Új privát üzeneted érkezett!

Most kapcsolok! Szasza!
Mi majdhogynem egycipőben járunk. :lol: :lol: :lol: Sőőőt!
Mikor született a kisfiad?

Kép
Kép
giga1

Kép

Kép
bettó

Szia Szasza! Üdv közöttünk :wink: Hallgatjuk a kérdéseket! :wink:
Annyit még elárulsz majd, hogy mi a keresztneved és a kisfiad mikor született és, hogy hívják?
:)

Kép
bettó

Sziasztok!

Na végre jó gép! :lol: :lol: :lol: Tegnap este is elszállt. Nagyon dűhítő mert már minden fel van rajta újjítva! :twisted:

Vivien! Szerintem se fopglalkozz azzal mit mondtak eddig, persze az egészség a legfontosabb, de amellett pl. engem is nagyon érdekelt a nemük.
Borotválkozás, bevallom töredelmesen legalább 1 hónapja nem tudom csinálni, mert ha nem látom nem megy, a párom meg nem meri bevállalni. :cry: A lábam még csak-csak leepilálom, meg a honom alját megborotválom és ennyi.
Neked milyen időközönként kell dokihoz menni?

Giga! Sokat használtok babakocsit? mert ha igen akkor a testvér kocsit ajálanám, ha nem annyira akkor van a felépős kiegészítő. amit hozzá lehet rögzíteni a sima babakocsihoz.
Egyébként mi Inglesina babakocsit vettünk használtan. Azért is szerettem bele, mert az üléseket lehet variálni, lehet egymásmellé tenni egy keresztkonzol segítségével, lehet egymás mögé és egymással szembe is tenni őket. Elméletileg 3 éves korukig jó lesz. Ja, nagyon könnyű szétszedni, ha kocsiban akarom szállítani.

Betti! Köszke a dicséretett.

Szasza! Üdv közöttünk neked is.

Pusszi!

KépKép
KépKép
jadika

Bocsika az elírásokért és a helyesírási hibákért. :roll:

KépKép
KépKép
jadika

Jadika!
Tudnál nekem fényképet mutatni a babakocsiról?
Ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyiért vettétek? Lehet priviben is.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

jadika: Szia! Teljesen változó. Általában 3-4 hetenként, ha nincs panaszom. Egyszer volt egy 6 hetes kihagyás a 6. hó környékén. Viszont alig ír ki vizsgálatot. Teljes vérkép és vizelet pl. csak a legelején volt, mikor kiderültek a babák :roll:
A védőnő úgyszintén nem viszi túlzásba. Állítólag van olyan, aki mindig pisilteti a kismamákat papírra. nekem még ilyen nem volt.
Én borotválkozni tükörrel szoktam :oops:

Viszont 1 jó hír!! Most már mind két leányzó befordult fejjel lefelé. Az egyik kicsi szívemnek ez nagyon nehezen ment. És szerintem az elmúlt napokban csinálta. Nem lehetett nem észrevenni :lol:

Kép
Kép
labasv

A babakocsis kérdést most vettem észre:)

Én már megvettem. Egymás melletti ikerkocsi. 20000 volt használtan (egyszer használták), és kb. egy kisujjnyi helyen megfogta valami, de szerintem ki tudom szedni belőle. Kép

ilyen. Egy barátnőmnek Angliában él a húga, és ő telálta ott egy használt oldalon. Szerintem marha jó, főleg ennyiért. Újat nem udtam volna venni, Az itthoni használt oldalakon pedig 35-40 ezer a legolcsóbb. És mondanom sem kell, hogy a többség milyen állapotban van...

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Újak! Üdvözöllek Titeket is! Hű, szaporodunk!!! :)

Driennke! Én is takarítottam. Most olyan, mintha új konyhánk lenne. Vettem szép virágokat az ablakba, ne kérdezzétek milyen fajta, ahhoz én nem értek, csak cép. Nekem ennyi elég.

Húh, nagyon fáradt vagyok megint, kb. 4 órát aludtam az éjjel. Egyszerűen nem megy több. Napközben meg annyi dolgom van, nem tudok aludni. Ma is jött a kis bébi az Erivel, még a férjem is a kezébe fogta. Olyan szépek voltak együtt. Majd a mi Milánunk is ilyen szép lesz a kezében!

