Vivien!
Ezzel én is így voltam. Mármint a méréssel. Egyik hónapban még nyári ruhában, aztán bejött a rossz idő és kantáros farmer, cipő, stb. És akkor azt mondta a védőnő, hogy az egy hónap alatt 4 kg-os hízás (ami ugye ruha nélkül nem volt 1,5 kg) sok és hogy óvatosan egyek meg ilyenek. Hát azóta sem tartottam be, és nem is tudom, hogy hány kg vagyok, mert közben kimerült a mérlegben az elem.
Egyébként, nekem mindig megnézi a doki a méhszájat, mert ha véletlenül úgy nyílna ki, hogy nincs panasz - ami lehetséges -, akkor ugye veszélyesebb minden. Vigyázni kell akkor a szex-szer, meg a sok ácsorgással. Nekem eddig minden hónapban megnézte.
Én legközelebb január 7-én megye és akkor már 34 hetesek leszünk, hihetetlen. Nagyon megy az idő.
Nekem holnap kellene menni védőnőhöz, de az sajna most elmarad, mert évvégi hajtás van a meló helyen és inkább majd felhívom holnap, hogy minden rendben és januárban elmegyek, meg ha panasz van úgyis megyek.
Hálisten vizesedés nincs. Annyi, hogy esténként már látszik a zoknim helye
, meg kb egy hónapja nem hordom a jegygyűrűmet, mert estére már kényelmetlen, de akkor is le tudom húzni, tehát csak ennyi.
Ami a kajálást illeti volt úgy hogy Nikike fél 2-kor ébresztett és rájöttem, hogy valószínűleg éhes, mert korgott a gyomrom, ezét kimentem csináltam szendvicset.
Na egyenlőre lelőttem magam, majd még jövök.