljétek ma eljutottam kozmetikushoz. Kezelés, masszázs, szempillafestés. :) Már rám fért. Adott pár méregtelenítő tippet, mert amúgy nagyon gáz a bőröm. Ami biztos nem fog sikerülni: hogy a kávét cseréljem le zöld teára. Holnap kipróbálom, bár nem tudom mi lesz belőle, szeretek kávézni.

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel?
mira80

Lányok MERRE vagytok?
mira80

Szia Mira, itt vagyok, csak három gyerekem van itthon, haladnom kéne az iskolai beadnivalóval meg a karácsonnyal is, ezért nem jöttem. Bár a kérdés biztos nem rám vonatkozott, hiszen én voltam tegnap de is...:D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, Rád is gondoltam. :) b nnn,,,,, közben felébredt andris, itt gépel ő is....lcc,c,,&;;;#;#;
mira80

Sok leadandód van? Mikorra kell?
mira80

Hááát, van. A legtöbb januárra, de amit most rendezgettem az péntekre kellett volna, csak nem volt egy szabad percem sem a beteg gyerekek "miatt".

Most meg én barom csak netezek másfél órája, pedig kettő alszik egy mesét néz, ahelyett, hogy szorgoskodnék. Úgyhogy most megyek is (úgyis mindjárt ébredés van...)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

poio
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:13-kor.
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?