Szerdán kezdjük a gyerekszobát. Szerintem hétvégére kész is lesz, majd teszek fel képeket. Most már véglegesre szeretném, mert egyre jobban érzem, hogy nem fogok tudni mozogni annyit, mint eddig. Ma is már milliószor nehezebb volt a takarítás.

Borotválkozás elég nehéz nekem is, Csabi nem vállalja, kénytelen vagyok a nagyját "vakon", a maradékot meg tükörből. A rutin meg az évek azért segítenek. :wink:

Ma, nem írok sokat, mert megyek is, leragad a szemecském.

Pusza!

Újak! Írjatok magatokról, kérdezzetek, meséljetek, mindent szívesen olvasunk!!!!!

Pusza!

jutiboszi

Sziasztok!
Alexandra a kereszt nevem.Szabolcs a kis fíam január 8-án szűletet sajnos kora szűlőtt let 7-hétel jöt korában ezért császároztak kis súlya volt.Most is sűrűn keményedek nektek milyen panaszaitok van?szerdán megyek orvoshoz kiváncsi leszek mit mond.kőszi ,hogy be tetetek a listára.most vagyok a 30-dik héten a 26-hét eredményei bpd:67mm. hc:233mm th:61mm ac:211mm fl:50mm PI:1.0 RI:0.69 becsült súlya:771gr.
Szerintetek nem kicsi annyira félek ne legyen kis súlyú.
szasza84

Sziasztok!
Vagyok ám én is, csak valahogy nincs időm írni, mert mindig közbejön valami. De szerintem holnaptól már nem lesz ilyen nagy hajtás.
Üdv az újaknak.

Sajna már megint mennem kell dolgozni. Még szerintem jövök ma.

Driennke

Kép
driennke

Vivien, Ildikó, Szasza! Üdv köztünk! Csomó csajszika jön a topikba, még jó, mert már nagyon befiúsodott. :) És bizony, gyertek gyakran, kérdezzetek meg minden!

Szasza, nekem is korábban jön Szonja, de csak 4 héttel. És miért jöhetett előbb, lehet tudni? LAborértékek rendben voltak? És most minden rendben van már Szabolccsal?
Keményedni mi is szoktunk. :) Nekem nagyon változó, hogy mikor és mennyit. Tökre frontfüggő. 25. héten nekem 720 gramm volt a kisfiam.

Vivien, én is a II-es nőin fogok szülni! Te kinél? Szülésznőt választasz? Jártál szülésfelkészítőre? Szerintem nagyon tuti a kocsitok!

Juti, ügyesek vagytok, hogy megcsináljátok a gyerekszobát. Mi még annyira nem állunk sehogy! Meg helyünk is alig van, és a karácsonyfa lebontása után fogjuk összeszerelni a kiságyat, meg a pelenkázót.

Többieknek is puszi :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Szasza! Szerintem rendben van a súlya a babódnak! :lol:

Juti csak óvatosan a takarítással, meg a pakolással, nehogy baj legyen. Nekünk már 95%-san meg van minden és a helyén is van. Sajna beigazolódotta félelmem hogy én már decemberbe nem negyon tudok majd mozogni, szerencse, hogy Zoli ennyit segít.

Kitaláltam, hogy fogok megborotválkozni, behozok a szobába 1 széket és a tükör elé teszem remélem menni fog. :wink:

Ági! Tegnap a telómmal csináltam pár képet a babakocsiról, megpróbálom feltenni.

Meg a pocimról is, én úgy látom napról-napra nagyobb.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és ím itt jönnek a tegnapi pocis képek 32 hét 4 naposan:

Kép

Kép

Kép

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Bocsi a minőség miatt, de sötét is volt, meg mindig bele remeg a kezem.

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok csajok!

Üdvözlöm az ujakat,jo hogy itt vagytok!! :D

Mar en sem birom a takaritast,nagyon gyorsan faradok.Csajok,szerintetek art a babanak ha hangos zaj van par masodpercig körülöttem?Tegnap furtunk ket lyukat a falba a polc miatt,ami a babo szobajaban lesz.Csak par masodpercig tartott,de megis elkezdtem utanna aggodni,hogy en mekkora barom vagyok,pont ott kell lennem. :? Ezen gondolkoztam tegnap egesz este.Kerlek nyugtassatok meg hogy nem lesz semmi baj.A kis dragam nem reagalt tegnap a furrogep hangjara,igy gondolom nem olyan veszes,vagy???

