Sziasztok!
Mira,
szegény Andris! Nem is gondoltam, hogy ez van... Jobbulást Nektek, jó pihenést Neked!
Ildi,
boldog névnapot kívánunk Natasának, az uradnak meg boldog szülinapot így utólag!
:):)
Fogad
Jajj
Ez a ciszta nagyon rosszul hangzik! Fáj is?
Örülök, hogy a gyerekek jól viselik a barit! Nagyon úgy néz ki, hogy nálunk is ez lesz - nincs most ugyan járvány, de előbb-utóbb lesz, aztán szépen átesnek rajta, remélem.
Köszi az infót a narancs, citrom szárításról! Láttam több helyen is, lehet venni is, de méregdrága
Úgyhogy inkább házilag készítem
Rita,
jobbulást Nektek!
Lacus alvásával az van, hogy természetesen csak egyetlen kivételes éjszakán aludt így, azóta minden visszatért a régi kerékvágásba
Annyi a különbség, hogy este nagyon nem akar aludni, hiába fáradt: csetlik-botlik, de azért szaladgál, kiabál, és nem és nem alszik. Úgyhogy későig bulizunk, de remélem, előbb-utóbb leszokik erről is
Reggel is ő kukorékol legelőször. Én komolyan nem értem, hogy bír ilyen keveset aludni...
Beszti,
köszi, olvastam hogy a Lurdyban is van játékboltjuk, de végül megvettük a DPZ-ban, egyszerűbb volt így, és tényleg jó kis autónak tűnik ez is
Mi amúgy jól vagyunk, ami kész csoda
Mármint hogy senki nem beteg, épp most láttam az orrszívót a fürdőszobában: nem használtuk már jópár napja!
És ma megyek is tornázni, sőt, jön velem az egyik szomszéd lány is
Holnap pedig tücsökzenére megyünk Lacussal
:):) Kivi vagyok, hogy tetszik neki, mert szoktam sokat énekelni, és vannak dalok, amiket már tud mutogatni
Csajok, nincs valakinek véletlenül tvshop-os gőzölős takarítója? Valami H2O a neve, és nekem nagyon tetszik! Csak nem igazán merem megvenni (nem is olcsó), de jó lenne vegyszerek nélkül felmosni pl, na meg a szőnyeget is takaríthatnám vele