Kép
ami6

Sziasztok!

manka79: Én a Fontányi doktornál fogok szülni. Nála általában nem szoktak a kismamák, legalább is még nem találtam senkit. Viszont az EPD-t a legtöbb maminak ő adja be, és nagyon meg vannak vele elégedve.
Szülésznőm nem lesz. Nem tudok 2 felé fizetni. ugye az ikrek miat eleve többet "kell" adni... :?

Nekem már kész a babaszoba. Minden össze van szerelve, csak egy kicsit dekorálni kell :D

Ma volam védőnőnél. A cukrom evés után 4.8. A vérnyomásom viszont emelkedik :cry:
Ha ez így marad, be kell feküdnöm :cry:

Kép
Kép
labasv

Ami!
Szerintem ne aggódj. Mert ha aggódni valója van valakinek, akkor az én vagyok. Hallanatokok kellene, amikor a vonat reggelente lefékez az állomáson. Tudjátok amikor fém a fémen csikorog, de legalább 40 kerék egyszerre. Szóval, ha ez probléma lenne, akkor nálam nagy a baj, de szerintem védi annyira magzatvíz és a poci, hgoy ne legyen gond, legalábbis remélem. :)

Adri!
Ezt nevezem ám pocaknak. :)

Nekünk még nincs meg a kiságy, de most mondta anyósom, hogy azt megveszik. A pelenkázó asztalt megrendeltem aputól :) , remélem karácsonyi ajándék lesz és nem kell érte fizetni, eddig soha semmiért nem kellett.

Ti milyen pelenkát visztek a kórházba?

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!
Ami! Nyugi, szerinetem nem lett semmi baja a kis drágának!!!!!

Adri! Tényleg napról napra nagyobb a pocid :wink: Mi még mindig nem csináltunk, annyira nagyon rohanásban vagyunk.

Most szóltak nagybátyámék, hogy várnak minket karácsony első napján, még nekik ki kell találni mit vegyünk. Gézu ajándéka sem érkezett meg, lehet, hogy pénteken ki kell találnom mást, bár ma voltam bent és azt mondták, hogy szerdán postára adják. Remélem meg fog érkezni. Szerda tanácsadás, péntek doki. Ja és szerdán nyitás előtt el kell szaladnunk egy pénztárgépszervízbe, mert tegnap apeh ellenőrzés volt és nem irattuk ki a 2006-os év memóriát :roll: Szóval már nagyon várom az ünnepet, akkor csendesebb lesz. És csinálunk szép pocifotót.

Juti! Tényleg óvatosan a takarítással, nem szabad túlzásba vinni. Én is két ünnep között rendbe vágom a szobát, és csinálok fotót.

Képzeljétek Gézu reggel azzal fogadott, hogy azt álmodta, hogy fürdettük Kincsőt és vette ki a kiskádból, és arra is emlékszik, hogy direkt figyelt arra, hogy a buksiját is tartani kell. :) Kis drága, már ő is készül Kincső születésére :wink:

Keményedés: Én mostanában, mintha kevesebbet kemenyédenék (kopp-kopp), bár front sincs igazán. Remélem sokáig így is marad. Mondjuk február közepéig :lol:

Kép
bettó

Kép

Kép
bettó

Ami! Nehogy aggódj emiatt! 1000%, hogy nem lett tőle baja, jól ki van ez találva!

Adri, ez a pocak tényleg nőtt! Nagyon csinos vagy.

Vivien, és mennyit fogsz adni (ha gondolod, priviben is megírhatjuk)? Én bajban vagyok ezzel, hogy mennyit "kell", megkérdezni meg valahogy nem akarom. Én a Várbírónál fogok szülni, egyelőre szuper orvosnak tűnik, pont olyan, mint akit kerestem. És mennyi a vérnyomásod?

Juti, tökre hiányzol ám innen, hogy ilyen ritkán jössz!

Betti, szegények, én is állandóan rohanok (rohannék) és úgy érzem sosem haladok előre semmivel.

Képzeljétek, most már tökre meg tudom mondani, hogy Ábris mikor van fejjel lefelé, vagy keresztben, vagy popóval lefelé (utolsó UH-án visszafordult, és popsija volt lent, pont úgy, mint Szonja ennyi idősen). Szokott csuklani, és akkor biztosan tudom, és innen meg megismerem, hogy hogy fekszik. Szonjánál nem éreztem ennyire.

Puszi:
Lili

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Ja, és annyira irigylek mindenkit, aki 32 hetes! Én a végén kullogok, még az is lehet, hogy március lesz belőle (bárcsak az lenne), de akkor nem rúgtok ki, ugye? :D
Tényleg, Betti, febr. 28-ra javítsd ki a 30-at légyszi :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka!
Csak azt beszéld meg Ábrissal, hogy ne jöjjön február 29-én, mert ugye a jövő év szökőév. :)

Driennke

Kép
driennke

Én is érzem, hogy csuklik a drága, akkor ott lennt ütemesen ráng a pocim. :)
Egyébként úgy nézki, hogy Niki megfordul, de csak a tengelye körül.
AMikor voltunk UH-on, akkor a bal oldalamon volt a háta és jobb oldalon rugdalt, aztán pár nappal ezelőtt éreztem, hogy fordul, azóta inkább a másik oldalt érzem, de van amikor mind a két oldalon, úgyhogy szerintem a háta a gerincem felé van. Remélem az nem baj, de egyébként maradjon már így. :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!
Mobilról írok, hogy lássam menni fog e a kórházból is. Jó kis csapat ez! Nem szeretnék mindenről lemaradni:d
A vérnyomásom eddig is 135-137/80-90 volt, de most 142!
Meg kicsit a védőnő szerint vizesedik a bokám. (Én nem vettem észre) és ezért azt mondta heti legalább 2x csak almát egyek egész nap! Nem tom ki fogom e bírni, tekintve h a gyomorégés egész nap hű társam :([/img][/u][/i][/b]

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Mobilról írok, hogy lássam menni fog e a kórházból is. Jó kis csapat ez! Nem szeretnék mindenről lemaradni:d
A vérnyomásom eddig is 135-137/80-90 volt, de most 142!
Meg kicsit a védőnő szerint vizesedik a bokám. (Én nem vettem észre) és ezért azt mondta heti legalább 2x csak almát egyek egész nap! Nem tom ki fogom e bírni, tekintve h a gyomorégés egész nap hű társam :(

Kép
Kép
labasv

Amúgy elnézést kérek, de ha mobilról írok mindent duplán küld el. Nem tom mér...
Ezt a jelen ábra is mutatja. :?

Kép
Kép
labasv

Nagyon szepen köszönöm hogy megnyugtattok. :) Most mar jobban is erzem magam. :wink: Kedvesem azt mondta,hogy szerinte csak akkor lenne baj,ha több oran keresztül ilyen zaj közeleben lennek..
Amugy nagyon aktiv a kisfiam,most is majd kirugja az oldalam :D

Adri,szep nagy a pocid!A kedvesemnek is mutattam es ö is megdicserte a pocid :D

Lili,dehogy rugunk,te hozzank tartozol!!! :wink: :D

Kép
ami6

Labasv,ne aggodj,nem baj ha ketszer küldi el :wink:

Kép
ami6

Sziasztok!

Vivien! Fura, hogy egész nap csak almát ehetsz. Még egy kis háztartási kekszet sem lehet? Az nagyon durva. Én nagyon szeretem az almát, de ez már nekem is sok lenne.

Lili! Kijavítottam, a márciusi időpont maradjon! El sem engedünk!!!! :lol: Te is a kis csapat része vagy :wink:
Sajna ez a hét ilyen lesz, ilyen szaladós, de utána legalább egy kis pihi. A fogdokit kivéve. Még ebben az évben meg kellene látogatnom.

Driennke! Nekem Kincső is szokott csuklani rendesen.

Nekem most kicsit csendesebb két napja. Mocorog ő, meg hogyha szólok neki, hogy nyugtassa meg anyát, akkor mocorog egy kicsit, de amúgy sokkal kevesebbet, mint eddig. Este is csak egyszer kellett kimennem wc-re, és ő fel sem ébredt, majd csak akkor amikor szólt az ébreztő.

Kép
bettó

Betto,az enyem is felebred ha csörög az apjanak az ebresztöoraja :D Illetve mindketten felebredünk,csak apa alszik nyugodtan tovabb :lol:

Kép
ami6

Ami! Náluk apa nem aludhat tovább, mert neki kell kikapcsolni. Ő nem olyan lustis, mint én. Én képes vagyok ébresztő után még fél órát, ha nem többet lustizni. Vagyis képes voltam, mert lassan bizony ez is hanyagolva lesz. SZERENCSÉRE :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Én még nem éreztem, hogy csuklanának a babák, mindegyikük csuklik? Pedig sokat érzem őket mocorogni, biztos már nehezen férnek el.

Szerintem a nagy zaj csak akkor zavarja a babát ha a mamát is és ez szerintem mindenre igaz. Hogy közhellyel éljek ami jó a mamának az jó a a babának ami meg rossz az mindkettőnek rossz.

Ági! Használtan 55000.- forint volt a babakocsi, újonnan olyan 120000 körül van, legalábbis én így tudom.

Vivien! Én nem fogok több pénzt adni azért a dokinak mert ikreink lesznek, mi úgy 35000.- fogunk adni. Bár azt nem tudom mi a szokás, de vizsgáltonként adok neki 2000.-.
Érdekes milyen mások a kórházak, nekem minden alkalommal, ami a 30. hétig 4 hetente volt, csináltak UH, vizeletet néztek, vérnyomást mértek, a kezelő dokim kiértékelte az eredményeket, vett váladékot, és megnézte nem-e vgyok kinyílva.Most meg már 2 hetente kell mennem, holnap is megyek.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Nálunk a körzetis dokihoz kell menni tanácsadásra és ott találkozok a védőnővel. Ez egy jó ideje havonta 3 hetente, majd az utolsó hónapban oda is hetente kell majd mennem. Ilyenkor nekem vérnyomás, súly és vizelet vizsgálat volt, ja meg szívhang Kincsőnek. A saját dokimhoz is havonta járok, ott is megnézi a pocakomat, meg szívhangot. Most kivételesen mennem kell megint pénteken hozzá is, de így legalább az utolsó vérvétel is meglesz. Utolsó hónapban őt is hetente fogom látogatni. Ja és én még pénzt nem adtam neki. Amúgy mi 40-50-et adunk majd neki.

Kép
bettó

Nálunk nem nézik, hogy nyitott vagyok-e mindaddig, amíg panasz nics. Azt hiszem azt majd már az utolsó hónaban fogják hetente nézni.

Kép
bettó

Sziasztok!
Monka79:azért jőt korábban a baba mert őssze szedtem egy hasmenéses virust kitudja mióta voltam nyítva az orvos szűlés előtt négy napal észre vete de nem utalt kórházba ez volt a baj.Sajnos a magzat vízem szivárgot amit a sűrű wc-re mászkálástol észre sem vettem.A kisfíam 2007.01.08 a dikán szűletet.Lehet furcsát kérdezek de milyen lehet az a nyák dugo távozása volt valakinek ilyen?
Ami6:ne agodj a zaj véget a babák ugy is tompitva halják csak a zajokat.

vonalzot hogy lehet feltőltenni?
szasza84

Erre a nyákdugós dologra én is kíváncsi vagyok :roll:

Kép
bettó

Sziasztok!

Mi a nőgyógyászhoz a magánrendelőjébe jártunk,ott alkalmanként 6000 ft a terhesgondozás.Ez nálunk tulajdonképpen egy fél órányi uh-t és még negyed órányi beszélgetést jelent.Eddig kézzel egyszer sem vizsgált,mert ugy van vele,hogy nem kell kotorászni míg nem muszály.Ja és mindig 4 hetente kell menni.Kicsit drága,de nyugodtak vagyunk,mert tényleg megnézett mindent manón.
Szüléskor még nem tudjuk mennyit fogunk adni.
A védőnőhöz is 3-4 hetente járok,ő szokott kérni vizeletet,megméri a vérnyomásom, és a pocak kerületét.Ja és küldözget mindenhová:3 vérvétel volt már,terheléses cukor vizsgálat,EKG.A következő vizsgálatunk jan 8-án lesz uh. jan 21-én szivultrahang.
A mi manókánk is napi,kétnapi rendszerességgel csuklik.:)
Ennyi lenne mára ,bocsi,ha kicsit hosszura sikerült.
Sziasztok!
ildikó82

Ildikó!
Nem voltál hosszú :wink:
Szívultrahang? Az milyen?

Kép
bettó

Olyan mint a pocak uh csak a szivemet nézik.Az Ekg-n volt egy kis szívzörejem,azért kell megnézniük.
ildikó82

Jajj értem már. Még nem hallottam ilyenről :oops:
Nekem már csak a vérvétel van hátra, meg a szokásos védőnős és a kötelező az utolsó hónapra.
Ja és a fogdoki :shock:

Kép
bettó

Engem eddig a doki 1x vízsgált meg kézzel hogy nem vagyok e kinyílva. Kb.1 hónapja. Legközelebb ha nincs panaszom 1 hó múlva kell mennem hozzá. Az már a 36.hét. Ő általában amúgy semmit nem vizsgál rajtam, leszámítva a kötelezőt mint pl.rákszűrés. Alkalmanként 5000ft.
A védőnő még ennyit se. Súly és vérnyomás. A kiskönyv nagyrészét is most töltettem ki vele, mert eddig arra se figyelt. Én meg honnan tudjam mit hova kell írni?!
Amúgy 1x nézett szívhangot. Kb.12kilót híztam eddig. Jó sok mi? Csak azt nem értem, hogy miért egyenértékű a mérés, ha 1 szál nyáriruhában vok és amikor farmerban, csizmában és vastag pulcsiban. Ez utóbbi szerelés legalább +2kg!

Kép
Kép
labasv

Vivien!
Ezzel én is így voltam. Mármint a méréssel. Egyik hónapban még nyári ruhában, aztán bejött a rossz idő és kantáros farmer, cipő, stb. És akkor azt mondta a védőnő, hogy az egy hónap alatt 4 kg-os hízás (ami ugye ruha nélkül nem volt 1,5 kg) sok és hogy óvatosan egyek meg ilyenek. Hát azóta sem tartottam be, és nem is tudom, hogy hány kg vagyok, mert közben kimerült a mérlegben az elem.

Egyébként, nekem mindig megnézi a doki a méhszájat, mert ha véletlenül úgy nyílna ki, hogy nincs panasz - ami lehetséges -, akkor ugye veszélyesebb minden. Vigyázni kell akkor a szex-szer, meg a sok ácsorgással. Nekem eddig minden hónapban megnézte.
Én legközelebb január 7-én megye és akkor már 34 hetesek leszünk, hihetetlen. Nagyon megy az idő.

Nekem holnap kellene menni védőnőhöz, de az sajna most elmarad, mert évvégi hajtás van a meló helyen és inkább majd felhívom holnap, hogy minden rendben és januárban elmegyek, meg ha panasz van úgyis megyek.
Hálisten vizesedés nincs. Annyi, hogy esténként már látszik a zoknim helye :) , meg kb egy hónapja nem hordom a jegygyűrűmet, mert estére már kényelmetlen, de akkor is le tudom húzni, tehát csak ennyi.

Ami a kajálást illeti volt úgy hogy Nikike fél 2-kor ébresztett és rájöttem, hogy valószínűleg éhes, mert korgott a gyomrom, ezét kimentem csináltam szendvicset.

Na egyenlőre lelőttem magam, majd még jövök. :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok csajok!

Olyan furcsa hogy M-on ki kell talalni hogy ki mennyit ad a dokinak...,mert lehet hogy aztan nem is foglalkoznak az emberrel.Undorito!Itt Nemetbe nem kell semmi penzt adni,söt el sem fogadnak!!!!
Nekem 3-an volt meg a masodik es egyben az utolso vervetel,ugy latszik itt csak 2-szer vesznek.Viszont az ujjambol minden alkalomkor :evil: Es minden alkalomkor vernyomi,vizelet,sulymeres,Uh. A meressel szerintem mindenki igy van,mikor elöször mentem,meg nagy melegek voltak...persze a csizmamat en mindig leveszem mereskor.
A nyakdugorol csak azt tudom hogy szüles elött tavozik,es valami nyalkas akarmi. :roll:

Kép
ami6

Szasza84,köszi a megnyugtatast,este megint eszembejutott es utaltam magam :cry: Probalok mindig arra gondolni amit te is irtal,hogy ö nem hallotta olyan hangosan mint en,es ha zavarta volna akkor elkezdett volna mocorogni.
A nyakdugorol csak nagyon keveset tudok,amit mastol hallottam..,de azt leirtam.

Labasv,az a 12 kg szerintem egyaltalan nem sok!!!Jo hanyag a vedönöd,hogy nem tölti ki rendesen a kiskönyved!!! :evil:

Driennke,a gyürüm mar en sem hordom.Szerencsere en sem vizesedem,lehet hogy szerencsenk van a teli honapokkal.Gondold el akik a nyar kellös közepen szülnek :shock: Nem irigylem öket.

Kép
ami6

Kép

Azt hiszem sikerült felrakni 1 képet...

óriáspoci :)

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Lili!

Olyan édes vagy, hogy írtad, hogy hiányzom, mert nem vagyok annyit. Rendesen meghatódtam!!! Kép

Bettó!

Húh, igazad van megintcsak, hogy óvatosan a takarítással. De egyszerűen úgy elkapott a takarítómánia, hogy nem tudok leállni. Szerintem ezt a hormonok is teszik, mert én sosem voltam ilyen rend és tisztaságmániás. Most ha 1 pohár kerül a mosogatóba, azt is azonnal elmosom, nem bírom nézni. Én nem voltam ilyen! :evil:
És csináltam butaságot is, mert kitoltam a mélyhűtőt a gyerekszobából a hallba, és 2 szekrényt is arrébb toltam. Mentségemre szolgál, hogy nagyon könnyű volt mindegyik, és nem emeltem, csak toltam, főleg a karizmom segítségével, szóval tuti semmi bajt nem okoztam Milusnak. Nem is keményedett utána, szerintem nem lesz semmi baj. De nem bírom kivárni, míg a drága párom hazaér. Ha lenne itthon festék, még festeni is nekiállnék, de azzal már megvárom a párom, mert nam szabad nyújtózkodni, mert megfeszülhet a köldökzsinór.

Ildikó!

Látod, nem is voltál olyan hosszú, én sokkal többet szoktam írni!!!!

jutiboszi

Sziasztok!

Juti Drága! Irgum-burgum. Meg ne halljam megint, hogy ilyesmit csinálsz!!!!! 31 hetesek vagyunk, nagyon kell vigyázni!!!!!!!!!! :wink: A festéssel meg végképp!!!! Aggódni így miattad! :roll:

Vivien! Én eddig 10 kilónál járok! Úgy, hogy ruhával. Szerintem amúgy kb. 8 kiló. Cép poci :wink:

Ami! Sajna nálunk csont nélkül elveszik a pénzt, és édesdeden alukál esténként a doki. Én mondjuk, hjó fáj kiadni a pénzt, de annyiból nem sajnálom, hogy nagyon rendesen rendesen megvzsgál, hogyha esetleg valamiért hívom, nem veszi fel visza is hív.

Tanácsadáson minden rendben volt, pénteken fél nap Klinika.

Kép
bettó

Hali!
2 babával azt hallottam kb.15kg a megengedett. Majd leadom szülés után.
A nyákdugó olyan kocsonyás véres izé. Barátnőm mesélte, hogy mikor neki elment, majd szívbajt kapott mikor meglátta. Guszta...

Kép
Kép
labasv

Hali!
2 babával azt hallottam kb.15kg a megengedett. Majd leadom szülés után.
A nyákdugó olyan kocsonyás véres izé. Barátnőm mesélte, hogy mikor neki elment, majd szívbajt kapott mikor meglátta. Guszta...

Kép
Kép
labasv

Jujj! :shock: Érdekes dolgok következnek lassan úgy látom.
Amúgy a kilóra visszatérve, a magzatvíz is ott van, a lepény meg a babó/k, szóval nem biztos, hogy olyan sokat kell majd leadnod :wink:

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?